|
معشوق ستیزی ، لاو(LOVE) ، دیس لاو ، عشق و ...
|
|
۲۱:۱۰, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() یه بحث نسبتا نوئی در این تاپیک خواهیم داشت با لحنی نسبتا خاص لطفا قبل از جبهه گیری زود هنگام روی آن فکر کنید مقدمه:قبلا یه مطلبی رو نوشته بودم که قسمتیشو در تاپیک اجنه در قسمت فتنه ببلن اوردم این مطلب به علت صراحت زیاد در برخی مطالب امکان عمومی شدن رو نداره ولی قسمت هایی از اون رو بصورت تیکه تیکه قرار میدم. یکی از کارهایی که در قسمت فرهنگ انجام دادند ایجاد دشمنی بین زن و مرد بود یک بخش آن مربوط به صنعت شعر و موسیقی میشه فقط چون فضای شعر و شاعری لطیفه و لحن من همیشه خشنه ممکنه خوب پیامو منتقل نکنه خودتون توجیه باشید از قدیم الایام یک بخش ثابت در شعر و شاعری ، عشق و عاشقی بوده و هنوز هم هست این به دو زیربخش تقسیم میشده عشق آسمانی و عشق زمینی این رو همه میدونن که رسیدن به معشوق به همین راحتی نیست همیشه یه رنج و محنتی وجود داره مثلا تو اشعار میگن معشوق مثل گل میماند ولی خار هم دارد ولی کسی که گل را بخواهد از آزار خار میدان را خالی نمیکند (الان رسماً افرادی که تو این فضا هستن با این لحن خشکم در عبارت اخیر 3تا زدن تو سر خودشون و سعدی هم همین طور!) حالا از خود سعدی تا خار غم عشقت آویخته در دامن کوته نظری باشد رفتن به گلستانها این در این رسم یه مسئله عادیه و اصلا چیز عجیبی نیست در رسم عاشقی این که خیلی تو اشعار میبینید غیرعاشق رو آدم مرده میگن بحث بسیار مهمیه در احادیث هم به اهمیت دوست داشتن خیلی اشاره شده این همان بحث سلطنت در قلوب است اگر صاحب دلت انسان وارسته ای بود خودت هم زنده ای ولی اگر صاحب دلت یک شخص از خدا منفصل باشد حتی با حیات دنیوی باز هم تو مرده ای حالا اومدن این فضا رو آلوده کردند یعنی بهم زدن این سنت از حدود 10 سال پیش بطور خاص (کشور خودمون رو میگم) در اشعاری که خوانندگان میخواندند بحث معشوق ستیزی مطرح شد. فقط قبل این یچیز دیگه هم بگم از کشفیات خودم ! اون اینه که دستگاه رسانه ای غرب هیچ موقع دنبال لذت بردن شما نیست یعنی اینطور نیست که فکر کنی اگر در فلان فیلمش یا در آهنگ از ارتباط به جنس مخالف گفت پس میخواد که طرفین خوش باشند! خیر دقیقا میخوان در یک پروژه تعریف شده ابتدا طرفین به صورت حرام به هم علاقه پیدا کنند و سپس از هم زده شوند یعنی شما فردا دیگه از جنس مخالفت بدلیل دسیسه های خود اینها در هزاران جا بدت میاد میگی اگر جنس مخالف اینه صد سال سیاه نمیخوام ازدواج کنم کشفمو داشتید ![]() خب حالا مطلبم این بود در این مدت خوانندگانی که لزومی نداره تبلیغشون بشه شروع کردند به خواندن چنین اشعاری اون چیزی که در مورد قوه خیال مطرح کردم در عرصه موسیقی یه ما به ازای بیرونی داشت برای افراد و افرادی پس از شنیدن این اشعار احساس همدردی می کردند اینجا اشاره کردم واضح تر میگم طرف یه رابطه ای پیدا میکنه مطابق همون اصول غربی بعد مدتی که با هم بستنیشونو میخورن و .... به هر دلیلی جدا میشن یا بعد از ازدواج جدا میشن چنین افرادی در جامعه خیلی زیاد شدند طبق همون پروژه فاصله انداختن میان زن و مرد طرف با چنین شعری رابطه برقرار میکنه و حس نفرتش از جنس مخالف گل میکنه دیگه با خودش میگه همه مردها همینن یا همه زنها همینن مخصوصا اگر طرف مقابلشون بهشون خیانت کنه یا ازدواج کنه که دیگه هیچی حالا اون خواننده ی ارزشی که معلوم نیست چطور زندگی میکنه و با کیا میگرده میشه همدم این شاید هیچ موقع همدیگرو نبینن ولی هم فکر میشن امیدوارم تا اینجاشو متوجه شده باشید بعد اون موقع اهمیت غیرت و عفت و ازدواج مشخص میشه شخص به علت نیاز غریزی خودش میره سراغ یک نفر دیگه ولی ایندفعه دیگه اهمیتی مثل اون اوایل برای شخص قائل نیست چنین موردی در جامعه غربی اجرا شده دوستان موقعی که براش بی ارزش بشه غیرتش هم نسبت بهش کم میشه و کلا این رابطه بین قلوب کم میشه تا به حال از خودتون پرسیدید چرا این قدر زن و مرد غربی با زن و مرد ایرانی در عفت و غیرت فرق دارند؟ این ایجاد حس نفرت و بی اعتمادی بین زن و مرد که متاسفانه در آلبوم های مجاز وزارت ارشاد بهش دامن زده شده بسیار خطرناکه امثال چاووشی و یگانه و ... که من ازشون خودم رو بری میدونم بزرگترین علتش همین قضیس میخواستم در مورد خود عشق و عاشقی در اشعار بگم که بحث به این سمت کشیده شد حالا شاید بعدا بگم ولی این لازم بود این جور تاپیکامو بصورت محاوره ای مینویسم خودتون به بزرگیتون ببخشید اگر انشاء خوبی ندارم (همینی که هست ) |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۳۰, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۵:۳۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
کدوم یکی از این اساتید موسیقی به معنای اسلامی ارزشی هستن؟
سخنگوی رسمیشون (داریوش پیرنیاکان) که آبان امسال رسما گفت که از اینکه صدای خانمها ممنوعه گله داره و همه هم حمایتش کردن.... کل ارسال شما یه محمد اصفهانی رو مثال زدی ک یکم نسبت به بقیه بهتره... وگرنه بقیشون این وضعیت رو ندارن. شما صرفا به تکنیک و محتوای اشعار توجه میکنی و بر اون اساس میگی تتلو چرا مجوز گرفت و حامد زمانی چرا اینطور... درحالی که بر همین مبنا شجریان میشه خدای تکنیک و اشعارشم که همه ش درجه یک بوده همیشه ، چی شد آخرش؟ تا وقتی سکولاریسم بر هنر حاکمه وضعیت همینه ، سکولاریسم در هنر و موسیقی یعنی اینه فقط به تکنیک توجه کنیم. نکته ی بعدی رضا جان اینه که خود موسیقی یک ابزار تقریبا خنثی هستش که مثل چاقو هم جنبه ی خوب داره و هم جنبه ی بد. کجای موسیقی سنتی ما (منهای اشعارش) نوشته الله و کجای سبک راک و گیتار الکتریک نوشته شیطان؟ اینها ابزارهایی هستن که بستگی داره در چه جهتی استفاده بشن نمیشه گفت وقتی بریم توی موسیقی سنتی خودمون دیگه مشکل حله و باید از پاپ فاصله بگیریم. نه! این یه سبکه برای خودش و اونم یه سبکه اتفاقا این بیشتر به یه جور ناسیونالیسم شبیهه که بگیم سبک پاپ یکی بخشی از موسیقی ایرانی بوده.... نه این غلطه. شبهاتهایی داره ولی اون نیست! حکایت ، حکایته اوناییه که هی حرف میذارن دهن کوروش کبیر و هی بزرگش میکنن.... اون سنتور نواز هم احتمالا فرامرز پایور بوده. در مورد وزارت ارشاد هم واقعا نمیدونم چی بگم. پارسال همین موقع به تنبک نواز سابق دربار شاه به خاطر سالها خدمت به موسیقی جایزه دادن از طرف وزارت ارشاد و یه مراسم با شکوه براش گرفتن... رهبر ارکستر سمفونیک رو با 29 سال سابقه عضویت در این ارکستر ، ازش تست گرفتن و در تست وزارت ارشاد مردود اعلامش کردن! ارکستر سمفونیک و ملی ایران مدتیه بخاطر نبودن بودجه عملا منحل شده... |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
حامد جان نگرفتی حرفامو !
کل حرف من این بود که چرا کسانی که واقعا هیچ دشمنی با نظام نداشتن رو طوری باهاشون رفتار کردیم که امروز بر علیه مواضع نظام جبهه گرفتن ؟ همین اقای شجریان که سال 88 میگفت : تفنگت را زمین بگذار !!! یه سری سلسله البوم دارند با شهرام ناظری به عنوان چاوش ! توی این سری یه البوم دارند که کاملا مربوط به هشت سال دفاع مقدسه ...زمان جنگ هم خونده شده با کلی اشعار حماسی و داغ از دست دادن جوانان وطن ...چی شده که امروز همون شجریان شده علیه نظام ؟ میترسم از نسخه های خارج نشین مثال بزنم بازم بگن داری تبلیغ میکنی ...ولی خاک بر سر هنرمندان مملکتی که جرات ندارن واسه همون جنگ چند تا اهنگ درست و حسابی بخونن , ولی خواننده ی ضد ولایت فقیه و انقلاب میاد توی بهترین البوم هاش اون ور اب از شهدا جوری میخونه که ادم اشکش در میاد . بله , به نظر من تکنیک توی هنر حرف اول رو میزنه ... کسی که بدون تکنیک وارد هنر میشه گند میزنه ... میگن داره شعار میده , حرف دل نمیزنه ! هنر باید یه جوری باشه که قلب ها و ذهن ها رو تسخیر کنه نه اینکه شعار های یه گروه خاصی از جامعه باشه . من از شجریان انتظار ندارم ولی بهترین کارهاش با ویولون رو توی وزارت خونه مجوز نمیدن ولی به جاش به تمام سازهای اروپایی و سبک پاپ مجوز میدن ... احتمالا منم این کینه مو از نظام یه جوری خالی میکردم ... فکر کن حنجره ی طلایی موسیقی سنتی باشی و بیای توی ایران البوم مجوز دار بخونی ( گلپا ) بعد یه بار هم اهنگ هات توی تلویزیون پخش نشه ولی به جاش جوجه فکلی های پاپ تلویزیون رو اشغال کرده باشن ... شانس اوردیم این ضد انقلاب نشده ! قید بهترین موقعیت ها رو زدن توی مملکت خودشون بخونن این رفتار درسته باهاشون ؟ نقل قول:نمیشه گفت وقتی بریم توی موسیقی سنتی خودمون دیگه مشکل حله و باید از پاپ فاصله بگیریم. نه! این یه سبکه برای خودش و اونم یه سبکه حامد جان کل موسیقی پاپ در دستگاه ابوعطا و شور خلاصه میشه چطوره که اکثر خواننده های موفق پاپ ایران ...ابتدا به ساکن سنتی میخوندن و بعد توی پاپ گل کردن ؟ اما خواننده های امروزی چی ؟ جون مادرت نرو قلبم شکست اگه بری فحشت میدم نفرینت میکنم اینا شعر و سبک اواز هاشونه دیگه ![]() نقل قول:نکته ی بعدی رضا جان اینه که خود موسیقی یک ابزار تقریبا خنثی هستش که مثل چاقو هم جنبه ی خوب داره و هم جنبه ی بد. کجای موسیقی سنتی ما (منهای اشعارش) نوشته الله و کجای سبک راک و گیتار الکتریک نوشته شیطان؟ اینها ابزارهایی هستن که بستگی داره در چه جهتی استفاده بشن راک هنوز دغدغه ی جامعه ی ما نیست به نظرم ...یه خاستگاه فرهنگی و فکری جدا داره ... اگر هنرمند موسیقی راک توی مملکت البوم میگیره پس باید یاس هم توی سبک رپ مجوز بگیره که همش معضلات اجتماعی رو با بهترین نحو نقد میکنه و یه سری درد ها رو همیشه یاد اور میشه ... چرا اون مجوز نمیگیره ؟ چون داره نقد میکنه و توی این مملکت نقد مساوی است با ضد انقلاب بودن ولی رضا یزدانی درسته داره جفنگ میگه ولی خب با مشکلات جامعه کاری نداره خوبه باید بخونه ![]() همش برخورد های ناصحیح با بزرگان موسیقی این مملکت بوده که وضع به اینجا رسیده ... چند تا خواننده ی سنتی میشناسین که توی تلویزیون اهنگ میخونن ؟ سالار عقیلیه دیگه ...اینقدر از ایران اهنگ خوند شد محبوبه صدا و سیما , درست مثه حامد زمانی که اینقدر شعار داد که شد محبوب صدا و سیما . حالا انصافا الان آثار یه هنرمند سکولار از تلویزیون پخش میشد که داره اشعار حافظ و سعدی میخونه و از فرهنگ ایرانی میخوند بهتر بود یا حالا که همش واسه دوستی های خیابونی میخونن ؟ |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دقیقا تبعیض ها خیلی به موسیقی ما ضربه زد
این بدبخت شادمهر رو ارشاد دولت اصلاحات با اون همه ادعای آزادیش اینقدر اذیت کرد یارو گذاشت رفت، هنرمند طبعش لطیفه یه بار بهش زور بگی و اذیتش کنی کلا موضع گیری میکنه مثالشم این شادمهر و شجریان... صدا وسیما یه کسایی رو تو جشناش میاره آدم می بینه حالش بهم میخوره ، یعنی هیچکس این بنده خدا ها رو نمیشناسه جز فامیلشون که تو صداوسیما مدیره![]() ![]() ![]() به نظر من اولا تقسیم بندی ارزشی و غیرارزشی غلطه اینجا ، اینکه فقط حامد زمانی بشه ارزشی غلطه ، کلا خواننده های زیادی مثل رضا صادقی ، چاوشی ، یگانه ، لهراسبی ، امین رستمی ، حامی ، اصفهانی و خیلی های دیگه هستن که برای ارزش ها خوندن و میخونن ، حتی به نظر من شخصی مثل یاس که دوستان اشاره کردند یه خواننده ارزشیه ، کسی که بعد از فتنه 88 و وقتی همه برای پز و محبوبیتشون از فتنه حمایت میکردند یکی مثل یاس اومد گفت: "تو میدونی که سکوت بدنت برابره با شکست و سقوط وطنت ، نرو که رفتنت یعنی بستن در دفتر آینده ها" یا همین اواخر یه موزیک داد که سرتاسر امید بود برای مردمی که گرفتار فقر شدند ، حالا خط مشی این آقا اسلامی نیست ، ملیه ، آیا خواننده غیر ارزشی میشه؟؟؟؟؟ حتی اون آهنگی که برای زهره خونده بود . زیاد وارد مثال شدم ![]() درکل باید یه سری سازمان دهی های اساسی در موسیقی صورت بگیره: 1- ایجاد سازمان و نهادی که خاص موسیقی باشد مثل خانه سینما اما با مدیریت درست 2- جشنواره موسیقی معتبر 3-شبکه موسیقی با محدودیت خاص البته مدیران متخصص مدیرای ما نباید فلانی رو حذف کنن و فلانی رو بالا ببرن بلکه باید خواننده ها رو تحت کنترل داشته باشن ، دقیقا همون کاری که یهودی ها در هالیوود میکنن ، باید تهیه کنندگان رو در دست بگیرن ، باید کلاس های موسیقی رو در دست بگیرن ، باید ترانه سراها و آهنگ سازا رو سازمان بدن و... آخرش برسن به خواننده ، درحالی که در ایران برعکس عمل میشه ![]() در پایان باید بگم حوزه موسیقی بسیار بسیار مهم تر از سینماست چون هم در دسترسه هم در زندگی روزمره اکثر مردم جا داره پس نیاز به یه مدیریت درست داره
|
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:به نظر من اولا تقسیم بندی ارزشی و غیرارزشی غلطه اینجا غیر همین تیکه با بقیه حرفات موافقم |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
آقا بیل من کو ![]() من چند ساله به روز نشدم قبلا هم اگر آهنگیو میشنیدم و خوشم میومد از آشناها می گرفتم و گوش می کردم. اما چند ساله فقط آهنگ بی کلام خارجی یا با کلام گوش میدم و اهل آهنگ سنتی هم نیستم یه وقتایی گوش میدم. از این آهنگهایی که چند ساله میاد هم حالم بد میشه اصلا خیلی کم پیش میاد که گوش کنم اونم تک آهنگ ![]() کلا من چند ساله فقط یه سری آهنگ تکراری گوش میدم و دیگه نمیتونم آهنگ جدید گوش کنم. جدیدا هم که کتاب موسیقی از دیدگاه فلسفی و روانی از علامه جعفری رو تموم کردم به این نتیجه رسیدم که موسیقی همه رو گذاشته سرکار و همه خوب رفتن سرکار ![]() آدم حسابی و منطقی هیچوقت سراغ تولید یا مدیریت موسیقی نمیره به خاطر همین هم در مدیریت و هم در تولید ما دچار مشکل هستیم. اما خوب از اونجایی که موسیقی در جوامع کنونی زیاد شده ازش در موارد ارزشی هم استفاده میشه . یه چیزی هم بگم اگر امام زمان (علیه السلام) ظهور کنن اثری از هیچ موسیقی باقی نمیمونه کتاب علامه جعفری رو بخونید تا به دلایلش پی ببرید. مشکلی که جوانان ما پیدا کردن اعتیاد به موسیقی هست حتما چند ساعت در روز باید موسیقی گوش بدن و اصلا بدون موسیقی براشون سخته بچه خواهر من 2 روز اومد پیش من موبایلش هم نبود مادرش می گفت وقتی اومد خونه ماهواره رو روشن کرد مثل دیوونه ها بالا پایین میپرید انگار 2 روز زندانی بوده ![]() ![]() متاسفانه جوانان این روزگار از واقعیت فاصله گرفتن و بیشتر در خیال زندگی می کنن . حالا فرض کن آقا ظهور کنه همینها میرن به جنگش ![]() درباره نفرت زن ومرد هم باید بگم شیاطین خوب میدونن از کجا وارد بشن حالا اگر افرادی که این اشعار رو می خونن هم ندونن دارن چیکار می کنن ولی با این حال این شیاطین هستن که به اونها وحی می کنن. یه عالم که علوم غریبه بلده گفته 90 درصد مردم دچار اجنه هستن ![]() کلا ما 7 تا هنر داریم که شیطان با همینها داره بشریت رو گمراه می کنه. در مستند ظهور میگه دجال یعنی زشت رو زیبا جلوه دادن حالا شما ببین با هنر چطوری دارن زشت رو زیبا جلوه میدن. بازم میگم به احتمال زیاد بعد از ظهور این وضعیت جمع میشه (منظورم هنر به صورت کنونی و صنعتی هست) ![]() آقا بیل من کو
|
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۹ توسط revenger.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۹)Reza2035 نوشته است: غیر همین تیکه با بقیه حرفات موافقم منظورم بین افرادی مثل حامد زمانی و خوانندگانی مثل رضا صادقی و... بود. اینکه ارزش بشه فقط کار انقلابی درحالی که ارزش در همه چیزهای خوبه از اثار سنتی و معنوی گرفته تا اثار امید بخش وگرنه هر انسان سالمی درک میکنه که یکی مثل شاهین نجفی ضد ارزشه ![]() ![]() ![]() (۲۱/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۷)masoudmoosavy نوشته است: سلام به همه سلام رفیق ![]() راستش من کتاب علامه جعفری رو نخوندم ولی نظر شخصی من اینه که در جامعه و دنیایی که موسیقی نقش بسیار مهمی داره نباید اون رو به حال خودش رها کرد حتی اگه کلا بد باشه. یه مثال: داروخانه ها به معتادین سرنگ رایگان میدن و یا بعضی کمپ های ترک اعتیاد به معتاد شیشه ای ، تریاک میدن بکشه تا آروم بشه و... حتی دکترها برای درمان در خانه معتادین به روان گردان و شیشه و... براشون ترامادول و شربت تریاک و متادون و... تجویز میکنن خب ایا تریاک و شربت تریاک و ترا و متادون و... ضرر ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا دارن ولی نکته اینه که اینا بهتر از شیشه و کراک و روان گردان های مخرب هستن حوزه موسیقی نه به این شدت ولی به همین شکل با چنین مسئله ای رو به رو هست ، موسیقی شده جز روزمره مردم ، شده عادت ، شده تفریح سالم و... حالا میشه گفت حرامه و هیچکس حق نداره موسیقی رو دنبال کنه و مردم رو بسپاریم دست لس آنجلسی ها و همه خواننده هامون فراری بشن و پس فردا همون 4تا اهنگی هم که ارزشی بود نداشته باشیم یا بیاییم ازشون استفاده کنیم و حداقل کسانی مثل خود بنده از این دسته موسیقی های بدون اشکال استفاده کنند ![]() موسیقی هم خوب داره هم بد ، الان بعضی اثار جوری اشک ادمو برای اهل بیت در میاره جوری که صدتا مداح نمیتونن خب این ارزشه |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۳ توسط قلب.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به دلیل اینکه مقام معظم رهبری هم معتقدن به استفاده از هنر در راه درست من هم می پذیرم.
ولی دقت کنید بعد از ظهور از این خبرا نیست. پس تعجب نکنید چند سال دیگه. در ضمن در احادیث آخرالزمانی درباره اهل موسیقی چیزایی گفتن که اگر بخونید می فهمید چه خبره من بیلمو پیدا کردم
|
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:بله , به نظر من تکنیک توی هنر حرف اول رو میزنه ... منم قبول دارم که تکنیک باید باشه ولی توی پست قبلی گفتم اوج تنکیک میشه شجریان ، توی این پست میخوام بگم شاهین نجفی هم از نظر تنکنیک در سطح فوق العاده بالایی قرار داره ، حداقل از تمام رپرها سطحش بالاتره... از نظر شعر هم که همه رو قورت میده با شعرهاش. ولی محتواش چیه؟ محتوا حرف اولو میزنه ، هنر و تنیک مثل ظرف میمونه. مثلا حامد زمانی گلاب و شربت رو میریزه توی لیوان پلاستیکی یه بار مصرف ولی شاهین نجفی نجاست رو میریزه در قالب بهترین لیوان چینی... حالا بازم تکنیک اولویت داره؟ منم موافق برخورد بد با هنرمند نیستم جوری که زده بشه ، کیه که با افراط و تفریط موافق باشه. ولی من حرفم اینه که درسته اینا با رفتار نادرست زده شدن ولی اگر هم جذبشون میکردیم همچین آش دهن سوزی نبودند... اونی که از اول مخالف باشه مجوز ارشاد هم بگیره هر روز باید تو روزنامه ها منتظر مفالات در جهت محکوم کردن رفتار خواننده ی مجوز دار و... باشیم. نمونه ش سال 88 ! چند نفر از هنرمندانی که مجوز داشتن اعم از سینمایی و موسیقایی از فتنه حمایت رسمی کردن؟ خب چنین اشخاصی آب پهلوشون نبوده وگرنه شناگرای ماهری هستن و بودند. چنین اشخاصی هستن که بخاطر چهارتا مجوز که ارشاد بهشون نداد بلن میشن میرن اونطرف علیه نظام میخونن. نقل قول:چرا اون مجوز نمیگیره ؟خب بحث ما بحث مجوز دادن یا ندادن نیست. حرف شما هم درسته. ببین راک و رپ و پاپ و... هرکدوم از این اسامی که میشنوید صرفا یک مدل خاصی از موسیقی نیست. اینها هرکدوم یک پکیج هستن که شامل مقداری ایدئولوژی و لباس خاص و آرایش خاص ، ریتم خاص ، سازبندی خاص و اشعار خاص هستن... من منظورم از راک کار کردن فقط سازبندی و ریتمش بود نه بقیه ی قضایا سوال من این بود که بر چه اساسی باید به سنتور بگیم آری ولی به گیتار الکتریک بگیم خیر؟ این دوتای نوعی بنظر من فرقی با هم ندارن ، همونطور که گفتم اینها ظرف هستند در خدمت محتوا... ای برادر موسیقی چون پیمانه است معنی اندر آن مثال دانه است دانه ی معنی بگیرد مرد عقل... ننگرد پیمانه را... نقل قول:حامد جان کل موسیقی پاپ در دستگاه ابوعطا و شور خلاصه میشه اینو یادم رفت جواب بدم. رضا جان هرکی این حرفو بهت زده نه ابوعطا و شور رو میشناخته و نه پاپ رو! خود پاپ سبکهای مختلف داره! یعنی حداکثر یه نفر میتونه بگه یکی از سبکهای پاپ شبیه شور بوده بعد هم کسی که بخواد شور بزنه قطعا نیاز به یک ساز موسیقی سنتی ایرانی هست بخاطر گام مخصوصش ولی پاپ رو براحتی با گیتار و پیانو هم اجرا میکنن! اصلا گام متفاوت دارن اینها حالا اگه میگفتی ماهور بازم یه چیزی ، مثلا میگفتیم درآمد ماهو گامش با پاپ یکیه... تازه اونم فقط گامش ، نه لحنش! البته آهنگسازای ایرانی که پاپ میسازن قطعا از موسیقی سنتی متاثر هستند. من مواردی رو دیدم که کمی شبیه یکی از مقامهای سنتی شده ولی به هیچ وجه نمیشه گفت که این آهنگ توی اون مقام زده شده. نقل قول:1- ایجاد سازمان و نهادی که خاص موسیقی باشد مثل خانه سینما اما با مدیریت درست هر سه تای اینها وجود داره خیلی وقته. البته سومی هنوز کامل نیست و فقط قدیمی پخش میکنه نقل قول:یه چیزی هم بگم اگر امام زمان (علیه السلام) ظهور کنن اثری از هیچ موسیقی باقی نمیمونه کتاب علامه جعفری رو بخونید تا به دلایلش پی ببرید. این جمله غلطه. صدای آبشار صدای بلبلها و پرنده ها و... اینا همه موسیقیه. حرف زدن ماها همه آهنگین هستش... نمیشه کلا زیر آب موسیقی رو اینطوری زد!!!! حضرت داوود (علیه السلام) یکی از کراماتشون صدای زیبا موقع آواز بوده... الان مداحان اهل بیت همشون توی دستگاههای موسیقی سنتی ایرانی میخونن. روضه خوانهامون همینجور. و... این حرف مطلقا غلطه... نقل قول:کلا ما 7 تا هنر داریم که شیطان با همینها داره بشریت رو گمراه می کنه. هنر وسیله س! بستگی داره در اختیار کی قرار بگیره! هنر اصولا وسیله ی تعالی هستش |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۲)Havbb 110 نوشته است: این جمله غلطه. صدای آبشار صدای بلبلها و پرنده ها و... اینا همه موسیقیه. حرف زدن ماها همه آهنگین هستش... نمیشه کلا زیر آب موسیقی رو اینطوری زد!!!!منظورم از موسیقی چیزی بود که الان هست نه اینهایی که گفتید. شما کتاب علامه رو بخون تا ببینی چطور زیرابش زده میشه در حرفی که زدم شک ندارم حتی 1 درصد (۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۲)Havbb 110 نوشته است: حضرت داوود (علیه السلام) یکی از کراماتشون صدای زیبا موقع آواز بوده... ایشون زبور رو می خوندن نه آواز در فیلم ملک سلیمان که متنش رو رهبری هم خوندن و تایید کردن هم اومده ایشون زبور رو تلاوت میکردن (۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۲)Havbb 110 نوشته است: الان مداحان اهل بیت همشون توی دستگاههای موسیقی سنتی ایرانی میخونن. روضه خوانهامون همینجور. و...اونها با ریتم می خونن نه با سازو ... کسی درباره ریتم حرف نزد (۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۲)Havbb 110 نوشته است: هنر وسیله س! بستگی داره در اختیار کی قرار بگیره!اون هنر بله ولی نه این هنری که الان هست دقت کنید |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:ایشون زبور رو می خوندن نه آواززبور متنش شعر گونه هستش و ایشون به صورت آواز میخوندنش نقل قول:اونها با ریتم می خونن نه با سازو ...تعزیه ها رو با ساز میخونن! اصلش همون ریتم و دستگاه هست حالا ساز یکم کمکش میکنه! نقل قول:اون هنر بله ولی نه این هنری که الان هستما هم منظورمون همون هنره دیگه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: No_Love.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8112374342/No_Love.jpg)