کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندر احوالاتــــ من و تالار ...
۱۲:۳۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.
[تصویر: 81456504639948755461.png]

[تصویر: 11157633718430464662.png]

با توجه به استقبال دوستان از مجموعه طنزهای " اندر احوالات من و تالار "

تصمیـــم گرفتـــم تاپیـــک مجــزایی رو بــرای ایــن موضــــوع ایـجاد کنـــم.

امیـدوارم مورد توجـه دوستان عزیــز قرار بگیره.

قوانین تاپیک :

[تصویر: 4.gif] هــــرگونه توهین و تمسخر و استفاده از کلمات و عبارات نامناسب ممنوع است.

[تصویر: 4.gif] مطالبی که قرار میدهید حتی الامکان در قالب تصویر و ترول و مرتبط با تالار باشد.

[تصویر: 4.gif] انـــجام هـــرگونـــه شــوخی و کل کل بیـــن آقایــان و خانــم ها ممنـــــوع اســـت!

[تصویر: 4.gif] درصورت مشاهده هــرگونه پست خلاف قوانیـــن ، از دکمه گزارش استفاده کنید.

[تصویر: 4.gif] در صورت همکاری نکردن در امــر نظارت ، متاسفانه موضـــوع بسته خواهد شد.

ادامه دارد ...

[تصویر: 62090469347603422337.gif]

.اا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، sagheb ، Tolou ، پرنیان ، حسن.س. ، revenger ، مرهم ، Ali#59 ، آلاله ، هادی... ، Night_World ، رضوانه ، انتصـار ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، ترنم ، ضحی ، مجید املشی ، میلاد.م ، محب الزهرا ، Bahar ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یاســین ، صهبا ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، سیمرغ ، azade ، ali0077 ، سدرة المنتهی ، مصباح ، هانا ، فدايي ولايت ، بیداری اندیشه ، Fatemeee ، عبدالرحیم ، رهگذر. ، منادی حق ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، m1374b ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، neyestan23 ، fatemeh ، help me ، Justice Bringer ، Hadith ، mahdy30na ، مکیال ، ANTI satan ، N.Mahdavian ، fafa* ، m.hossein ، SARV ، آیات ، وحید110 ، لبخند خدا ، علمدار133 ، boghz ، *ریحانه* ، مجتبی110 ، Just God ، ساقی ، bi-ehsaas ، soora ، mohamad ، magnolia ، amirhq21 ، میرزا احمد ، اولولالباب ، MohammadSadra ، ساجد ، hessam ، fiftynine ، mahpare

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۵, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #151
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۷)Mohammad Trust نوشته است:  کاربر خیلی فعال دستان پشت پرده هستن ایشون فکر کنمBig Grin
کی؟؟؟

نقل قول:
یه خواهش از مدیریت تالار دارم

حالا که یه پست زده شد درمورد تغییرنام اینو میگم

لطفا اگه نام کاربری کسی رو عوض میکنین یا یه تاپیک داشته باشین مثل ثیت احوال بیداری اندیشه
[تصویر: happy.png]
یا به اون کسی که اسمش عوض میشه بگید تا مدت معینی اسم قبلی کاربریش روتوی امضاش بزاره

لطفا این پست من رو هم بعداز مشاهده منهدم کنید
[تصویر: sad.png]

چرا انهدام...فکر خیلی خوبیه که..تو این اوضاع تغییر آواتار وطرحای یکسان سازی آواتار ....من الان خیلیا رو دیگه نمیشناسم..[تصویر: upset.gif]..
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، Mohammad Trust ، رضوانه ، شیدا ، هادی... ، ترنم ، ضحی ، fafa* ، ali0077 ، soora ، azade
۲۲:۳۶, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #152

[تصویر: %D8%A2%D9%84%D8%A7%D9%84%D9%87.png]

ملت بخاطر ما اعتبارم میگیرن ! اونوقت نشستی اینجا واسه چی !!!؟؟؟
Big Grin

اینم کاریه که از دست ما برمیاد دیگه Big Grin

برو از خدا بترس ....
ConfusedBlushBig Grin

(۱۳/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۳)علمدار133 نوشته است:  یه خواهش از مدیریت تالار دارم
حالا که یه پست زده شد درمورد تغییرنام اینو میگم
لطفا اگه نام کاربری کسی رو عوض میکنین یا یه تاپیک داشته باشین مثل ثیت احوال بیداری اندیشهSmile
یا به اون کسی که اسمش عوض میشه بگید تا مدت معینی اسم قبلی کاربریش روتوی امضاش بزاره
لطفا این پست من رو هم بعداز مشاهده منهدم کنیدSad

بنده از حق وتوی نداشته خودم استفاده میکنم و مخالفت خودمو با این نظر اعلام میدارم !

کسی حرفی داره !!؟؟؟ نداشته باشید دیگه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، السا ، Mohammad Trust ، رضوانه ، ضحی ، Ali#59 ، fafa* ، ali0077
۹:۰۲, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #153
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۶)پرنیان نوشته است:  کاربران گرامی :
من الان یه کاربر جدید پیدا کردم .....[تصویر: 89.gif]
الان نابود شدم ...تو کما هستم

با اجازه از ایشون [تصویر: 2014_06_03_101937.png]

[تصویر: wassat.gif]
بسم الله
.
.
ایشون برادر MaTey ه دیگه،
DodgyCool

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، علمدار133 ، صهبا ، شیدا ، fafa* ، السا ، پرنیان ، عبدالرحمن ، azade ، ضحی
۱۹:۱۳, ۱۶/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۳ ۱۹:۱۳ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #154
آواتار
[تصویر: 35738703116241151126.jpg]
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Ali#59 ، ballista ، fafa* ، Havbb 110 ، علمدار133 ، عبدالرحمن ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، SAViOR ، ilidin ، السا ، پرنیان ، m.hossein ، اميرمهدي ، ali0077 ، حسن عزتي ، Aryha ، azade ، أین المنتظر ، soora ، Eve ، ضحی ، سرباز منتظر
۱:۱۷, ۲۳/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۳:۱۲ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #155
آواتار
زیر این ترول من یه چیزایی نوشته بودم ولی ترسیدم و پاکشون کردم،Big Grin عیده و شما هم زیاد سخت نگیرین .
تا همین جا هم احساس می کنم با این ترول رسما گواهی فوت خودم رو امضا کردم . ConfusedBi Dandoon
[تصویر: 58706374642386482576_thumb.jpg]
اگه دوست داشتین با سلیقه ی خودتون کاملش کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، پرنیان ، Hadith ، Ali#59 ، رضوانه ، SAViOR ، Eve ، علمدار133 ، السا
۱۰:۴۸, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #156
آواتار
من دیشب سیوش کردم ...حالا اینهمه اصرار میکنید میتونم بذارمش [تصویر: smile.gif]

[تصویر: vde.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Eve ، علمدار133 ، عبدالرحمن ، Hadith ، soora ، منادی حق ، میرزا احمد ، fafa* ، السا ، حضرت عشق
۰:۲۲, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #157
آواتار
آقا من یه سوال دارم ..چرا هرکی میشه کاربر ارزشمند دیگه نمیاد؟؟!! یعنی ماهم اگه بریم میشیم کاربر ارزشمند.......من که از این شانسا نداشتم ...یه چند روز رفتم [تصویر: mountain-bike-smiley.gif] وقتی برگشتم همه پ خ زدن چرا برگشتی. [تصویر: rolleye.gif] ....... [تصویر: dont-know.gif]
[تصویر: 15.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، علمدار133 ، مجید املشی ، مرهم ، السا ، soora ، Havbb 110 ، Ali#59 ، هادی... ، azade ، حضرت عشق ، fafa* ، zahra11 ، aaaaa
۰:۲۵, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #158
آواتار
آخرین سخن، فقط با منتظران تالار، همه ی آنچه میخواستم بگویم..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، محب الزهرا ، مرهم ، السا ، درست پسند ، علمدار133 ، azade ، حضرت عشق ، fafa* ، Hadith ، mahdy30na ، اولولالباب
۱۷:۰۷, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #159
آواتار
[تصویر: r3p071zkve2yks4fjhle.jpg]
TongueBi Dandoon
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، Arash.j ، علمدار133 ، مرهم ، Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی ، MohammadSadra ، زینب خانوم ، Ali#59 ، مجید املشی ، أین المنتظر ، fiftynine ، اولولالباب ، هادی... ، منادی حق ، حضرت عشق ، السا ، رضوانه ، soora ، SAViOR ، Aryha ، یاســین ، Eve ، شیدا ، ali0077 ، ترنم ، ضحی ، reyhaneh.sh ، Farzaneh ، fatemeh ، Havbb 110 ، zahra11
۱:۴۹, ۲۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #160
آواتار
یعنی من نمیدونم باخودم چی فک کردم که فک کردم شماره 14 کابره خاصیه.....Big Grin

[تصویر: ddffg.png]

Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، حضرت عشق ، Ali#59 ، حسنیه ، رضوانه ، SAViOR ، فدايي ولايت ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا