کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالاتی ویژه خانواده
۱۵:۱۴, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
با عرض سلام خدمت شمادر واقع تصمیم گیری و برنامه ریزی به عهده خود مرد باشه و نه خانواده مردچون تصویری که در ذهن زن شکل میگیره یه مردیه که اقتدار نداره،خانوما با این تصویر خیلی مشکل دارندبرای مثال
- علی بریم سفر

-بذار ببینم مامانم چی میگه
یا میگه

- به خاله ام زنگ بزن،مامانم خیلی سفارش کرد
اگرم مرد دید نظر خانواده اش برای مشورت مناسبه مشورت بکنه اما در نهایت باز خودش و همسرش تصمیم بگیرن
من یه مورد دیدم که سر همین مسئله از هم جدا شدن

خونه عروس و داماد بالای مادر شوهر بود
اقا هر وقت از سر کار میومد اول به مادرش سر میزد،چای میوه اش رو میخورد بعد میرفت خونه تازه عروسش،چرا؟ چون مادرش ازش میخواس
یا اگه مسافرت میخواستن برن حتما خانواده شوهرش براش نظر میدادن و سرانجام جدا شدن.
حالا نمیدونم منظور رو رسوندم یا خیر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شیدا ، خادمة الزهرا ، در جستجوی سختی ، help me ، ضحی ، Ali#59

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۷, ۱۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #41
آواتار
حیف که نمیشه تو تالار کسی رو کتک زد وگرنه با این فوشای آب کشیده ی رضا خانBig Grin از قول شوپنهاور باید به جای اون ایشونو گوشمالی میدادیم!

آخه بچه جان اگر مادرت جون سلامتیشو برات فدا نمیکرد الان نمیومدی اینجا بلبلی کنی بگی همه زنها شرن بد جنسن! مردا رو به خاطر پول و رفاه می خوان!!!

الان که الحمدلله همه خانما تحصیلکرده ان و یا شاغلن ! یا خانوادهای خودشون میتونن حمایتشون کنن!

مثلا شما از کجا فهمیدی من مکارم یا حقه بازم یا هر چی! من به بقیه کار ندارم ! ولی خودمو دارم می بینم که از چه موقعیتهای عالی و چه پولایی گذشتم به خاطر آرامش همسرم و رسیدگی به بچه هام!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، وحید110 ، Reza2035 ، ELENOR ، یاســین ، السا ، Fatemeee ، soshiant
۱۶:۵۹, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۳)Reza2035 نوشته است:  SmileSmileSmile

و فقط مردها هستن که خود خواهن ؟
تنها اتفاقی که بعد از خوندن نظرات خانم ها توی این تاپیک واسه من افتاد این بود که فهمیدم : عشق فریبه طبیعته !
اجازه بدین بگم چرا از این طرز فکری که اینجا نوشتین بدم اومده و حس فوق العاده بدی بهش پیدا کردم , من یکبار با یه فیلسوفی اشنا شدم به اسم آرتور شوپنهاور و نظراتش رو راجع به زنان خوندم و خیلی ازش بدم اومد چون احساس میکردم زمانی که در جوانی شکست عشقی خورده دچار عقده شده و اینطور بر علیه زنان حرف میزنه ولی وقتی نظرات شما رو توی این تاپیک میخونم به حرفهای اون بیشتر باور پیدا میکنم :

نیم کتاب هایی که درباره ی ازدواج نوشته شده اند بیهوده است . برای انکه این کتاب ها به جای انکه ازدواج را برای حفظ نوع بدانند بهر همکاری و دوستی میدانند . طبیعت توجه ندارد که بداند ایا پدر و مادر برای همیشه خوشبختند یا برای یک روز , انچه طبیعت بدان علاقه مند است این است که بداند تولید مثل تا کجا انجام میگیرد .
همچنانکه عشق فریب طبیعت است , ازدواج مایه فرسودگی عشق و رفع اشتباه و فریب است . عشق فریبی است تا انچه بیشتر به نفع نوع است تا نفع فرد انجام گیرد . پس از انکه این مقصود انجام شد و هدف نوع حاصل امد فریب و اشتباه رفع میگردد و فرد در می یابد که او بازیچه و گول خورده ی نوع بوده است .
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز خوشبخت نخواهیم بود .

ممکن است زنان دارای مواهب و استعداد های عالی باشند ولی نمیتوانند نابغه باشند زیرا همیشه اشیا را از نظر خود می نگرند همه چیز در نظر زنان شخصی است و وسیله ای ایست برای غایات و اهداف خصوصی
.

طبیعت در زیبایی دختران ان عمل را به کار برده است که در هنر درام بزنگاه نام دارد . زیرا چند صباحی انان را در لطف و دلربایی جمال می اراید تا بتوانند بقیه عمر را به هزینه ی ان بگذرانند . در این چند صباح است که هر یک از انان میتواند نظر مردی را چنان جلب کند که مجبور شود تا اخر عمر به صداقت از انان مراقبت نماید .در صورتی که اگر مرد از روی عقل می اندیشید برای ادامه ی حیات زن ضمانتی وجود نداشت ...در اینجا طبیعت مانند جاهای دیگر اقتصاد و صرفه جویی معمولی خود را به کار برده است . زیرا زنی که پس از چند وضع حمل زیباییش رو به زوال مینهد ظاهرا نظیر همان مورچه ماده است که پس از عمل لقاح بال خود را از دست میدهد .

فقط جاذبه ی جنسی میتواند ذهن یک مرد را تیره و کور سازد تا به سوی انچه جنس لطیف نامیده میشود معطوف شود . آنچه جنس لطیف نام دارد شانه هایی باریک و کفلی پهن و ساقی کوتاه دارد و راز تمام زیبایی فقط در این جاذبه ی جنسی نهفته است .

اگر قوانین زنان را در حقوق همپایه ی مردان بداند باید به انها ذهن و عقل مردان را نیز بدهد . تمام زنان به جز عده ای معدود اسیر هوا هوسند . زیرا فقط حال را میبینند و مهم ترین کار خارجی انها تماشای مغازه هاست . به عقیده ی زنان وظیفه ی مردان تحصیل پول است و وظیفه ی انها خرج ان . این نظریه انها راجع به اصل تقسیم کار است .

هر چه با زنان کمتر سر و کار داشته باشیم بهتر است , زنان حتی شر لازم و ناگریز نیز نیستند . زندگی بدون زنان هم راحت تر است و هم بهتر . باید مردان دامی را که در زیر زیبایی زنان نهفته است ببینند تا میل تولید مثل خاموش گردد ...کی جرات خواهیم داشت تا بر روی اراده و نفس بایستیم و بگوییم که زیبایی زندگی دروغی بیش نیست و مرگ بالاترین مواهب است ؟

جهان همچو اراده و تصور - آرتور شوپنهاور

خب نظرتون چیه ؟ همین طور که در این نوشته ها هیچ نشانی از محبت و عشق به همسر نیست در نوشته های شما هم هیچ نشانی از عشق و محبت نیست , حتی حرفهای شما ورژن زنانه ی جمله های شوپنهاوره ! نه تنها شما بلکه تمام خانم های محترمی که در این تاپیک نظر دادند خالی از محبت صحبت میکنند ...واسه همینه که حس بدی به نوشته های شما خواهران گرامی دارم .
اگر واقعا نظرات زنها و مردها در دوران تاهل نسبت به هم این طوریه ؟ پس من نفرت دارم از هرچی خانواده است ! ولی اگه خانواده یعنی :

پدر بزرگ : محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
پدر : علی (علیه السلام)
مادر : زهرا (سلام الله علیها)
فرزندان : حسن(علیه السلام)و حسین(علیه السلام)و زینب (سلام الله علیها) و ام کلثوم (ُس)

پس من عاشق خانواده هستم !
شما من رو نمیشناسید،محبت واسه ما پیش فرضه،لذا در موردش حرف نمیزنیم

حرفاتون برام جالب بود چون فکر نمیکردم کسی این مدلی فکر کنه
اگه از مغز اومانیستی ام (درست گفتم دیگه؟) استفاده کنم بعله مرد شیفته فریب زن میشه و زن شیفته فریب بچه
زن از مرد استفاده میکنه و بچه از زن
درسته، هر زایمان ذخایر وجودی زن رو غارت میکنه و معمولا امراض بعد از زایمان خودشون رو نشون میدن
حتی میشه بارداری رو به این هم تشبیه کرد،انگلی در بدن که خون من رو میمکه،ممکنه جونم رو هم بگیره،پس این انگل ها رو سقط کنیم
زن مرد رو شیفته میکنه که کسی بیاد پول خرجش کنه و در واقع زیبایی فروشی میکنه
همه فریب طبیعتی رو خوردیم که نسل بعدی شکل بگیره
و زنی که زیبایی اش رو از دست داد میشه ترک کرد و مردی رو که دیگه جیبش خالی شده

بریم به اغوش اسلام

خیلی خوشحالم که مسلمان هستم چون همه حرفای بالا فقط در اون ور کره زمین معنی میده
اول یه منبر برم
ثواب یعنی انسان رو به خدا نزدیک میکنه،نزدیک یعنی حجابی از چهره گشوده میشه و هدف انسان رسیدن به اون معشوقه
پس ثواب معنیه بهشت نمیده(رفع شبهه که بعدنا کسی نپرسه)
هر مردی که برای معاش خانواده اش تلاش میکنه کلی ثواب میکنه
هر زنی که اشیا خونه رو بخاطر رفت و روب جابجا میکنه ثواب میکنه
خانه ای که در ان بچه هست و زن،برکت داره
نصف دین با ازدواج کامل میشه
همراه زن باردار همیشه فرشتگان هستند،میدونید که فرشته هر جا بره اثر وضعیش چیه
هر لقمه ای که مرد دهان زنش بزاره .....
نه فقط برای فرزند واسه نسل تون دعا کنید
من نمیدونم ما چی باید میگفتیم که بوی عشق بده
اما دیدگاه اسلام با غیر اسلام خیلی فرق داره
و تعجب میکنم چطوری شد که نوشته های ما شما رو یاد شوپنهاور انداخت در حالیکه هر چندتا جمله تاکید به حفظ خانواده داشتیم.به هر حال روشن کنید ممنون میشم
.
.
.

بنده اگه باعث شدم شما احساس کنید خانوما نقش گول زن دارن از شما عذر میخوام
اگه تاپیک ها و ارسال های دیگه بنده رو مطالعه کرده بودید البته این فکر رو نمیکردید

اما همین تدبیر ها که شما اسمش رو مدیریت میذارید میتونه از بدجنسی بیاد بیرون میتونه از عشق بیاد
مسائل دیگه رو هم که موزه جان عزیز گفتن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، رضوانه ، Reza2035 ، ELENOR ، مجید املشی ، السا ، Fatemeee ، ضحی ، soshiant ، Aryha ، help me ، حسنیه
۱۷:۱۰, ۱۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #43

نقل قول:آقا رضا!
من الآن چه جوری به شمای نامحرم، از طریق نوشته بی احساس ثابت کنم که عاشق شوهرم هستم؟
شما بگین تا من بگم...
من و همسرم هر دو عاشق هم هستیم...
الآن به شما چه جوری ثابت کنم که من همسرم رو گول نمیزنم؟
اولش خوشگل بودم و بعد از 10 -12 سال شوهرم از قیافه من سیر شده و فقط توی رودربایستی و به خاطر بچه ها و ... داره با من زندگی میکنه؟؟؟؟
والله و بالله که این احساس تجربیه...

من گفتم از عشق به همسرتون بگین و دوست داشتنش ؟
میگم چرا حرفاتون طوریه که من احساس میکنم زندگی متاهل ها با مکر و دروغ و سیاست پیش میره ؟ من دارم اون حسی که از نوشته های خانم ها بهم منتقل شده رو میگم و انتظار نا بجایی ندارم .
چرا اصلا همچین مواردی مطرح میشه ؟ لازمه حتما از مردانی صحبت بشه که با رفیق هاشون شوخی های خرکی میکنن و وقتی خانومش پاشو قلقلک میده عصبانی میشه ؟
من به شخصه توی هرچی فک و فامیله و اشنا و دوست دیدم وقتی یه پسر متاهل میشه اصلا یادش میره مجرد بوده ! حالا شما چند تا مورد دیدی دلیلی داره به همه تعمیم داده بشه ؟

تو رو خدا اسم تاپیک رو به ویژه خانم های متاهل تغییر بدین و جوری توش صحبت کنید که وقتی یه اقایی مطالب رو میخونه از جنس زن متنفر نشه !

