کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عمر جهان تا کنون براساس قرآن و روایات
۱۷:۲۰, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۱:۳۰ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام الله

عمر جهان بر اساس آیه 47 سوره حج و آیه 4 سوره معارج

وَيسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَلَنْ يخْلِفَ اللَّهُ وَعْدَهُ وَإِنَّ يوْمًا عِنْدَ رَبِّكَ كَأَلْفِ سَنَةٍ مِمَّا تَعُدُّونَ(الحج/47)
آنان از تو تقاضاي شتاب در عذاب مي‌کنند؛ در حالي که خداوند هرگز از وعده خود تخلف نخواهد کرد! و يک روز نزد پروردگارت، همانند هزار سال از سالهايي است که شما مي‌شمريد

تَعْرُجُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ إِلَيهِ فِي يوْمٍ كَانَ مِقْدَارُهُ خَمْسِينَ أَلْفَ سَنَةٍ(المعارج/4)
فرشتگان و روح [= فرشته مقرب خداوند] بسوي او عروج مي‌کنند در آن روزي که مقدارش پنجاه هزار سال است

1روز نزد خداوند برابر با 1000سال از سال های ما است بنابراین 1سال نزد خداوند برایر است 365000سال از سال های ما
یعنی 365*1000= 365000سال خورشیدی از سال های ما
و خداوند روز دیگری دارد که 50000 سال است و در اینجا نمی گوید «ما تعدون» پس حساب این آیه باید بر اساس همان رو خدایی و ملکوتی باشد که 1000 سال طول دارد و یک سال آن 365000 از سال های ماست
در بحار الأنوار جلد 57، صفحة 338، حديث بيست و نهم چنين آمده است: و قال البرسي: روي الرّازي في كتابه المسمّي بمفاتيح الغيب قال: قال رسول الله (ص) ليلة أسري بي الي السّماء رأيت في السّماء السابعة ميادين كميادين ارضكم هذه و رأيت افواجا من الملائكة يطيرون لا يقف هؤلاء لهؤلاء و لا هؤلاء لهؤلاء. قال فقلت لجبرئيل: من هؤلاء؟ فقال: لا اعلم فقلت: من أين جاؤوا؟ فقال: لا اعلم. فقلت و أين يمضون؟ فقال: لا اعلم. فقلت: سلهم. فقال لا أقدر، و لكن سلهم انت يا حبيب الله. قال: فاعترضت ملكا منهم فقلت له: ما اسمك؟ فقال: كيكائيل. فقلت: من أين اتيت؟ فقال: لا اعلم. فقلت: و اين تمضي؟ فقال: لا اعلم. فقلت: و كم لك في السّير؟ فقال لا اعلم غير انّي يا حبيب الله اعلم انّ الله سبحانه يخلق في كلّ اَلْفَ سنة كوكبا و قد رأيت ستّة آلاف كوكب خلقهنّ و انا في السّير.

ترجمه: رازي در كتاب خود موسوم به مفاتيح الغيب از پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روايت كرده است كه فرمود: شبي كه من به آسمان سير داده شدم در آسمان هفتم ميدانهائي ديدم همانند ميدانهاي اين زمين شما، و گروههائي از ملائكه را ديدم كه در پرواز بودند نه اينان براي آنان مي‌ايستادند و نه آنان براي اينان (در رفت و آمد بودند.) فرمود: به جبرئيل گفتم: اينان كيستند؟ گفت: نمي‌دانم گفتم: از كجا آمده‌اند؟ گفت: نمي‌دانم گفتم: كجا مي‌روند؟ گفت: نمي‌دانم گفتم: از آنها بپرس. گفت: نمي‌توانم امّا شما از آنها بپرسيد اي حبيب خدا. حضرت فرمود: با يكي از آنها روبرو شدم و از او پرسيدم: اسم تو چيست؟ گفت: كيكائيل پس گفتم: از كجا مي‌آيي گفت: نمي‌دانم گفتم: به كجا مي‌روي؟ گفت: نمي‌دانم گفتم: از چه وقت در سير و گردش هستي؟ گفت: نمي‌دانم، غير از اينكه مي‌دانم خداوند سبحانه در هر هزار سال ستاره‌اي خلق مي‌كند و من شش هزار ستاره را كه خدا خلق كرده است، ديده‌ام، در حالي كه در گردش و حركت بودم اين حديث خيلي ساده و با بيان روشن، مطلب را بصورت گفتگوي معمولي بيان مي‌كند.
بطوري كه يك فرد غير محقّق و معمولي كه تنها بتواند چهار عمل اصلي حساب را انجام دهد، و توجّه داشته باشد كه يك روز در عالم ملكوت معادل 50000 سال است، مي‌‌تواند محاسبه زير را بنمايد:

50000*365000=18,250,000,000سال خورشیدی از سال های ما
چه شگفت انگيز است مطابقت اين حديث با محاسبه‌اي كه در بالا بر اساس آيه‌ها انجام گرفت!؟پس آن ستاره‌اي كه مورد نظر آن ملك بود (و بايد آن را شاه ستاره يا شمس الشّموس ناميد) در هر 18,250,000,000 سال يكبار آفريده مي‌شود

.
حال طبق آیات قرآن جهان در 6 روز آفریده شده است یعنی:
6*18,250,000,000= 109,500,000,000سال خورشیدی
و اگر آن 6 روز را به شبانه روز محاسبه کنیم:
2*109,500,000,000= 219,000,000,000 سال خورشیدی

علم نجوم عمر جهان را بین 10 تا 15 میلیارد تخمین زده است حال اگر ما میانگین این 2 را جمع کنیم یعنی:

12,500,000,000+219,000,000,000= 231,500,000,000 سال خورشیدی
بنابراین عمرجهان از ایجاد تا کنون برابر است با 231,500,000,000 سال خورشیدی است بنابراین با گذشت ده، پانزده سال از انفجار بزرگ پایان روز ششم ما باید الان در آغاز صبح روز هفتم باشیم............

موفق باشید.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Detector
۱۷:۲۹, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
آواتار
. .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۳۴, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام الله
بله زمان مخلوق خداوند است
اما این حرف شما چه ربطی به این بحث علمی داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۷:۳۸, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
آواتار
. .
۱۸:۰۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
بابت حدیث سند آوردمDodgy
شما سند دارید بابت موکل سیاره مریخBig Grin
۱۸:۲۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در رابطه با بحارالانوار : تمامی روایات موجود در این مجموعه، لزوما معتبر نیستند بلکه روایات های مجعول و غیر معتبر نیز درون آن هست؛ پس صرف آن منبع به تنهایی، نمی شه صحت روایت شما رو با آن تایید کرد؛

در مورد پست اول:
ببخشید همین علم نجومی که عمر جهان رو تخمین زده، بر اساس واکنشهای موجود در سطح خورشید و میزان مصرف انرژی، پایان جهان هم پیش بینی کرده؛ که می شه بر اساس حرفهایی که شما گفتید تاریخ قرانی پایان جهان رو پیش بینی کرد؛در صورتی که در خود قران آمده :
"یسألونک عن الساعة ایان مرساها؟ قل إنما علمها عند ربی لا یجلیها لوقتها إلا هو"اعراف- 187
یعنی هیچ کس جز خدا نمی تواند وقت قیامت را تعیین کند(چرا که با پایان دنیا قیامت آغاز می شود)
حالا شما این تناقض رو چطور توجیه می کنید؟

در ضمن یکی از تعبیراتی که برای این اعداد قرانی آمده، رساندن مفهوم کثرته نه صرفا مقدار دقیق آنها(توجه کنید که گفتم یکی از تعبیرات نه منظور اصلی)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۸:۳۰, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #7
آواتار
چرا*2 کردی چون نصف روزه نصف شب ؟

بابا در سال دو بار در نقاط اعتدلین بهاری و پاییزی 12 ساعت روز و 12 ساعت شب داریم .
۱۸:۵۵, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #8
آواتار
در کل یک نکته ای رو باید متذکر بشم. و اون اینکه:
اصلا در عوالم بالاتر که عالم مجردات هست، زمان و مکان مطرح نیست.

