|
بحث سیاسی "باید" آزاد شود
|
|
۲۰:۲۳, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلامچرا نتونیم بحث سیاسی کنیم؟ اسلام دین سیاسی هست و ما باید یاد بگیریم که بتونیم بحث سیاسی کنیم. لذا بهتره مدیران انجمن، کم کم فرهنگ و نحوه ی بحث سیاسی رو آموزش بدن در انجمن و در کنارش، بحث های سیاسی داشته باشیم. تا کم کم شاهد رشد کیفی چنین بحث هایی در انجمن باشیم. انجمن، کتاب یا نشریه نیست که یک متن از مقدمه تا نتیجه رو بنویسیم و بقیه بخونن. بلکه جای اشتراک گذاری دانش و تجربه و پرسش و مشورت هست. باید بحث کرد تا رشد کرد، فقر فرهنگی، کمتر بشه و بیدار بشیم. این که یکی از دوستان نظر سیاسی خودشونو مطرح کنن و بقیه بیان صرفا نظر خودشونو مطرح کنن و یا نقد کنن (با احترام و با هدف این که دوستمونو به فکر واداریم که خودش فکر کنه و انتخاب کنه بین نظر خودش و ما و نه این که بخوایم تحمیل کنیم اندیشه های خودمونو) خیلی عالیه. هر مشکلی که پیش بیاد، خوب و لازم هست! چرا که همین هاست که باعث می شه یاد بگیریم. ضمن این که مشکلاتی که در این بحث ها پیش می آد باید ریشه یابی بشه و مطرح بشه که دوستان، مجدد باعث ایجاد اون مشکلات نشوند. با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۳, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
متاسفانه به خاطر مصلحت !!!! های خیلی بیشماری که پیش میارن سیاست مردان و هیچ کسی برای جوانان روشنگری نمیکنه و همینطوری مسئله سیاسی روی هم تل انبار میشه ، و خیلی از جوونا ، مذهبی یا غیر مذهبی از سیاست کشورشون بدشون میاد و اینو مطمئنا به دین و روحانیت ربط میدن ! همینطوری میشه که بعضی جوونا دیگه پشت خکومتشون نیستن چون میدونن هیچ کسی واسشون مهم نیست که بیاد و بعضی از مصلحت هارو واسشون توضیح بده ! اگر یه مقام دولتی رو مسئول این کار میذاشتن و مثلا توی همین تالار مشغول به کار میشد و واقعا از مصلحت های مطرح شده مطلع بود ، میتونست جواب بده و میتونست یه حقوقی از دولت بگیره و خیلی از جوونا با این کار خیلی ساده از دولت و حکومت زده ! نمیشدند !
متاسفانه کسی به فکر جوونا نیست |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
این حرف شما کاملا درسته ، باید یکی باشه که تسلط کامل داشته باشه ، نه اینکه خودش فکر کنه کامل مسلطه بلکه نماینده رسمی اون حزب و تشکیلات باشه
بیاد و پاسخ بده وگرنه اگه ما بخواییم به جون هم بیوفتیم داستان میشه ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان 3 صفحه بحث کردید اما نگفتید در مورد چی دقیقا می خواید بحث کنید؟ فکر نمی کنید همین نشون میده دقیقا خودتون هم نمی دونید چی میخواید؟؟ ![]() مثلا می خواید خبرهای سایتهای خبری که جنجالی و بعضا مهم هستن رو کپی کنید و بعد راجع بهش بحث کنید؟ می دونید چقدر همین جنگ اعصاب و درگیری و کدورت به همراه داره آخر اون بحث قراره چی بشه. آیا حرفها و نظرات و بحثهای اینجا تاثیری در اون موضوع و حادثه داره؟ آیا این بحثها در نهایت روی بقیه بخشهای تالار و ارتباط بین کاربران تاثیر منفی نمیزاره؟ آیا از اصل دور نمیشیم؟ ما اصلا مشکلمون علنی بودن بحثها نبوده که دوستان پیشنهاد بحث غیر علنی میدن یکی از آخرین بارهایی که جواب دادیم در این زمینه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid220512 من شخصا یادم نمیاد هیچوقت علنی بودن بحثها رو مشکل اصلی ذکر کرده باشیم. این یه موضوع درجه چندمه... |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۵ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۴)Mahdy2021 نوشته است: سلام سلام پیشنهادم رو با دقت خوندید؟ نظرتون چیه؟ ببینید، یه بحث هایی هست که شما صلاح می دونید که در انجمن، شکل نگیرن. پیشنهاد من اینه که چنین موضوع هایی در انجمنی قرار بگیره که در دید همه ی کاربران نباشه و کاربرانی مشاهده کنند که علاقه مند هستند. و گفتم نقل قول:مدیران انجمن، مشورت کنن قبل از ایجاد این انجمن و یک چارچوب برای انتخاب موضوع ها و روند بحث ها مشخص کنند.تا در یک چارچوب حرکت کنیم. به معنای سلیقه ای بودن نیست. بلکه برای نظم بخشیدن و به نتیجه رسیدنه. توجه داشته باشید که هیچ بحث سیاسی برای این نیست که در پایان، همه ی شرکت کنندگان، نظرها و گرایش های یکسان داشته باشند، بلکه برای بیداری اندیشه ها و اشتراک گذاری تجربه ها و دانش ها و اخباره. فرض کنید : مدیران تصمیم می گیرند که یک روز در میان، یک موضوع که قابلیت بحث کردن و محتوای آموزشی خواهد داشت، ایجاد شود. این موضوع هارو کاربران ایجاد می کنن، اما مدیران باید تایید کنند تا نمایش داده بشه. نه به معنای این که سلیقه ی خودشون رو دخیل کنن، بلکه به این معنا که موضوع هایی که قابل بحث هستن و بحث درباره ی اون ها به دانش ما افزوده می کنه رو تایید کنند. و افرادی بمونن در انجمن که می تونن بحث سالم کنند. یعنی هر چه فکر می کنند بگن، حرف های همدیگه رو نقد کنیم، با احترام. این که هر کس حق داره با نظر من مخالف باشه رو اون قدر تکرار کنیم که یه مساله ی عادی در انجمن باشه. دلیل جدایی تقریبی اون انجمن از تالار اصلی، اینه که همه علاقه به این بحث ها ندارن و چون کمی داغتره از سایر بحث ها، روی جو آرام و متین انجمن، تاثیر نذاره. مثلا در زمان انتخابات ریاست جمهوری می شد موضوع های زیادی برای بحث کردن روی تک تک نامزدها و جمله ها و برنامه هاشون. می شد برنامه های نامزدها رو بررسی کنیم. ایران، کشوری است که بر خلاف شاید تمامی کشورها، ملت سیاسی داره، چرا که حکومت اسلامی داره و اسلام دین سیاسی است و نباید دین را از سیاست جدا کرد. قبول دارم که به خاطر سطح سواد و عدم آموزش و ...، سیاست زده هستیم و خیلی نمی تونیم بحث سیاسی کنیم. اما بالاخره باید یاد بگیریم. ممنون می شیم این فضا مهیا بشه. |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۸)soheyl68 نوشته است: سلاماین شرایطی که شما فرمودید خوب هست خیلی هم ایده آل هست و عالی !! ولی اجراش غیر ممکن هست . همین چهارچوبی که شما فرمودید رو اگر باهاش روبه رو بشید می فرمایید اینجا دیکتاتوری هست ! چون سیاست سلیقه ای هست نمیشه برایش چهارچوب تهیه کرد . برای بحثش هم همینطور . من این فرد رو قبول دارم و شما اون فرد و سیاست رو . این مقیاس ذهنی ماست ! اگر من اگر نتونم به شما ثابت کنم که سیاست مورد علاقه من برتری داره ... باید بگم چرا اون که شما می پسندید رو من نمیپسندم !! و این سر آغاز ماجراست !! موقع انتخابات هم بحث های خوبی شد اوایل که بعدش خراب شد !! ما هم می خواستیم از مهمترین رویداد سیاسی کشور صحبت کنیم ولی هر کس ساز خودش رو زد ... |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول: ببینید دوستان اسلام همه اش سیاست است ولی سیاست درست حسابی نه هر چیزی که ما سیاست میدونیم نه سیاست بی پدر و مادر من تا حالا کلی تاپیک سیاسی زدم مخصوصا قسمت دشمن شناسی اصلا متوجه شدید سیاسیه؟ مثلا تاپیک های مربوط به حجتیه و جماعت شیرازی ها اگر سیاست اینه که هرچی از دهنمون در اومد به این و اون بگیم که خودمونو خالی بکنیم این سیاست نیست بی اخلاقیه حق الناس سنگینی هم داره |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
من مخالف سیاسی کردن تالار هستم آخه مگه ما چیکاره ایم!!! ولی سیاست در چارچوب نظام و رهبری لازمه کلا مدیران و ناظران خوب مدیریت می کنن حالا اگر یه بحث مهمی بود عیبی نداره با نظارت شدید دربارش حرف میزنیم مثل همین موضوع هسته ای بیشتر بهتره درباره تفکر گروهها و جناح ها بحث بشه و زیاد سراغ اشخاص نریم |
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
نتیجه ی مشورت مدیران چی شد؟
اگر ایرادی در کار هست بگید شاید پیشنهادی داشته باشیم. اگر نه، شروع کنیم |
|||
|
|
۱۰:۲۱, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد می کنم فضایی شبیه کرسی های آزاداندیشی ایجاد کنیم در انجمن.
یه موضوع ایجاد بشه و روش بحث کنیم چند روز و سپس موضوع بعدی. اون قدر باید بحث کنیم که بحث کردن رو یاد بگیریم. حتی خود من بلد نیستم چون فضاش کمه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |