|
سرزمین کهن
|
|
۰:۵۱, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() کارگردان: کمال تبریزی نویسنده: علیرضا طالب زاده تهیه کننده: محمود مسعود بازیگران: شهاب حسینی،محمدرضا فروتن،نیکی کریمی،شبنم قلی خانی،ثریا قاسمی،پرویز پورحسینی،حسین محجوب،الهام حمیدی،فرهاد قائمیان،هنگامه قاضیانی،امیر آقایی،حسن پورشیرازی،جعفر دهقان،جواد عزتی،سیامک ادیب،بیتا فرهی،پژمان بازغی،فرشته صدر عرفائی،میترا حجار،رضا کیانیان،علی شادمان و... سرزمین کهن نام یک مجموعه تلویزیونی ایرانی میباشد که در 50 قسمت به بررسی وقایع تاریخ سیاسی-اجتماعی ایران از سال ۱۳۲۰ تا پیروزی انقلاب اسلامی در بستر زندگی پسری نوجوان میپردازد. این مجموعه به بررسی تاریخ سیاسی- اجتماعی ایران از سال 1320 تا پیروزی انقلاب اسلامی در بستر زندگی یک پسربچه میپردازد.پسر بچه ای بنام رهی که بعد از بمباران دهکده ای توسط نیروهای متفقین ،از زیر آوار بیرون کشیده میشود . رهی پس از چند روز مراقبت توسط مادرش ، راهی تهران میشود . سالها بعد او در یک خانواده توده ای بزرگ میشود ، اما بر اثر به وقوع پیوستن ماجراهایی ،او به خانواده درباری سپرده میشود.در این خانواده است که او رفته رفته به هویت خود پی میبرد و ... در حال حاضر این سریال هر پنج شنبه ساعت 22:30 از شبکه سوم سیما پخش می گردد. که این تاپیک جهت بحث و تبادل نظر پیرامون این سریال تاریخی ایجاد شده است. |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پخش سریال «سرزمین کهن» متوقف شد
سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران شنبه شب اعلام کرد: پخش سریال تاریخی «سرزمین کهن» تا زمان انجام تحقیقات و تحقق دستورات قبلی «عزتالله ضرغامی» رئیس رسانه ملی متوقف شده است. «سیدتقی سهرابی» مدیرکل روابط عمومی صداوسیما در این باره گفت: هفته جاری هیاتی از سوی رئیس رسانه ملی برای بررسی و بازخورد پخش سریال «سرزمین کهن» به برخی استان های کشور سفر خواهد کرد. وی افزود: این گروه ماموریت دارد از طریق گفت وگوی مستقیم با معترضین؛ منتقدین و همچنین ائمه جمعه، نخبگان و مسئولان استان های یاد شده گزارش جامعی به رئیس سازمان ارائه دهد. سهرابی تصریح کرد: ادامه پخش این سریال منوط به نتیجه تحقیقات و تحقق کامل دستورات قبلی رئیس محترم سازمان خواهد بود. سریال سرزمین کهن ساعت 22:30 روزهای پنجشنبه از شبکه سه سیما پخش می شد و تکرار آن ساعت 19:30 روزهای جمعه بود. تاکنون چهار قسمت از این سریال پخش شده است. پ.ن: فقط متاسفم برای عده ای از نمایندگان مجلس و برخی از مردم .... که به خاطر یک فامیلی بختیاری ، و فحش خوردنش از یک کومونیست این بلوا رو برپا کردند ، درحالی که شخصیت اول فیلم هم از همون خانواده ست ، درصورتی که کومونیسته هم فامیلیش اردکانیه ، درصورتی که بارها در این فیلم های قدیمی هموطنان شمالی و آذری ما با نقش های زننده ماموران و لات های زمان شاه نشان داده شدند و کسی اعتراض نکرد چون فهمش را داشت این فیلم است ، هنر است نه... بگذریم ، واقعا قضیه خجالت آوری بود
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۹)revenger نوشته است:البته بنده بختیاری نیستم... اما خیلی از فیلمها همیشه کارگرهای معمولی و شخصیتهای دیگه رو لر و بختیاری میذاشتن...!کسی هم اعتراض نکرد ولی موضوع سر دیالوگهایی بود که ردوبدل شده و تحریف تاریخی هست که معترضان ادعا دارند... در ضمن این جمله شما درسته؟ نقل قول:کسی اعتراض نکرد چون فهمش را داشت این فیلم است ، هنر است نه. |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
و البته موضوع مهم دیگه
چرا توی این سریال انقدر راحت خانم ها موهای سرشون مشخصه؟ ![]() من اصلا نمیفهمم... یعنی چی؟ یعنی تلوزیون هم میخواد بشه مثل سینما؟! هه! |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مرد مومن اگه هرکس بیاد سر هیچ امضا جمع کنه و سریع هم ترتیب اثر داده بشه که هیچ...
