|
Man of Steel مرد پولادین
|
|
۹:۳۷, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فیلم مرد پولادین یکی از آخرین ساخته های آخرالزمانی هالیووده میشه گفت این قسمت چهارم از سری فیلم های بت منه البته با یه کارگردان دیگه اگر خواستید در همان تاپیک مواد لازم یا رستگاری ادامه بدیم یا یه تاپیک جدا براش بزنیم اینجا یه مقدارشو گفتم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid246142 یچیز جالبی که به هر دلیل برام تازگی داشت این قسمت از فیلم بود (فیلمش حرف زیاد داره) موقعی که ژنرال زاد اعلام "ظهور" می کنه این عبارت رو میگه You Are Not Alone
هر کسی تو هرکجای کره زمین این پیام رو به زبان خودش دریافت میکنهیعنی انقدر تابلو!!! ![]() اما یچیز جالب دیگش چهره زاد بود در تاپیک مواد لازم اگر خوب فکر کنید متوجه میشید Bane نعوذ بالله اشاره داره به حضرت ![]() بعد وقتی میخواد پیامشو بده این تیکه رو ببییند (دقیقه 64 فیلم) ![]() در حالی که هیچ دلیلی نداشت صورتش رو اینطور نشون بده ![]() اما باز هم مبحث سرنوشت رو بهش اشاره میکنن در این فیلم این یه مقدمه بود تا بریم سراغ بقیه فیلم ادامه دارد....
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۳, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۷)Reza2035 نوشته است: شباهتش اینه که شخصیت مترو من همون سوپرمنه ! ولی مگامایند منجی ترنس مدرنه و مترومن و سوپر من منجی پست مدرن! اتفاقا بنده هم به شباهت مترومن و سوپرمن (لیزری که از چشماشون در میومد) فکر کردم. ولی اگه درست بخوایم بگیم سوپرمن یه چیزی بین مگامایند و مترومن بود. یعنی یه جورایی شاید بتونیم بگیم : مترومن + مگامایند = سوپرمن. هم یه جورایی مسیح (=لوسیفر در انجیل) بود. هم مگامایند (=جن آلیستر کراولی = لوسیفر). نقل قول:عالیه ...کم کم داریم وارد بحث استدلال میشیم ! این سکانس اتیش گرفتن استدلال خوبیه ولی باز گنگه , اگه کنارش بگیم که از چشمهای سوپر من اتیش بیرون میزنه و انسان نیست و تقریبا یه سری المان های اجنه رو داره و قضیه فضایی رو مطرح کنیم دیگه یه کاربری مثه reza2035 نمیاد بگه بر چه اساسی این حرفو زدی آقا رضا اگه مطالب رو تند تند و سریع بیان میکنیم به این دلیل نیست که چیزی برای گفتن نداریم ، به این دلیل ـه که وقت نداریم مطالب رو بیان کنیم. و به ناچار فقط مطالبی رو برای اهل فن میذاریم. اگه کسی بخواد گیر بده خیلی راحت میتونه گیر بده چون مطالب رو کامل بیان نکردیم اینجا. همین تحلیل و تشابهات مگامایند و بتمن رو خیلی وقته میخوام بذارم ولی متأسفانه وقت نمیکنم. ![]() ![]() ![]() نقل قول:اینکه لایه های اشکاره فیلمه یه نوع کلیشه که توی همه ی فیلم ها هست ...اون چیزی که تفاوت بین بت من و سوپرمنه اینه : ولی هر دو کاراکتر دارن به لوسیفر اشاره میکنن !!! با توضیحاتی که دادم در رابطه با بتمن اینو قبول دارین ؟!؟ ![]() نقل قول:باور کنید که این شخصیت ها هیچ ربطی به هم دیگه ندارن جز اینکه کلیشه هاشون یکیه و خاستگاه فکریشون غربه بنده هم همینو گفتم به یه زبون دیگه: نقل قول:حالا ممکن تو هر فیلم بنا به اقتضای همون فیلم یه سری از بحثا کم و زیاد بشه ولی داستان اصلی همونه ! این کلیشه هه که شما میفرمایین همون داستان کلی و اصلی هست (که شباهتای بین اینا رو رقم میزنه و شیطانی بودن کاراکتر رو مشخص میکنه) ... شباهت در همون کلیدواژه هاس Outcast یا Freak یا Guardian Angel و ... یه مقدار زیادی توی بحثای فلسفی فیلم فرو رفتین و از ابعاد آخرالزمانیش فاصله گرفتین به نظرم. مشکل تحلیلای دکتر عباسی هم همینه. یعنی مثلا تو تحلیل فصل 5 سریال Fringe ، بعد Apocalyptic سریال رو تقریبا نادیده گرفتن و بیشتر به قضیۀ IQ و EQ پرداختن ! هرچند شخصیت اصلی (والتر بیشاپ) رو تحلیل کردن (فرمودن والتر نماد مسیح هست). |
|||
|
|
۲:۲۶, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول: اتفاقا بنده هم به شباهت مترومن و سوپرمن (لیزری که از چشماشون در میومد) فکر کردم. ولی اگه درست بخوایم بگیم سوپرمن یه چیزی بین مگامایند و مترومن بود. یعنی یه جورایی شاید بتونیم بگیم : مترومن + مگامایند = سوپرمن. سوپرمن = مترومن تقریبا یکی هستند و یکی از مهم ترین اشتراک هاشون ابر انسان بودن و تقلید رفتارهای مسیحه (علیه السلام) یکیش روی اب راه میرفت و یکیش داشت مثه مسیح فدا میکرد خودشو ....مگامایند هم اصلا ربطی به سوپر من نداره و کلا فلسفه ی وجودیش فرق میکنه . نقل قول:آقا رضا اگه مطالب رو تند تند و سریع بیان میکنیم به این دلیل نیست که چیزی برای گفتن نداریم ، به این دلیل ـه که وقت نداریم مطالب رو بیان کنیم. و به ناچار فقط مطالبی رو برای اهل فن میذاریم. اگه کسی بخواد گیر بده خیلی راحت میتونه گیر بده چون مطالب رو کامل بیان نکردیم اینجا. یا تحلیل باید کامل باشه و یا هیچوقت زده نشه ... چون فقط ایجاد شبهه میکنه و دید افراد میهمان سایت رو به افراد مذهبی تغییر میده که اینا چرا توهم زدن ؟ نقل قول: ولی هر دو کاراکتر دارن به لوسیفر اشاره میکنن !!! با توضیحاتی که دادم در رابطه با بتمن اینو قبول دارین ؟!؟ نه , چون بتمن و سوپر من هیچ ارتباطی به هم ندارن جز اینکه قهرمان قصه هستند ... اصلا فلسفه ی سوپر من و بت من زمین تا اسمون فرق میکنه ...همین کتاب هایی که معرفی کردم معرف همین موضوعه ! توی عنوان کتاب سوپر من گفته ؟ مرد فولادین چه میخواد بکنه ؟ توی عنوان کتاب بتمن گفته : شوالیه ی تاریکی روح ! یعنی یه بحث روانشناسیه فیلمش . نقل قول:بنده هم همینو گفتم به یه زبون دیگه: دقیقا یه چیز دیگه گفتید و من اون جمله رو قبول ندارم . نقل قول:یه مقدار زیادی توی بحثای فلسفی فیلم فرو رفتین و از ابعاد آخرالزمانیش فاصله گرفتین به نظرم. مشکل تحلیلای دکتر عباسی هم همینه. یعنی مثلا تو تحلیل فصل 5 سریال Fringe ، بعد Apocalyptic سریال رو تقریبا نادیده گرفتن و بیشتر به قضیۀ IQ و EQ پرداختن ! هرچند شخصیت اصلی (والتر بیشاپ) رو تحلیل کردن (فرمودن والتر نماد مسیح هست). عرض کردم که اون چیزی که از دست میره امام زمان نیست , بلکه اعتقاداته ! فکر کن یکی از دلایلی که اقا نمیاد چیه ؟ نداشتن اعتقاد درست و حسابی ! همون اسلام التقاتی که امام خمینی میگفت . بحث های استاد عباسی هم چون به صورت سلسله جلسات فوق تخصصی مطرح میشه نمیشه بحث رو کات کنه یهو از هوش هیجانی و جهان موازی بره توی اخرالزمان ...ثبات بحث اصلی به هم میخوره ...فرینج رو به خاطر این نقد کردن که توی جلسات داشتن فلسفه ی ذهن رو تدریس میکردن و فرینج با بحث هاشون همخوانی داشت . |
|||
|
|
۳:۳۳, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۲ ۲:۲۶)Reza2035 نوشته است: مگامایند هم اصلا ربطی به سوپر من نداره و کلا فلسفه ی وجودیش فرق میکنه. به تولد جفتشون توجه کنید. می بینید که انقدر هم قاطع نمیشه گفت هیچ ربطی ندارن. ضمن اینکه هر دو قهرمان داستان هم هستن. ولی مترومن قهرمان داستان نیست (بازم بحث قهرمان و ضد قهرمان)نقل قول:یا تحلیل باید کامل باشه و یا هیچوقت زده نشه ... چون فقط ایجاد شبهه میکنه و دید افراد میهمان سایت رو به افراد مذهبی تغییر میده که اینا چرا توهم زدن ؟ نمیتونیم مطالب رو تو هر تاپیک هر تکرار کنیم ... مخصوصا با این مدل تحلیلی که پیش گرفتیم... لذا عزیزان مهمان باید همۀ تاپیکا رو دنبال کنن نه فقط یه تاپیک رو بخونن و نتیجه بگیرن. نقل قول:نه , چون بتمن و سوپر من هیچ ارتباطی به هم ندارن جز اینکه قهرمان قصه هستند ... اصلا فلسفه ی سوپر من و بت من زمین تا اسمون فرق میکنه ...همین کتاب هایی که معرفی کردم معرف همین موضوعه ! توی عنوان کتاب سوپر من گفته ؟ مرد فولادین چه میخواد بکنه ؟ من اون کتابا رو نخوندم ولی از ویلیام ایروین یا هرکی اونا رو نوشته انتظار ندارم داستان زندگی ابلیس قبل از خلقت آدم رو بدونه !!! هر دو قهرمان داستان هستن، هر دو پدر و مادرشون رو از دست میدن ... هر دو نمیتونن هویت واقعیشون رو به مردم نشون بدن و ... پس می بینیم که اونجور که فکر میکنیم شباهتاشون کم نیست ... شباهتای اساسی و بنیادین و تعیین کننده ای دارن اتفاقاً . شما مثلا همین فیلم The Lone Ranger رو هم ببینی دقیقا مباحثی مطرح میشه که تو فیلم Batman مطرح میشه ! پیرامون اینکه قهرمان باید ماسک و نقاب داشته باشه. واسه همینه که ما همش میگیم 1 دست پشت سر تمام این فیلماس. فیلم Lone Ranger با بازی جانی دپ رو دیدین. یکی به من بگه ، قهرمان اون داستان چه ارتباطی به بتمن داره ؟!؟ یا سازنده های اون فیلم چه ارتباطی به سازنده های فیلمای بتمن دارن ؟!؟ ولی یه سری دیالوگای مشترک اساسی (نه دیالوگایی که تو همۀ فیلما هست) تو جفت فیلما می بینیم. دلیل این اتفاق چیه ؟!؟ لطقا اینو پاسخ بدین ؟!؟ ![]() جز اینه که اینا همه دارن به یه شخصیت اشاره میکنن ؟!؟ ![]() نقل قول:بحث های استاد عباسی هم چون به صورت سلسله جلسات فوق تخصصی مطرح میشه نمیشه بحث رو کات کنه یهو از هوش هیجانی و جهان موازی بره توی اخرالزمان ...ثبات بحث اصلی به هم میخوره ...