-----------------------------------------------------------------------

خواهران محترم zahra 11 و nina و moze84

فکر کنم الان دقیقا به حسی رسیدین که من از نوشته های شما دارم Smile من هم حرفهای شوپنهاور رو تائید نکردم ...گفتم وقتی این حرفها رو میخونید چه حسی بهتون دست میده ! همینطور که ممکنه منم بگم شوپنهاور داشته از عشق میگفته و شما عصبانی تر بشین !

طوری بنویسین که چند تا اقا نوشته هاتونو خوندن به حالی مبتلا نشن که شما از نوشته های شوپنهاور شدین ! همین !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، Fatemeee
۱۷:۱۵, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
به نام خدا
آقا رضا فقط یک موردی به ذهنم اومد که حتما بهتون بگم...
اونم اینکه شما کلا دیدتون از اول غلطه!
شما دارید بر اساس دیدگاه جسمی قضاوت میکنید
بر اساس مرد و زن
چرا انقدر دور خودتون و مردها حصار میکشید؟
ما همگی انسانیم
انسان
مهم اینه
چرا فکر میکنید زن ها از یک کهکشان دیگه اومدند؟؟؟!!!
همونطور که با بعضی دوستای خودم، یعنی خانوم ها سر این بحث میکنم که چرا فکر میکنید مردها موجودات ناشناخته هستند...انگار باید با شما هم بحث کنیم که زن ها موجودات ناشناخته نیستند!
این بحث ها سرانجامی نداره
شما به این فکر کنید که تفاوتی بین افراد وجود نداره
و بعد با این دید ک همه مثل هم هستیم! بیاید تا با هم بحث کنیم
موفق باشید
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، zahra11 ، السا ، Fatemeee ، help me ، عبدالرحمن
۱۷:۱۷, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #45

خواهران محترم !
بنده صحبت های صفحه ی قبلم رو تکمیل کردم ( لطفا به اخرین پست من در صفحه ی قبل مراجعه کنید )

تاکید میکنم نوشتن اون جملات شوپنهاور به خاطر این بود که بفهمین چه حسی از نوشته هاتون به من دست میده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Fatemeee ، عبدالرحمن
۱۷:۱۸, ۱۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۰)Reza2035 نوشته است:  تو رو خدا اسم تاپیک رو به ویژه خانم های متاهل تغییر بدین و جوری توش صحبت کنید که وقتی یه اقایی مطالب رو میخونه از جنس زن متنفر نشه !

DodgyDodgyDodgyDodgy
حرف هایی می زنید ها ...
هر کسی از ظن خود شد یار من ...
DodgyDodgyDodgyDodgy
شما خودتون همین الان دارید احساس خودتون از این تاپیک رو تعمیم می دهید به همه مردان .... بعد می گویید طرف مقابلتون تعمیم ندهند!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، zahra11 ، یاســین ، السا ، Fatemeee ، مجید املشی ، help me ، عبدالرحمن ، ضحی
۱۷:۲۳, ۱۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #47
آواتار
بابا!
اون یه مثال بود...
در مثل مناقشه نیست آقا رضا...
مثال زدیم برای یه قشر خاصی از آقایون...
بعضی از رفیق بازها اینطورین...
من خودم نمونه اش رو دیدم...
مثال زدم که مبادا شماها توی این شرایط گیر کنین...
همین...
کجای حرف من بوی گند کلک به همسران رو میداد؟
میگم زندگی با همسر به خاطر عشق، یه خروار از خودگذشتگی و ... داره...
اصلاً شما تصورش هم نمیکنید که زندگی بعد از ازدواج چه جوریه داداش من!
کلک چیه؟
اگه شوهرم قربون صدقه من میره وقتی لباس کثیفاشو جمع میکنم یا لباس تمیزاشو اتو میکنم، داره خرم میکنه؟
اگه من هم به خاطر کارهایی که به خاطر من میکنه و نمیکنه، ازش تشکر کنم و در عوضش جای دیگه ای براش جبران کنم، دارم گولش میزنم؟
آقا رضا!
یا قانع میشی که ما حرف بدی نزدیم، یا به زور قانعت میکنیم...D Big Grin:
آفرین آقای النور!!!
مرحبا!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، zahra11 ، رضوانه ، Reza2035 ، السا ، ELENOR ، Fatemeee ، مجید املشی ، help me ، عبدالرحمن ، ضحی ، soshiant ، Aryha
۱۷:۳۱, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
اقا اصلا اون موقع که ما خانوما تو اون تاپیک هی ثابت میکردیم مردا خوبن و خدمت به شوهر فلانه شما کجا بودی؟
اون موقع که عده ای از کاربرا به من میگفتن تو مردی ایدی خانومانه داری
یا خیلی جاهای دیگه که یه حرفایی زدن و من تصمیم گرفتم دیگه تالار نیام(چقدرم عملی کردی :دی)
ما کلا گوشت قربونی هستیم دیگه،عزا و عروسی ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، رضوانه ، زینب خانوم ، السا ، ELENOR ، Fatemeee ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، help me ، عبدالرحمن ، ضحی ، zahra11 ، soshiant
۱۷:۳۴, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #49

