|
مقایسه ما با اونا (انقلاب هنری!)
|
|
۱:۰۰, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۲:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم می خوام یه مقایسه خیلی کوچیک داشته باشم آمریکا حکومت آمریکا:شیطان بزرگ و باعث و بانی مستقیم و غیرمستقیم در انواع جرم و جنایت از خرد تا کلان هالیوود:کاملا در دست صهیونیست ها و نوچه هاشون،هیچ حرفی غیر از مبانی اعتقادیشون نمیشه گفت ،برای دونه دونه حرفاشون برنامه دارند و بدون حیا و ترس انجامش میدن مراسم اسکار:کاملا بر اساس مبانی اعتقادی حکومت و .... مردم آمریکا:مردمی مست(نه از شراب) و بیخبر،کلا تو باغ نیستند و با رسانه دجال براحتی میشه خامشون کرد البته استثنا در همه جا هست ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام حکومت جمهوری اسلامی: به عنوان امید مستضعفان جهان و زمینه ساز ظهور و کلی مسئول که از مسئولیتشون خبر ندارند یا دوست ندارند خبر داشته باشند و شخص اول حکومت از دستشون کم مونده سر بزنه به دشت و صحرا ، کلی جنایت در حق مملکت شده از خرد تا کلان که کسی صداش در نمیاد سینمای ایران :در دست جماعتی عمدتاً غرب مآب و سست عنصر،کوچکترین دغدغه ای در مورد فرهنگ و اعتقادشون ندارند مگر عده ای بسیار کم،عشق هالیوود رو دارند و براش حاضرند خیلی کارا بکنندجشنواره فیلم فجر (زجر):در دست همین جماعت بالا که همیشه از همه طلبکار بودند.از لحاظ جو حاکم با اسکار فرقی نداره! مردم ایران: دسته اول:اصلا دوست ندارند تغییری بکنند و به خاصیت اینرسی اعتقاد وافری دارند.هرچیزی رو که دشمنشون بسازه حمل بر خوبی میگیرن و فکر میکنند هالیوود عاشقشونه که دائم فیلم می سازه و کلا باهاش مشکلی ندارن و این اعتقاد رو ندارند که هالیوود از پنتاگون برای آمریکا راهبردی تره دسته دوم:دوست دارند تغییر کنند و دوست دارند به آرماناشون برسند ولی دسته اول مسخرشون میکنن و امکاناتشون هم تقریبا صفره،اگر حرفی بزنند به تعصب و تحجر متهم میشن و بابت اینکه به دشمنشون بدبینن باید به هموطناشون سوال و جواب پس بدن |
|||
|
|
۱:۵۸, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حرفتون کاملا درست و قابل قبوله ولی شما میگی باید چیکار کرد؟
با دیدن برنامه هایی مثل "صرفا جهت اطلاع" یا "حساس نشو..." و یا "دکتر سلام"، بعضی وقت ها بیشتر به عمق فاجعه میشه پی برد. اما نمیشه که همش افسوس بخوریم. شما چه راه حلی دارید؟ |
|||
|
|
۲:۰۲, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۲:۰۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خدا پدر مادر شما رو برات نگه داره!!!!!!!!
همین که میگی قابل قبوله رو اکثرا قبول ندارند و دوست ندارند قبول کنند اصلا تا نفهمیم مشکل وجود داره که نمیریم سراغ درمان همیشه خلاء باعث میشه احساس نیاز کنیم فعلا همین وضع اسفناک رو بشناسید و این تفاوت ها رو ببینید و ببینیم داریم تو چه شرایط کاملا غیرمتقارنی می جنگیم!!!! این تاپیکو حتما ریز به ریز بخوانید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30927.html شرایط ما همینطوریه واقعا باید گفت اسلام در خطر است بدترین چیز اینه که یه مصیبتی وجود داشته باشه و بهش عادت کنیم! فرمایشات امام رو بیار در عرصه هنر و فرهنگ وابستگان فرهنگی و .... شبیه سازی کنید نتیجش میشه انقلاب هنری و فرهنگی |
|||
|
|
۲:۱۱, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
باید ریشه یابی کرد که چرا توده مردم یا قسمت خاصی از ارمان ها منحرف شدند
شاید دلیلش این بود که سران و خود شعار دهنده ها نه تنها ذره ای عمل ندیدند بلکه کلی عکس العمل دیدند ![]() به نظر من مهم ترین فاکتوری که ما رو به اینجا کشوند و باعث تفرقه مردم و ضعف حکومت اسلامی شد بحث "رانت و رابطه" و عدم نظارت بود در کشوری که ادعای عدل علوی داشت! |
|||
|
|
۲:۲۳, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۲ ۲:۱۱)revenger نوشته است: باید ریشه یابی کرد که چرا توده مردم یا قسمت خاصی از ارمان ها منحرف شدند البته من ادعایی ندیدم اگر جایی دیدید بیارید در مورد رانت و رابطه >>> شرط عدم وابستگی به دنیا و ساده زیست بودن ولی فقیه این رو حل کرده لطفا در مورد هنر حرف بزنید |
|||
|
|
۲:۴۷, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست من قضیه اظهر من الشمسه، فقط نظری بندازید به شعارهای اول انقلاب حساب کار دستتون میاد یا همین شعارهایی که دم انتخابات میدن و بعضی های 8 سال با همین شعارها رییس جمهور بودن( که دیگه اصلا مردم جدی نمیگرنشون این شعار های عدالت و... رو) ، ضمنا حکومت اسلامی که به دنبال عدل علوی نداشته باشه اصلا اسلامی نیست...
"رانت و رابطه" و "عدالت" رو با "ساده زیستی" خلط نکنید لطفا ! تاثیر گذاری این رانت و رابطه در همه جاست مختص به هنر نیست ، ممکنه یه هنر مند در زمینه اقتصادی با این مسئله مواجه شده باشه یا هر چیز دیگه و تاثیرش رو تو هنر بگذاره هرچند مثال هنری کم نیست ، نمونه ش حمایت های بی دریغ از کارگردان هایی مثل بحرانی ، ده نمکی ، سلحشور و... و در مقابل مشکلات بسیاری که برای سایر کارگردانها به وجود میاد (توصیه میکنم برنامه هفت ساخته صداوسیمای جمهوری اسلامی رو ببینید این موارد توش بیداد میکنه) جدای این بحث های مصداقی و ریز همین رانت و رابطه باعث ریزش استعداد ها و کینه میشه و نتیجه سرکار اومدن نیروی غیر متخصص میشه پسرفت کشور و شکست شعارها که نسل جدید در مواجه با شعارهای پوشالی نتیجه میگیره اصل کار غلطه نه روش کار و این قضایا پیش میاد... بحثش خدایی خیلی طولانیه ![]() ولی شک نکن در همه چیز تاثیر گذاره
|
|||
|
|
۳:۰۳, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۵/بهمن/۹۲ ۱:۰۰)عبدالرحمن نوشته است: اینایی ک فرمودید صحیح اما چه میشه کرد؟ جز اینکه تا سپاه آماده شه مثل شهید چمران بریم چریکی بجنگیم؟ البته متاسفانه ما دوره دیدم نیستیم تو مصر ![]() دورشم خودآموز داریم می بینیم درموردماجرای سینمای ما و غرب فکر می کنم این تاپیک جالب باشه سینماگر یا فیلسوف ؟! |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اینجا دیگه واقعا مشکل از مسئولینه دیگه!
![]() در ضمن من با این تیکه از حرفاتون موافق نیستم: (۵/بهمن/۹۲ ۱:۰۰)عبدالرحمن نوشته است: شخص اول حکومت از دستشون کم مونده سر بزنه به دشت و صحراصدا و سیما مستقیما زیر نظر آقا اداره میشه و می بینیم بسیاری از هنرمندان و دست اندرکاران همون سینما،توی همین صدا و سیما فعالیت میکنند. مشکل اول اول اول اول توی نمایش کشور ما،چیزی نیست جز سناریو!کارگردانهایی که برچسب ارزشی بهشون زدن،به شدت از لحاظ سناریو مشکل دارن!!الان آقای ده نمکی رو ببینید،به عنوان یک کارگردان کاملا انقلابی.از اون طرف آقای اصغر فرهادی رو ببینید،به عنوان یک کارگردان آزاد،که اصلا هم کاری به سیاست گذاری های مملکت نداره...تا زمانی که اینقدر از لحاظ فنی کارگردانهای (مثلا) ارزشی با غیر ارزشی تفاوت دارن وضع همین میشه دیگه! |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۲ ۳:۰۳)ضحی نوشته است: بسم الله دوست من راه یک چیزه: بدون هیچ کمک و رانت و رابطه و هنرمند ارزشی بودن و جشنواره عمار و تهیه کنندگان فرمایشی و... اونقدر در کار هنری خودتون قوی باشید که خودتون رو تحمیل کنید به این جامعه هنری امروز ما. وگرنه اگه منتظر امدادهای غیبی باشید قطعا به هیچ جایی نخواهید رسید. این در زمینه هنر که این مباحث حرف من نیست بلکه حرف رهبر به سلحشوره که هنرمند باید مستقل باشه و از روی دغدغه شخصی و علم و توانایی و استعداد بالای خودش مطرح نه کمک های دولتی ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

:در دست جماعتی عمدتاً غرب مآب و سست عنصر،کوچکترین دغدغه ای در مورد فرهنگ و اعتقادشون ندارند مگر عده ای بسیار کم،عشق هالیوود رو دارند و براش حاضرند خیلی کارا بکنند