درضمن من فیلم رو دیدم ، دیالوگ ها کاملا درست بود ، و اون حرف ها فقط درباره کسی بود که تنها فامیلیش بختیاری بود ، صرف اون خاندان ، اصلا سبک خانواده مشخصه که سلطنتی بود با گذشته ی قاجاریه... شما ببین کم نبوده تو این فیلم ها منفی ترین شخصیت ها شهرستانی بود ، مثالشم گفتم ، درکل به نظرم باید خود سیما به طور کلی با این قضایا برخورد کنه نه اینکه گزینشی یه فیلم رو بیارن پایین که چهار نفر خوششون نیومده باز جالب ترش اینه اون پسر بچه کاراکتر اصلی فیلم یک بختیاریه و نوه اون پیرزنه ![]() ![]() ![]() من دیگه چی بگم ،در بدترین وجه مثل این میمونه که مردم بیان اعتراض کنن چرا سخنان ضدایرانی اوباما و ... تو تلوزیون پخش میشه؟؟؟؟ اصلا گیرم درست ، این اقا به بختیاری ها توهین کرد منظورشم قوم بختیاری بود ، خب ، آیا توهین های یه کومونیست اونقدر مهم شده که بیان جنجال کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟ من حرفم اینه: نباید دست هنرمندو بست ، خود شما قبلا اعتراض داشتی چرا اسم اشخاص منفی ایرانیه و مثبت اسلامی ، خب اینم همون ، کاراکتر بد فیلم همیشه باشه شمالی و ترک و تهرانی که بقیه تافته جدا بافته هستن آیا؟؟؟؟؟؟؟ نه دوست عزیز باید جنبه بالا بره |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۲)revenger نوشته است: اصلا گیرم درست ، این اقا به بختیاری ها توهین کرد منظورشم قوم بختیاری بود ، خب ، آیا توهین های یه کومونیست اونقدر مهم شده که بیان جنجال کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟ ببین من از اول گفتم،بختیاری نیستم...! جز اعتراض کنند ها نبودم!! هنوز حتی یک دقیقه از این سریال رو هم ندیدم...! کسی گفته ترک یا شمالی یا تهرانی بزارن؟؟الان منظور حرف من این بود؟ واقعا از حرف من این برداشت رو کردید؟ حرف اصلی افرادی که اعتراض میکنند اینه که چرا در دیالوگ ها میگه بختیاری ها!!! خب اسم فامیلی اون خانواده بختیاری!!کاملا تصادفی!! ولی چرا در دیالوگ خطاب میکنه بختیاری ها!! با عرض پوزش از بختیاران محترم، قسمتی از یکی از دیالوگهای این فیلم نقل قول: «به چه چیز خودتان افتخار میکنید؟ به کدام اصل و نسب؟ به سرپاگرفتن سگهای انگلیسی و کاسه لیسی کنسول انگلیس؟ میخواهید فردا سر کلاس برای بچهها قصه اینکه بختیاریها چطور بختیاری شدند را بگویم؟» حالا دوست عزیز این از نظر شما توهین حساب میشه؟ دوستان در این تالار فیلمهای غربی رو بررسی میکنن و نامگذاری شخصیتهای فیلم رو به شدت بررسی میکنن حالا چطور همچین چیزی از نظر شما توهین نیست...! |
|||
|
۲۱:۲۳, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
شما وقتی یک دقیقه فیلم رو ندیدید بهتره اظهار نظر نکنید
با این دیدگاه شما از فردا کلیه اسامی و فامیلی ها در صداوسیما ممنوع میشه ضمنا درباره دیالوگ های این کاراکتر کومونیست: این دیالوگ ها درباره خانواده ای سر تا پا اشرافی بود که از در شهر به شدت شهرت داشتند و به هیچ وجه هیچ مخاطبی برداشت نمیکرد منظور قوم بختیاری هستند مگر چندی ذهن بیمار و گرفتار توهم توطئه اینم سند پیش داوری و توهم توطئه دوستان: صراط: کمال تبریزی در یادداشتی که نسخهای از آن را در اختیار ماقرار داده، با ابراز احترام از نقش همه اقوام کشور در مبارزات انقلاب اسلامی گفت: اسامی شخصیتهای این سریال صرفا نام خانوادگی افراد است و اشارهای به هیچ یک از اقوام غیور و دلاور کشور ندارد. کارگردان «سرزمین کهن» با اشاره به وقایع آنی داستان این سریال گفت: قهرمان اصلی سریال که نقش مهم و موثری در نهضت خرداد و همراهی با روحانیت و امام دارد، از همین خانواده بختیاری است و قضاوت درباره شخصیتهای مثبت و منفی این سریال به صبر و حوصله بیشتری احتیاج دارد. |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۰)revenger نوشته است: شما وقتی یک دقیقه فیلم رو ندیدید بهتره اظهار نظر نکنید تا جایی که یادمه در جریان ساخت فیلم شهریار هم کلی به کمال تبریزی اعتراض کردن... معلومه که این حرف رو میزنه...نکنه انتظار داری چیزی دیگه بگه؟؟ اگر انتخاب اسامی تصادفی هست،پس توی فیلمهای هالیودی الکی اسم ها رو انتخاب میکنن!! دوستان اینجا کلی روی انتخاب نام بازیگرا و شخصیتها در بخشهایی که فیلمی رو نقد میکنن مانور میدن!! ولی طبق گفته شما انتخاب نامها کاملا تصادفی!! بعدشم ذهن این همه آدم متوهم بوده؟!! واقعا اون دیالوگ از نظر شما هیچ مشکلی نداره؟ |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۴)A L I نوشته است: معلومه که این حرف رو میزنه...نکنه انتظار داری چیزی دیگه بگه؟؟ خدا رو شکر فیلم رو ساخته و نمیتونه تغییر بده پس فردا بگید ترسید فیلم تغییر داد دوست من طرف میگه کاراکتر اصلی این فیلم که خیلی مثبت هم هست از همین خانواده بختیاریه !!!!! تازه شم همین که یه کومونیست بی همه چیز این حرفا رو به این خانواده زده مثل تعریف میمونه براشون ![]() ![]() ![]() بی خیال |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Sarzamine_Kohan.2_TAKwarez.jpg]](http://www.takwarez14.in/pic/Serial/Sarzamine_Kohan.2_TAKwarez.jpg)