|
بی رغبتی در انجام تکالیف
|
|
۱:۴۷, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان عزیز
مختصر بگم به نظر شما چه اتفاقی می افته که یکی مثل من وقتی به حقانیت دین ایمان داره و می داند که چه احکامی را باید انجام دهد ولی نسبی به آن بی رغبت می باشد یا به قول "قرآن" مثلا "نماز برایشان سنگینه" یا مثلا کسی میداند ماه رمضان شده ولی روزه خواری می کند بدون هیچ عذری ولی آنقدر برای آن ارزش است که مخفیانه این کار را انجام میدهد. دلیل این بی رغبتی در انجام تکالیف چیست؟ "اکر موضوع تکراری است لطفا حذف کنید" |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۰, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
همانطور که مفصل در این تاپیک
چرا با خدا مأنوس نیستم؟ و چرا....(مقاله ای برای خودم) بیان شد علتهای متعددی دارد اما مواردی که به این مطلب هم مربوط می شود را اینجا مجدد ذکر می کنم: چرا با خدا مأنوس نیستم؟ و لذت خلوت با خدا و مناجات با خدا را حس نمیکنم؟ دلایل زیادی دارد اما یکی از مهمترین دلایلش این است که: با کسانی مأنوس هستی که آنها با خدا انسی ندارند هواست به این آیه ی قرآن باشد که دوزخیان میگویند: يَا وَيْلَتَى لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا(28- فرقان) ای وای بر من ای کاش که فلانی را دوست خود نمی گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!! چرا در نماز حضور قلب ندارم؟ دلایل زیادی دارد اما یکی از مهمترین دلایلش این است که: در غیر نماز خود را در حضور خدا حس نمیکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حضور قلب میوه ی درک در محضر خدا بودن در غیر زمان نماز است !!!!!!! [/i] چرا دوستان خاص خدا به سراغ من نمی آیند دلایل زیادی دارد یکی از آنها را امیرالمومنین در استغفار هفتاد بندی فرموده اند امیر المومنین می فرمایند: 60-اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ يُبْغِضُنِي إِلَى عِبَادِكَ وَ يَنْفِرُ عَنِّي أَوْلِيَاءَكَ أَوْ يُوحِشُ مِنِّي أَهْلَ طَاعَتِكَ لِوَحْشَةِ الْمَعَاصِي وَ رُكُوبِ الْحُوبِ وَ كَآبَةِ الذُّنُوبِ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِي يَا خَيْرَ الْغَافِرِينَ. بند60: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که مرا نزد بندگانت مبغوض میدارد و اولیایت را از من متنفّر میسازد، یا اهل طاعتت را به جهت وحشت از معاصی و ارتکاب و اندوه جرائم، از من به وحشت می اندازد؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان! [i] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عدالت در حقوق و تکالیف همسران | آلاله | 2 | 1,490 |