کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 66 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #651
آواتار
یه سوال جدی این باز شدن پروفایل ها مگه جدیه؟؟؟

یعنی برا منم اتفاق افتاده ولی پروفایل جوری باز نشده که بخوام خدای نکرده وارد پیام خصوصیشون بشن. یه حالت صفحه بی لینک پروفایل افراد باز میشه .مگه نه؟

اخ که من چقدر دلم میخواست رمز بعضی ها رو میداشتم ... Big GrinBig GrinBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ali0077 ، فانوس *7* ، السا ، fafa* ، m1374b ، حضرت عشق
۲:۴۹, ۱۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #652

(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۱)علمدار133 نوشته است:  آخه شماخودت بالای 360تا پیام داری [تصویر: blush.png]
باز وقت میکنی پیام دیگران رو بخونیDodgy
اتفاق دیروز بمن ثابت کرد که خانمها خیلی حرف میزنن حتی مجازی[تصویر: biggrin.png]

به نظر من همگی (شاتلی ها !) پول جمع کنید بدید به این آقای علمدار133 بعنوان حق السکوت.... ایشون کم کم داره اطلاعات جالبی رو لو میده... غفلت موجب پیشمانیست...
از ما گفتن بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحمن ، Reza2035 ، علمدار133 ، هادی... ، ali0077 ، فانوس *7* ، السا ، fafa* ، m1374b
۹:۵۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۰۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #653
آواتار
[تصویر: rdiCbTKLh.jpg]

ایشون تو دانشگاه پیشنهاد ازدواج دادن

بعد اون آبجی گفته قصد ادامه تحصیل دارم تا دکتری

اصن یه وضیه

Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آرامش ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، هادی... ، Aryha ، Ali#59 ، حضرت عشق ، ali0077 ، ترنم ، فدايي ولايت ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، فانوس *7* ، soshiant ، أین المنتظر ، عشقم کربلا ، السا ، fafa* ، m1374b ، soora
۱۰:۱۲, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #654
آواتار
احساس میکنم میخواسته بگه خیلی دوستت دارم HeartHuhBig Grin

[تصویر: dc8b08ca966b.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، هادی... ، Aryha ، Ali#59 ، حضرت عشق ، میرزا احمد ، لبخند خدا ، سجاد313 ، soshiant ، السا ، Just God ، fafa* ، m1374b ، soora
۱۰:۵۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #655
آواتار
میدونین تو ادبیات زرافه ها این وجود نداره ! چون از اون ارتفاع چیزی رو از نردیک نمیبینن ! Smile) این میشه اون [تصویر: 0.48364700.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، sarallah ، سید ابراهیم ، هادی... ، Mohammad Trust ، Aryha ، Ali#59 ، حضرت عشق ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، فدايي ولايت ، محب الزهرا ، لبخند خدا ، سجاد313 ، ساجد ، فانوس *7* ، أین المنتظر ، السا ، Just God ، fafa* ، m1374b ، fiftynine ، soora ، ELENOR ، sabrina
۱۲:۳۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #656

سلام
قبل از عید برای سردر رفتم دکتر.برام گاباپنتین تجویز کرد.دو سه روز که خوردم سرگیجه و عدم تعادل و تهوع و استفراغ و اسهال و عطش و کاهش حافظه و ... پیدا کردم.دوباره رفتم دکتر .برای کاهش عوارض گاباپنتین برام اندانسترون تجویز کرد.این دفعه سردردم شدیدتر شد و استخوان درد و دردهای عضلانی هم به اون عوارض قبلی اضافه شد.
کلا هر دوتاشو قطع کردم .الان فقط گاهی اوقات سردرد دارمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، هادی... ، یاســین ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، sarallah ، دل خسته ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، soheyl68 ، فدايي ولايت ، لبخند خدا ، سجاد313 ، فانوس *7* ، أین المنتظر ، السا ، اولولالباب ، Just God ، fafa* ، m1374b ، fiftynine ، fazel
۱۳:۰۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #657
آواتار
داداش خیلی دلم برات تنگ میشه .. ! نامه بنویس به پدرسگ و مادرسگت سلام برسون ! Big Grin [تصویر: 0.50228100.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، میرزا احمد ، Ali#59 ، هادی... ، دل خسته ، MohammadSadra ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، فدايي ولايت ، لبخند خدا ، سجاد313 ، فانوس *7* ، أین المنتظر ، السا ، zahra11 ، Just God ، Aryha ، fafa* ، m1374b ، soora ، sabrina ، fazel
۱۴:۱۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۲ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #658
آواتار
[تصویر: 2012122012504243a.jpg]
در نوع خودش یه پا هواپیماست!

میگن بسیجی ها با کمترین امکانات هر چیزی درست می کنن!
چند بار تو پایگاه از این کارا هم کردیم!

[b]]جاتون خالی دوبار برق منو گرفت!

مگه ول می کرد؟!
*
*
*
*
[تصویر: 2012122012504258a.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، ترنم ، فدايي ولايت ، شیدا ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، سجاد313 ، ساجد ، فانوس *7* ، أین المنتظر ، السا ، Bamdaad ، zahra11 ، fafa* ، m1374b ، fiftynine ، soora
۱۵:۵۲, ۱۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۵۳ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #659
آواتار
آقا این عکس حکایتش اینه که من داشتم میرفتم یه سفر خارجی
بعدش توراه یادم اومد تالار دکمه خروج نزدم خطرناکه خلاصه برگشتم!
اینم سندش !
[تصویر: 0.56524300.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ترنم ، یاســین ، فدايي ولايت ، میرزا احمد ، ali0077 ، soheyl68 ، شیدا ، دل خسته ، MohammadSadra ، جویای حقیقت ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، ساجد ، فانوس *7* ، soshiant ، السا ، Bamdaad ، zahra11 ، سید ابراهیم ، reyhaneh.sh ، Aryha ، fafa* ، m1374b ، fiftynine ، soora ، fatemeh
۱۹:۳۶, ۱۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۳ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #660
آواتار
يه زوج ۶۰ ساله به مناسبت سي و پنجمين سالگرد ازدواجشون رفته بودند بيرون كه يه جشن كوچيك دو نفره براي خودشون بگيرن.
وقتي توي پارك زير يه درخت نشسته بودند و داشتند مقدمات كار را فراهم ميكردند يه فرشته كوچيك خوشگل جلوشون ظاهر شد و گفت: چون شما هميشه زوج فوق العاده بودين و تمام مدت به همديگه وفادار بودين من هم بعنوان هديه براي هر كدوم از شما يه آرزو برآورده ميكنم!
زن از خوشحالي پريد بالا و گفت:
! چه عالي! من ميخوام همراه شوهرم به يه سفر دور دنيا بريم
فرشته چوب جادوييش رو تكون داد
و پوف! دو تا بليط درجه اول براي بهترين تور مسافرتي دور دنيا توي دستهاي زن ظاهر شد ! زن خوشحال منتظر بود تا شوهرش هم آرزوي خود را به فرشته كوچولو بگه.
مرد چند لحظه فكر كرد و گفت:
اين خيلي رمانتيكه ولي چنين بخت و شانسي فقط يه بار توي زندگي آدم پيش مياد …
بنابراين خيلي متاسفم عزيزم آرزوي من اينه كه يه همسري داشته باشم كه ۳۰ سال از من كوچيكتر باشه!
زن جا خورد و خيلي از اين حركت همسرش دلخور شد. ولي خوب، آرزو آرزوئه و بايد برآورده بشه.
فرشته كوچولو چوب جادوييش رو تكون داد و پوف! مرد ۹۰ سالش شد !!!

به دوستم میگم ب نظرت هواپیمای مالزی رو کی دزدیده؟
برگشته میگه فکر کنم کار دزدان دریایی باشه!!
خداااااا من چه گناهی کردم که باید اینطور دوستانی داشته باشم؟

خجالت نمیکشن بین کلاه قرمزی کارتون پخش میکنن؟
انگار نه انگار که مخاطبای این برنامه افراد بالای 20 سالن… والا.

اگه دل و دماغ داشتم، واسه عید آدامس با طعم پسته تولید میکردم،
تو مهمونی میدادم به مهمونا از اول تا اخر بجون،
هم بصرفه س و هم ملت حسرت به دل نمیموندن که پسته نخوردن…!!!

یه بارم دست کشیدم روی آفتابه ، ازش یه غول اومد بیرون!
بهم گفت: یه آرزو کن!
گفتم: یه خونه میخوام!
گفت: خب آخه مرتیکه.من اگه خونه داشتم تو آفتابه می خوابیدم؟
خیلی منطقی بود

این روزها توی سفره خونه ها تعداد دخترها از پسرها بیشتره
به نظرم پسرها میرن کلاس گلدوزی و سفره آرایی.تازه وقت آرایشگاه هم دارن
بعدش.. قلیون واسه پوستشون بده

رفته بودیم واسه داداشم خواستگاری دیدیم عروس نشسته خیلی ریلکس با شلوار لی و تیشرت.
مامانم تو گوشم گفت خوبه والا نه شرمی.. نه حیایی.. نه.. همینجوری داشت میگفت که عروس با چادر از آشپزخونه چایی به دست اومد سلام کرد!
هیچی دیگه فهمیدیم اون داداش عروس بود!!!

ﯾﺎﺭﻭ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﻣﺤﮑﻢ ﺯﺩ ﭘﺸﺘﻢ ﮔﻔﺖ: ﺑــــَﻪ
ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺩﺍﺩﺍﺵ؟
ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﯿﻢ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ ﺭﻭ؟
ﮔﻔﺖ : ﺑﺎﺑﺎ ﺗﻮ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ 5 ﺗﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﺸﺘﺮﮎ
ﺩﺍﺭﯾﻢ !!!!!

ﻣﻠﺖ ﺧﻂ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻭ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻥ!!!

مورد داشتیم خانومه تو گوگل سرچ کرده “قیمت سرویس طلای دختر خالم ؟”
گوگل هم پاسخ داده : “دخترخالت گفته به کسی نگم”
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، soheyl68 ، فانوس *7* ، أین المنتظر ، علمدار133 ، عشقم کربلا ، السا ، فدايي ولايت ، Bamdaad ، zahra11 ، اولولالباب ، Just God ، ali0077 ، fafa* ، m1374b ، fiftynine ، fatemeh ، sabrina
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]