|
کمدی و جنگ نرم!
|
|
۱۵:۳۲, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بعله... .
حالا که ناخواسته یک تایپیکی ایجاد شده و منم یهویی آغازگر تایپیک شدم لازمه نکاتی رو یادآور بشم!! بحث سر چیه؟! موضوع اینه که آیا وجود علاقه دو فرد در قلب مومن ممکنه؟ تا اینجا که همه معتقدند آره...اما بحث سر اینه که اون دومی(بعد از خدا و اولیائش)کی میتونه باشه و کی نمیتونه باشه. خب باز هم غالبا معتقدند که طرف کافر نمیتونه باشه،اما کی کافره و کی کافر نیست؟! آیا اهل کتابی که در سینماهای اروپا کار میکنند و بسیاری از مسلمونها به اونها علاقه مندند کافر تلقی میشن؟ اثبات ایمان داشتن یا نداشتن کمدین ها به خدا؟؟ و صد البته این که داشتن علاقه به کمدین ها و شخصیت های مورد علاقه اکثر دنیا (که اکثرا مسلمان نیستند) با مورد اول تضادی داره؟ ببینیم به جوابی میرسیم... .
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مثال نقض؟ .
|
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۹)Tishtar نوشته است: مثال نقض میلیون ها طرفدار سینما و موسیقی ان که به خدا هم اعتقاد و علاقه دارن از قول امیرالمومنین علیه السلام به حضرت عباس علیه السلام حبان لا يجتمعان في قلب المؤمن ===== من میتونم 14 معصوم رو دوست داشته باشم و امام خمینی رو و پدر و مادرمو ولی دروغ میگم اگر یه کافر رو دوست داشته باشم مثل یه بازیگر کمدی و ادعای حب اهل بیت رو داشته باشم ======== در این ارسال http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid244488 گفتم محبت ها در طول هم هستند در در عرض |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۲)عبدالرحمن نوشته است: از قول امیرالمومنین علیه السلام به حضرت عباس علیه السلامبله،اما این در مورد کافر فقط صدق میکنه...وگرنه ممکنه شما پنجاه نفر دوست مومن داشته باشید و همشون رو هم دوست داشته باشید.این مصداق اون حدیث مولا نمیشه به نظر من. پس چیزی که الان باید بررسی بشه کفر این کمدین های بیچاره ست،درسته؟! من که به شخصه عاشق چارلی چابلینم... . |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:ولی دروغ میگم اگر یه کافر رو دوست داشته باشم مثل یه بازیگر کمدی و ادعای حب اهل بیت رو داشته باشمالان هر غیر شیعه ای کافره یعنی؟؟؟! همینجوری رو هوا انگ کفر به مردم میزنید؟!! اون دنیا من جای شما جوابگو نخواهم بودااا !!! |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فکر نکنم منظورمو بد رسونده باشم
ما سه گروه بیشتر نداریم مومن منافق کافر غیر مسلمون کافره دیگه نیست؟ ببخشید نمیدونستم چارلی چاپلین شیعه بوده این همون تصرف دله شما به همین نسبت که به اینا تمایل دارید از اسلام فاصله دارید (ببخشید رک گفتم برادرانه) >تیشتار |
|||
|
۱۶:۱۸, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:فکر نکنم منظورمو بد رسونده باشمکافر ها نجس هستن و به خدا اعتقاد ندارن. آیا مسیحی ها نجس هستن؟؟؟ به خدا اعتقاد ندارن؟ اینو به پای بی اطلاعیتون بذارم یا با اطلاعیتون؟!! |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۱۶/بهمن/۹۲