کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما آیا استفاده از کروات اشکالی دارد ؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کروات زدن مشاور اقای روحانی ! + نظر سنجی
۲:۱۵, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
خبر زیر را بخوانید :

به گزارش شریان نیوز، چندی پیش چهل و چهارمین اجلاس اقتصادی داووس در کشور سوئیس برگزار شد و رئیس جمهور به همراه هیئت همراه و برای استفاده از فرصت‌های بوجود آمده در عرصه بین المللی، در این اجلاس شرکت کردند.

اما آنچه بیش از همه و در فضای ایستادگی ملت ایران مقابل زیاده‌خواهی‌های غرب و نظام استکبار سبب حیرت می‌شود، پوشش ظاهری مشاور امور بین‌الملل رئیس جمهور در اجلاس داووس است.

"محمود سریع‌القلم" که بر اساس شنیده‌ها سه روز پیش از شروع اجلاس داووس، به سوییس سفر کرده بود، با پوششی غربی در این اجلاس شرکت کرده است که تأمل برانگیز است.

[تصویر: 13921120000420_PhotoL.jpg]
حال باید از آقای روحانی پرسید که چگونه از مشورت‌های چنین مشاوری، استقلال ملی، عزت ملی و روح ایرانی - اسلامی قابل استخراج است؟
[تصویر: 13921120000419_PhotoL.jpg]
آقای روحانی باید پاسخ دهد مشاوری که هنوز پروتکل‌های ابتدایی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را در پوشش اسلامی - ایرانی را رعایت نمی‌کند، چگونه می‌تواند حافظ منافع مردم ایران باشد؟

[تصویر: 13921120000421_PhotoL.jpg]
آیا قرارگرفتن چنین اشخاصی با طرز تفکر غربی، به نفع رئیس‌جمهور و مردم ایران است یا در کوتاه و بلندمدت به ضرر حسن روحانی و منافع ملی تمام خواهد شد؟

============================================
خب متن خبر به این صورت بود. ایا کروات زدن مشکلی دارد ؟ اگر غربی است ، پس کت و شلوار هم غربی است و نباید استفاده شود ! و با لباس های قدیمی و سنتی در این اجلاس ها شرکت کرد ! مثل رییس جمهور افغانستان ! ایا باید این گونه بود ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، امیرخان ، help me ، السا ، mahyamatin ، مسجد عشاق ، fatemeh ، farzad313 ، مرهم ، بیداری12 ، mosafer ، سونای ، آیات ، zahra11 ، N2376DIR ، مرضیه.م

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۲, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11

نقل قول:سلام
آقای ظریف اگر به زبان انگلیسی صحبت می کنند به خاطر اینکه مخاطبشون مردم دنیا هستند . و اینکه حرف هاشون جور دیگه توسط اصحاب رسانه ترجمه نشه

نمیشه خانم اشتون هم فارسی صحبت کنن که ما صحبت هاشون رو بفهمیم ؟
وزارت خارجه مارک و برنده کشوره ! البته از کسی که تمام دوران جوانیش رو توی امریکا بوده انتظاری هم نمیره .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۴:۰۹, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #12
آواتار
قدیمی ترین عکس های کت و شلواری که تونستم پیدا کنم. یا همراه با پاپیون بوده یا با کروات ! من نمیگم کسی کروات بزنه یا نزنه ، ولی میگم بیاید تا هر چی شد و کسی کروات زد ، به کفار و این حرف های سبک ربطش ندیم.

[تصویر: kami.jpg]

[تصویر: 13466726511.jpg]

[تصویر: 86322_135.jpg]

(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۲)Reza2035 نوشته است:  نمیشه خانم اشتون هم فارسی صحبت کنن که ما صحبت هاشون رو بفهمیم ؟
وزارت خارجه مارک و برنده کشوره ! البته از کسی که تمام دوران جوانیش رو توی امریکا بوده انتظاری هم نمیره .

رضا جان میگم ربان بین الملی زبان انگلیسیه ! پارسی جای خودش رو داره ولی زبان بین الملی زبان انگلیسیه

سخنی درباره زبان انگلیسی از امام خمینی (ره):

پیشتر به زبان (خارجی) احتیاج نبود. امروز احتیاج است. باید زبان های زندهء دنیا جزء برنامهء تبلیغات مدارس باشد.... .امروز مثل دیروز نیست که صدای ما از ایران بیرون نمیرفت امروز مامیتوانیم در ایران باشیم و در همه جای دنیا با زبان دیگری تبلیغ کنیم.

این رو هم بگم همونطوری که در اول گفتم اولین چیزی که یادگیری این درس را آسان میکند پشتکارو تمرین و اراده است.

امروزه این زبان بین المللی در تمام رشته ها کاربرد مهمی دارد، کا میپوتر که زبان آن نیز انگلیسی است نیاز به یادگیری زبان انگلیسی دارد تا با دستورات و خطاهای آن آشنا شویم.

اگر بتوانیم زبان انگلیسی را در همان پایه از تحصیل خود قوی کنیم و نکات دستوری و گرامر آن را یاد بگیریم مطمئنا در ادامه تحصیل و همینطور در رشته مورد نظر موفق خواهیم بود .

[تصویر: eeee.JPG]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Eve ، A L I
۱۴:۳۴, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13

نقل قول:رضا جان میگم ربان بین الملی زبان انگلیسیه ! پارسی جای خودش رو داره ولی زبان بین الملی زبان انگلیسیه

بله , یادگیری و فهمش خیلی مهمه !
نه اینکه سر مسائل دیپلماتیک و مواضع کشور به زبون اونها حرف بزنی ! اونها هستن که میخوان از ما امتیاز بگیرن و باید زبون ما رو بفهمن Wink البته سیاست های این دولت فرق میکنه !
ولی درستش اینه که مترجم باشه و یا اونها خودشون حرفهای ما رو بفهمن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، انتصـار
۱۴:۴۴, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:
من نمیگم کسی کروات بزنه یا نزنه ، ولی میگم بیاید تا هر چی شد و کسی کروات زد ، به کفار و این حرف های سبک ربطش ندیم.
من هم دقیقا همین رو میگم ...
مثلا الان تو عروسیا ک مردها کروات می زنن، اون مهمونی شده مهمونی آدم های کافر و غرب زده؟!
خب مسلمه ک اینطوری نیست ....

اگه کروات توی ایران ی چیز متداول بود، رجال سیاسیمون هم کروات میزدن، ما هم حمایتشون می کردیم ... اما الان، توی روابط دیپلماتیک زدن کروات ی معنی دیگه ای داره! همونطور ک انگلیسی صحبت کردن معنی خاصی میده!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سوال نظر سنجی رو دقیقا مشخص کنید.
جواب من ب زدن کروات مثبته
اما خبری ک زیر این سوال هست، روی جواب تاثیر میذاره!
اگه من بزنم بله، ک خب این عکس رو حمایت کردم، اگه بگم نه، بازم نظرم این نیست ....
لطفا سوال رو واضح تر کنید.... ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust
۱۴:۵۲, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
یکی منو توجیه کنه :

1. کت و کروات باهم وارد شده چرا کروات حذف شد ولی کت باقی موند؟؟ یعنی مثلا دکتر شریعتی که کروات میزد اگه الان زنده بود کروات نمی زد؟

2. در متنی دیدم نوشته بود کروات ریشه اسلامی داره ( مسلمان های بوسنی ) بعد وارد اروپا شده (حتی جز لباس رسمی روحانی های سوریه ای بوده ) چرا کروات به مرور زمان از جامعه حذف شد ؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Mohammad Trust ، revenger
۱۴:۵۶, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
من نظر شخصیمو میدم شاید غلط باشه
خانواده من هم در عروسی و مراسم خاص کروات میزنن،اینو گفتم که نگید .....
اما در مورد مسائل دیپلماتیک خیلی چیز میتونه جور دیگه ای معنا شه

مثلا اینکه بعد از انقلاب هیچ دیپلماتی کروات نزده و یهو الان زدن چه معنیی میده؟حالا من با نیت شخص کاری ندارم با وجهه عمومیش کار دارم

به قول ابان عزیز،الان در جامعه ما کت شلوار عرف هست اما کروات عرف نیست،شما میری سرکار با کت شلوار بری،دیگه کروات که نمیزنی!

لذا اینکه بگیم کت شلوار هم فلان،مغلطه ای بیش نیست

در مورد زبان انگلیسی،به نظرم (شاید اشتباه باشه) وزیر خارجه انگلیسی حرف بزنه اشکالی نداره اما خود رییس جمهور نماد هویت کشوره که ایشون باید با مترجم حرف بزنن که همینطور هم هست

اما در کل وقتی در مجامع کشورها با تمدن کهن با لباس فرهنگ خودشون میان،مثل هند و پاکستان و افغانستان و .... من خیلی خوشم میاد، واسه ایران هم مدت ها پیش باید فکر میشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، revenger ، صهبا ، انتصـار ، mahyamatin ، درست پسند ، Mohammad Trust ، sagheb
۱۵:۱۹, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۴)mahyamatin نوشته است:  امام صادق(علیه السلام) فرمود: خداوند به پیامبری از پیامبرانش وحی فرمود: به مؤمنان بگو که لباس دشمنان مرا نپوشید و طعام دشمنان مرا نخورید و راه های دشمنان مرا نپیمایید و گرنه در زمره دشمنان من به شمار خواهید رفت.
(صدوق، فقیه، 1،25؛ علل الشرایع، 348؛ تهذیت،6، 172؛ حر عاملی، 3، 279)

اگر کراوات لباس دشمنان هست، پس پیتزا، ماکارونی، لازانیا و انواع و اقسام غذاهای دیگه هم غذای دشمنان است.
حتماً میگید مثلاً اگر رفتن اوکراین ما هم نریم اوکراین؟؟؟

چرا شأن و منزلت حدیث رو تا این حد میارین پایین؟؟؟
مقصود حدیث کاملاً واضحه و اون اینه که با دشمنان اهل بیت هم نشینی نکنیم و دوستی از اونها برای خود نگیریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Mohammad Trust ، mahyamatin
۱۵:۴۸, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۴)Reza2035 نوشته است:  بله , یادگیری و فهمش خیلی مهمه !
نه اینکه سر مسائل دیپلماتیک و مواضع کشور به زبون اونها حرف بزنی ! اونها هستن که میخوان از ما امتیاز بگیرن و باید زبون ما رو بفهمن Wink البته سیاست های این دولت فرق میکنه !
ولی درستش اینه که مترجم باشه و یا اونها خودشون حرفهای ما رو بفهمن .
برادر من چرا یه مسئله رو انقدر گنده میکنی؟؟

آقای ظریف اسمش روی خودشه! وزیر امور خارجه

در بیشتر موارد آقای ظریف مخاطبش افراد خارج از ایران هست و در اصل کمتر با افراد در داخل ایران سر و کار داره!
بیشتر وقتها هم میبینید در سفر هستند...!

مخاطبش خارجی ها هستند! مثلا وقتی میره با وزیر امور خارجه ژاپن صحبت کنه،هر 2 به زبان انگلیسی صحبت میکنن
وقتی با رئیس سازمان ملل صحبت میکنه انگلیسی!
اینجور که بهتره...بعدا سو برداشتی از ترجمه حرفهای طرفین نمیشه!!

وزرای امور خارجه خیلی از کشورها به زبان بین المللی صحبت میکنن! نه تنها آقای ظریف بلکه وزاری قبلی هم انگلیسی صحبت میکردن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، یاســین ، mahyamatin ، Mohammad Trust
۱۵:۵۳, ۲۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #19

من یه سوال دارم ، چرا اینقدر ما روی کراوات حساسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب خیلی چیزها از جمله همین کت و شلوار مال غربه ، چطور اونا مشکل ندارن ولی این داره؟؟؟؟؟؟

من از یه جایی شنیدم که کراوات و پاپیون پوشش مخصوص مسیح هاست و جنبه دینی داره ، میخوام بدونم چقدر این حرف درسته؟؟؟؟؟

یکی جواب بده لطفاBig GrinBig Grin

(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۶)nina نوشته است:  اما در کل وقتی در مجامع کشورها با تمدن کهن با لباس فرهنگ خودشون میان،مثل هند و پاکستان و افغانستان و .... من خیلی خوشم میاد، واسه ایران هم مدت ها پیش باید فکر میشد

ما هم داریم که ، یقه آخوندی (در زبان عامیانه ، اسم رسمی ش رو نمیدونم) Big GrinBig Grin

همین عراقچی و ظریف همش میپوشن

از همه بیشتر این پیرهنا به ولایتی میاد Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin
۱۶:۲۶, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:اگر کراوات لباس دشمنان هست، پس پیتزا، ماکارونی، لازانیا و انواع و اقسام غذاهای دیگه هم غذای دشمنان است.
چرا شأن و منزلت حدیث رو تا این حد میارین پایین؟؟؟
مقصود حدیث کاملاً واضحه و اون اینه که با دشمنان اهل بیت هم نشینی نکنیم و دوستی از اونها برای خود نگیریم.

اولا من نگفتم کروات لباس دشمنان هست یا نه. بلکه گفتم اگر لباس دشمنان باشه حدیث این هست که دیدید.
در حدیث به طور واضح گفته شده که لباس اونها را نپوشیم لباس هویت ظاهری ماست.
در مورد غذا هم همینطوره .اگر رعایت می شد این همه بیمار سرطانی نبود.
اما در مورد حدیث من نمی دانم آیا ایشان اشاره کردند یا مستقیم فرمودند. اما من معنی ظاهریش را برداشت کردم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا