کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
۶:۲۰, ۱۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۴:۲۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام الله

سلام

من چند روزه دارم به چند مورد در رابطه با آقایان فکر میکنم ولی به نتیجه نرسیدم گفتم تو تالار بیان کنم شاید کسی جواب یا دفاعیه داشته باشه چندتا چرا برام پیش اومده:

1.چرا بعضی از مردها براشون مهمه که همسرشون شاغل باشه ولی بعضی دیگر دوست ندارند؟

2. چرا مردها وقتی خواهرشون ازدواج میکنه تو دوران نامزدی ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن مثلا اخم میکنن قهر میکنن واسه داماد قیافه میگیرن همش میگن چرا انقدر زیاد میاد خونه ی ما چه خبره هر روز هر روز اینجاست چرا انقدر بیرون میرین اگه به بابا نگفتم و... بعد که خودشون نامزد میکنن همه اینکارا رو میکنن کسی نباید حرف بزنه؟

3. چرا مردها همه چی رو واسه خواهراشون بد میدونن ولی واسه خودشون خوب؟

4. چرا مردها همیشه از دست پخت خواهر و مادرشون ایراد میگیرن ولی غذای همسرشون بدمزه هم باشه می خورن؟

5.چرا بعضی از آقایون از قهر کردن خانوم ها بدشون میاد ولی بعضی ها خودشون تو قهر کردن پیش قدم هستن؟؟؟؟؟؟

از این سوال ها زیاده حالا اینارو جواب بدید ممنون

خانمها اگر سوال دارید بپرسیدWinkBig GrinBlush

هدف از ایجاد این تاپیک شناخت بیشتر آقایون هست

ماکه نتونستیم بشناسیمتون ببینیم خودتون(یعنی آقایون) خودتون رو می شناسید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

قوانین
لطفا از انحراف مبحث خودداری کنید اینجا مربوط به سوالات مربوط به ازدواج و زند نیست. اون مبحث رو میتونید در تاپیک زیر پیگیری بفرمایید:

اگر به عنوان توجه کنید نوشتم آقایان پاسخ بدهند و خانم ها سوال بپرسند نه اینکه آقایان بپرسند و خانم ها جواب بدهند
خانم لطفا از جواب دادن به سوالات خودداری کنید زیرا مخاطب پاسخ گو مردان می باشند.
باتشکر

به درخواست کاربران سوالات در لیست زیر مرتب شده اند
6.شما آقایون چرا اینقد اعتماد به نفس بالا دارین؟؟؟
7.چرا اینقدر مامانی هستین؟
8.شما آقایون در چه صورتی به دختری علاقمند میشید !!! ؟؟؟این ابراز علاقه راسته یا فیلمه!(به اصطلاح مخ زنی)اگه دروغه چرا ابراز میکنید!!ملاکهای درونیتون چیه؟
9.اگر دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟
10.چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟
11.چندوقت پیش یه بحثی مطرح شد درمورد شکلکا و نوع نوشته ها و .... منم فکر میکردم این قضیه فقط مربوط به 2,3 نفر میشه ولی ظاهرا فراگیرتره!!!!!میشه آقایون نظرشونو راجع به نفسِ این شکلکا بنویسن ( وقتی یه خانم از اینا استفاده میکنه!!!)
12.بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره ميخواستم بدونم اين حرفشون درسته يا نه؟؟
13.چرا الان زن وشوهر جوان جدا زندگی می کنند ؟همه دنبال خونه نقلی هستن تا زندگی مشترکشون جدا باشه ؟ چرا دیگه خونه ها پدر بزرگ و مادر بزرگ ندارن ؟
14.راستي زندگي كردن با مادرشوهر رو تو اين دوره زمونه چرا حتي دامادها هم خيلي به ندرت قبول ميكنن؟؟؟؟
15.آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره؟
16.خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستنCool البته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟
17.سه ویژگی اخلاقی خانم ها که رو اعصاب آقایون هست ؟؟ بدون طعنه جواب بدید جنگ نشه؟
18.واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه ؟
19.اگر خانمی پیشنهاد دوستی مرد متاهلی رو دریافت کنه .از شرکتی که کار میکنه استعفا بده بهتره یا بمونه و با رفتارش ثابت کنه دیگه دور و برش نیاد ؟
20.دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟
21.چرا از مرد میپرسی خودتو معرفی کن . اول از کارش میگه؟
22.چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟
23.میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟
24.غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟
25.چرا دوستاتون تا نصف شب تو خونه اند؟اونایی هم ک تو خونه نیستن جلو درن؟
26.اگر اقا به همسرش یک پیشنهاد غیر منطقی بده یعنی یک کار غیرمنطقی بخواد انجام بده چجوری میشه آقارو قانع کرد که اون کارو انجام نده؟
27.اگر آقا اون کار اشتباه رو انجام داد دوست دارید خانم چجوری باهاتون رفتار کنه که بفهمید اشتباه کردید و غرورتون زخمی نشه؟
28.توی بحث های زن وشوهری که تو زندگی پیش میاد وقتی دو طرف باهم قهر میکنن وقتی خانم میبینه آقا برای آشتی پیش قدم نمیشه خانم پیش قدم بشه از نظر آقایون چه برداشتی میشه؟
29.کی میرسه که مردی دیگه واسش مهم نباشه و جلوی همه گریه کنه ؟
30.درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟
31.شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟
32.یه خانوم گریه کنه . برخورد اولتون چیه ؟چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟
33.آقایون بگید چطوری میشود که غرور شما یشکند ؟!!چی باعث شکستنش می شود ؟
34.یه خواستگار داشتم . تو جلسه ی دوم یه حرف خیلی مزخرفی زد . رو در رو خواستم یکی بزنم در گوشش . این کار رو نکردم .جنگ فامیلی اتفاق نیفته .کلا سیلی زنونه تو گوش یه مرد مزخرف به نظرتون جواب میداد؟
35.اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید آیامخالفتی ندارین؟؟؟اگه سفرکاری باشه ؟
36.استقلال مالی خانم ها برای چی برای شما اقایون خیلی داره هایلایت میشه ؟؟
37.آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟
38.غیرت زن رو مرد تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟

39. فکر کنید تازه ازدواج کردین و همون اوایل گوشی خانومتون مداوم مزاحم تلفنی یا تماس اشتباه داره... چه عکس العمل درونی (تو ذهنتون) و یا بیرونی(نوع برخوردتون ) دارید؟

40. اگر همسرتون بهتون بگه که قبلا فلانی خواستگار من بوده و شما اون شخص رو بشناسید باز چه عکس العمل بیرونی و درونی دارید؟

41.اگر همسرتون با پوشش چهره زیباتری داشته باشه و بعد از محرم شدن و دیدن چهرش بدون پوشش اون زیبایی قبلی رو نداشت درصورتی که شما منتظر دیدن زیبایی بیشتری بودید چه عکس العمل درونی و بیرونی خواهید داشت؟

42.بالاخرع هر کس قبل از انتخاب همسر به ملاک زیبایی مقداری بها میدهد. چند درصد معیار شما زیبایی بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان ایا با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها میدادم و یا ای کاش کمتر بها میدادم و با کیس های دیگری ازدواج میکردم؟

43. معیار داشتن خانواده خوب و با اصل و نسب چند درصد معیار ازدواج شما بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها و توجه بیشتری میکردم و یا برعکس؟

44. پیش از ازدواج و مراسم رسمی عقدتون چه مدت با همسرتون اشنایی داشتید؟ و بعد از ازدواج چند درصد همسرتون همونی بود که شما شناخته بودید؟؟؟؟؟؟

برای پرسیدن سوالات آقایان و پاسخگویی خانوم ها به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید:

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Aryha ، سدرة المنتهی ، sagheb ، فاطمه خانم ، soshiant ، Reza2035 ، ضحی ، وافی ، خادمة الزهرا ، صهبا ، السا ، zahra11 ، آیات ، help me ، faateme-313 ، Bahar ، مجید املشی ، ترنم ، meisamtiger ، علمدار133 ، حسنیه ، fafa* ، امیرخان ، m1374b ، Bamdaad ، aliakbar110 ، Maysam-1st ، یاســین ، رهگذر. ، bidaram ، farzad313 ، Mohammad Trust ، meshkat ، Farzaneh ، هانا ، لبخند خدا ، مهدی عباس زاده ، mary20 ، رضوانه ، "عارف" ، fatemeh ، EhsanMX ، azade ، مسجد عشاق ، مجتبی110 ، nahal_m

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۶, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #81
آواتار
سلام بر دوستان
سوالات سخت سخت می پرسید . بابا انقدر زندگی را سخت نگیرید
ابوی محترم تعریف می کردن که برای ازدواج به مادرشون میگفتن که دنبال دختری باش که با شما بسازه . حالا شده قضیه ما . . .
سوالارو یه تغییر وضعیت بدیم

1-چرا الان زن وشوهر جوان جدا زندگی می کنند ؟همه دنبال خونه نقلی هستن تا زندگی مشترکشون جدا باشه ؟ چرا دیگه خونه ها پدر بزرگ و مادر بزرگ ندارن ؟
2-شما حاضری تو یه اتاق زندگی کنی ولی کنارت پدر و مادرتم باشن ؟ خدا وکیلی اول پیری پدر و مادر میخوای ازشون جدا بشی؟
من که حاضر نیستم یک لحظه هم ازشون جدا بشم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Reza2035 ، السا ، neyestan23 ، درست پسند ، m1374b
۲۳:۳۳, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #82
آواتار
نقل قول:واضح تر بگم.فرضا تو ي جمعي نشستين و از اخلاقيات شما اينه كه خانم شما نبايد تو ي جمعي حرف زيادي بزنه.از اون طرف شما خودتون تو اون جمع از صحبت كردنهاي زيادي و شوخي هاي ي زن نامحرم خوشتون مياد و وقتي اومدين خونه مدام از اون خانم و شوخ طبعيش تعريف ميكنيد......
اینها موردای شخصیه
قابل تعمیم نیست .

همین ادم هم چون میدونه الان خودش چه دیدی به اون خانم داره میگه همسرم اینجوری نباشه تا مردای دیگه اون دید رو نداشته باشن

چیزای کلی بپرسین . چون اینها رو باید مشاور خبره جواب بده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، السا ، zahra11 ، علمدار133 ، Havbb 110 ، neyestan23 ، درست پسند ، مجید املشی ، Reza2035 ، m1374b ، fafa*
۲۳:۴۶, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #83
آواتار
در جواب انصار المهدی باید بگم فقط جنابعالی نیستین که دوست دارید با خونواده زندگی کنید همسر محترمتون هم همین خواسته رو داره !!!!

این جاست که میگن مومن اون چیزی که برای خودش می خواد باید برای ذیگران هم بخواد!!!

آخه مسلمون !! دین وایمونتو شکر !! دختر مردمو از پدر و مادرش جدا کنی بکنی زیر دست و خدمتکار پدر و مادرت !!! دیگه اینجا که دم از امام زمان میزنن این حرفا باشه جاهای دیگه چه خبره !!!

من که تابوت دخترم رو حاظر نیستم رو دوش چنین آدم خود محوری بذارم بقیه چطور؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، help me ، mahyamatin ، m1374b ، fafa*
۰:۰۹, ۲۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۱:۲۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #84
آواتار
نقل قول:
آخه مسلمون !! دین وایمونتو شکر !! دختر مردمو از پدر و مادرش جدا کنی بکنی زیر دست و خدمتکار پدر و مادرت !!! دیگه اینجا که دم از امام زمان میزنن این حرفا باشه جاهای دیگه چه خبره !!!

زهرا جان، نمی دونم چی دیدین ک اینجوری می گین!
اما واقعا تو این ی مورد نمی تونم ساکت بشینم!!!

..................... پاک شد Smile

وقتی دو طرف همدیگه رو درک کنن،
وقتی با یک دیدگاه منفی وارد ی خانواده نشن،
اونوقته ک مادر شوهر، میشه مثل مادر خود آدم <-- جمله قصار ی دختر خوبSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، zahra11 ، Reza2035 ، وحید110 ، Havbb 110 ، neyestan23 ، درست پسند ، مجید املشی ، help me ، soshiant ، m1374b
۰:۱۰, ۲۰/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۰:۱۴ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #85
آواتار
البته بیخود جواب دادم !! کلا سوال بیجا بود و باید پاک بشه !! این جا آقایون جواب میدن خانما میپرسن 1!!

به این علت که 8 سال با مادر شوهر پیر آلزایمری زندگی کردم و از همه شما ها بیشتر میفهمم که چقدر سخته و سلامتی و انرژی آدم رو کلا به فنا می ده !!
ایشون هم دنبال خدمتکار برای والدینشون میگردن!! لطفا در جناح خانمها باشید آّبان عزیز!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Reza2035 ، neyestan23 ، help me ، mahyamatin ، m1374b ، fafa*
۰:۲۴, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #86
آواتار
(۲۰/بهمن/۹۲ ۰:۱۰)zahra11 نوشته است:  البته بیخود جواب دادم !! کلا سوال بیجا بود و باید پاک بشه !! این جا آقایون جواب میدن خانما میپرسن 1!!

به این علت که 8 سال با مادر شوهر پیر آلزایمری زندگی کردم و از همه شما ها بیشتر میفهمم که چقدر سخته و سلامتی و انرژی آدم رو کلا به فنا می ده !!
ایشون هم دنبال خدمتکار برای والدینشون میگردن!! لطفا در جناح خانمها باشید آّبان عزیز!!Big Grin

زهرا جان، کاملا درکتون می کنم ... اما این هشت سال،ک سال کمی هم نبوده، واقعا می تونم خودمو جای شما بذارم ...

اما من دیدگاهم اینه ک وقتی ی چیزیو نمیشه عوض کرد، بپذیرش <-- حداقلش اینه ک حرص نمیخوری

و اما درباره مادر شوهر ... همونطور ک اگه مادر و پدر من پیر بشن، من موظف هستم ازشون ب بهترین نحو نگهداری کنم، اون آقا هم دقیقا همین وظیفه رو دارن ... <--
نقل قول:
این جاست که میگن مومن اون چیزی که برای خودش می خواد باید برای ذیگران هم بخواد!!!

توی زندگی وقتی منم، منم نباشه، تمام این نگهداری ها و مراقبت ها و زحمت ها با عشق و علاقه جلو میره ...
وقتی من با میل و رغبت خودم از مادر خودم نگهداری می کنم، مسلما با همون میل و علاقه هم مادر و پدر همسرم رو نگهداری می کنم <-- در شرایطی ک زندگی، ب معنای واقعی کلمه «زندگی باشه» ...
البته من دارم درس پس میدم ... مسلمه ک شما بهتر از من می دونید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ترنم ، وحید110 ، Havbb 110 ، fighters ، neyestan23 ، مجید املشی ، soshiant ، m1374b
۱:۱۲, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #87
آواتار
چرا نمیزارید ادم بره بخوابه ؟؟؟

چرا وقتی خانمی تو شرایط زندگی بوده و میاد نظرش رو که بر گرفته از شرایط واقعی زندگیشه اینجور برخورد میکنید. بابا یاد بگیرید

.اول حس همذات پنداری باید بکنید.بزارید شخص بنویسه.خودش رو خالی کنه .کمی ذهنش متعادل بشه . بعد کم کم ذهنیت درست رو معرفی کنید.

نیان بگید متاسفم .نیان زندگی خودتون رو بگید.هیچکس نمیتونه شرایط شخص دیگه رو درک کنه .شعار ندید. من خودم هستم.زندگی خودم رو دارم.شما شما هستید زندگی خودتون را دارید.

بزارید اول شخص ذهنش اروم بشه بعد .
نصفه شبی باید قوانین روانشناسی یادتون بدم . مرد ها که کلا یاد بگیر نیستن . این رو حداقل یاد بگیرید. نخواستید هم مهم نیست.خانم ها هم همین طور .فرقی نمیکنه .

یه طرح دادم برق فشار قوی واسه رعایت مسائلی تو مساجد.واقعا یه برق فشار قوی هم این تاپیک میخواد .هر کس اصولی رو رعایت نکرد مستقیم خشک بشه درس عبرتی برای بقیه.من معلم بودم خیر سرم 2 سال . نزارید حس معلیم گل کنه تا صبح تاپیک رو پرکنم از علم روانشناسی کاربردی.
اه برید بخوابید دیگه .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Reza2035 ، neyestan23 ، zahra11 ، fighters ، مجید املشی ، Eve ، m1374b ، fafa*
۱:۱۸, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #88
آواتار
دو تا پست ماقبل آخرتون باید حذف بشه بوی بی انصافی و درک نکردن دیگرانو میده اگه خدمت به مادر شوهر کار خوبی بود یکی از این آقایون از من تشکر میکرد Big Grinخدا شکر فهمیدم کارم اشتباه بوده Big Grin که تا لحظه مرگ با اون بنده خدا ساختم !!!Big Grin

آقایون تالار شرمنده فرمودن بنده رو !!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Reza2035 ، neyestan23 ، fighters ، m1374b
۱:۱۹, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #89
آواتار
من ک ب احترام همه بزرگترا می کشم کنار ...
البته تا جایی ک منطقی حرف بزنیدBlush

یا حق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، zahra11 ، m1374b
۱:۲۹, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #90
آواتار
اسکای جون یه رندی پاشو از گلیمش دراز کرد و زن و خدمتکارو به طور تصادفی اشتباه گرفت آقایون هم ازش تشکر کردن !! بعد که من تجربه ی عملیمو در اختیارشون گذاشتم ترش کردن !! به خصوص آقایون به استثناء رضا جان البته !!!

برو بخواب عزیزم دیگه ازین حرفا نمی زنن !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]