فرینج رو به خاطر این نقد کردن که توی جلسات داشتن فلسفه ی ذهن رو تدریس میکردن و فرینج با بحث هاشون همخوانی داشت. درسته، ولی بهرحال کامل کامل نمیشه تحلیل. مخصوصا وقتی بُعد آخرالزمانی رو جا بندازی که انگار اصلا تحلیل نکردی (تو ی سری از آثار هالیوود) !!! |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:به تولد جفتشون توجه کنید. می بینید که انقدر هم قاطع نمیشه گفت هیچ ربطی ندارن. ضمن اینکه هر دو قهرمان داستان هم هستن. چی بگم وقتی بین منجی پست مدرن و ترنس مدرن فرقی قائل نیستین ![]() نقل قول:نمیتونیم مطالب رو تو هر تاپیک هر تکرار کنیم ... مخصوصا با این مدل تحلیلی که پیش گرفتیم... لذا عزیزان مهمان باید همۀ تاپیکا رو دنبال کنن نه فقط یه تاپیک رو بخونن و نتیجه بگیرن. طنز تعریف میکنی ؟ همه ی تاپیک ها رو بخوونن تا بفهمن شما توی فلان تاپیک چی گفتی ؟ مگه وقتشون رو از سر راه اوردن ؟ نقل قول:من اون کتابا رو نخوندم ولی از ویلیام ایروین یا هرکی اونا رو نوشته انتظار ندارم داستان زندگی ابلیس قبل از خلقت آدم رو بدونه !!! بله , صحیح میفرمائید این کتاب رو نزدیک 15 تا استاد فلسفه نوشتن ولی هیچی نمیدونستن ! واقعا چه نظر منطقی و صحیحی ! اساتید فلسفه که خودشون تئوریسین های این ایدولوژی ها هستن نمیدونن چی میگن ؟ ![]() یه تاپیکی چند وقت پیش توی سایت زده شد با عنوان : مغالطات این تاپیک رو بخونید حتما به سبک استدلال تون پی میبرید , بهش میگن مغلطه ! بتمن لوسیفر است ! سوپر من بت من است ! سوپر من لوسیفر است ! بهش میگن مغلطه , حالا هی اصرار کنید که وقتی فیلمی تحلیل میکنید از یه فیلم دیگه تحلیل بیارید ! نقل قول:درسته، ولی بهرحال کامل کامل نمیشه تحلیل. مخصوصا وقتی بُعد آخرالزمانی رو جا بندازی که انگار اصلا تحلیل نکردی (تو ی سری از آثار هالیوود) !!! پس استاد عباسی هم اصلا تحلیل نمیکردن ...ممنونم از دیدگاهتون |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بحث جالبی بود دوستان ولی به یک نکته در مورد این شخصیتها به خصوص در کتابهای کمیکشان دقت کرده اید. اینکه در اکثر کمیکبوکها، بر جاذبه های جنسی بسیار تاکید میشود ( به تصاویر شخصیتهای قهرمان مونث و مذکر در کمیک بوکها و نوع پوشش آنها دقت کنید ). خوب میدانیم که خواننده اکثر این کمیکها کودکان و نوجوانان هستند و وقتی با این تصاویر بعضا سکسی روبرو میشوند چه اتفاقی برایشان میافتد. به هر حال ماجرا پیچیده تر از این حرفهاست یعنی اینها اول میایند با این کتابها ذهن کودک را از همان بچگی عادت میدهند به گناه و تصاویر جنسیه ظریف و بعد در بزرگسالی و دوران جوانی با تهیه این فیلمها ضربه نهایی را میزنند در واقع شخصی که اکنون در حال مشاهده این فیلم است قبلا در کودکی بوسیله این کمیکها ذهنش آماده شده و نتیجه این برنامه ریزی دقیق هم میشود وضع امروز دنیا که هر روز از تعداد افراد با ایمان کمتر میشود و کافران برای خود جولان میدهند. این اتفاق نه تنها در سینما بلکه در تمام رسانه ها و تمام شاخه های هنری در حال رویدادن میباشد. حتی بازیهای رایانه ای که خیلی از آنها پر از نماد شیطانی میباشد در حالیکه اصلا دلیلی برای وجود این نمادها در بازی نیست. یک مثال هم بزنم که بازی DEAD SPACE شماره یکش را با دقت بیشتر و برای بررسی جنبه های متفاوت آن از نظر داستانی و هنری و تصاویر، دوباره بازی کردم و با نهایت شگفتی کلی نماد شیطانی در بازی پیدا کردم که بارزترین آنها نماد همان کشتی فضایی ایشیمورا میباشد که به شکل پنتاگرام و کله قوچ یا همان بز شیطانی میباشد. حالا تک چشمهایی که در گوشه و کنار بازی به وفور دیده میشد یا مجله های پورنویی که در گوشه و کنار ایستگاه فضایی افتاده بود به کنار. البته این بازی جای نقد بسیار دارد چه از نظر داستان چه محتوی ولی به هر حال منظور این است که چه دلیلی دارد که در این بازی مثلا یک مجله پورن در گوشه ای افتاده باشد. و یک نوجوان هم از کنار آن رد شود و این تصویر در ضمیر ناخودآگاه او نقش ببندد. به هر حال این اتفاقات در اکثر رسانه ها و مدیومهای هنری در حال انجام هستند و یکسری تصاویر مستهجن یا کفرآمیز به صورت کاملا ماهرانه در میان تصاویر یا حتی اصوات موسیقی و صداهای دیگر جاسازی میشوند تا به روی ناخودآگاه افراد تاثیر بگذارد و آنها را آماده کفر و الحاد و گناه کند. |
|||
|
|
۱:۲۰, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۳:۰۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۸)Reza2035 نوشته است: چی بگم وقتی بین منجی پست مدرن و ترنس مدرن فرقی قائل نیستین برادر خودت رو با این تعاریفی که خودشون درست کردن محصور نکن ... به اصل ماجرا بپرداز. دستگاه رسانۀ ابلیس تقریبا 30 سال پیش فیلم E.T رو ساخت. ولی اشاره نکرد که E.T کیه و چیه در اصل (لایه های نهانی فیلم) ... بعد 2 سال پیش بعد از تقریبا 30 سال از گذشت اون فیلم تو ویدئو موزیک Katy Perry و Kanye West اومد گفت: « آقا منظورم از E.T همون Lucifer بود، چرا متوجه نمیشید، حتما باید بیام اسم لوسیفر رو مستقیم بیارم » نقل قول:طنز تعریف میکنی ؟ همه ی تاپیک ها رو بخوونن تا بفهمن شما توی فلان تاپیک چی گفتی ؟ مگه وقتشون رو از سر راه اوردن ؟ نمیدونم اگه در نظر شما طنز ـه ، شاید واقعاً طنز باشه ! ... برای بیدار شدن اندیشه باید هزینه پرداخت. خدا رو شکر چیزی که زیاد داریم و زیاد هدر میدیم تو این دنیا همین وقت هست ! نقل قول:بله , صحیح میفرمائید این کتاب رو نزدیک 15 تا استاد فلسفه نوشتن ولی هیچی نمیدونستن ! واقعا چه نظر منطقی و صحیحی نقل قول:اساتید فلسفه که خودشون تئوریسین های این ایدولوژی ها هستن نمیدونن چی میگن ؟ برادر، بنده همچین حرفی زدم !!! ارسال بنده رو مجددا بخونید با خونسردی بیشتر. ایشالا که این دفعه متوجه عرض بنده بشین. نقل قول:یه تاپیکی چند وقت پیش توی سایت زده شد با عنوان : بنده پیشنهاد میکنم این سخنرانی رو حتما گوش بدین در رابطه با *ارتباط اجنۀ شیطانی با فیلمای هالیوود* مخصوصا 1 ساعت و نیم پایانی! سخنرانی. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-80...#pid246417 نقل قول:بتمن لوسیفر است ! استدلال ما اینجوری بود ؟!؟ حالا که حالت ریاضی استدلال ما رو آوردین بهتره که درستش رو بنویسم خودم: بتمن = لوسیفر (با دلایلی که نیاوردیم هنوز و در آینده میاریم) سوپرمن = مسیح [=لوسیفر] (با دلایلی که کامل نیاوردیم تو تاپیک و ایشالا در آینده میاریم) مگامایند = لوسیفر (هنوز اثباتش رو نگفتیم!) آنگاه -> بتمن = سوپرمن = مگامایند = ... نقل قول:پس استاد عباسی هم اصلا تحلیل نمیکردن ...ممنونم از دیدگاهتون بنده منظورم این نبود.
|
|||
|
|
۱:۳۱, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:بتمن = لوسیفر (با دلایلی که نیاوردیم هنوز و در آینده میاریم) بنده دیگه هیچ حرفی ندارم ![]() هیچ منطق و استدلالی رو قبول نمیکنید و میخواین چون شما گفتین فلانی شیطانه بقیه هم بگن چشم ! شما به دنبال اجنه و امام زمان توی فیلم ها باش , منم میرم به دنبال اعتقاداتی که داره از دست میره سر همین فیلمها و شما بهش میگی تعاریف ! |
|||
|
|
۱:۴۴, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۱:۳۱)Reza2035 نوشته است: بنده دیگه هیچ حرفی ندارم ببین برادر رضا اینها در فیلمشون همه چی میارن ما یک شقه از کار رو بررسی کردیم ترویج سبک زندگی غربی مخصوصا در ابعاد مختلف ما هم نگفتیم شما بگید چشم ما گفتیم به این هم فکر کنید هنر همینه و اینم بگم ما در حصار آنها قرار نخواهیم گرفت و قطعا در زمین آنها بازی نخواهیم کرد ما قواعد خودمون رو داریم من وقتی فیلم مگامایند رو به یکی از فامیلامون دادم و گفتم ببین و روش فکر کن ایشون کسیه که دائم انیمه میبینه بهش گفتم چی دیدی؟ اون جزئیات رو نگفت ولی 80 درصد چیزی که بهش رسیده بودم رو رسیده بود موقعی که فیلم جدائی اومد و اولین بار دیدم مطالبی که استاد گفتند به نظرم اومده بود (70 درصدش) و تو یه تالاری هم اشاره کرده بودم ولی موقعیتش نبود ببینید وقتی افراد مختلف به یچیز واحدی میرسند حداقلش اینه که بهش فکر کنید راه دوری نمیره من اگر فرصت کردم کامل این فیلمو ببینم بیشتر می نویسم برای همین زیاد وارد تاپیک نشدم(الان میگن هنوز خودش ندیده تاپیکشو زده) |
|||
|
|
۲:۱۱, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۳:۰۲, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۳:۱۱ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۱:۳۱)Reza2035 نوشته است: بنده دیگه هیچ حرفی ندارم آقا رضا، شما هر منطق و استدلالی که آوردین که ما قبول کردیم. فرمودین سوپرمن نماد مسیح هست. مام گفتیم صحیح ـه (اما مسیح تحریف شده از نظر اونا برابر با لوسیفر هستش). ما کی هستیم که بخوایم عقایدمون رو به بقیه تحمیل کنیم، اصلا مگه همچین چیزی امکان پذیره !!! داریم بحث میکنیم دیگه ! ناراحتی نداره ... لبخند بزنید ![]() بنده اساسا کاری به این تقسیمات (مدرن و پست مدرن و ...) ندارم. یعنی روشمون جوری هست که به دنبال شباهت ها میگردیم. حالا فیلم میخواد دهۀ 90 به قبل باشه، تو دهۀ 90 باشه یا 2000 به بعد باشه ! وقتی یه سری اشتراکات تو جریان رسانه ای غرب می بینم شما باید حق بدی به بندۀ مخاطب که این ماجراهای مدرن و پست مدرن و ... رو بهش بها ندم ! یه مثال میزنم: تو تاپیک مواد لازم دربارۀ ارتباط کاراکتر Bane تو فیلم *شوالیۀ تاریکی برمیخیزد* با امام زمان [عج] گفتیم. شما اگه فیلم *مردی که فردا را می دید* که تو دهۀ 80 ساخته شده رو دیده باشید، متوجه میشید که توی این فیلم لقب کاراکتر امام زمان Warlord (= خلیفه) هست. و دقیقاً می بینید که همین لقب برای Bane تو فیلم TDKR استفاده میشه. و از طرفی برنامه های فاکس نیوز آقای Glenn Beck رو هم ببینید پیرامون امام زمان، متوجه میشید که این فرد مهمترین کلمه ای که بولد و هایلایت کرده توی سری برنامه هاش، کلمۀ *خلیفه* هست. ![]() ( به کلمۀ CALIPHE = خلیفه روی نقشه توجه کنید ) خب آیا نباید از خودمون سؤال کنیم که این شباهت از کجا نشئت میگیره ؟!؟ یا باید خودمون رو با یه سری تعریف که فلان کاراکتر منجی پست مدرن هست و فلانی منجی ترنس مدرن گول بزنیم و چشممون رو روی این مسائل واضح ببندیم ! آیا نمیخوایم ببینیم که شباهت بین تولد *سوپرمن* و *مگامایند* در 2 فیلمی که هیچ ارتباطی بهم ندارن (در ظاهر) از کجا نشئت می گیره ؟!؟ ![]() امام زمان یابی تو فیلمای هالیوود رو ما از خود استاد عباسی (تحلیل کنستانتین) و استاد رائفی (تحلیل 300) یاد گرفتیم برادر ! مثلا همین مفهوم Blood (خون) و Fire (آتش) که تو تاپیک *مواد لازم ...* اشاره کردیم. شما برین سریال Game of Thrones رو ببینید ... دیگه این سریال واقعاً آشکارا داره به حضرت زهرا (سلام الله علیها) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اشاره میکنه و دیالوگا دیگه واضح تر از این نمیشه. اون وقت برین ببینین که چه کاراکتری از کلمۀ Blood & Fire استفاده میکنه !!! اینا چیزایی نیست که ما چشممون رو روش ببنیدیم و قبول هم دارم که ما اینا رو باید بصورت منسجم و کنار هم و با استدلال های محکم بیان کنیم که مهمانان تالار بقول شما نخنده بهمون ! ولی امان از وقت کم ! ![]() همونطور که قبلا تو تاپیکای مختلف هم بارها گفتم ... رصد رسانه ای (حتی قلیل) هم بسیار کمک میکنه به تحلیلای ما. ولی متأسفانه الان تحلیلای ما جوری شده که فقط کارای همون کارگردان رو می بینیم و خط رسانه ای رو ازش غافلیم. البته مام در شیوۀ بیانمون یه سری اشتباه داشتیم و داریم. شاید اگه این بحثایی که اینجا مطرح میکنیم رو تبدیل به کلیپ میکردیم اونوقت پذیرشش برای مخاطب خیلی راحت تر می بود. ولی کو زمان ، کو وقت این کارا ؟!؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: u_r_not_alone.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110402468/u_r_not_alone.jpg)
![[تصویر: Bane.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110401618/Bane.jpg)
![[تصویر: 01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110401542/01.jpg)
![[تصویر: zod.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110401876/zod.jpg)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
ولی مترومن قهرمان داستان نیست (بازم بحث قهرمان و ضد قهرمان)
![[تصویر: Glenn_Beck_Shocking_Video_THIS_Is_Who_We...52_17_.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110631384/Glenn_Beck_Shocking_Video_THIS_Is_Who_We_Are_Helping_In_Syria_SHARE_WITH_EVERYONE_1_01_52_17_.jpg)