نقل قول:آقا رضا!
یا قانع میشی که ما حرف بدی نزدیم، یا به زور قانعت میکنیم...D

پس اینطور بخوایم حساب کنیم حرفهای شوپنهاور هم سرشار از عشق و محبت به زنان بوده و داشته راجع به قشر خاصی از زنان صحبت میکرده ...الان شما حرفهای این فیلسوف عزیز رو قبول دارید ؟ Huh
اگه حرفهای شما راجع به مردان صحیحه و عشق توش موج میزنه و پیش فرض محسوب میشه پس حرفهای شوپنهاور هم سرشار از عشق بوده ! Smile ولی شما نمیتونین درک کنید چون زن هستید ! به همین راحتی !
به همون دلیلی که من مجردم و حرفهای شما متاهلین رو درک نمیکنم شما هم زن هستین و حرفهای یه مرد رو درک نمیکنید ! پس وجه اشتراک زن و مرد توی چیه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، رضوانه ، Fatemeee ، عبدالرحمن
۱۷:۴۱, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
درباره این رفیق بازی یه اتفاقی که همین چند روزیا افتاد رو براتون بگم
یکی از نزدیکان(خانم) خییییلی اهل رفت و آمد با دوستاشون هستن تازگیها هم ازدواج کردن...
من خودم بارها بهشون گفتم حواسشونو توی انتخاب دوست خیلی جمع کنن
ولی خب کلا زیاد حرف گوش کن نیستن!
بگذریم...
همین چند وقت پیش سرویس طلاش توی خونشون گم شد!!!!
با در نظر گرفتن همه اتفاقای اون چند روز فهمیدن تنها کسی که میتونسته دزدیده باشه یکی از دوستاش بوده!!!! (دوستی که عمرا فکرشو نمیکرد همچین کاری کرده باشه)
از طریق پیامک جریان رو بهش گفته بود و نهایتا از عکس العملش فهمید کار خودشه!!!
آخرشم طلاشو به یکی داد که بیاره دم خونشون بده و دوستیشون برای همیشه تموم شد...
(و این باعث چی شد؟؟؟ اینکه اون آقا یعنی شوهرشون احساس بدی نسبت به همه دوست های اون خانم پیدا کنن)
واقعا چقدر به دوستاتون اعتماد دارین؟؟؟
واقعا مطمئنید که خواسته یا ناخواسته نمیخوان زندگیتون رو به هم بزنن؟؟؟؟؟
واقعا همیشه باید تجربه کنیم و سرمون به سنگ بخوره تا درک کنیم همه دوستامون توی همه شرایط نمیتونن دوست باقی بمونن؟؟؟
ببینید این نظر منه
و فکر نمیکنم هیچوقت تغییر بکنه
دوستای دوران مجردی فقط برای دوران مجردی هستن(تازه بهترین هاشون)، این هم مدیریت نیست،،،حفظ خانوادست
دوستان دوران متاهلی باید باید باید مورد تایید هر دو نفر(زن و شوهر) باشن و خیلی دقیق باشید در موردشون
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، یاســین ، زینب خانوم ، السا ، مجید املشی ، help me ، در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، ضحی ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا