کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۴۹, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #91
آواتار
کلا این تاپیک شده ریاضی حلال....Smile

اگر اینطوره و دوستان اینقدر استقبال میکنند بگن ما هم مباحث فلسفی مان را بیارم تو این جاWink

برای مثال:

فکر میکنید دلیل فلسفی برادرم از گفتن این جمله چیه:

ایشان بعد از سریال شوق پرواز، با بغض فراوان افاضه فرمودند: من دوست دارم بزرگ شدم، شهید گمنام بشم، روی قبرم بنویسند شهید گمنام سید امیرحسین....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، صهبا ، Ali#59 ، انتصـار ، السا ، علمدار133 ، Reza2035 ، وحید110 ، حضرت عشق ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077 ، sarallah ، فانوس *7* ، شیدا ، جویای حقیقت
۱۲:۱۶, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #92
آواتار
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۷)Mohammad Trust نوشته است:  میگن هوای دونفره ، اینه عایا ؟ Big Grin
نه اینه

[تصویر: 3D_Persian-Star.org_06.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، help me ، پرنیان ، SAViOR ، السا ، Mohammad Trust ، صهبا ، حضرت عشق ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077 ، شیدا ، جویای حقیقت
۱۲:۲۸, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #93

نقل قول:ایشان بعد از سریال شوق پرواز، با بغض فراوان افاضه فرمودند: من دوست دارم بزرگ شدم، شهید گمنام بشم، روی قبرم بنویسند شهید گمنام سید امیرحسین....

سبب هر یک از سفسطه و مشاغبه دو چیز میتواند باشد :

1.اینکه اورنده ی قیاس واقعا اشتباه کند .
2.اینکه اورنده ی قیاس از روی عمد و قصد بخواهد مخاطب را به غلط و اشتباه بیندازد , در حالی که خودش موضع غلط را میشناسد و بدان توجه دارد .

د هر حال وی را مغالط و قیاسش را مغالطه میخوانند و به این لحاظ که هر دو حال او یک وضع را نقص میکند .
بنابراین مغالطه ای که در اینجا مورد نظر ماست , هر دو قسم - یعنی هم اشتباه و غلط سهوی نادانسته , و هم اشتباه و غلط عمدی دانسته - را شامل میشود . و به این لحاظ - یعنی لحاظ نقض یک وضع - به آن تبکیت مغالطی گفته میشود , اگر چه در حقیقت تضلیل و گمراه ساختن است , نه تبکیت و الزام . چنانچه گاهی به اعتبار هدف و غرض دیگری آن را امتحان یا عناد میخوانند .

درست بود ؟ یا اشتباه کردم ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مرهم ، السا ، صهبا ، حضرت عشق ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077
۱۲:۳۴, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #94
آواتار
[تصویر: Exis_%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%D9%87%D8%..._10864.jpg]

[تصویر: Exis_%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%D9%87%D8%..._32802.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، SAViOR ، Mohammad Trust ، السا ، صهبا ، حضرت عشق ، علمدار133 ، m1374b ، شهیدطیبه واعظی ، محب الزهرا ، neyestan23 ، ali0077 ، help me ، شیدا ، جویای حقیقت
۱۲:۳۷, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #95
آواتار
(۲۸/بهمن/۹۲ ۱۰:۴۹)سید ابراهیم نوشته است:  فکر میکنید دلیل فلسفی برادرم از گفتن این جمله چیه:

ایشان بعد از سریال شوق پرواز، با بغض فراوان افاضه فرمودند: من دوست دارم بزرگ شدم، شهید گمنام بشم، روی قبرم بنویسند شهید گمنام سید امیرحسین....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دلیل فلسفیش کلا خیلی سنگینه.میتونید در جلسات بحث و درس من شرکت کنین تا متوجه بشینCoolCool

ان شا الله به زودی نصیبشون میشهHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، السا ، حضرت عشق ، علمدار133 ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077 ، help me
۱۳:۱۶, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #96
آواتار
[تصویر: 36268919410157527659.jpg]

Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Reza2035 ، SAViOR ، وحید110 ، انتصـار ، حضرت عشق ، علمدار133 ، m1374b ، شهیدطیبه واعظی ، neyestan23 ، ali0077 ، reyhaneh.sh ، mahdyshr ، السا ، help me ، پرنیان ، hessam ، جویای حقیقت
۱۳:۳۵, ۲۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #97
آواتار

[تصویر: siu3qxU_535.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، وحید110 ، m1374b ، شهیدطیبه واعظی ، انتصـار ، صهبا ، neyestan23 ، ali0077 ، mahdyshr ، السا ، Mohammad Trust ، help me ، Ali#59 ، پرنیان ، علمدار133 ، hessam ، سجاد313 ، sarallah ، حفیظ ، شیدا ، جویای حقیقت
۱۷:۳۰, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #98
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دو عدد مجرم!

حالا اون چه دسته گلیه که نباید لو بره؟!
HeartAngel

[تصویر: bache_2.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، لبخند خدا ، neyestan23 ، انتصـار ، help me ، صبح صادق ، صهبا ، Ali#59 ، پرنیان ، hessam ، m1374b ، ali0077 ، شیدا ، جویای حقیقت ، عشقم کربلا
۲۰:۲۶, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #99
آواتار
[تصویر: 69513957678684544038.jpg]

[تصویر: 92842209973465012474.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، hessam ، انتصـار ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، neyestan23 ، m1374b ، علمدار133 ، حفیظ ، ali0077 ، صهبا ، جویای حقیقت
۲۱:۰۹, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #100
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

هر چی گشتم این سؤالمو کجا مطرح کنم جایی به جز این تاپیک به ذهنم نرسید.Blush
آخه من الان 4 ماهه که عضو این تالار هستم بعد هنوزم بلد نیستم چطوری از گزینه نقل قول استفاده کنم.Sad
اگر عزیزانی از دستشون بر میاد یه پیام خصوصی یا عمومی یه چیزی بدن و خانوده ای رو از نگرانی برهانن.Angel

باتشکر.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Ali#59 ، neyestan23 ، m1374b ، مرهم ، علمدار133 ، ali0077 ، صهبا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]