|
معشوق ستیزی ، لاو(LOVE) ، دیس لاو ، عشق و ...
|
|
۲۱:۱۰, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() یه بحث نسبتا نوئی در این تاپیک خواهیم داشت با لحنی نسبتا خاص لطفا قبل از جبهه گیری زود هنگام روی آن فکر کنید مقدمه:قبلا یه مطلبی رو نوشته بودم که قسمتیشو در تاپیک اجنه در قسمت فتنه ببلن اوردم این مطلب به علت صراحت زیاد در برخی مطالب امکان عمومی شدن رو نداره ولی قسمت هایی از اون رو بصورت تیکه تیکه قرار میدم. یکی از کارهایی که در قسمت فرهنگ انجام دادند ایجاد دشمنی بین زن و مرد بود یک بخش آن مربوط به صنعت شعر و موسیقی میشه فقط چون فضای شعر و شاعری لطیفه و لحن من همیشه خشنه ممکنه خوب پیامو منتقل نکنه خودتون توجیه باشید از قدیم الایام یک بخش ثابت در شعر و شاعری ، عشق و عاشقی بوده و هنوز هم هست این به دو زیربخش تقسیم میشده عشق آسمانی و عشق زمینی این رو همه میدونن که رسیدن به معشوق به همین راحتی نیست همیشه یه رنج و محنتی وجود داره مثلا تو اشعار میگن معشوق مثل گل میماند ولی خار هم دارد ولی کسی که گل را بخواهد از آزار خار میدان را خالی نمیکند (الان رسماً افرادی که تو این فضا هستن با این لحن خشکم در عبارت اخیر 3تا زدن تو سر خودشون و سعدی هم همین طور!) حالا از خود سعدی تا خار غم عشقت آویخته در دامن کوته نظری باشد رفتن به گلستانها این در این رسم یه مسئله عادیه و اصلا چیز عجیبی نیست در رسم عاشقی این که خیلی تو اشعار میبینید غیرعاشق رو آدم مرده میگن بحث بسیار مهمیه در احادیث هم به اهمیت دوست داشتن خیلی اشاره شده این همان بحث سلطنت در قلوب است اگر صاحب دلت انسان وارسته ای بود خودت هم زنده ای ولی اگر صاحب دلت یک شخص از خدا منفصل باشد حتی با حیات دنیوی باز هم تو مرده ای حالا اومدن این فضا رو آلوده کردند یعنی بهم زدن این سنت از حدود 10 سال پیش بطور خاص (کشور خودمون رو میگم) در اشعاری که خوانندگان میخواندند بحث معشوق ستیزی مطرح شد. فقط قبل این یچیز دیگه هم بگم از کشفیات خودم ! اون اینه که دستگاه رسانه ای غرب هیچ موقع دنبال لذت بردن شما نیست یعنی اینطور نیست که فکر کنی اگر در فلان فیلمش یا در آهنگ از ارتباط به جنس مخالف گفت پس میخواد که طرفین خوش باشند! خیر دقیقا میخوان در یک پروژه تعریف شده ابتدا طرفین به صورت حرام به هم علاقه پیدا کنند و سپس از هم زده شوند یعنی شما فردا دیگه از جنس مخالفت بدلیل دسیسه های خود اینها در هزاران جا بدت میاد میگی اگر جنس مخالف اینه صد سال سیاه نمیخوام ازدواج کنم کشفمو داشتید ![]() خب حالا مطلبم این بود در این مدت خوانندگانی که لزومی نداره تبلیغشون بشه شروع کردند به خواندن چنین اشعاری اون چیزی که در مورد قوه خیال مطرح کردم در عرصه موسیقی یه ما به ازای بیرونی داشت برای افراد و افرادی پس از شنیدن این اشعار احساس همدردی می کردند اینجا اشاره کردم واضح تر میگم طرف یه رابطه ای پیدا میکنه مطابق همون اصول غربی بعد مدتی که با هم بستنیشونو میخورن و .... به هر دلیلی جدا میشن یا بعد از ازدواج جدا میشن چنین افرادی در جامعه خیلی زیاد شدند طبق همون پروژه فاصله انداختن میان زن و مرد طرف با چنین شعری رابطه برقرار میکنه و حس نفرتش از جنس مخالف گل میکنه دیگه با خودش میگه