|
واکنش منفی چاووشی به صحبتهای حاتمی کیا در نشست فیلم «چ»
|
|
۱۸:۲۰, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یه خبری از خواننده فوق ارزشی*!!!! دیدم شما هم بخوانید بد نیست ![]() به گزارش خبرنگار «نسیم»، محسن چاووشی با درج مطلبی در صفحه شخصی خود به این صحبتها واکنش منفی نشان داد.محسن چاووشی نوشت: به دلیل طرح ادعاهایی سراسر وارونه و کذب درباره نحوه همکاری بنده با پروژه چ در نشست مطبوعاتی این فیلم در جشنواره، بهتر است کماکان سنتوری اولین و آخرین تجربه سینماییام باشد یادآور می شود؛ ابراهیم حاتمیکیا در نشست خبری فیلم چ در پاسخ به پرسشی درباره خبرهایی پیرامون خواندن تیتراژ توسط محسن چاوشی گفته بود: فیلم بسته شده بود و پس از آن، آقای چاوشی فیلم را دیدند. ایشان خیلی با چ ارتباط برقرار کرد و آن را دوست داشت و درنهایت هم قرار شد یک کار آزاد در اینباره انجام دهد نه برای تیتراژ! منبع پ ن1 : ![]() پ ن 2: فلانی رو به ده راه نمیدادن گفت با کدخدا نقطه اشتراک ندارم ![]() *چون ایشون توسط برخی خیلی بالا برده شد!!! http://www.mashreghnews.ir/fa/news/28319...B%8C%D8%A7 |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۵, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۰ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() نخیر انگار که افراط اینجا سر دراز دارد ! این موضوع رو در پی ی موضوع دیگه خوندم که ظاهرا قرار بود به اون مربوط بشه و لینک شده بود، ولی دیدم پرداختن به بحثای مطرح شدهی این تاپیک خیلی بهتره ! (۱۹/بهمن/۹۲ ۲:۲۴)عبدالرحمن نوشته است: آقا محمد متاسفانه فیلم سنتوری رو دیدم خیلیا؟؟ ی چنتا از این خیلیا رو مرحمت میفرمایید؟؟ چه خواب غفلتی بنده رو برده بود که خیلیا از کسی که فکر میکنم به مرتبه استادی (نظر شخصی) توی پاپ رسیده، بهتر بودن و من بی اطلاع بودم ! اعلام موافقت با سنتوری؟؟ چه قدر خوبه یک مقدار تحقیقم بکنیم : http://dlchavoshinews.tk/Pic/News/Hashie....ir%5D.jpg چقدر خوبه یکطرفه به قاضی نریم ! ی روز یکی از پیرترین اساتیدی که توی کل عمرم داشتم، ی نصیحتی بم کرد، چندسال بعد فهمیدم به صلاحمه . دستمو محکم گرفت و گفت : پسر جون، انقدر قاطع نظر نده !(همونطور که ی جاهای قاطعیت شرطه، ی جاهایی هم سمه) من واقعا نمیدونم چطور همچین برداشتی « در خانه اگر کس است یک حرف بس است و همون فیلم براش ایده آله» از همچین کامنتی توی صفحهی شخصیش آقای چاووشی : «علاج واقعه قبل از وقوع. به دليل طرح ادعاهايي سراسر وارونه و كذب درباره نحوه همكاري بنده با پروژه چ، در نشست مطبوعاتي اين فيلم در جشنواره، بهتر است كماكان سنتوري اولين و آخرين تجربه ام در سينما باشد.» کردید ! واقعا معنی این نظر اینه که سنتوری ایدهآل منه؟ اگر اون عکسی ر وکه قرار دادم مطالعه کنید، متوجه علت و درستی ناراحتی محسن چاووشی میشید . درضمن جهت اطلاعتون بگم که وقتی آقای چاووشی با آقای حاتمی کیا توی فیلم سنتوری کار میکردن، وضع اقتصادیشون چندان خوب نبوده، که نقل قول هست خود ایشون که میگه «برای رفتن به دفتر کار آقای حاتمیکیا اون روز پول تاکسی نداشتم !» میدونید چرا؟؟ چون بعضی افراطیون انقدر توی کار چند آلبوم قبلی آقای چاووشی سنگ انداختن تا کار به جایی رسید که بعضیها در با کمال بیشرمی آلبومای محسن خان چاووشی رو به اسم خودشون روونه بازار کردن ! بازم درضمن، با توجه به این وضع اقتصادی، فکر میکنید چقدر دست آقای چاووشی برای انتخاب محتوای فیلم باز بوده؟؟ جواب این سؤال رو به خودتون که بدین، کمتر انگشت اتهام به دیگران میگیرین . نقل قول:یه خبری از خواننده فوق ارزشی*!!!! دیدمکاش انقدر با تمسخر در مورد کسی که زیاد کارشو دنبال نمیکنید، نظر نمیدادید. نقل قول:اتفاقا خبر ارزش داشت برادر والله استفاده از کلمهی "گُنده" رو از بیخ و بن اشتباه میدونم . اما، مگر محسن چاووشی خلاف شرعی کرده؟؟ مگر باعث مفسدهای شده؟؟ ی جور صحبت میکنی، انگار محسن چاووشی مرتد اعلام شده نه اون ش.ن !ما که نفهمیدیم این عمق چی هست که ظاهرا فقط شما ازش مطلعید . الله اعلم .نقل قول:محسن چاووشی ارزشی هست ولی عددی نیست!از طرفداراش عذر میخوام اما ترانه هاش اصن حرفه ای نیستن... . علی آقا، برادر گلم، من که ادعایی توی موسیقی ندارم، ولی موسیقی سلیقهای هست. عقل من هم بهم میگه محسن چاووشی عدد بزرگی توی موسیقی ایران حسابه . من تمام آثار آقای چاووشی رو گوش دادم و خیلی سالـ ـه کار ایشون رو دنبال میکنم و دروغ چرا، هیچ گونه بی انصافی توی حق آقای چاووشی رو برنمیتابم . اگرم دوستان مایل بودن، تمام آثاری که مستقیما برای اهل بیت خوندن رو قرار میدم ؛ بگذریم از آثار ارزشی که بسیارن توی کارنامهاشون . من باب تایید، آخرین آهنگ محسن چاووشی به اسم «تنهاترین» رو براتون قرار میدم که برای مولا علی (علیه السلام) خونده شده ... دانلود آهنگ منبع : Chavoshinews.ir حرف آخر، مثل همیشه، عذر خواهی از دوستانی که شاید سهوا خدمتشون بی احترامی شده باشه .
|
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۵)The AmD نوشته است: علی آقا، برادر گلم، من که ادعایی توی موسیقی ندارم، ولی موسیقی سلیقهای هست.بله،موسیقی سلیقه ایه...ولی یه قوانینی هم داره. کلا هنر سلیقه ای با این حال،کیفیتش یه چیز نسبیه. در مورد ارزشی بودن محسن چاوشی من نظری ندارم...چون کلا به چیزی به اسم هنرمند ارزشی و این ها اعتقاد ندارم! اون نگاهی که جهان رو به ارزش و ضد ارزش تقسیم میکنه نگاه من نیست ![]() من فقط از لحاظ فنی گفتم که کاراش ضعیفه! ![]() باز موسیقیش قابل قبوله،اما ترانه هاش خیلی ابتداییه...شاید بهتره حالا که معروف شده با یه ترانه سرای حرفه ای همکاری کنه!
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۱۷:۰۷ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۱)Ali#59 نوشته است: بله،موسیقی سلیقه ایه...ولی یه قوانینی هم داره. نظر شخصیت هست، محترمه ؛ صحبتی ندارم . (۳۰/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۱)Ali#59 نوشته است: من فقط از لحاظ فنی گفتم که کاراش ضعیفه!نمیدونم چقدر با آهنگاش آشنایی داری، ولی اگر آلبوم «من خود آن سیزدم» رو شنیده باشی، میتونیم در مورد مفهومی بودن چندین روز صحبت کنیم . البته قبول دارم، اوایل خیلی سطحی تر بودن کاراش، ولی پله پله پیشرفت کرد و الان اصلا این ایراد بش وارد نیست. از طرفی سبک کاریش و نوع موسیقیش طوری هست که به نظرم باید ترانه ساده باشه . اگه به مضمون آهنگاش دقت کنی، متوجه منظورم میشی . بهرحال آثار اخیرش، همچین ضعفی ندارن . مخلص کلام، من نمیگم همه بیان چاووشی گوش بدن ! هرکس ی سلیقهای داره، میگم توهین نشه، همین ... ![]() پ.ن : حالا که خوب دقت میکنم میبینیم انگار حسین صفا رو با RPG زدی ! حسین صفا ترانهسرای خوب و چه بسای خیلی خوبی توی ایران محسوب میشه . کارنامهاش به اندازه کافی خوب هست به نظرم . |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۳ ۱۷:۰۵)The AmD نوشته است: نظر شخصیت هست، محترمه ؛کارهای اولیه محسن چاووشی رو که آقای صفا نمینوشتن... توی این کارهای اخیر هم ترانه های پرچم سفید،چنگی به دل نمیزدن ![]() به عنوان نظر شخصی نمیگم،به عنوان ایراد فنی میگم. من خود آن سیزدهم که اشعار کلاسیک بودن،فقط میشه روی موسیقیش بحث کرد! |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:کارهای اولیه محسن چاووشی رو که آقای صفا نمینوشتن... حالا نمیدونم از چه نظر میگی که پرچم سفید چنگی به دلی نمیزد . ولی خوب منم اشاره کردم، به تدریج آثار قویتر شدن . در مورد من خود آن سیزدهم هم که بله، عملا آلبوم ترانه سرا نداشت . ولی اینکه از نظر فنی، انتخاب قطعات اشعار و ساخت ملودی تقریبا بی نقص بودن و اکثر اهالی هنر هم بنظرم نظرات مثبتی به این آلبوم داشتن . ایشالا چند روز دیگه آلبوم پاریو بی قایق منتشر میشه، اونوقت میشه در مورد مضمون و ترانه صحبت کرد . |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
یاالله
سلام چه ربطی داره اخوی ؟ چون چاووشی برای چ نخونده ، میشه غیرارزشی ؟! این همه کار ارزشی برای جبهه و ... خونده ؛ اصلا شما فرض کن حال نکرده واسه چ بخونه ! مگه چ شده خط بین حقو باطل ؟! *چون ایشون توسط برخی خیلی بالا برده شد!!! : *بعله ![]() |
|||
|
|
۲:۳۵, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
در تایید خاص بودن این آقای خاص همین بس که
۱-هر آلبومی میده بزرگان موسیقی راجبش نظر میدن ، اونم نظر مثبت ۲-همیشه در هرمناسبتی هوای طرفداراشو داره و کارای سینگلش تو آلبوماش نیس ۳-همیشه توی نظر سنجی ها جز سه خواننده برتره کشوره اغلب اوله درضمن اون خبر پست اول رو چندبارخوندم ، توش واکنش منفی ندیدم،نه از چاووشی نه از حاتمی کیا لطفا جو زده نشید و جوهم ندید متعسفانه بعضی ها فکر میکنن از اعمه معصوم تر و از امام خمینی انقلابی ترن، شدن کاسه داغ تر از آش |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 2-1-2014118142446.jpg]](http://www.banifilm.ir/Content/1392/10/28/image/2-1-2014118142446.jpg)

!
.
.

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)