|
تشكر و سپاس از صدا و سیما به خاطر پوشش مراسم فاطمیه
|
|
۱۲:۵۱, ۱۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الزهراء سلام الله عليها الصديقه الشهيده
«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»
بدينوسيله از سيماي جمهوري اسلامي ايران كه پس از مدتها كم كاري در امر تبليغ دين حقه شيعه و سهل انگاري در امر تبليغ آنچه پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امر فرموده بودند يعني غدير خم و ساير مناسبت ها ، اما امروز شهادت ام ابيها سلام الله عليها را پوشش داده اند نهايت سپاس و تشكر را دارم . اميد آن دارم كه بعد از اين دوباره به حالت قبل برنگردند و همچنان ايام و مناسبت ها ي مذهبي را پوشش دهند تا با اين عمل دل داغدار والد الشفيق و همچنان ساير ائمه معصومين عليهم السلام را خشنود نمايند كه خشنودي اهلبيت عليهم السلام خشنودي خداوند منان را در پي خواهد داشت خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و خانواده هاي محترمتان باد ان شاء الله موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
حقير هم مي خواهم فرصت را غنيمت شمرم و از اين فرصت ايجاد شده توسط داداش ضمن تشكر از صدا و سيماي مركز استانها از بانيان مراسم شهادت مادرمون ام ابيها فاطمه الزهرا ء سلام الله عليها و همچنين از كليه عزاداران اين مادر سيلي خورده و پهلو شكسته چه اونايي كه در هيئت ها بودند و چه اونايي كه بنا به دلائلي نتوانستند به هئيت ها بروند و در خانه ها و و اونايي كه در بستر بيماري بودند و دلشان مي خواست در عزاي مادر شركت كنند تشكر و قدرداني نمايم اجر همه شما با ام ابيها فاطمه الزهرا سلام الله عليها جانم علي مرتضي " |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |