کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مجموعه های شبکه ی نمایش خانگی را چطور ارزیابی می کنید؟
با کیفیت
در حد متوسط
بی کیفیت

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحریم مجموعه های مبتذل شبکه ی نمایش خانگی
۱۴:۲۷, ۲۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

فکر میکنم شما هم با من موافق باشید که مجموعه های شبکه ی نمایش خانگی با پایین ترین کیفیت ممکن و فقط جهت جذب پول های میلیونی دارن تولید میشن فیلمهایی که هیچ نکته ی مثبت و حتی خنده داری توشون پیدا نمیشه ولی نمی دونم چرا مردم از اینگونه فیلما استقبال میکنن و این تاسف زمانی بیشتر میشه که میبینیم این فیلمها بدست کارگردانهای بزرگ و توانمند ایران مانند داوود میرباقری و مهران مدیری تولید میشن ...

اگه یه نگاهی به شروع شکل گیری این فیلمها بندازیم فیلم قلب یخی رو میبینیم که با کسب پول میلیونی بدون پایان(بقول خودشون پایان باز چون بلد نیستن چطور باید فیلمو جمح کنن) به اتمام رسید و جالب تر اینکه فصل دوم این فیلم با بازی بازیگران توانمندی چون مهران مدیری و رضا عطاران شروع شد که اونم معلوم نشد چه اتفاقی افتد و انگار سازندگان این فیلم پول کافی
رو به جیب زدن و گفتن گور بابای ملت!!! (این دیگه پایانش زیادی باز بود)

متاسفانه چون این سریالها هیچ گونه نظارتی از لحاظ کیفی روی اونا صورت نمی گیره دست سازندگانش رو باز میزاره تا بتونن هر نکته ی زشتی رو بخورد بیننده بدن و حتی این اجازه رو دارن که انتهای فیلمو نسازن و مردم رو بعد از دیدن 40 50 قسمت سر کار بزارن!

[تصویر: Shahgoosh-5.jpg]

فیلم مبتذل و بی کیفیت شاهگوش که این روزا داره پول خوبی به جیب میزنه و با خیل عظیمی از بازیگران کارکشته ی ایران و یک کارگردان کارکشته تر بنام میرباقری که متاسفانه سریال زیبایی بنام مختارنامه در کارنامه ی او دیده میشه داره این راهو طی میکنه.
این فیلم اصلا مشخص نیست در سبک طنز هست یا جنایی! چون در هر دو مورد بسیار بد عمل کرده و شعور مخاطب رو به بازی گرفته و چیزی جز تاسف برای ما بجا نمیزاره که چرا چنین کارگردانهایی حاضرن بخاطر کسب پول با مال و وقت مردم بازی کنن

من خواهشی که از دوستان دارم اینه که تا می تونید این سریالهارو تحریم کنید و حتی الامکان سازندگان این فیلمارو مورد هجمه ی انتقاد قرار بدید(با پیامک یا در سایت) و این فرهنگو جا بندازیم تا مردم پولشون رو صرف چنین مجموعه های بی خودی نکن. یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Reza2035 ، Justice Bringer ، help me ، hamediran ، 59-11(یامهدی) ، درست پسند ، fafa* ، عدالت ، محیصا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۳, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۲ ۱۰:۱۵)عدالت نوشته است:  به نام خدا

از هرچی میخواهید تعریف کنید ولی دیگه از (( شوخی کردم )) مهران مدیری لطفا تعریف نکنید. بنده قسمت اول این سری را متاسفانه خریدم و دیدم که مدیری، سالها به عقب برگشته و دیگر اثری از آن نبوغش در طنز دیده نمیشود. متاسفانه خیلی از کارگردانهای ما مانند کیمیایی و مهرجویی و میرباقری و مدیری و خیلیهای دیگر به شدت افول کرده اند و دلیل آنهم فقط به فکر جیب و اسکناس بودن است. اینها میخواهند بدون زحمت و بدون فکر و صرفا بخاطر شهرت و آثار قبلیشان، پول بدست بیاورند که نیتجه اش را میبینیم و متاسفانه یکسری از مردم هم چشم بسته اثار اینها را میخرند و از اینها حمایت میکنند.

شخصی که از سینما و سریال و فیلم و هنر چیزی سر در بیاورد هرگز پول خود را صرف این اثار درجه سوم نمیکند چون فقط وقتش تلف میشود از دیدن این آثار.

شما فکر کنید از مجموعه نزدیک به یک ساعت و نیم،‌ شوخی کردم قسمت اول و دومش، بنده فقط پنج دقیقه خندم گرفت آنهم نیشخند و دلیلش یکی بخاطر تمسخر فیسبوک توسط مهران مدیری بود و دیگری جایی که شفیعی جم، ادای جغد در میاورد. خوب بنده که از پولی که بابت این سریال دادم راضی نبودم و میدانم خیلیهای دیگر هم مثل بنده فکر میکنند ولی نمیخواهند قبول کنند که آقای مدیری در این چند کار اخیرش فقط بیشتر به فکر پول دراوردن بوده تا اینکه بخواهد یک کار تمیز و شسته رفته و فکر شده را تحویل دهد به سریال ویلای من و سرنوشت باغ مظفر 2 و قهوه تلخ و اکنون هم شوخی کردم دقت کنید هم چیز را متوجه میشوید.
اگه دوباره متن منو بخونین می بینین که من اصلا تعریف نکردم و گفتم به زور خنده میخواست بیاد که اونم فقط تو کار های شفیعی جم و جواد رضویان یه خورده خنده دار بود !!!
البته اگه برین پیج فبسبوک مهران مدیری یا پیج خود فیلم خیلی ها میگن معنای فیلم تلخند هستشDodgyConfused البته انصافا کارش خنده دار نیست منم اصلا خوشم نمیاد از کارش نه سریال قهوه تلخ رو دیدم نه سریال ویلای من ... خداییش آدم فیلم های آمریکایی رو ببینه اصلا این کارا رو جز فیلم حساب نمیاره !!! من خودم الان سریال های agent of SHIELD و almost human الان دارم میبینم !!! سریال هایی که فصلی بودن بیان میبینم Continuum, primeval هستش و سریال tomorrow people هم شاید ببینم !!! من که سلیقه ام تخیلیه و فقط آمریکایی میشه دید Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عدالت ، Eve
۱۷:۰۳, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22

من که عاشق این فیلمم... خنجری،آب پرور،زهره!!!!و..... به نظرم خیلی فیلم جالبیه و من حاظرم بابتش هزینه کنم تا بخندم.... ماکه تفریح آنچنانی نداریم لااقل بزا با این فیلما یه ذره حال کنیمو روحمون شاد شه....AngelBig GrinBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا