|
حجاب در سینما
|
|
۰:۱۳, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۱:۲۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام الان که دارم این موضوع رو مینویسم اختتامیه فیلم فجر در حال برگزاریه .
چند وقت پیش مراسم دیگه ایی بود که تلویزیون پخش مستقیم داشت و اونجا این مسئله توجه من رو جلب کرد که اکثر خانم ها ی اونجا بدحجاب بودن وامروز هم باز همون صحنه تکرار شدو همون باعث شد بیام و بنویسم که: چرا در سینمای ما یک خانم با حجاب چادری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چادر چی داره که هیچ کدوم از خانم های بازیگر ازش استفاده دائم نمیکنن؟؟؟؟؟؟ آخه آیا درسته که کارگردان برنامه پخش زنده قرعه کشی جام جهانی به خاطر پوشش نامناسب یه خانم مجری غیر مسلمون خارجی مجبور به سانسور یا حذف بشه و دقیقا همون نوع سانسور هم به خاطر پوشش غیر اسلامیه خانمهای مسلمان ایرانی حاضر در جشنواره فیلم فجر اتفاق بیفته ؟؟ خداییش چرا هیچ خانم بازیگری یا هنرمند در موسیقی حاضر نیست با پوشش چادر و حجاب کامل در جامعه حاضر بشه؟؟شایدم هستن و ما بی خبریم که انشالله اگر هستن لطفا شما به ما هم بگید تا از اشتبا ه در بیایم. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۸, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خانم skyeygirls ببنید من از بعضی پستهایی که میزنید و مطالب قشنگی مینویسید استفاده میکنم البته بعضی مواقع! شما دارید میگید تهمت نزنید نقل قول:فاحشه خونی هنرمند براتون خیلی راحته ؟ البته اینکه تهمت نزنید حرف درستی است ولی شما متوجه منظور نفر اول که بیان داشت نقل قول:ما در مورد حجاب که بحث اصلی بود و من ناخواسته منحرفش کردم... و بدترین برداشتی که میشد برداشتید!اگر اینطوری پستهای شما را بخوانیم ........... و بعد خود شما از این امر که نهی کردید مرتکب شدید ،جالب است نقل قول:اهمیت نداره . من برای اعتبار اینجا نیستم . این جمله یعنی شما برای اعتبار اینجا هستید اینکه تهمت نیست؟؟؟؟؟؟ چرا خودتان همانجایی که میگید تهمت نزنید خود دچارش میشوید؟ و اگر بگویید منظور از این جمله تهمت نداشتید دچار مغالطه شدید یا علی. |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۳:۱۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
شما برداشتی که از این جمله میکنید دقیقا چیه ؟
میشه منطقی بحث کنیم ببنم من برداشتم شاید اشتباهه ؟ من اعتباری که گفتم داستان داره . بحثی هست که داره اذیتم میکنه . خواستید در پیام خصوصی براتون بازش کنم . من میخوام بدونم این جمله که من نقد کردم چیزی غیر از این نیست که من گفتم. سعی کنیم بحث رو منطقی کنیم نتیجه بگیریم . در مورد تهمت باز هم در پیام خصوصی براتون مسائلی رو باز میکنم .فعلا سر این جمله و بحث ارزشی و غیر ارزشی به نتیجه برسیم . در ضمن من تنها با جناب عبدالرحیم میخوام بحث کنم . دوستان خواهش میکنم اگه از من بدتون میاد این صفحه اعتبار بنده . هر چی دلتون خواست بگید.خنثی هم باشه که حرفی توش نباشه. |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۳:۲۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:شما برداشتی که از این جمله میکنید دقیقا چیه ؟ این پست را ببنید نقل قول:وقتی یه زن یا دختر خانم حاضر میشه بره جلو دوربین و میلیون ها نفر تماشاش کنن و در فیلم هایی که میلیون ها نفر بدون چادر می بیننش ، خب ایشون قطعا بیرونم چادر نمیذاره ، اصلا از اولش چادری نبوده یا بهتر بگم خانمی که به حجاب چادرش مقید باشه اصلا بازیگر نمیشه ، چون حداقل تو فیلم داخل خونه باید بدون چادر باشه که بازم تضاد میشه... ببینید این سخن بزارید کنار این سخن نقل قول:دیگه از کسی که هر روز نقش زن یکی رو بازی میکنه، توقع چادر نداشته باشین دیگه... حال میشه برداشت کرد که خانومی که در هر فیلمی همسر یکنفر هست و در فیلم باید حس صمیمیت و .....بین همسران تا حدودی رعایت کند و در یک فیلم بدون چادر بازی کند این برایش که بدون چادر باشد عادی میشود انتظار دارید چادر سرش کند؟ نقل قول:من اعتباری که گفتم داستان داره . بحثی هست که داره اذیتم میکنه . خواستید در پیام خصوصی براتون بازش کنم . ممکنه شما از موضوعی اطلاع داشته باشید ولی مخاطبی که انرا میخواند از کجا باید بداند؟ شاید دارید در مورد اعتبار اشتباه میکنید! بهرحال در ین موارد اصل داشتن حسن ظن است. یا علی. |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
در ایران اصلا خانوم چادری بازیگر نداریم ؟به شخصه در جشن رمضان بازیگری دیدم که چادر داشت.اسمش رو نمیدونم . در سینمای ایران ما خانم چادری نداریم ؟ زیاد پیگیر حواشی نیستم . این سوالم رو میکنم که میخوام در این مورد تحقیقی کنم . پست اول بسیار منطقی این رو باز کرد . من نمیگم بحث حجاب در بین بازیگران ما وضع خوبی داره که در اینجا بخوام حمایت کنم . اما پست دوم باور بفرمایید هنوز هم به همون موضوع میرسم . دید و نگاهم رو نمیتونم عوض کنم . به همین خاطر پست زدم . که انگار اشتباه کردم . حرف من اینه اگر خط کشی کنیم . و از هنر غیر ارزشی ، فاصله بگیریم . نمیتونیم هنر ارزشی رو برجسته کنیم . من دغدغم این خط کشی هاست . قبول دارید این خط کشی ها ، هر روز سینما رو بی هویت تر میکنه ؟ شما تعریف هنر رو از دیدگاه امام خمینی در تاپیکی که من بحث کردم اوردید . در ادامه من گفتم این تعریف تعریفی بسیار نزدیک به تعاریفی هست که از هنر اخلاقی کردن. البته هنری که امام خمینی گفتن برگرفته از دیگاه قرانیشون هست. در دنیا بر گرفته از مفاهیم اخلاق گرایی که حول فرد مطرح میشه هست . تمام حرف من اینه که آیا نباید از غیر ارزش فرصت ساخت ؟ مخاطب من تنها جناب عبدالرحیم هستن . به شخصه خسته شدم از بحث های کنایه دار.چه خودم .چه شما کاربران گرامی . |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: یه مقدار لحن و خلاصه تره ، فرق میکنه که بخاطر توضیح کمتر میشه با بدترین برداشت که اول هم گفتم برداشت دیگری هم داشت حال چرا باید بدترین برداشت را کرد؟ در مورد اینکه داریم بازیگر چادری ی نه!، چادر پوشیدن یعنی چه؟ بعضی مواقع بعضی چادر پوشیدن توهین به چادر است تا پوشش! نقل قول:حرف من اینه اگر خط کشی کنیم . و از هنر غیر ارزشی ، فاصله بگیریم . نمیتونیم هنر ارزشی رو برجسته کنیم . اگر منظور سفارشی کردن ساخت هست اونم بحثش گسترده است که نمیتونیم نتیجه بگیریم اونم سوال خوبی است در مورد خط کشی بین هنر ارزشی و غیر ارزششی ،یه تاپیک برایش بزنید ![]() ولی بحث ما بر سر همون برداشت شما از جمله ان کاربر محترم هست و همچنین تهمت اگر بخواییم گسترده به موارد دیگر بپردازیم از مسیر اصلی خارج و پراکنده میشود و به نتیجه اصلی نمیرسیم پس بهتره حول همون موضوع صحبت کنیم بنظرم شما هرجا اسم زن میاد یه مقدار جبهه میگیرید و این موضوع در برداشتهایتان تاثیر میگذارد یا علی. |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بحث اینه حجاب در سینما . در ادامه اون مطلب رو خوندم و واقعا این نوشته برام همون معنی رو داد . من نوشتم /اما کاربر تنها منو به مسخره گرفت .ناراحتیشونو در قالب نقد اوردن .من گفتم این تهمته . خجالت داره . نیومدن مساله رو باز کنن .
انتظار ندارید که من برداشت کنم که حرفم نا صحیح بوده و خواستن مطلب رو حاشیه ای روی من کنن نه موضوع . شما با زاویه نگاهتون دارید میگید تهمت نیست . من جمله رو خوندم و برداشتم رو اوردم . ببخشید خانم بازیگر این مملکت نمیخواد . بیایید فرض کنیم چادری باشن . ایا در هر نقش نباید شخص مقابلشون تغییر کنه ؟ اصلا این مساله در ایران نشدنی هست یا شدنی ؟ یا اینکه تا هنرمندی نقش ارشی داره این مسائل اهمیت نداره . مهم حرفه فیلمه نه حاشیه ی هنرمند .؟ در ضمن من بحث ارزشی و غیر ارزشی رو با جناب سید ابراهیم کردم . به نتیجه هایی هم رسیدیم . من دغدغم مشخصه . ادامه ی بحث هم در اون تاپیک بدیم بهتره . همه ی تهمت ها رو هم من زدم . شخصی اصلا تهمتی نزد . باشه . این نیز بگذرد اما به سختی. شایدم چون گفتم تهمت نزنید . باید جوابگوی تهمت دیگران هم من باشم . خواستید در اون تاپیک بحث کنیم.بر سر هنر نه این جا . **************************************************************************************** |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:بحث اینه حجاب در سینما . در ادامه اون مطلب رو خوندم و واقعا این نوشته برام همون معنی رو داد . من نوشتم /اما کاربر تنها منو به مسخره گرفت .ناراحتیشونو در قالب نقد اوردن .من گفتم این تهمته . خجالت داره . نیومدن مساله رو باز کنن . پس دلیل شما برای بدترین برداشت مسخره کردن ایشان است! که اینم ایشان مسخره کرد یا نه ،یه بحثیست نقل قول:ببخشید خانم بازیگر این مملکت نمیخواد . بیایید فرض کنیم چادری باشن . ایا در هر نقش نباید شخص مقابلشون تغییر کنه ؟ برداشتی که عنوان کردم و قبول کردید میرسیم به این بحث یا علی. |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
برداشت شما و نیت شما از اون جمله برام قانع کننده بود . نیت شما برام قانع کننده بود .
وارد جزییات دیگه نمیشم . انرژی زیادی ازم گرفت. باشه برداشت من بسیار بد بود . من قانع شدم . من اشتباه کردم . ******************************************************************************* در مورد ارزشی و غیر ارزشی هم در تاپیکی که بحث داشتم با جناب سید ابراهیم بحث کنیم . اما امروز نه . ************************************************************************************ خطاب به چند نفر که ممکنه حتی در این تاپیک شرکت نکردن اما خوندن . ************************************************************************************* افسران جنگ نرم الویت فرهنگی این جامعست . فقط حواستون نیست منو اشتباه گرفتید . شما دارید با من مبارزه میکنید . من دارم با کس دیگه مبارزه میکنم . انرژی منو بگیرید هم من هدفم در راستای فرمایشات رهبرم هست . از همه چی خبر ندارید . بیخودی منو تخریب نکنید . اینم کد واسه دشمنم . فکر نکنه از تالار میرم بیرون . *********************************************************************************** تاپیک خوبی بود . الان ارزششو داشت . خیلی پیچیده شد . پست نهاییم . اما بدونید . من دشمن دین و شما نیستم . اگر دوست دارید اینطور برداشت کنید . مساله ای نیست . سر همدیگه رو که نمیتونیم ببریم . |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۹ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
من قبل از هر چیز میخوام که خودم رو تبرئه کنم.
در مورد این که بنده خانم اسکای رو مسخره کردم، باید 100% تکذیب کنم. به نظرم نوشته های شما خیلی سخت خونده میشه. بیشتر شبیه به آدمایی که یه عمری توی ایران نبودن و یا فارسی رو یاد گرفتن مینویسین... یعنی زبون مادرزادیشون نبوده. اگر بخوام مسخره کرده باشم، الآن کلی آدم باید اینجا از من شاکی شن... من گفتم که دوستانه دارم میگم. اما اونی که مسخره کرد شما بودین و فرمودین که من شما رو دوست خودم خطاب نکنم. هر جور راحتین ای اونی که دوست من نیستین! اول که نوشتم عطاران، اومدین گفتین من وقتم با ارزش تر از اینه که با شما ارزشی ها بحث کنم، اما عطاران اله و بله و جیمبله... بعد نوشتیم حجاب، گفتیم وقت من ارزشش بیشتر از اونی که با شماها که از هنر هیچی نمیفهمین بحث کنم. اما شما بیشتر از همه توی این مباحث شرکت میکنین و منت هم سر بقیه میذارین که وقت گذاشتین و کاری که خودتون دوست داشتین رو انجام دادین... من در 70-80 درصد موارد با شما هم عقیده نیستم. اما هرگز به شما توهین نکردم و لحنم هم لحن مخاصمه آمیز نبوده... اما لحن نوشته های شما دقیقاً جوریه که آدم احساس میکنه یکی داره سر آدم داد میزنه و اینا رو میگه... اما ثانیاً در مورد جمله ای که نوشتم... از ما که توی دنیای تئاتر بودیم بپذیرین... کسی که قربون صدقه یه مرد توی یه فیلم میره و هفته دیگه فدای یه مرد دیگه میشه، چادر سر کنه، جز این که گند بزنه به چادر کار دیگه ای کرده؟ جمله من دقیقاً این معنی رو میداد... اگر دستشون هم باز بود، ممکن بود توی فیلم کارهای دیگه ای بکنن... همونطور که خیلی از بازیگرای ما قبل از انقلاب خیلی کارها میکردن، اما بعد از انقلاب دیگه نکردن... به قول معروف یارو آب نمیبینه، وگرنه شناگر قابلیه... حالا انشاءالله که توبه شون هم حقیقیه و مطمئناً بعضیهاشون هم اصلاً همچین آدمایی نیستن... اما ماکزیمم هنرمندا از قشر بازیگرا همچین تیپ هایی هستن... بنده در مورد خود خانم مریلا زارعی چیزی جز تعریف از حجابشون در کنار خانم نفیسه روشن نگفتم... اما من نمیدونم ایشون توی زندگی خصوصیش چجوریه؟ به من هم ربطی نداره... اما اونایی رو که با چشم دیدم رو چه جوری ماله بکشم روی گندکاری هاشون؟ برین توی اینترنت یه سرچ ساده بکنین تا بدونین چند درصد بازیگرا اهل همه جور کثافت کاری ای هستن... فک و فامیل وکیل دارین تا براتون تعریف کنه از کارهایی که میکنن و بعد دنبال یه وکیل خوب میگردن که ماست مالیش کنه؟ بلاخره هر پوشش و هر تیپی تا حدودی نشانگر طرز تفکر آدمه... و اما ثالثاً... بنده هرگز با هیچ بازیگری عقد اخوت نبستم... من فقط از آقای حاتمی کیا تعریف کردم و از حجاب این خانم ها... و اما رابعاً... من جدا یه سوال دارم از شما به شخصه.... شما که چند روز در هفته مربی یوگایید، اینقدر هم درسخون بودین که فوق لیسانس عمران دارین و دارین برای دکترا آماده میشین... شما که توی محیط مردونه کار میکنین و حتی توی بیابون بودین و سگ دنبالتون کرده بوده، با کارگر ها هم اونجا بودین، حتماً مهندسی هم به عنوان شغل دارین... شما که هر پستی مینویسین حتماً تاکید میکنین که "حیف وقتی که من برای شما گذاشتم"... من در عجبم که چجور این همه وقت اضافه میارین که در هر موضوع 10-12 تا پست از شما دیده میشه؟ چون من فقط وقتایی میتونم بیام تالار که دخترم خواب باشه... بقیه وقتا همه اش در حال دویدنم، باز هم وقت کم میارم... تازه فارسی روون هم که نمینویسید... شما که خودت مشکوکی، به بقیه انگ مشکوک بودن نزنید عزیزم... دیدین چقدر دردناکه؟ مدیران اگر خواستین میتونین این پست رو پاک کنین... من فقط خواستم شفاف سازی ای در مورد حرفهایی که در مورد من زده شد و خواسته شد که جواب هم ندم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

در ایران اصلا خانوم چادری بازیگر نداریم ؟
در ایران اصلا خانوم چادری بازیگر نداریم ؟