و این اعداد:
اولا نماد کثرت اند. یعنی میخواد بگه خیــــــــــلی زیاد. مثلا تو قرآن اومده که ای پیامبر، اگه 70 بار هم برای منافقان استغفار کنی، خدا نمیبخشدشون. خب آیا معناش اینه که اگه 71 بار استغفار کنه، خداوند اینها رو میبخشن؟ نه.
دوما: این اعداد بکار رفته برای عذاب ها و جهان آخرت و... فقط بخاطر مادی بودن ذهن ما انسانها بیان شده. برای اینکه برای ما ملموس بشه.

وگرنه تو عالم مجردات، اصلا زمان و مکان مطرح نیست.

پس در کل فکر نکنم این حساب و کتاب کردن ها، کار درستی باشه. حتی اگه درست هم جور بیاد. خیلی چیزها تو عالم هستن که بصورت اتفاقی درست در میان. مثل تشابهات در حروف ابجد و...

تو بحث معجزات قرآن، بنظر من اصلا نباید بر اساس تمامی مبانی غربی، معجزه قرآن رو اثبات کنیم. اونها میگن جهان با انفجار بیگ بنگ شروع شد و ما هم براش آیه قرآن میاریم. در صورتیکه خود قرآن و مبانی اسلامی در کل با این بیگ بنگ مخالفه.

گرچه همه مبانی علمی غرب هم اشتباه نیست. (چون خیلی هاش برگرفته از علوم اسلامی هست متأسفانه یا خوشبختانه. ولی یک حالت التقاطی پیدا کرده.) قرآن سیر تکامل یک انسان رو از انعقاد نطفه تا بدنیا اومدنش بیان کرد. و علم مدرن هم بعد از مدرنیته شدن ابزار بهش رسید. و خیلی از مسائل دیگه.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin
۲۰:۵۳, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۸ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:ببخشید همین علم نجومی که عمر جهان رو تخمین زده، بر اساس واکنشهای موجود در سطح خورشید و میزان مصرف انرژی، پایان جهان هم پیش بینی کرده؛ که می شه بر اساس حرفهایی که شما گفتید تاریخ قرانی پایان جهان رو پیش بینی کرد؛در صورتی که در خود قران آمده :
"یسألونک عن الساعة ایان مرساها؟ قل إنما علمها عند ربی لا یجلیها لوقتها إلا هو"اعراف- 187
یعنی هیچ کس جز خدا نمی تواند وقت قیامت را تعیین کند(چرا که با پایان دنیا قیامت آغاز می شود)
حالا شما این تناقض رو چطور توجیه می کنید؟

ببخشید بر اساس واکنش های خورشید عمر خورشید رو تخمین زدن و با مردن خورشید زمین هم به پایان عمرش میرسه نه اینکه جهان به پایان عمرش میرسه؟!
بعدشم من عمر جهان رو تا کنون محاسبه کردم با منبع موثق
و از پایان عمر جهان حرفی نزدمDodgyDodgy
اگر حوصله کنید این بحث ادامه دارد.........

(۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۰)skyeygirls نوشته است:  چرا*2 کردی چون نصف روزه نصف شب ؟

بابا در سال دو بار در نقاط اعتدلین بهاری و پاییزی 12 ساعت روز و 12 ساعت شب داریم .

عزیزم منظور از شبانه روز، شبانه روز زمینی نبوده و آن دویی که به دست آمده از حرکت زمین به دور خودش که شبانه روز را تشکیل می دهد به دست نیامده است

اگر حوصله کنید بحث ادامه دارد انشاالله...
۲۲:۰۴, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
فقط یک چیز بگم که نص آیه قرآن است که زمان روز قیامت را احدی جز خدا نمی داند، از جمله نه پیامبر و نه ائمه نمی دانند
لذا هر روایت یا قولی که عمر جهان و قیامت و غیره را تعیین کند باطل و مخالف قرآن است

هرچند که میدانم بعد از این صحبت عزیزان هزار توجیهه برای تحمیل بر آیه می سازند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا