|
پیشنهادات عملی برای جلوگیری از گسترش فراماسونری.!
|
|
۵:۱۶, ۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۸۹ ۵:۳۰ توسط Mr.MILAD.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من به تمام شما حق طلبان مهربان
میخوام اولین پستی که در این سایت میدم کمی طولانی البته در عین حال روشنگر راهی باشه که در آینده تمامی دوستانی که به انجمن های بیداری اندیشه میان راهکارها رو هم بتونن مشاهده کنن. الان مدتی هست(حدود 1ماه) که با فراماسونری به صورت تخصصی و تحقیقی آشنا شدم که البته به لطف النور عزیز که اینجا هستند بوده.(خودشون نمیدونن) ضمن تقدیر و تشکر از تمام شما دوستان که تا الان با روشنگریهاتون شناخت خوبی از این فرقه های مخفی به تمامی خوانندگان و محققان که در چندین وبسایت به طور موشکافانه پرداختید. چند نکته به ذهن من رسید و لازم دونستم اول از همه به اینها بپردازم.: 1.آیا فقط هدف ما شناخت هست؟متاسفانه در طول این یک ماه تنها چیزی که بسیار تو محافل این سبکی دیدم فقط و فقط شناسوندن این فرقه های مخفی بوده. 2.من واقعا نمیفهمم چرا یه سری افراد و سایتها آنچنان فراماسونری رو بزرگ و دست نیافتنی میکنن که انگار همه چی تموم شدس و قراره فقط منتظر عواقب بدتر بعدی باشیم. 3.من تا به الان هنوز هیچ راهی برای مقابله ندیده و نخوندم که واقعا عملی و اصولی باشه. 4.خدای من شاهده بعضی مواقع حتی فکر میکنم در بین این عزیزان مخلص، کسانی هم نفوذ کردند که خودشونم ماسون هستند و فقط سعی در تبلیغات برای اون شیطان صفتان دارند. 5.آیا وقتی مثلا عکسی از تابلوهای مترو رو نشون میدید و یا ساختمونی که احتمالا عمدی ساخته شده تا نماد اونها(ماسون ها) باشه براش آلترنتیو (جایگزین) هم معین میکنید.؟ آیا نمادهای دین مبین اسلام هم به همین شکل نشون میدید؟یا فقط صورت رو مساله باید پاک کرد؟ یعنی فقط دوست دارید اون نمادها رو بردارن(دوست من، وقتی جایگزین براش نیاری این یعنی تبلیغ) پس خواهش این بنده حقیر رو استجابت کرده و کنار هر عکس نماد فراماسونی عکسی از نماد های اسلامی و دیگر ادیان بگذارید.تا کسی که میبینه بدونه ادیان هم هویت دارن. هشدار:آیا میدونید وقتی اینطور بدون یک هدف گذاری طبقه بندی، شروع به کاری اونم از نوع شیطان شناسی و فرقه ها و گروه های وابسته به اون میکنید خواه ناخواه تو دل یه سری از بندگانی که شاید به هر دلیل تو مسائل دینی کمتر توجه و مطالعه داشتند رو خالی میکنید.؟ و به قولی همون نیمچه امیدی که تو زندگیاشون هرچند کمرنگ دارند رو پایان میدید؟ (از شما میخوام رو این نکته آخر چند لحظه فکر کنید.) تو این سایتها و فرومها میبینم که شاید 100 ها صفحه در شناسوندن فراماسون و شیطانی بودنشون و اینکه با چه اقتداری کل دنیا رو گرفتن و حتی سطوح بندیشون، و اینکه چه اعدادی به اونها نسبت داده میشه، میخوام بگم اینقدر که رو این شیطان پرستان و مناسکشون ریز میشیم آیا روی کارها و منطق بزرگان دینمون هم ریز میشیم؟آیا الگو برداری از بزرگانمون رو هم یاد میدیم؟. (این یعنی کنار هر پستی از مراسمات و نمادهاشون،پستی هم از اقتدار دینمون و بزرگانمون بزنیم. تا اینجوری خواننده همون لحظه قوت قلب بگیره.) ناخواسته شیطون ذلیل رو که از همه چی پست تره، داریم مقتدر نشون میدیم. (برادر من، من نمیگم این کار غلطه که اگه بگم همانا خودمم یه شیادم که میخواد تو دل شما رو خالی کنه. این بنده کوچیک حق تقاضا داره تا با تفکر و ارائه راه حل ها، شمعی تو این تاریکی روشن کنیم. که اگه همگی متحد باشیم میتونیم نوری تو قلب خواننده ها روشن کنیم که بدونن این توطئه هم همانند بقیه فریب های شیطانی از بین رفتس و این اونه که قافیه رو میبازه نه بندگان حق.) اگه حرفای تند من شما رو آزرده کرد من رو ببخشید.شاید من تماما اشتباه میکنم و از شما اساتید محترم تقاضا دارم بنده حقیر رو از اشتباهاتم مطلع کنید. خب بعد از این درد دل طولانی میرسیم به اصل مطلب که همون راه های عملی مبارزه با این گروهاست که باید با کمک تک تک اعضا بررسی کنیم تا به یک تصمیم واحد در بیاریم و به صورت منشوری اون رو در ورودی سایت هایی که اینجا هم فعالیت میکنند با عنوان "راه های مقابله" با این توطئه ها بزنیم. پیشنهادات من پست بعدی....> این پست رزرو شده برای اعلام منشور مقابله با فرقه های شیطانی. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۰, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
در مستند ظهور یک لحظه برج های دوقلو مالزی را نشان داد مانند سایر برجهای شیطانی دیگر.
در شبکه 4 یکبار مستندی را نشان داد که طراحی این برجها اسلامی هست یکبار هم در شبکه 5 فیلمی راجب این ساختمان نشان داد که قدرت های مافیایی در ان هستند . درسته که مالزی یک کشور اسلامی هست اما فراموش نکنید که اولین کشوری که مالری با آن رابطه اقتصادی دارد آمریکاست ضمن اینکه پرچم مالزی شباهت بسیار به پرچم آمریکا دارد |
|||
|
۳:۴۱, ۵/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۸۹ ۴:۱۵ توسط مبينا.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسههههههههه ديگههههههههههه
خسته نشدين هي رفتيد دنبال اين گشتيد كه اين علامت فراماسونري ،اين فيلم فراماسونري ، اين فرد فراماسونري؟ آخرش به چي ميخوايد برسيد جزء اينكه شيطان دشمن آشكار شماست؟ و جزء اين كه هدف از ايجاد همه ي اينها گمراهي و به تباهي كشوندن انسان هاست؟ من نميگم شناخت راهكارها وابراز فراماسونري بده نه هرگز اما شما دوستان خوبم فكر ميكنيد شناخت اين ابزارآلات و راهكارها و حتي شناخت اهداف اونا كافيه؟ نه هرگز چنين نيست،اگه از علامت هاي فراماسونري بدت مياد و يا از گسترش و ترويج اين علامت ها و ابزرا آلات فراماسونري گله داري، بگو تو به عنوان يك انسان خدا پرست در كنار صدها فيلم ،علامات، ساختمان ها و.. چندتا علامت ايجاد كردي كه واسه مخاطب تداعي كننده ي پروردگار كريمت باشه؟چندتا فيلم ساختي كه دراون اهداف الهي گنجانيده شده باشه؟ ويا براي ايجاد همچين چيزهايي چقدر تلاش كردي؟ دوستان عزيز توجه داشته باشيد كه فراماسونري به تشكل يا يه جامعه مربوط به امسال ، ده سال پيش، ويا حتي مربوط به قرن ها پيش نيست فراماسونري از زمان خلقت انسان ايجاد شد يعني از زمان خلقت حضرت آدم (علیه السلام) و از همان زمان مبارزه عليه نوع بشر آغاز شد. دوستان عزيزي كه گفتن براي مبارزه با دشمن نياز دارن كه اونو بشناسن توجه داشته باشن كه مبارزه با دشمن بدون شناخت نقاط ضعف و قوت خودتون امكان پذير نخواهد بود. شما چطور ميخواهيد با دشمن مبارزه كنيد زماني كه ازنقاط ضعف خودتون آگاهي نداريدو نقاط قوت خودتون رو تقويت نكرديد؟ اون هم با دشمني كه شما رو از همه ابعاد ميشناسه و روي شما شناخت و اگاهي داره؟ و جالب تراين كه بدونيد دشمن دقيقا همين نقاط ضعف و قوت شما رو نشانه گرفته و يكي از عرصه هاي فعال مبارزه او با شما همين نقاطه. پس مبارزه ي همه جانبه رو شروع كن تا با شناخت خودت بتوني خالقت رو بشناسي و با اتكا به قدرت ،عشق و عقل پروردگارت بتوني همگام با امام و رهبري كه براي راهنمايي تو فرستاده دشمنت رو بشناسي و براي مبارزه و ريشه كن كردن او اقدام كني. آخيششششششششششششش راحت شد م اينا تو گلوم مدتي مونده بود.
|
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بالاخره یکی پیداشد این حرفا رو بزنه.بخدا راست میگه!!!
ما فقط بلدیم بگیم این نماد شیطان پرستی و... اگر واقعا مردش هستی که جلوی دشمن های دین خدا بمونی اول باید خودت رو بشناسی نه اینکه بیای بگی666یکی از اعداد مقدسه شیطان پرستان هستش. بابا دمشون گرم اونا اعداد مقدس برا خودشون درست کردن یا نمیدونم برا خودشون نماد درست میکنن یا فیلم هایی درست میکنن که روی ذهن کل انسان های جهان اثر بذاره اونوقت در عوضش من و تو چی کردیم؟؟؟ فقط نشستیم و هر روز وارد سایت میشیم و میگیم فلان نماد رو ساختن یا نمیدونم اینکار رو کردن.بابا تورو خدا دیگه بسه!!! خودتون رو دست کم گرفتید و اونها رو اینقدر قدرتند معرفی کردید که پیش خودشون فکر کردن ببینم کی هستن!!! اگر من و تو (ما)بشیم کارهای زیادی میتوانیم انجام دهیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری جمعیتی نهان روش برای سلطه بر انسان و جهان است | vahrakan | 0 | 1,719 |
۲۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! | antidajal | 2 | 2,161 |
۵/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۴ آخرین ارسال: r_bashiri89 |
|