کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین چیزی که تو تالار نوشتی چی بود؟؟؟؟؟
۱۷:۲۶, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان
امروز داشتم ارسال ها و موضوعات خودم رو داخل تالار میدیدم ، خیلی جالب بود برام ، هر کدوم یادآور کلی خاطرات تلخ و شیرین بود برامSmile

خلاصه رفتم اولین ارسالم رو دیدم ، خیلی باحال بود یادش بخیرBig GrinBig Grin
به ذهنم رسید شاید برای شما هم جالب باشه یادی از گذشته هاتون کنید ، واسه همین این تاپیک رو زدم تا هرکسی که دوست داره اولین چیزایی که داخل تالار بیداری اندیشه نوشته بود رو بذاره اینجا تا یه یادی از قدیما بشهBig GrinBig GrinBig Grin

از خودمم شروع میکنم:

اولین ارسال من:
۴/مرداد/۹۰, ۱۴:۰۱
موضوع: سریال ستایش

"در کل این ستایش 1 فمنیسم افراطیه، ضمنا اگه یادتون باشه اوایل فیلم کل جبهه رو زیر سوال بردن[تصویر: angry.png]"

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

این اولین ارسال من داخل این تالار بود ، شاید براتون بی مزه باشه ولی من خودم خیییییییییلی حال کردم باهاشBig GrinBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، هانا ، Havbb 110 ، میلاد.م ، وحید110 ، ترنم ، mohammad reza ، SAViOR ، Bahar ، صبح صادق ، Ali#59 ، لبخند خدا ، Mohammad Trust ، السا ، عبدالرحمن ، آلاله ، sarallah ، mahdy30na ، شیدا ، سدرة المنتهی ، هادی... ، MAHDI59 ، آیلار ، مجنون العباس ، خادمة الزهرا ، جویای حقیقت ، اولولالباب ، m1374b ، امیرخان ، Tolou ، MohammadMeraj ، حضرت عشق ، حوریه سادات ، صبا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۵:۳۵, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
رفتم اولین ارسالامو دیدم واسه سریال سوپرنچرال عضو شدم که فقط بگم چرا چرت میگینHuh
الان که میخونم میبینم چقد عوض شدم چقد آروم شدم چقد نظرم فرق میکنه اما از خودم متنفر میشم بخاطر اینکه چه شوری داشتم چه هیجانی چه تلاشی برای اینکه یچیزایی رو به بعضی ها بفهمونم چه حوصله ای داشتم واسه بحث و چه وقت و انرژی. بیخودی از خوددم تلف کردم ار مورد تشکر کردن و نکردن هم که هنوز کماکان همونطوره بچه های تالار زورشون میاد از هم تشکر کنن یا اعتبار بدن بهم انگار دارن پول میدن ولی یادمه یه مدت میومدم دور میچرخیدم به همه اعتبار بدم که خوشحال شن بعد تالار میگفت از حد مجازت بیشتر دادی میرفتم فرداش میومدم یادش بخیر البته طولانی نبود چون کب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Mohammad Trust ، صبا ، عبدالرحمن
۱۰:۰۸, ۱۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۱۰:۱۸ توسط صبا.)
شماره ارسال: #32
آواتار
Heartسلام به دوستان روزه دارمHeart

Heartطاعات قبولHeart

Heartمن اولین ارسالم با عنوان دل نوشته بود زمانی که قرار بود به همت دوستان بیداری اندیشه برم کربلاHeart

که دوستان زحمت کشیدن دو ساعت بعدش حذفش کردن گفتن خودمون برات تاپیک ساختیمBig GrinBig GrinBig Grin

البته بگما اصلا نمیدونستم تو تالار چه خبره ، تاپیک چیه ، پست کیه............

خلاصه دیگه ،ولی خاک این تالارم بد دامنگیرهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااWink

Heartخدا خیر بده دوستان بزرگوارم در تالار بیداری اندیشه با این حرکت قشنگشون (آرزوهای قشنگشون برآورده بشه بحق همین ایام مبارک)

Heartیاد حال وهوای نجف و کربلا و کاظمین افتادم(روزیه همه شما دوستان ان شاءالله)Heart

Heartالتماس دعاHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میلاد.م ، ماحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]