|
آیا اجازه هست هــــــــــر فیلمی را دید؟!
|
|
۱۸:۴۹, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خب من خودم نمیخوام فعلا هیچ نظر قطعی از طرف خودم بگم فقط میخوام یک دسته بندی بین کل افرادی که تا حالا دیدم داشته باشم... دسته اول>>>>>> هــــــــــر فیلمی! را میبینند! (هر چقدر هم بیخود و مزخرف که قابل بیان نیست.....) و تعبیرشون هم اینه: ما عادت کردیــــــــم و چشمامون عادت کرده! شما اگر مشکل دارید، نبینید !!! دسته دوم>>>>>>هــــــــر فیلمی یعنی خیلی افتضاح! را نمیبینند ! اما فیلمهای هالیوودی که میبینن رو اعتقاد دارن که باید فیلم زبان اصلی ببینن در غیر این صورت به فهم و شعور انسان توهین شده این گروه معمولا اگر موقع پخش فیلم بچه ای توی جمع باشه یا کلا میگن: اشکالی نداره، باید ببینه تا چشمش عادت کنه! یا اینکه برای پرت شدن حواس بچه میفرستنش دنبال نخود سیاه! یا چشماشو میگیرن!(که من به شخصه بهتون میگم این بدترین کار ممکنه! چون ذهن بچه ها فوق العاده خلاقه،،،و مطمئن باشید تصویری هزار برابر بدتر از اونی که حقیقتا داره اتفاق میفته توی ذهنش میسازه.... دسته سوم>>>>>>هر فیلم هالیوودی را میبینند اما نه در جمع و نه همراه خانواده(در خلوت خودشان!) دسته چهارم>>>>>>هر فیلم هالیوودی را میبینند اما نه در جمع و نه همراه خانواده(در خلوت خودشان!)، اما اگر فیلم موردی داشت فیلمو میزنن جلو! شایدم به دیوار نگاه میکنن! (برخی تحلیلگران شاید از این دسته باشن!!!) دسته پنجم>>>>>>>فیلمهای هالیوودی نگاه نمیکنن دسته ششم>>>>>>کلا فیلم نمیبینند... خب فعلا همین دسته بندی ها به ذهنم رسید نمیخوام بپرسم شما در کدام دسته هستید..... میخوام بپرسم....آیا میشه فیلم های هالیوودی رو دید و تاثیر نپذیرفت؟؟؟؟!!!!! مخصوصا فیلم های زبان اصلی آیا امکان داره با جلو زدن فیلم تاثیر صحنه ها از ذهن شما پاک بشه؟؟؟ (ببخشید که خیلی رک در این تاپیک صحبت کردم....عذرخواهم..لازم بود) یا حق |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من که کلا سعی میکنم فیلمهای هالیوودی زبان اصلی نبینم...ولی اگه واجب باشه جزء گروه چهارم خواهم بود ... (ان شاءالله
)
|
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۵ توسط آیات.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام حق
انسان هر چه می بیند هرچه می خواند وهرچه می شنود یا پیشرفت می کند یا پسرفت واین دقیقا بستگی به آنچه می بیند ومی شنود دارذ کسی که قرآن می خواند متناسب با آن پیشرفت می کند کسی که در عالم می اندیشد وتدبر می کند متناسب با آن پیشرفت می کند. کسی که همنشین صالح دارد... و.... واما: وکسی که فیلم می بیند متناسب با آن عقلس کم می شود |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۵ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:آیا اجازه هست هــــــــــر فیلمی را دید؟!نه! اجازه نیست ![]() ![]() نقل قول:آیا میشه فیلم های هالیوودی رو دید و تاثیر نپذیرفت؟؟؟؟!!!!!تاثیرشو خواه ناخواه میزاره، بدون تاثیر امکان نداره ولی اونیکه منتقده و میبینه انقد باید از لحاظ اعتقادی قوی باشه که این تاثیرات رو به حداقل ممکن برسونه، برا من نوعی دیدنش چه فایده داره؟، تازه اونم نه هر فیلمی فیلمایی که مسایل بنیادی رو نشونه گرفته مثل دکتر عباسی که فیلم لاست رو نقد کردند البته من نه فیلمشو دیدم نه نقدشو ولی دوستان یه چند سری دیدند توضیح دادند برام، چون اصلا اهل فیلم دیدن نیستم بیشتر اهل سخنرانی گوش دادنم مدیریت زمان منتظر همینه دیگه صرف مسایل عبث نباید بشه اون تاپیک خواب مدونا هم مرتبط با همین تاپیکه یا تاپیک محسن چاووشی که دوستان علاقه مند به چاووشی شاکی شدند. وادی موسیقی اونم تو این سبک موسیقی ها (کلی عرض کردم) همونطور که آقای درست پسند هم فرمودند واقعا وقت صرف کردن براش بیهوده ست فیلم بحثش فرق میکنه به نظرم بازم میگم برا من نوعی دیدنش فایده نداره، بحثم هر فیلمی هم نیست اما برا کسانیکه متخصصن تو این امور که تو همین تالار هم هستند یا اساتید، لازمه که ببینند و نقد کنند به هر حال مثل من کمن اکثر افراد علاقه دارند به تماشای فیلم یکی باید باشه که دلسوزی کنه یا نه؟ ![]() به قول استاد انقد ما رو دوست دارن عاشق مان رایگان برامون کار میکنن، اونطرف هزینه های میلیاردی میکنن برا ساخت فیلم طرف با چند هزار تومن تو ایران فیلم راحت دستشه یا میزارن تو نت برا دانلود اساتید هم گفتن جلو فیلمو که نمیشه گرفت لااقل تحلیلش کنیم طرف داره میبینه، بفهمه چی داره میبینه |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من کلا جوون تر که بودم خیلی اهل و فیلمو و سریال و ... این جور چیزا بودم
همیشه ام میگفتم من دارم با اگاهی میبینم از اون لحاظ هم روم تاثیر نذاشته،حتی از هر کدوم کلی چیزای مثبت یاد گرفتم وقتی واسه کسی چیزی رو توضیح میدم خیلی راحتر مثال میارم و ادمای بیشتری رو درک میکردم.... میخوام بگم فایده داشت اما بهاشم دادم،بهای سنگین،یه سری تصاویر هست که در ذهنم ثبت شده،کی میتونه اونا رو پاک کنه؟ هنوزم از اینکه فیلم جن گیر رو دیدم ناراحتم،بحث ترسش نیست،نا امیدی رو تا پوست و استخوان ادم تزریق میکنه حتی اگه عقلت بهش اعتقادی نداشته باشه. حالا هر فیلمی بدی خودش رو داره یه جورایی روان ادم رو خراش میده که به این راحتی قابل التیام نیست هر چیزی که ادم میبینه خوراک روحش میشه روحی که چیزای سیاه ببینه شاید دیگه نور خیلی اذیتش کنه البته فقط نظرمو گفتم و پشیمونم از اکثر فیلمای زیبایی که دیدم میبینید حتی نفسم نذاشت کلمه زیبا رو نیارم |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۵ توسط help me.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نه دوستم اجازه نیست هر فیلمی رو ببینیم
![]() دلایلشم دوستان اشاره کردن ...... اما تجربیات خودم ![]() من خودم دیگه به ندرت فیلم میبینم ولی خیلی وقتام با دوستام دور همی شاید یه فیلم طنز(دیگه الان طنزا، طنز نیست) ببینیم اونم صرف سرگرمی و خنده و تنوع (ولی وقت تلف کردنه!)...... و یا شاید دور همی باز یه فیلم ترسناک ببینیم خیلی کیف میده از ترس نزدیکه بمیریم هر دفعه ...... و اما تاثیر خوبش (!)تو این فیلمای ترسناک این بود که یبار 6-5 نفری داشتیم یه فیلم ترسناک....days of می دیدیم (در تاریکی محض) اونشب اونقدر ترسیدیم که من دیگه قلبم درد گرفته بود و تا صبح از ترس خوابمون نبرد هممون نه اینکه بچه مثبت بودیم یاد مرگ افتاده بودیم من همش به تنهایی اون طرفم فکر میکردم تا صبح درمورد مرگ و ترسش صحبت کردیم و بعدش کار به توبه و تصمیم برای خوب شدنمون گرفتیم (خدائیش هر وقت یادش میفتم از گناه کردن میترسم بخاطر اتفاقاتی که میدونم بعدش در انتظارمه)......خواهشا فیلمو تحلیل نکنید قبول دارم همشو...... |
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یه ماجرایی رو یادم نیست ک دقیقا از کی شنیدم اینکه یک بار یک آقایی میرن پیش یک روحانی و میگن که: من همه اعمالمو درست انجام میدم نماز...روزه...و غیره ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم نماز صبحمو به موقع بخونم همیشه خواب میمونم نمازهای دیگم اوله وقته ولی نمیشه صبح پاشم نماز بخونم! اصلا خواب نمیذاره! اون روحانی بهشون میگن: شما کارتون چیه؟ میگن که: کارهای کامپیوتری انجام میدم بعد میگن: توی این کارتون تصاویر ناجوری هم میبینید؟ میگن که: راستش من مثلا یه موقع توی یه صفحه ای میرم(مثلا برای دانلود یه سری نرم افزار و غیره) اما خب یه موقع هایی یه تصاویری به عنوان تبلیغات هست که خب مناسب نیست سعی میکنم نگاه نکنم ولی خب بعضی موقع چشمم میخوره... ایشون میگن که: همین گناهان ناخواسته چشم باعث میشه که بلند شدن برای نماز سخت بشه براتون(نقل به مضمون) گناه چشم خیلی تاثیرات زیادی داره... دست کم نگیریم... |
|||
|
|
۲:۳۵, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
قانون سوم نیوتن :
هر عملی را عکس العملی است ! مگه میشه اتفاقی بیافته و تاثیری نداشته باشد ؟! مطلقا موثر است ... بر روح . بر اعضا و جوارح . بر حال . بر آینده . بر توفیق انجام اعمال خوب . بر تمام موجودات . در قرآن هست که اعضا و جوارح در روز قیامت شهادت می دهند بر گناهکاری آدم . یا جایی خواندم که شکایت می کنند به خداوند که این بنده به وسیله ما کار خلاف انجام می داده (قریب به مضمون ) چشمم میاد همینها رو تعریف می کند ... خدایا !!! |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اگر فیلمی دیده نشه .. چطوری میشه تشخیص داد که برای دیدن مناسب نیست؟!
البته میشه کارنامه کاری قبلی تهیه کننده و کارگردان رو بررسی کرد.به نظر من سوال غلط است!این سوال : آیا اجازه هست هــــــــــر فیلمی را دید؟! اشخاص دارای ظرفیت های متفاوتی هستند.
|
|||
|
|
۱:۵۹, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|