|
اولین چیزی که تو تالار نوشتی چی بود؟؟؟؟؟
|
|
۱۷:۲۶, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان امروز داشتم ارسال ها و موضوعات خودم رو داخل تالار میدیدم ، خیلی جالب بود برام ، هر کدوم یادآور کلی خاطرات تلخ و شیرین بود برام ![]() خلاصه رفتم اولین ارسالم رو دیدم ، خیلی باحال بود یادش بخیر ![]() ![]() به ذهنم رسید شاید برای شما هم جالب باشه یادی از گذشته هاتون کنید ، واسه همین این تاپیک رو زدم تا هرکسی که دوست داره اولین چیزایی که داخل تالار بیداری اندیشه نوشته بود رو بذاره اینجا تا یه یادی از قدیما بشه ![]() ![]() ![]() از خودمم شروع میکنم: اولین ارسال من: ۴/مرداد/۹۰, ۱۴:۰۱ موضوع: سریال ستایش "در کل این ستایش 1 فمنیسم افراطیه، ضمنا اگه یادتون باشه اوایل فیلم کل جبهه رو زیر سوال بردن " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این اولین ارسال من داخل این تالار بود ، شاید براتون بی مزه باشه ولی من خودم خیییییییییلی حال کردم باهاش ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۳۵, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
رفتم اولین ارسالامو دیدم واسه سریال سوپرنچرال عضو شدم که فقط بگم چرا چرت میگین
![]() الان که میخونم میبینم چقد عوض شدم چقد آروم شدم چقد نظرم فرق میکنه اما از خودم متنفر میشم بخاطر اینکه چه شوری داشتم چه هیجانی چه تلاشی برای اینکه یچیزایی رو به بعضی ها بفهمونم چه حوصله ای داشتم واسه بحث و چه وقت و انرژی. بیخودی از خوددم تلف کردم ار مورد تشکر کردن و نکردن هم که هنوز کماکان همونطوره بچه های تالار زورشون میاد از هم تشکر کنن یا اعتبار بدن بهم انگار دارن پول میدن ولی یادمه یه مدت میومدم دور میچرخیدم به همه اعتبار بدم که خوشحال شن بعد تالار میگفت از حد مجازت بیشتر دادی میرفتم فرداش میومدم یادش بخیر البته طولانی نبود چون کب |
|||
|
|
۱۰:۰۸, ۱۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۱۰:۱۸ توسط صبا.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
سلام به دوستان روزه دارم![]() طاعات قبول![]() من اولین ارسالم با عنوان دل نوشته بود زمانی که قرار بود به همت دوستان بیداری اندیشه برم کربلا![]() که دوستان زحمت کشیدن دو ساعت بعدش حذفش کردن گفتن خودمون برات تاپیک ساختیم ![]() ![]() ![]() البته بگما اصلا نمیدونستم تو تالار چه خبره ، تاپیک چیه ، پست کیه............ خلاصه دیگه ،ولی خاک این تالارم بد دامنگیرهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ![]() خدا خیر بده دوستان بزرگوارم در تالار بیداری اندیشه با این حرکت قشنگشون (آرزوهای قشنگشون برآورده بشه بحق همین ایام مبارک) یاد حال وهوای نجف و کربلا و کاظمین افتادم(روزیه همه شما دوستان ان شاءالله)![]() التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |