|
غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>>
|
|
۱۵:۵۹, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام فقط دوست دارم خودمون کلاهمونو قاضی کنیم و بگیم که به نظرمون چه کارهاییه مصداق بارز غرب زدگیه! من بگم؟؟؟!!!! خب میگم! غرب زدگی یعنی>>>>وقتی استاد یه کلمه عربی استفاده میکنه، توی جزوه ای که مینویسی حتما معادل فارسیشو بنویسی! ولی وقتی معنی یک کلمه انگلیسی رو میگه،،،،تو بازم همون کلمه انگلیسی رو بنویسی (مورد داشتیماااا که این کارو کرده ) غرب زدگی یعنی>>>>وقتی توی مغازه ، صاحب مغازه میگه فلان جنس مال فلان جاست و ایرانی نیست! قبل از اینکه جنسو ببینی بگی خب پس خارجکیشو بدید!(باور کنید ظلمه ندیده بخوایم اینکارو بکنیم....حداقل مقایسه کنیم و بعد ....) غرب زدگی یعنی>>>> وقتی میبییم یکی دو تا کلمه انگلیسی استفاده میکنه یا ایسم ایسم میکنه میگیم خـــــــــــــب معلومه فلانی خیلی حالیشه! غرب زدگی یعنی>>>> گوشمونو رو کل اخبارای داخلی ببندیم و فقط بگیم: BBC! (و خداوند عقل و قیاس و اختیار را آفرید تحلیل کن جانم تحلیل ) خیلی مورد داریم...به مرور مینویسم... ولی تو رو خدا این ماجرای تاریخی رو بخونید: تا بگم چی میخوام بگم! یزید که حضور اهل بیت پیامبر را برای حکومت خود خطری بزرگ می دانست مترصد بود تا در فرصتی مناسب آنها را به جایی غیر از شام اعزام کند که این فرصت با طرح سه درخواست از سوی امام زین العابدین(علیه السلام) به دست آمد. امام فرمود: اول:یک بار دیگرمی خواهم رخسار پدرم را ببینم. دوم: آنکه دستور دهی هر چه از ما غارت برده اند بازگردانند. سوم:اگر تصمیم به قتل من گرفته ای فردی مورد اعتماد را با این زنان همراه کن تا آنها را به حرم پیامبر بازگردانند. یزید پاسخ داد، خواسته اول تو هرگز برآورده نخواهد شد. درخواست دوم را به چندین برابر جبران می کنم و در مورد سوم جز تو کسی همراه زنان نخواهد بود. امام فرمود: اموالت را نمی خواهم و بر تو ارزانی باد،آنچه از ما غارت شده است بازگردان زیرا در میان آنها مقنعه، گردنبند و پیراهن مادرمان فاطمه(سلام الله علیها) قرار دارد. یزید فرمان داد آنها را باز گردانند و دویست دینار نیز به آنها افزود و اسیران اهل بیت را به سوی مدینه باز گرداند. امام آن دینارها را به مستمندان شام بخشید - الملهوف، ص 82، زخّار، قمقام، ص 579، با اندکی اختلاف. *************************** خوب خوندید؟ خیلی معنی داره هاااا یعنی برای ما پیراهنی که مادرمون حضرت زهرا(سلام الله علیها) با دستان مبارکش دوخته از هزاران دینار شما ارزشمندتره(امام سجاد(علیه السلام) رسما یزید رو با خاک یکسان کردن ! ) میخواستن به من و تو بچه شیعه یاد بدن که دسترنج خودت و ساخته دست خودت از هزاران هزار اموال و سرمایه های دیگران ارزشمندتره مسلمون راضی میشه سر گشنه زمین بذاره ولی خفت رو نمیپذیره... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۱, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
غرب زدگی یعنی امروز که با یکی از دوستان به دنبال جبر و مقابله خوارزمی و معادلات درجه ی سوم خیام بودیم فهمیدیم که باید به جاش ریاضیات توماس و ریاضیات لیت هولد بخریم ...چون همچین کتاب هایی توی ایران وجود خارجی ندارن ! یعنی هویت علمی کشور ما رو دزدیدن !
یعنی وقتی من میخوام تاریخ فلسفه ی اسلام رو بخونم باید یه کتاب دو جلدی که نویسنده اش یه ادم غربیه رو بخرم چون کسی توی ایران واسه تاریخ فلسفه ی اسلام ارزشی قائل نبوده . غرب زدگی یعنی اون علم بومی که ایرانیها تولید کردن کجاست که من باید برای رفع نیاز علمی ایم برم سراغ غربی ها . |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
غـــــــــرب زدگی یعنی >>>
به جای حل کردن مشکلاتمون فقط بشینیم از بقیه کشورا تعریف کنیم...(ندید بدیدانه!) نمیدونی که! فلان جا اینطوریه! فلان جا اونطوریه! پاتو میذاری تو ایران افسردگی میگیری! . . . دوست عزیز ![]() خدا با ماست و ما باهم هستیم به قولی دستتو بذار رو زانوی خودت بگو یا علی تاریخ به ما ثابت کرده همه این خارجکیا! به کشور و سرمایه های ما چشم طمع دارن...(سرمایه ها هم فقط نفت نیست،،،،،من و توییم) کور کن این چشمو! ![]() من و تو فردای این مملکتیم... یا حق |
|||
|
|
۱:۴۲, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