همه مردها همینن یا همه زنها همینن مخصوصا اگر طرف مقابلشون بهشون خیانت کنه یا ازدواج کنه که دیگه هیچی حالا اون خواننده ی ارزشی که معلوم نیست چطور زندگی میکنه و با کیا میگرده میشه همدم این شاید هیچ موقع همدیگرو نبینن ولی هم فکر میشن امیدوارم تا اینجاشو متوجه شده باشید بعد اون موقع اهمیت غیرت و عفت و ازدواج مشخص میشه شخص به علت نیاز غریزی خودش میره سراغ یک نفر دیگه ولی ایندفعه دیگه اهمیتی مثل اون اوایل برای شخص قائل نیست چنین موردی در جامعه غربی اجرا شده دوستان موقعی که براش بی ارزش بشه غیرتش هم نسبت بهش کم میشه و کلا این رابطه بین قلوب کم میشه تا به حال از خودتون پرسیدید چرا این قدر زن و مرد غربی با زن و مرد ایرانی در عفت و غیرت فرق دارند؟ این ایجاد حس نفرت و بی اعتمادی بین زن و مرد که متاسفانه در آلبوم های مجاز وزارت ارشاد بهش دامن زده شده بسیار خطرناکه امثال چاووشی و یگانه و ... که من ازشون خودم رو بری میدونم بزرگترین علتش همین قضیس میخواستم در مورد خود عشق و عاشقی در اشعار بگم که بحث به این سمت کشیده شد حالا شاید بعدا بگم ولی این لازم بود این جور تاپیکامو بصورت محاوره ای مینویسم خودتون به بزرگیتون ببخشید اگر انشاء خوبی ندارم (همینی که هست ) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۵, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۶)Hadith نوشته است: حرف من اینه که شما این تحلیلهایی که انجام میدید رو به عنوان یک احتمال مطرح کنید،یک تحلیل شخصی از طرف شما که می تونه درست یا اشتباه باشه. اصلا بحث من سر خواننده خاص نبود منظورم جریان دیس لاو بود که الان تو رپ و هیپ هاپ و ... بیشتر وارد شده شما به متن دقت کنید حالا چون من محقق نیستم حرفم بی ارزشه؟ احتمال هم نیست در مورد صحبتام شک ندارم وگرنه نمیام وقت شما و خودمو بگیرم |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
نه بی ارزش نیست حرفتون؛
اما نمیشه هم به صرف ادعا حرفتون رو پذیرفت.چون این مطالب ادعاست. نه نتیجه تحقیق. به هر حال اسناد معتبر،مقالات ترجمه شده و سایر مستندات این تحقیقی رو که انجام دادید،رو اعلام کنید،روند تحقیقاتتون رو هم بگید،که بشه روش بحث کرد. ان شاءالله که هممون به نتیجه صحیح راهنمائی بشیم. |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
![]() عمده تاپیکایی که میزنم تجزیه تحلیل خودمه (رک) چون بعضیاش جدیده پس منبعی هم نداره ولی جدید بودن چیزی دلیل بر این نیست که بیخود باشه در هر صورت صحبتم در ارسال اول روشن بود |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خب من هم همین رو میگم. بنویسید در تاپیکهاتون که این تحلیل شماست.استنتاج شماست.
ممکنه درست یا غلط باشه. احتمال خطا براش بگذارید.اگر احتمال خطا براش بگذارید میشه بحث کرد. ضمن اینکه جسارت نکردم به شما که بیخود باشه. من به این قطعیت و حق دونستن مطلبتون که صرفاً تحقیقی از جانب شما بوده،اعتراض کردم. |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
چرا نمیتونید بدون توهین بحث کنید؟! پستهای توهین آمیز حذف شدند
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۰:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ای بابا !!
اگر بصورت کلاسیک نمینویسم دلیل نمیشه که حرفام سبک باشه امیدوارم یروز به حرفام برسید در این تاپیکا سبک نوشتنم بی دلیل نیستا |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۰:۳۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من با تاثیر این آهنگا کاملا موافقم و از جا افتادن این فرهنگ بسیار نگران.
یه رفیقمون بود حسابی شکست عشقی خورد ، الان میگه تا اخر عمر ازدواج نمیکنه ، جدی جدی ، نه از عشق فراوان بلکه از نفرت فراوان از عشقش که تحقیرش کرد. خب این یعنی چی؟؟؟؟ هرچی باهاش صحبت میکنیم ، هیچ... این یه چیز خیلی منفی و مخربه که اگه باب بشه بد میشه حالا امکانشم زیاده چون با دیدن ماهواره و داشتن نت و دهکده جهانی سطح توقعات پسرهای ما روز به روز بالاتر میره ، اینا برای عاشق شدن دست روی دخترهایی میذارن که خیلی زیبا هستن ، اما دو حالت داره: یا دختر خوب و خانواده داریه که این چلمنگ رو نمیگیره یا یه دختر بده که با 10 نفر دیگه ست![]() در هر حال میشه عقده حقارت برای پسر مورد نظر البته موسیقی از این دست نقش مخدر روح فرد رو بازی میکنه...بعد پسر به این نتیجه میرسه نباید ازدواج کنه و با پولش اون دختر نامناسب رو خریداری کنه میشه ترویج فحشا و تجرد... پس جمع بندی: توقع بالا+ فرهنگ نفرت = تجرد = فساد پ.ن: فکر کنم اولین باریه که دارم موافقت خودم رو با چیزی اعلام میکنم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲:۴۴, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۲:۵۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسیار هم عالی عبدالرحمن عزیز !
بدون شک تاثیر داره این اهنگ ها , فرهنگ دوست دختری و دوست پسری توی مملکت جا افتاده ...خواننده ها هم که اکثرا شعور ندارند , فقط یه چیزی میخونن بیشتر دانلود شه و یا بیشتر خریداری بشه ! یه استاتوسی رو چند وقت پیش توی فیض بوق خوندم نوشته بود : اینقدر توی این پیج های فیس بوک از ترک کردن یار و غم و غصه و تنهایی نوشتن , همش فکر میکنم یکی بهم خیانت کرده و الان منتظرشم که برگرده ![]() نه به اول انقلاب که میخواستن خواننده ای مثه گلریز رو کتک بزنن و یا حمله میکردن خونه ی اساتید موسیقی رو خراب میکردن , نه به الان که از این ور بوم افتادن ! به هر چرندی مجوز میدن ... یه زمانی به سنتی خون ها مجوز استفاده از ویولون توی البوم نمیدادن الان خواننده اومده راک میخونه با گیتار الکتریک با مجوز رسمی ...خدا وکیلی مملکته داریم ؟
|
|||
|
|
۳:۰۶, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
آقا رضا درستش چیه به نظر شما که از هیچ وری نیوفتاده باشن پایین
|
|||
|
|
۳:۴۶, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: آقا رضا درستش چیه به نظر شما که از هیچ وری نیوفتاده باشن پایین چی بگم والله ! یه نگاهی به محمد اصفهانی میندازم , یه خواننده ی متعهد , با شعور , با سواد , مومن ! بعد خواننده های نسل خودمون و قبل خودمون رو میبینم احساس میکنم کاری به جز گند زدن نداریم ...هر کسی صدا داشت و صدای دامبول و دیمبول در اورد و چهار تا جوون رفتن زیر علمش سینه زدن بهش گفتن خواننده .ببین کارمو نبه کجا رسیده امیر تتلو مجوز کنسرت برج میلاد گرفته چهار تا خواننده ی درست و حسابی داشتیم همه رو فراری دادند...همین شهیار قنبری شاعر اکثر البوم های خواننده های بزرگ لس انجلسیه ! تا اواسط جنگ توی رادیو ایران شعر حماسی میگفت و ....چی شد که رفت ؟ وقتی ادمی مثه گلریز میگه بعد انقلاب کنسرت گذاشته بودم با چماغ اومده بودن توی کنسرتم ادم چه حرفی میتونه بزنه ؟ رفتن ریختن خونه ی یکی از اساتید سنتور در ایران ( اسمش خاطرم نیست ) کل خونه رو داغون کردن , اخر سر وزیر ارشاد رفته گفته اقا تو رو خدا ببخش ...بیا چند تا متد اجرا کن که اگه اینکارو نکنی سنتور توی ایران برای همیشه نابود میشه .... یه همچین ادمهای انقلابی توی ایران بودن ![]() خیلی از خواننده های قدیمی و بزرگ واسه این انقلاب اهنگ خوندن , واسه معصومین اهنگ ساختن ( کارنامه ی قبل انقلاب ) انقلاب شد همگی فراری شدن از دست این ملت ... آدم توی هر راهی میره باید یه راه بلد کنارش باشه که دستش رو بگیره تا به بیراهه نزنه ! ما اساتید رو که فرستادیم در خدمت استکبار جهانی هستند اکثرا ...به جاشون مدل وطنی و انقلابی امیر تتلو رو دادیم بیرون ![]() حبیب اومد ایران چند تا اهنگ اسلامی هم اجرا کرد که بگه میخوام توی ایران کارمو ادامه بدم ...اخرش چی شد ؟ گفتن خیر نمیشه ! استاد گلپا برگشت ایران مجوز گرفت و البوم داد , هنوز یه بار نشده اهنگ هاش از توی رادیو پخش بشه ...خدا وکیلی این مملکته ؟ از یه طرف خواننده انقلابی مثه حامد زمانی داریم ... بنده خدا هی میشینه چهار تا شعار کنار هم میچینه و دامبول دیمبول بهش اضافه میکنه میشه خواننده ی ارزشی , البته من اشکال نمیگیرم ولی انصافا به غیر از یکی دو تا از کارهاش همشون شعار زده و سیاست زده هستند . همایون خرم رو چند نفر توی ایران میشناسن ؟ مرد , از دست رفت ! پرویز مشکاتیان چی ؟ اونم از دست رفت ...هویت موسیقی ما اساتید موسیقی ما هستند ...هر کدوم رو به یه بهونه ای خفه میکردن ...اینقدری که جوون امروزی(امثال من ) سبک های مختلف موسیقی مدرن رو میشناسن ؟ با دستگاههای موسیقی سنتی آشنا هستن ؟ اصلا میدونن کل موسیقی پاپ دو تا دستگاه موسیقی سنتی ماست ؟ ادمی مثه اصفهانی از زیر دست همایون خرم و شجریان و ... اومده بیرون ! که هر اهنگش توی سبک سنتی و پاپ گل میکنه ... اقای چاوشی زیر دست کدوم استاد بوده که 15 ساله هنوز یه بار نتونسته بره روی صحنه ؟ هر چند مقایسه این دو نفر اشتباهه , ولی اگه واقعا میخوایم موسیقی ما توی ایران حرفی برای گفتن داشته باشه باید بریم سراغ همین اساتید که چند تا نتیجه داره یکیش همین که حتی اگه هنرمند ما نشد یه خواننده ی انقلابی حداقل یه حرفی میزنه که توی فرهنگ ما وجود داره ...نه اینکه تیغو میکشم رو دستام میپاشه خونم رو دستام یا جفنگیات دیگه ... هنرمند متعهدی هم باشه یکی میشه مثه اقای اصفهانی ! یکی میشه مثه اقای گلریز ! پ .ن : در وزارت ارشاد رو گل هم بگیرن خیلی تاثیر داره توی فرهنگ کشور
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: No_Love.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8112374342/No_Love.jpg)

.
چهار تا خواننده ی درست و حسابی داشتیم همه رو فراری دادند...همین شهیار قنبری شاعر اکثر البوم های خواننده های بزرگ لس انجلسیه ! تا اواسط جنگ توی رادیو ایران شعر حماسی میگفت و ....

یا جفنگیات دیگه ... هنرمند متعهدی هم باشه یکی میشه مثه اقای اصفهانی ! یکی میشه مثه اقای گلریز !