|
بند /پ/
|
|
۱۵:۵۲, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۴ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
حضرت مولا علی عليه السلام میفرمایند: کسی که شایسته مقامی نیست اگر تقبل کند ملعون است وکسی که اورا منصوب میکند نیز ملعون خواهد بوذ. دادن رشوه در جامعه سلامت اقتصادی و اعتماد عمومی جامعه را نسبت به حاکمان و مجریان و متصدیان جامعه دچار مشکل میکند أطيب البيان في تفسير القرآن، ج2، ص: 344 [سوره البقرة (2): آيه 188] وَ لا تَأْكُلُوا أَمْوالَكُمْ بَيْنَكُمْ بِالْباطِلِ وَ تُدْلُوا بِها إِلَى الْحُكَّامِ لِتَأْكُلُوا فَرِيقاً مِنْ أَمْوالِ النَّاسِ بِالْإِثْمِ وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ (188) (و مالهاى يكديگر را در ميانتان بباطل صرف مكنيد و نميتوان رشوه نزد حكام جور بفرستيد براى اينكه قسمتى از اموال مردم را بخوريد و حال آنكه مىدانيد) پرتوى از قرآن، ج2، ص: 75 وَ لا تَأْكُلُوا أَمْوالَكُمْ بَيْنَكُمْ بِالْباطِلِ-: اموالى كه تعلق بهمه شما دارد در حالى كه در بين شما است بصورت باطل يا بسبب باطل نخوريد!. از تعبير و تركيب فشرده اين آيه دو اصل اقتصاد قرآنى استفاده ميشود: 1- اصل مال، بوضع اولى، از آن همه و بايد در بين باشد نه در سويى و براى طبقهاى. 2- چون چنين است هر گونه تصرف خاص و كشيده شدن در جهتى بايد منشأ تعلقى داشته باشد بحق يا بباطل. تعلق و تصرف بحق در حد ضرورت و احتياج يا بسبب ايجاد سودمندى و ارزش، يا مبادلاتيست كه بر اين اساس و براى خدمت بديگران كه صاحبان اولى مالند انجام ميگيرد و شريعت اسلام حدود آنها را مشخص نموده. و جز اين، خوردن و تصرف، بباطل و منهى است: لا تأكلوا ... هر چه كه حقى ايجاد ننمايد و يا تصرف مضر باجتماع و افراد باشد- چون ربا و حيله و قمار و احتكار و دزدى پارتی بازی پدیده نامطلوبی است که سال هاست نظام اداری کشور با آن دست به گریبان می باشد. امری که بعضاً روح و جسم مراجعین و ارباب رجوع سازمان ها را به شدت آزار می دهد. چرا امروزه وقتی از جوانان می پرسی برای آینده چه برنامه ای دارند بسیاری از آنان پاسخ می دهند: بدون بند "پ" کاری از پیش نمی رود. ؟ چرا شایسته سالاری در کشور نهادینه نمیشود؟ بدون بند پ حتی ارزش و شخصیت اجتماعی هم بی معناست دکتر حسابی تو نقل قولاشون در مورد جهان سوم گفتن: جهان سوم جایی است که اگر برای آبادی کشورت بکوشی خانه ات خراب می شود و اگر برای ساختن خانه ات تلاش کنی مملکتت ویران خواهد شد..... قضاوت با خودتون..... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۹, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
البته که خانواده شهدا و آزاده و ایثارگر حق دارند
اما گاهی دیده میشه که این پارتی بازی درمورد آدم هایی اجرا میشه که متاسفانه شامل هیچکدوم از گروه هایی که گفتم نمیشن! همش هم تقصیر حکومت نیست ما آدم ها طماع شدیم!!!! خیلی خیلی زود هم با این پدیده آشنا میشیم مثل ثبت نام در مدرسه همه چیز از خود ما شروع میشه! همیشه هم دزد سالاری نیست همین که یک مدیر نالایق و البته بی سوادی رو فقط به خاطر ...... (منظورم از این جاخالی فامیل و خویشاوند سالاری نیست!!!!! ) در پستی بذارند که شایسته اش نیست موجبات همچین مسائلی رو فراهم میکنه
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۹)آیلار نوشته است: البته که خانواده شهدا و آزاده و ایثارگر حق دارند نکته خوبی گفتید ، البته نتیجه تون غلطه مثلا درباره ثبت نام مدرسه ، این مشکل مردم نیست ، این ناکارامدی قانونه ، هر سال میان میگن هیچ مدرسه ای حق نداره شهریه بگیره ، ولی اکثرا میگیرن و وقتی زنگ میزنی اموزش پرورش ... آیا شما تا به حال دیدید با یک مدیری که شهریه میگیره برخورد جدی بشه؟؟؟؟؟؟ به نظرم با اونایی که نگیرن بیشتر برخورد میکنن ![]() ![]() دقیقا حسی که به شما دست میده اینه که همه شون از بالا تا پایین با هم همدست هستن. پس این موارد هم به طور خاص زیر سر حکومته ، البته در موارد کاملا خصوصی هم همین حکومت بود که فرهنگ رشوه و پارتی و... رو جا انداخت. از مسائل های دیگه ناکارامدی قانون میشه به میهمان گرفتن برای دانشگاه ها اشاره کرد ، قوانینش از معافیت سربازی سنگین تره ![]() ![]() و نهایتا دانشجوی جوون رو مجبور میکنن که بره از نماینده شهرش نامه بیاره و با پارتی کارش انجام بشه ، جالبش اینه یه نماینده مجلس هم نمیاد به خودش زحمت بده این مسئله رو مطرح کنه و مشکل رو حل کنه بلکه فقط نامه رو امضا میکنه و تمام...گفتم نامه نماینده ها اینم بگم ، گند این نامه ها تا مصاحبه ازمون دکترا هم کشیده شده ، یه دوستم 2 سال پیاپی رد میشد رفت یه نامه گرفت قبول شد ![]() ![]() وقتی نماینده مجلس به این سادگی تخلف میکنه ، از مردم چه توقعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این حرفی که شما میگید درست منم قبول دارم و دیدم اما
من درمورد ثبت نام مدرسه اصلا منظورم شهریه و این چیزها نبود یک مثالی بود از ماجرایی که برای خودم اتفاق افتاده بود این اجتماع رو کی میسازه؟ نگین که فقط سفیر و وزیر میسازه که ...... شما گاهی انگار مجبوری این کار رو بکنی اما تمام راه ها رو امتحان کن بعد تن به این ذلت بده نه اینکه اولین راهکار همین پارتی باشه برای این میگم ذلت که واقعا هست اصلا به غیر از خدا به هیشکی نباید رو انداخت (نمیخام شعار بدم باز هم مثالی از خودم در ذهنم هست - نیاین باز حرف های من رو کوت کنین )
|
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
البته طرف از فرزند شهیدی استفاده کرده، اما مطمئناً فقط با فرزند شهید بودن بند پ ایجاد نمیشه.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) در پستی بذارند که شایسته اش نیست موجبات همچین مسائلی رو فراهم میکنه

)