غرب زدگی یعنی
خریدن لباس برند با دلار 3000 تومن |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
غــــــــــرب زدگی یعنی>>>> در کنار رود ، از تشـــــنگی هلاک شدن!
وقـــــــــتی خودتان را بــــــــــــاور نکنید درست مانند این است که در کنار رود از تشنـــــــگی .... |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۳)moze84 نوشته است: غرب زدگی یعنی چشم رنگی ها خوشگلن... سلام و عرض ادب ببخشید قصد ندارم موضوع تاپیک رو منحرف کنم خدایی ناکرده ولی با دیدن این ارسال کمی تعجب کردم!!! آیا اینم غرب زدگیه؟!!!! میشه توضیح بدهید؟ شاید من درست متوجه نشدم. ولی ما تو ایران خودمون کلی چشم رنگی داریم و سفیده و... یعنی هر کی این ظاهرو داشت،ایرانی نیست!!؟ ![]() و ایرانی ها مشکی و...فقط ؟ من اولین بار میشنوم به سبزه ها و چشم و ابرو مشکی ها بگند خدایی نکرده دهاتی!!! ![]() حس میکنم احساسی به این موضوع نگاه شده. وگرنه این مربوط به سلیقه است و نه غرب زدگی!!! و ما همه نوع ظاهری داریم و همه نوع سلیقه ای، و هر ظاهری هم واسه خودش طرفدارهایی داره.و هر ظاهری هم واسه خودش زیبایی ای! نقل قول:غرب زدگی یعنی اینکه عده ای «دکتر» بودن براشون بیشتر افتخاره تا حجة الاسلام و آیت الله بودن ما هر دو نوعشو احتیاج داریم و فکر نمیکنم دکتری مال غرب فقط باشه که بهش گفت غرب زدگی!!!!! خیلی خیلی معذرت میخام دوستان.من این دو نمونه رو دیدم و وقت نکردم همه ارسالها رو بخونم(در صفحه اول)غرب زدگی درست ولی نه اینکه احساسی نگاه کنیم و دیگه همه چیز رو بگیم غرب زدگی!!!!!!!!! بعضی موارد ،مثله این مورد ،فکر میکنم یجور کلاسه... (که اینم بده ها ولی نه غربزدگی) میشه جواب منو بدید؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:ما هر دو نوعشو احتیاج داریم و فکر نمیکنم دکتری مال غرب فقط باشه که بهش گفت غرب زدگی!!!!! در این رابطه توی تاپیک جامع غرب زدگی توضیح میدم. شما درست میگید ولی منظور من کسانی بود که هم آیت الله هستند و هم دکتر. بنظرتون باید به کدومش بیشتر افتخار کنه؟ باید بگه منو همیشه آیت الله یا حجة الاسلام صدا بزنید یا باید بگه منو دکتر صدا بزنید؟ |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
اگر منظور فقط مقایسه بین این دو باشه:
خب اول کسی که درس خونده در رابطه با هر دو مورد بالا،حتمن علاقه مند به هر دو بوده و چه دکتر و چه آیت الله صداش بزنند، نباید واسه خودش فرقی داشته باشه.مهم علمی بوده که بدست آورده و اصلن هیچ کدومشم صداش نزنند،نباید واسش فرقی داشته باشه(یک آیت الله و دکتر واقعی) دوم اگر آیت الله بوده،دکتریشو بعد گرفته، و بگه منو دکتر صدابزنید،این یجور خودشو گم کردنه و... (نه غربزدگی) و اشتباه. اگر دکتر بوده و بعد آیت الله شده،به احتمال زیاد شخصیتی داره که آیت الله بودن و صدا شدن رو ترجیح داده و میده. این فرضیات منه. |
|||
|
|
۲:۳۱, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۲ ۱:۱۸)Mohammad Trust نوشته است: در ادامه فکرکنم باید بگم غرب زدگی یعنی اینه شب عروسیت ، کت و شلوار بپوشی ببین محمد فقط الان سر کراوات بحث کردن اگر این سبک زندگی رو دچارش شدیم با یکی دو سال نبوده چند صد سال طول کشیده من خیلی مذهبیا رو دیدم که تو عروسی کراوات میزنن و کارایی میکنن که تو شعارهاشون قبول ندارن این هم شامل خانم ها و آقایون میشه البته اگر یه لباس مناسب طراحی و نهادینه بشه من حداقل تو عروسی استفاده میکنم! |
|||
|
|
۲:۴۹, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ترجیح میدم بحث نکنم روش چون پاک میشه باز
|
|||
|
|
۲:۵۶, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
ببینید ما الان در یک دوران گذار بسر می بریم
حق دارید که بعضی مسائل براتون یکمی تلخ یا نامانوس باشه ولی بعد از این دوران دیگه به جاهای خوب میرسیم و سربالایی تموم میشه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ولنتــــــــاین......!!!!!!!!! غرب زدگی یا ... ؟ | Bahar | 37 | 12,515 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۲۲:۴۳ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|

(مورد داشتیماااا که این کارو کرده
)
تحلیل کن جانم تحلیل

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

لابد !!!