کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظرتون؟
نیاز داریم دراین مورد بحث کنیم
بد نیود ولی خیلی مهم نبود
وقتمو فقط تلف کردم
برو بابا حال داری
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا تاپیک من دیده نشد؟*//لطفا همه دوستان نظر دهند\\*
۱۸:۲۷, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

سلام

قصد ندارم در این تاپیک روده درازی کنمWink

فقط میخواهم هدفم را مشخص کنم تا انشاالله با کمک دوستان به یک جمع بندی برسیم...Cool

چرا تاپیک من دیده نشد؟
تاپیکی است با این هدف که انتظاراتمان از یک تاپیک مناسب را در آن برای یکدیگربیان کنیم
بسیاری از دوستان حتما این صحنه را تجربه کرده اند...

با اجازه آقای SOViOR

می خواهم از خود دوستان بپرسم چه چیز در یک تاپیک باعث می شود بعد از باز کردن . یک مرور کلی آن را ببندیم؟؟؟

منتظر نظرات گرانقدرتان

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، ترنم ، أین المنتظر ، مجید املشی ، Ali#59 ، SAViOR ، در جستجوی سختی ، یاســین ، Agha sayyed ، شیدا ، وحید110 ، ali0077 ، السا ، رضوانه ، نسیم ، help me ، mahpare

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۴, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۰)در جستجوی سختی نوشته است:  کدوم چهار تا خط ؟Huh

بخاطر این جملتون نوشتم
گفتم شاید ایراد از نوع نگارش منه به نظر شما اما دوباره که خوندم این رو دیدمBig Grin

نقل قول:یکی از تاپیک های نمونه در این زمینه این تاپیک هست که به خوبی پیش میره و همه نکات رو رعایت می کنه اما متاسفانه کمتر مورد استقبال قرار گرفت.
۲۱:۴۱, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
طبیعتا وقتی در تالار گفتگو هستیم یکی از مواردی که در بحث ها اهمیت داره اینه که چه کنیم بحثمون رو عده ی بیشتری دنبال کنن تا ازین بین ایده های بهتر یا جواب های دقیقتری بدست بیاریم و یا به مخاطبمون انتقال بدیم.
نظر من اینه که برای دیده شدن تاپیک ها راه های خوبی وجود داره و همچنین پارامترهایی.
عنوان. یکی از موراد عنوان واضح و گویا، منحصر به فرد و جذابه. در واقع ایجاد رغبت به مخاطب برای مطالعه ی تاپیک موردنظر. نکته ی دیگه اینه که بیشترین خوانندگان تاپیک ها مهمانان تالار هست که عنوان منحصر به فرد باعث خواهد شد در جستجوگر ها بهتر دیده بشه و سرچش برای جستجوگرها داری اولیت باشه.

مسئله ی بعدی غیر ار عنوان محتوی تاپیک هست. که همونطور که برخی از دوستان اشاره کردن باید ویژگی هایی(به خصوص بصری) داشته باشه تا باعث بشه مخاطب رغبت به مطالعش داشته باشه. مواردی مثل: ارسالهای متناسب و نچندان طولانی. رعایت فونت ها و رنگ بندی مناسب که بسه به موضوع تاپیک میتونه متفاوت بشه. بولد کردن و ایتالیک کردن عبارت مهم، استفاده از تصاویر در ارسالها برای بیان بهتر و سریع تر مطالب و ...
یه مورد دیگه هم که خیلی کلیه سللیقه داشتنه. افرادی که سلیقه ی خوبی دارن با دقت و ظرافت سعی می کنن مطالبشون رو عنوان بکنن چه در محتوی چه در ظاهر ارسال ها.
مورد دیگه داشتن انسجام و چارچوب در بحثه که رعایتش باعث رغیبت و پیگیری مخاطب میشه.
مورد دیگه استفاده از تعلیق در ارساله. یعنی در انتهای ارسال طوری مطلب رو ارائه کنیم که مخاطب منتظر ارسال بعدی بمونه و بحث رو پیگیری کنه
مورد دیگه بیان هنرمنداااااانه هست.
مورد دیگه خود فرده. یعنی نحوه ی بحث کردن و گفتگو کردن اون در بحث ها. و یا پیشینه ی خوب فرد که این ذهنیت رو ایجاد می کنه که بحث های این فرد داری ارزش هست که البته میتونه همواره اینطور نباشه. اما کلیتش باعث رغبت مخاطب میشه
مورد دیگه همون تبیغات تاپیکه. از پیام خصوصی کردن به دوستان، لینکش رو در امضا یا در سایت های دیگه به اشتراک گذاشتن و دعوت کردن به بحث مورد نظر و ...

مورد دیگه بیان اهمیت موضوع مورد بحث در ارسال اوله. در واقع نشون بدیم که بحث ما چقدر اهمیت داره و چرا اصلا این بحث مدنظره. این باعث میشه مخاطب به اهمیت موضوع شما پی ببره
فعلا همین موارد رو حضور ذهن داشتم. بازهم مورادی بود عرض می کنم

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، ضحی ، شیدا ، در جستجوی سختی ، یاســین ، رضوانه ، السا ، صبح صادق
۲۱:۵۰, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
البته این دقیقا به سوال شما مربوط نیست و بیشتر بحث بازدیده ولی خواندنش خالی از لطف نیست:
توصیه هایی برای افزایش بازدید مطلب شما!

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، SAViOR ، در جستجوی سختی ، مجید املشی ، رضوانه
۲۲:۱۱, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:
خداییش چرا این تاپیک من دیده نشد؟

یعنی اینقدر بی اهمیته؟
اینجا اینجوره خودمونیا یک تاپیک دوزاری کپی میکنه از فلان سایت میذاره اینجا رفقاشم جمع میشن به به و چه چه تشکر و اعتبار و ... بعدش میگن یوزرهای خاموش و بازدید کم چرا زیاده Dodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۲۲:۱۷, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۱)captaincharisma نوشته است:  اینجا اینجوره خودمونیا یک تاپیک دوزاری کپی میکنه از فلان سایت میذاره اینجا رفقاشم جمع میشن به به و چه چه تشکر و اعتبار و ... بعدش میگن یوزرهای خاموش و بازدید کم چرا زیاده Dodgy

خیلی ممنون از صراحت و حضورتون در تاپیک

ولی خیلی موافق نیستمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، در جستجوی سختی ، لبخند خدا ، Ali#59
۲۲:۳۵, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:
خیلی ممنون از صراحت و حضورتون در تاپیک

ولی خیلی موافق نیستم

کاملا این موضوع واضح هستش نمو نه هم زیاده تو این تالار کاربران دور دونه و ویژه که هر چی بنویس قطار تشکر میاد همراهشBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، Reza2035
۰:۰۰, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۵)captaincharisma نوشته است:  کاملا این موضوع واضح هستش نمو نه هم زیاده تو این تالار کاربران دور دونه و ویژه که هر چی بنویس قطار تشکر میاد همراهشBig Grin

مثلا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی
۱۱:۲۰, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:
مثلا؟

مثلا که که فرافکنیه چون همه میدونن مثلاها کیانند
۲۳:۲۸, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
الان یه نمونه عینی

دلیل اینکه اومدم اینجا الان دارم تایپ میکنم چیه؟

1.همین الان امضا صاحب تاپیک رو دیدم که فقطم بخاطر همین جملش(همه دوستان نظر بدن.)
2.صفحه جناب املشی رو دیده بودم که بابت ارسالشون امتیاز گرفته بودن گفتم بیام بخونم چه خبره

حالا هم که خوندم تقریبا میتونم بگم تمام نکات تو ارسال اقای املشی هست .... همون ها رعایت بشه ارسالتون دیده میشه...

و یک نکته ای که خیلی روش دقت کنین اینه که هدف از گذاشتن تاپیک نشر یک سری مطالب مفید هست
مثلا من هر وقت راجع به یه موضعی مطلب میخوام میام تو تالار یه سرچ میزنم و گاهی بعضی تاپیکهایی به دردم خورده که فقط یه دونه پست بوده .نه جواب خاصی زیرش بود نه تشکر زیادی.این دلیل بر بی ارزش بودن تاپیک نیست

اون تایپکهایی تو تالار رونق میگیرن که حالت نظر سنجی و ورود گفت و گوهای محاوره ای و اعمال نظرو ... دارن و این که مثلا یه تاپیک 50 صفحه بره جلو اصلا به این معنا نیست که حالا ارزشش فوق العاده بوده حتما(مثل همون خنده حلال و...)

یه داستان خیلی جالب براتون تعریف کنم
راستش حدود یک سال پیش من تو سایت خاصی عضو بودم که بنا به یه مسئولیتی (اپ تو دیت کردن) باید توش خبر و... میذاشتم.مسئول اونجاهم برا راحتی کار یوزر پسورد یه سایت خاصی رو بهمون داده بود(وابسته بودن این دو سایت با هم) که از اونجا خبر رو برداریم بزاریم تو سایت خودمون...
راستش گاهی من فقط به عنوان نگاه میکردم و خبر رو بدون خوندن میذاشتم.و جالبه چند تا از اون پست هارو به همون شکل نخونده تو تالار هم گذاشتم

و خنده دار ترینشون هم برام این پست بودهنر خیال سازی و واقعه کربلا

که برادر سید ابراهیم زیرش برام توضیح گذاشت و برادر مجید املشی بهم امتیاز داد چندتا هم تشکر زیرش خورد...
دریغ از قیافه من که وقتی داشتم تاپیک رو میذاشتم بدون خوندن و فقط با دیدن تیترش با خودم گفتم اخه یعنی چی این مثلاHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، ضحی ، مجید املشی
۲:۲۶, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
بسم الله
نقل قول:نه جواب خاصی زیرش بود نه تشکر زیادی.این دلیل بر بی ارزش بودن تاپیک نیست

سلام و تشکر بایت مشارکتتون
باهاتون موافقم فقط خواستم یک نکته رو یادآور شم
مسئله از دید دیگران قرار نیست بحث بشه
یعنی قرار نیست بگیم یه تاپیک کم تشکر خورد پس یعنی ضعیفه
من بیشتر قصدم این بود که بحث کنیم چرا خودمون یک تاپیک رو نمی خونیم
یعنی چه چیز در یک تاپیک باعث میشه نظرمون برای خوندنش چلب شه؟

بازهم تشکرSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]