کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا سازنده اهرام مصر حضرت ادریس است ؟
۲:۰۹, ۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۲ ۸:۴۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

با توجه به اینکه تاکنون کسی در مورد این فرضیه که سازنده اهرام ثلاله مصر حضرت ادریس (سلام الله علیه) است چیزی ننوشته است و ظاهرا اکثر دوستان از این فرضیه بی اطلاع هستند ، این بحث را ایجاد کردم .

جالب است بدانید که طبق نظر برخی از محققین سازنده اهرام مصر حضرت ادریس است .... در این تاپیک به بررسی این موضوع می پردازیم
ادامه دارد ....

منتظر نظرات و تحقیقات شما هستم .
=====================================
مدیر بخش :
تاپیک بسته شد.
حدیثی و روایتی که این نظریه را اثبات کند ارائه نگردید.
سیر تاپیک را دنبال کنید.
موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM ، neyestan23 ، قلب ، رمز شب ، دغویه ، arnh ، ali0077

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۳۷, ۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۲ ۹:۵۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #61
آواتار
شما دوست گرامی به عنوان یک نظریه اثبات شده مطرحش کردید و بعد از تذکر ما ویرایش کردید و سوالی شد و بعد دوباره من ویرایش کردم و نوشتم فرضیه... وگرنه با مطلب اولیه شما خیلی وقت پیش تاپیک باید حذف می شود.
ما را درک بفرمایید که اجازه نمی دهیم هر ادعایی به پیامبران نسبت داده شود ... در مورد اینکه رفتن به ماه یا نرفتنش و یا سفر به مریخ که بحث نمی کنیم که هر کسی یک نظریه ای بدهد
این نظریه باید حداقل یک سند روایی داشته باشد که این پیامبر عظیم الشان اهرام را ساخته که ندارد...بر اساس تشابه اسمی بخواهید نتیجه گیری کنید که سنگ رو سنگ تاریخ بند نمی شود
روایت مطرح شده هم در مورد خوبی یا بدی کاربرد اهرام نبود ...یک سری علم و دانش در آنجا مخفی است که امام زمان ازشون استفاده می کند ... مثل علم و دانشی که الان آمریکا هم ازش استفاده می کند و امام هم خواهد کرد و ما هم داریم می کنیم
ما به جای دیگران تصمیم گیری نمی کنیم ... در مورد مطالب تالار تصمیم گیری می کنیم که مسئولیتش بر عهده ی ماست ... در بدترین شرائط هم تاپیک رو حذف می کنیم ... ملاحظه کردید به شما پیام دادم که ارسال اول و عنوان باید ویرایش شود تا تاپیک همانند بررسی فرضیه شود تا جذف نشود ... نه آن طور که شما به عنوان یک حقیقت (!!!!!!!!!!!!) پذیرفته شده مطرح کرده بودید که خیلی ها ازش بی خبرند (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
دوست دیگری حتی از یک سری از مسئولین آمریکایی در مورد حجاب نقل قول کرد و منبع دقیق نداشت تاپیکشون حذف شد ... این تاپیک که جای خود دارد و در مورد پیامبر خداست
تاپیک بسته می شود
روایتی پیدا کردید که این نظریه را اثبات کند اطلاع بدهید
موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سرباز منتظر ، رمز شب ، عبدالرحمن
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا