کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستوراتی برای دفع اجنه و سحر و دعاهای کاربردی
۲۱:۳۵, ۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۲ ۰:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

یه مطالبی نوشته بودم در این باب گشتم نبود !!

گفتم با داغ شدن بازار این داستانها باز تکرار کنیم خدمت عزیزان

اول اینکه هر چیزی دیدید و شنیدید رو باور نکنید

دوم هر اثری از اینها نیست و فهمیدنشم کار ما نیست

سوم برا دفع این مسایل بدترین کار رو نکنید و پیش دعا نویس جماعت نرید .

خداوند خودش مسبب الاسبابه و نمیشه دورش زد . از خودش بخواهید زورش از اجنه هم بیشتره!!

چهارم . جادو و اجنه توی فیلم ها و داستان ها خیلی بزرگن . توی دنیا از این خبرا نیست .

بنده مدت زیادی رو دنبال این دستورات گشتم و هر جایی رفتم تا یک چیز موثر الهی پیدا کنم . مجرب هست از همه مهمتر دستور اءمه معصوم

ممکنه دستورات دیگری هم باشد ولی بنده از بزرگان سوال کردم این دستورات رو دادند

۱ : وقتی جایی احساس کردید میترسید و خبریه این ایات رو با صدای بلند بخونید
خصوصا هنگام خواب که بیشتر ازار ها اون زمان انجام میشه و ازار هم ندن توی خواب ها دخل و تصرف میکنند

ایات سخر
54.55.56 سوره اعراف

از ان ربکم تا قریب من المحسنین

۲: برای کسی که مشکل بیشتری داره حرز ابودجانه رو بنویسه و به همراه داشته باشه (بهتره با وضو بنویسید و ساعات خوب ) مثل بین الطلوعین

این دستور پیامبر هست و حتما حتما حتما همه دستورات به تبعیت از ایشون و دستور دهنده باید باشه . یعنی چون اقا (علیه السلام) فرموده اند این کار رو انجام میدیم و اعتبارش به گویندشه

۳: دعای مجرب که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند هر کس صبح و شب این دعا رو بخونه ۴ تا ملک رو خداوند برای محافظتش میفرسته و جن و انس هر چه تلاش کنند نمیتونند بهش اسیب بزنند

دعای مجرب و حرز ابودجانه در مفاتیح موجود است

و اما برای جادو

حضرت علی (علیه السلام) فرمود: هرکس بر پوست آهو بنویسد و نزد خود نگهدارد سحر از او باطل میشود(کاعد هم باشه مشکلی نیست)

بسم الله و بالله ماشاءالله بسم الله و لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم قال موسی ما جئتم به السحر ان الله سیبطله ان الله لا یصلح عمل المفسدین و یحق الله بکلماته و لوکره المجرمون فوقع الحق و بطل ما کانو یعملون فغلبو هنالک وانقلبو صاغرین بسم الله و قدمنا الی ما عملو من عمل فجعلناه هباء" منصورا" وجعلنا من بین ایدیهم سدا" و من خلفهم سدا" فاغشیناه فهم لا یبصرون و القی السحره ساجدین قالو امنا برب العالمین رب موسی و هارون قال امنتم به قبل ان اذن لکم انه لکبیر کم الذی علمکم السحر قالو ان هذان لساحران یریدان ان یخرجاکم من ارضکم بسحرها بحق کهعیص و بحق حمعسق و بحق صم بکم عمی فهم لا یسمعون و لا یتکلمون.

التماس دعا

دانلود نسخه جاوا, اندازه:
1.44 MB

دانلود نسخه آندروید, اندازه:
1.39 MB
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، sarallah ، شیدا ، Tolou ، Havbb 110 ، قلب ، ali0077 ، مجنون العباس ، السا ، سدرة المنتهی ، rezamohammadi ، zahra11 ، MohammadMeraj ، آیلار ، سیمرغ ، fatemeh-55 ، Aryha ، هانا ، kh-MAHDI ، مسافر ، هایرو ، خادمة الزهرا ، help me ، یاســین ، یاوران مهدی ، boghz ، عبدالرحمن ، majid_farajpoor ، علی ع ، علمدار133 ، joseffist ، meisamtiger ، آیات ، fafa* ، azade ، مجنون الحسین ، حضرت عشق ، عشقم کربلا ، Sarina
۱:۱۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
اقا وحید این حرزه اسم دیگه ای نداره من پیدا نکردم تو مفاتیح؟؟؟؟!!!Huh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، قلب ، majid_farajpoor ، meisamtiger ، Sarina
۱:۲۳, ۱۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۱:۲۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #3
آواتار
[مختصری در مورد حرز ابی دجانه

روایت است که ابی دجانه برسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله شکوه کرد از اینکه چون در بستر بخواب است سوتی مانند سوت آسیا و جنجالی چون جنجال مگس عسل بشنوم و پرتوی چون برق، و سر بردارم و در برابر خود سیاهی بینم که بالا رود بدرازی صحن خانه‌ام و دست بپوستش کشم مانند پوست خارپشت است، و به چهره‌ام مانند شراره آتش افکند،
حضرت فرمود: این جن خانه تو است ای ابو دجانه, و آنگاه دوات و کاغذ خواست و بعلی علیه السّلام فرمود بنویسد:
(سپس دعا را گفت)

[]ابو دجانه[/url] گفت: نامه را گرفتم و تا کردم و بخانه آوردم و زیر سرم نهادم و شب را آسوده خوابیدم و بیدار نشدم جز از فریاد کسی که می‏گفت: ای ابو دجانه ما را با این کلمات آتش زدی تو را بحق سرورت که این نامه را از ما بردار که ما را بازگشتی بخانه‌ات و در کنارت و در هر جا این نامه باشد نباشد، ابو دجانه گفت: برش ندارم تا رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و سلم اجازه دهد. ابو دجانه گفت: از این ناله و شیون و گریه پریان که شنیدم شبم دراز گذشت و بامداد نماز صبح را با رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و سلم خواندم و آنچه آن شب از پریان شنیدم به وی‏ گزارش دادم و هر آنچه هم من به آنها گفتم فرمود: ای ابو دجانه دست از این قوم بردار بدان که مرا براستی فرستاده آنان تا روز رستاخیز درد کشند.
و اما حرز ابی دجانه:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
هذا کتابُ من محمّد رسول الله رَبّ العالمین اِلی مَن طَرَق الدّار مِن العّمار والزرّار الاّ طارقا”
یَطرُق بِخِیر اَمّا بَعد فاِنَّ لَنا وَ لَکُم فی الحَیواةالحق سَعَة ُ فاِنّ یَکُن بَک غاشِقا” مولِعا” اَو فاجِرا”
اَو مُقتَحِما ” فَهذا کِتاب الله یَنطِق عَلَینا وَ عَلَیکُم بالحَق اِنّا کُنّا نَستَنسَخ ُ ما کُنتُم تَعمَلون وَ
رُسُلُنا یَکتُبون ما یَمکُرون اترکوا صاحب کِتابی هذا(فلان بن فلان) وانطَلَقوا اِلی عَبدَة الاوثانِ وَ
اِلی مَن یَزعَم اَنَّ مَعَ اللهِ الها” اخر لا اله الا هُوَ کُلَّ شیءٍ هالِکٌ الاّ وَجهَه لهُ الحُکم وَ اِلیه
تُرجَعون حم لا یَنصَرون حمعسق تفَرّقت اَعداالله وَ بَلَغَت حجّه الله وَ لا حَول ولا قوّةَ الاّ بالله
العَلی العَظیم فَسَیَکفیکَهُمُ الله وَ هُوَ السَّمیع العَلیم .

راستی یک چیزی یادم رفت

ایت الکرسی هم جزو دستورات بود و شب قبل خواب بخونید و با دست دور خودتون خظ بکشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، آیلار ، rezamohammadi ، سیمرغ ، fatemeh-55 ، Aryha ، قلب ، مجنون العباس ، ztb ، خادمة الزهرا ، یاســین ، علی ع ، phoenix313 ، fafa* ، azade
۲۰:۰۵, ۱۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۷ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #4

یکسری کلاهبردار هستن که از مردم پول میگیرن و یکسری جفنگیات مینویسن تحویل میدن.
مثلا یکی میاد میگه یه کاری کنید فلان پسر یا دختر عاشق من بشه و با من ازدواج کنه. کلاهبرداره میگه خوب باشه یک میلیون بده تا درستش کنم. بعد یکسری جفنگیات مینویسه میگه این را باید بگذاری زیر سرش توی متکاش تا عاشقت بشه.

کسی هم که مرتب قرآن بخواند اجنه هیچ غلطی نمیتوانند با او بکنند و مثل سگ ازش میترسن و فرار میکنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، rezamohammadi ، zahra11 ، kh-MAHDI ، علی ع ، meisamtiger ، azade
۲۱:۴۰, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
خدمت ایلار عزیز عرض کنم بعضی ادعیه و اسماءخواصی دارند که ما مطلع نیستم ! مثل همون هایی که آقا وحید گفتن!
مثلا دختر من بعد از تولد تا ماهها اصلا شبها نمیخوابید ! یکی از دوستان ما گفت اگر اسم اصحاب کهف رو با بسم الله رو کاغذ بنویسیم و تو بالشش بذاریم راحتتر می خوابه ! البته ایشون خودشون زحمتش رو کشیدن و تا اندازه ای خواب بچه بهتر شده بود!!Angel
ممکنه این چیزی که پیدا کردید به همون مسئله خواب بچه مربوط باشهDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Ali#59 ، قلب ، آیلار ، rezamohammadi ، هایرو ، meisamtiger ، fafa* ، azade ، Sarina
۲۳:۵۰, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
با سلام به همگی،من یه سؤال دارم.قضیه ی بختک چیه؟آیا جنی به این اسم هست و داستانش حقیقت داره؟اینکه میگن تو خواب میفته رو آدمو آدم نمیتونه تکون بخوره!!!!!!!
امسال من خیلی به این داستان میخندیدم ولی بچه ها اصرار داشتن که وجود داره و حقیقته!
کسانی که اطلاع دارن کمک کنن لطفا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، وحید110 ، قلب ، majid_farajpoor ، meisamtiger ، fafa*
۰:۵۱, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
هم اره هم نه

یه درصدی به خاطر اذیت اونها هست ولی بیشترش ماحراهای دیگه داره .
مثل سردرد که ممکنه ۱۰ ها دلیل متفاوت و داروی متفاوت داشته باشه .

در کل با همین سه تا نکته مشکلات حل میشه

قربونش برم اءمه همه نیاز ها رو براورده میکنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، قلب ، هانا ، یاســین ، meisamtiger ، fafa* ، azade
۱۱:۳۹, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8

دعای عشق و عاشقی صرفا یک مثال بود. به هر حال افراد نادان به دلایل مختلف به این کلاه بردارها که اسم دعانویس روی خودشان گذاشتن مراجعه میکنند. چند مورد فیلم آنها هم منتشر شده است.
صرف نماز خواندن و اعمال مذهبی دلیل بر مومن بودن و عاقل بودن فرد نمیشود. خوارج هم شبانه روزی نماز و قرآن میخواندند و پیششانی آنها از نماز پینه بسته بود و حافظ قرآن بودند ولی عقل و درک درست دین نداشتند تا جایی که امام علی علیه السلام را شهید کردند.
به هر حال باید به این افراد آگاهی داد.
شاید نشان دادن فیلمهای مربوطه که نشان میدهد اینها یک سری آدم بی سواد کلاهبردار هستند مفید باشد.
این کلاهبردارها حتی سواد هم ندارند و یک دفتر دارند که از روی آن مینویسند.
البته در موارد نادر ساحرهای واقعی که با کمک شیطان سحر میکنند هم هستند ولی این مسائل غالبا کلاهبرداری هستند و سحر نیستند. البته همان سحر واقعی هم راه باطل کردنش عدم توجه به این مسائل و دنبال ساحرها نرفتن و قرآن خواندن مرتب است.
به هر حال کسی که مومن باشد این مسائل تاثیری بر او ندارد و خداوند حافظ او است و شیاطین و جن ها از او میترسند. مثل اینکه یکی را بفرستند که بروس لی را کتک بزنه تا او را ببینه فرار میکنه بر میگرده. ولی کسی که خودش دنبال این مسائل میرود و به این مسائل اعتقاد دارد و به نوعی خودش را در اختیار شیاطین قرار میدهد و از دستورات آنها تبعیت میکند بعید نیست که شیاطین بتوانند در زندگی او تاثیراتی داشته باشند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، یاســین
۱۶:۵۹, ۱۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۰ توسط هایرو.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۰/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۰)هانا نوشته است:  با سلام به همگی،من یه سؤال دارم.قضیه ی بختک چیه؟آیا جنی به این اسم هست و داستانش حقیقت داره؟اینکه میگن تو خواب میفته رو آدمو آدم نمیتونه تکون بخوره!!!!!!!
امسال من خیلی به این داستان میخندیدم ولی بچه ها اصرار داشتن که وجود داره و حقیقته!
کسانی که اطلاع دارن کمک کنن لطفا

با سلام
بله باید بگم همچین جنی وجود داره و چند باری به زیارتم اومدهBig Grin
عموما با اسم بختک میشناسن ولی مطمئن نیستم اسم واقعیش همین باشه. تو خواب روی قفسه سینه آدم میفته و تنفس رو سخت میکنه، نه میتونی چیزی بگی نه تکون بخوری؛ اما به تجربه شخصی تا بسم الله اومد تو ذهنت و زبونت میره. اگه هم افتادی دنبالش و یه گوش مالی هم بهش دادی که دیگه عالی میشهBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، zahra11 ، علی ع ، Sarina
۱۲:۳۰, ۱۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
نظرتون درباره این منابع چی ؟

کتب معتبر علماء مانند مصابیح الجنان، مهج الدعوات، نقد جاودان و امثالهم مراجعه کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، علی ع ، Sarina
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]