|
القرآن الكريم وروايات المدرستين- برسی عدم تحریف قران"
|
|
۱۳:۲۸, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان یکی از کتابهایی که تو بحث تحریف قران نگارش یافته کتاب " القرآن الكريم وروايات المدرستين " از علامه سيد مرتضى عسكری هستش که در سه جلد/ کتاب «قرآن کریم و روایات مدرستین» نقدی است بر کتاب فصل الخطاب محدث نوری. علامه در مصاحبهای میگوید:«حاجی نوری کتابی داشت به نام فصل الخطاب فی تحریف کتاب رب الارباب این کتاب چاپ سنگی و کسی آن را نخوانده بود. احسان ظهیر اسم آن را گذاشت الشیعه والقرآن این را من جواب دادم در سه جلد. جلد سومش بیش از ۱۰۰۰ صفحه است. کتاب فصل الخطاب بسیار بزرگ است با خط نوشته شده، ایشان در مورد سنیها نوشته من همه را جواب دادم. هم مال سنیها را و هم مال شیعهها را.نگفتم سنیها این طور میگویند. نوشتم این نسبت ها به صحابه دروغ نوشته شده و ثابت کردم. پس این طور نیست که جواب داده نشده باشد، علما جواب داده اند و آیت ا... مکارم، آیت ا... سبحانی جواب می دهند، بنده هم جواب می دهم». گفتگوی منتشر نشده خبرگزاری فارس با مرحوم علامه عسکری:پاسخگویی به شبهات منافاتی با وحدت شیعه و سنی ندارد پیشنهاد میکنم به دوستانی که عربیشون کمی رو به بالا هست این کتاب رو اصلا از دست ندن. کسانی هم که علاقه به مطالعه این موارد که ( تحریف قران و ... ) هست هم حتما بخونن. کتاب مفید و ارزشمندی هست جلد اول : بحوث تمهيدية جلد دوم : القرآن الكريم وروايات مدرسة الخلفاء امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره التماس دعا
|
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از اطلاعتون خیلی از کتاب های ایشون به زبان فارسی هست یا ترجمه شده ، ترجمه این کتاب در بازار نیست ؟ من کتاب نقش ائمه در احیای دین ایشون رو خوندم که به نظرم کتاب خیلی خوبی بود و اطلاعات زیادی به من داد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |