|
پاسخ خداپسندانه به جسارت پسران به ناموسان
|
|
۲۰:۰۰, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلامخداپسندانه ترین رفتار و پاسخ و واکنش به فحاشی و جسارت پسران و مردان (مثلا در خیابان) به خانم ها چیست؟ چه اون دختر یا خانم، همراه ما باشه (خواهر و مادر و همسر و ...) و چه غریبه باشه. با تشکر |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
sexual harassment در ایران جایگاهی نداره . چند تا تاپیک هم تو تالار دیدم . شکایت زن .روند قانونی. ما نیاز به غیرتی شدن مردان تو خیابون نداریم و قانون میخواهیم .
تو رو خدا نگید ناموس شیعه ناموس خداست . ما غیرت داریم .همون قانون های مرتبط با sexual harassment رعایت کنیم . ما نیاز نداریم به فردین بازی مردان. |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۳)skyeygirls نوشته است: sexual harassment در ایران جایگاهی نداره . چند تا تاپیک هم تو تالار دیدم . شکایت زن .روند قانونی. ما نیاز به غیرتی شدن مردان تو خیابون نداریم و قانون میخواهیم . قانون در اون لجظه چه کمکی می تونه بهتون بکنه و چقدر میتونه در لحظه جلوی صدمات وارده به شما رو بگیره ؟! طرف مزاحمتش رو می کنه و میره ، میشه ثابتش کرد ؟ میشه برای هر مزاحمت دادگاه تشکیل داد همه زندگی رو گذاشت پای این؟ ---- بهترین کار اینه که پسرها دوستانشون رو موقع انجام این کار توبیخ کنن ، خودش میشه یک جنگ نرم. |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۶ توسط help me.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
علاوه بر این میشه اقایون بگید بهترین و دندون شکن ترین واکنشی که یه خانم میتونه تو اون لحظه انجام بده چیه؟
![]() ما که هر راه معقولی و شایسته رو انجام دادیم جواب نداد!! ممنون که جوابمو میدید! |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:ما نیاز به غیرتی شدن مردان تو خیابون نداریم و قانون میخواهیم . الان این ما یعنی کیا؟!! نقل قول: فردین بازی فردین کیلویی چند . باید ببینیم الگوی ما کیست از همون تبعیت کنیم . در ضمن قانون هم داریم روند رسیدگی به مزاحمت خیابانی بانوان |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منم میدونم قانون داریم .اجرا نمیشه . در ضمن ما گزینه ی آبرو داریم که جلوی شکایت رو میگیره . جلوی کلانتری نارمک جلوی سرباز وظیفه نگهبان در کلانتری
مرد بی شعوری به من حرف رکیک زد . سرباز هم خندید . آره حتما میرفتم شکایت میکردم . الگو سازی تو این آشفته بازار ان شالله به نوه ی من میرسه که نشنوه سلام جیگر . |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۳)skyeygirls نوشته است: sexual harassment در ایران جایگاهی نداره . چند تا تاپیک هم تو تالار دیدم . شکایت زن .روند قانونی. ما نیاز به غیرتی شدن مردان تو خیابون نداریم و قانون میخواهیم . سلام . تعجب میکنم از برداشت شما !!! یکی از تعاریف sexual harassment ( آزار جنسی ) به این قراره : فرد آزاردیده صرفاً همان قربانی نیست. بلکه اگر فردی شاهد آزار جنسی نیز بوده و این رفتار بر او تاثیر منفی گذاشته است نیز آزاردیده تلقی می شود. با توجه به این تعریف خود مرد هم شامل این آزار میشه پس در نتیجه منظور دوست ما این برداشت شما نبوده . ایشون مقصودش صفت غیور بودن خداست که در مردان بیشتر نمود پیدا کرده و عکس العملی که میتونه این صفت به عنوان صفات الله داشته باشه در هر فرد رو احتمالا میخوان مورد واکاوی قرار بدن . منظور بهترین عکس العمل .
|
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
پاسخ شما چیه soshiant ؟
|
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خوب شما آقایون ادامه بدید .بیشتر از این وارد نمیشم .
خواستم دو جین قانون از sexual harassment بزارم که دیدم من غربزده هستم . تاپیک غیر ارزشی میشه . خواستم تعریف شما رو با اصولی که خوندم تشریح کنم . دیدم تهش میشه که حرف نزن.هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس. این آخرین پستم هست . نقل قول نکنید از من . بیخودی وارد شدم . فقط یه کاری کنید نوه ی من ان شالله نشنوه عروس مامانم میشی .
|
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۲ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ممنون بابت موضوع و نظرات.
![]() اول از همه خود خانم ها باید طوری رفتار کنن که به آقایون اجازه این توهین هارو ندن. و اینکه آقایون باید اول رفتار خودشونو درس کنن...خیلی ها خودشون با همه درگیرن به زن خودشون میرسه یه جور دیگن... ولی اگر هم اتفاق افتاد که زیاده....اگه آقایی همراه داره که بهتره خانم دخالت نکنه و خود آقایون حل کنن ولی نه اینکه اونم جو رو بدتر کنه و فحاشی کنه... ولی اگه خانم تنهاست دو حالت داره.... یا خانمه شروع کرده....یا آقائه مریضه... در اولی:مثلا یه سریع ها اعصاب ندارن یکی بهشون بخوره رسواش میکنن و... اینجا اول باید خانم رو آروم کرد و دور کرد و آقائرو هم. در دومی: خوب آقایون باید نسیت به تمام خانم های جامعه غیرت داشته باشن و باهاش محکم برخورد کنن.... مثلا برن بزنن تخت سینش بگن آقا درست رفتار کن و تذکر بدن و پرو بود بگیرنش بدن دست پلیس.آدما اینجورین وقتی چندبار این کارارو بکنه چند نفر جلوشون دران دنبال شر نمیرن ![]() من خودم بابام حساسه ببینه پسرا پرو بازی در میارن میره محترمانه و با تحکم یقشونو میگیره میگه برو پرو بازی در نیار جم شو و ازین کارا ... حالا اون خانم هرکی باشه و هر تیپی... تازه به دخترام تذکر میده ![]() امیدوارم درست بیان کرده باشم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟! | Bahar | 157 | 70,500 |
۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۷ آخرین ارسال: صبا |
|
| علت عدم رغبت پسران به ازدواج! | وحید110 | 51 | 27,381 |
۲۷/بهمن/۹۲ ۶:۱۲ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|

و تذکر بدن و پرو بود بگیرنش بدن دست پلیس.