|
گروه انصار المهدی
|
|
۲۰:۴۶, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
ماه هاست که در فکر گروهی برای امام زمان هستم که با همکاری هم افکار و گفتارمون رو به عمل تبدیل کنیم به قول آقا علی ، عمل تنها کار ساز نیست باید به خدا هم توکل کرد به میمنت کارهای خیری که قراره انجام بشه اسم این گروه رو " انصار المهدی " میذارم . این گروه زیر مجموعه ی بیداری اندیشه خواهد بود اهداف گروه : 1: ساخت نماهنگ های جذاب و زیبا از دعاهای معروف 2: ترجمه مطالب مفید 3: ایجاد مطالب مفید در رشته های مختلف 4: خود سازی ( اسم در کار ها ثبت نمیشه ) 5: انتشار در صحنه ی بین المللی شاید بگید این کارا از ما بر نمیاد ولی اگه همچین فکری به ذهنتون زده بدونید که این کار شیطانه دوست داره همه رو نا امید کنه تا کار های خودش رو پیش ببره سخته ؟ این سوال خیلی از کسایی که تو این تالار هستن بله سخته و چند نفر آدم پایه میخواد حالا اگه واقعا دغدغه ی کار امام زمانی دارید بسم الله ولی قبلش یه کار مهم باید انجام بدیم نیت خودمون رو خالص کنیم ( خالص خالص) کار های این گروه به علت امتحانات و کنکور از 15 تیر شروع میشه اگه فقط من یه نفر هم باشم این کار رو ( به سخخخخخخخخخخخختی هم که شده ) انجام میدم ، ولی بیاید در کنار هم کار کنیم تا شاید امام زمان یه نگاهی هم به ما انداخت .![]() دور نما : کارهای این گروه بیشتر در اشاعه ی فرهنگ اسلامی و شیعی خواهد بود مثلا: فکر کنید مناجات زیبای امام زمان به صورت نماهنگی در بیاد ( مولای یا مولای ) چه قدر در طرف مقابل تأثیر خواهد گذاشت! و انشاءالله که امام زمان این کار رو ازمون قبول کنن چه افرادی برای این گروه مفید خواهند بود : 1: مفید ترین افراد گروه مترجمان ( مخصوصا به زبان انگلیسی و عربی ) 2: و منتاژکارها 3: و گرافیست ها هستن 4: هر کس میبینه میتونی کاری برای این گروه انجام بده عضو بشه و کاری که میتونه انجام بده رو بنویسه [b]هر کی موافقه :[/i] [b]بسم الله[/i] |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۱, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان گلم
فکر نکنین که کار گروه خوابیده من یکی که فعالم ایشالله تا چند هفته دیگه هم یه کار خوشگل به کمک خدا میخوام بذارم اینجا... منتظر شماهم هستم .... یه کم فعال باشید بابا![]() یا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

هم که شده ) انجام میدم ، ولی بیاید در کنار هم کار کنیم تا شاید امام زمان یه نگاهی هم به ما انداخت .

یه کم فعال باشید بابا