کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیام رهبر انقلاب در عرصه جنگ نرم(مهم و کوتاه)
۳:۴۱, ۲۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۴:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
پیام رهبر انقلاب به انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

عرصه جنگ نرم بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک‌اشتروار می‌طلبد/ با تمام وجود خود را برای این عرصه آماده کنید
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، پیام حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای خطاب به نشست سراسری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل را ابلاغ کرد.



[تصویر: 13920502000330_PhotoA.jpg]


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به نشست سراسری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل قرائت شد.

حجت الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سراسر کشور با شرکت در اردوی اتحادیه انجمن های اسلامی که در مشهد برگزار شد، پیام مقام معظم رهبری را قرائت کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

"سلام مرا به فرزندان انقلابی‌ام برسانید و از تلاش‌های جهاد گونه آنان در ترویج و پاسداری از آرمانها‌ی امام و انقلاب تشکر کنید و چند نکته را به آنان یاداوری کنید:

1) در کنار تحصیل علم و دانش از فرصت جوانی برای تهذیب نفس و انس با خدا و آشنایی عمیق با معارف قرآن و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) بهره ببرید.

2) شما افسران جوان جنگ نرم هستید و عرصه جنگ نرم بصیرتی عمار گونه و استقامتی مالک اشتر وار می‌طلبد؛ با تمام وجود خود را برای این عرصه آماد کنید.

3) نظام سلطه را با تمام ابعاد و لایه هایش بشناسید و اهداف و راهبردهای واقعی آن را تحلیل کنید و برای رویارویی با آن تمام ظرفیت‌های خودتان را به کار گیرید و در این مسیر به وعده‌های خداوند اطمینان داشته باشید.

4) تشکیلات می‌تواند معبد باشد، ولی مبادا تبدیل به معبود گردد؛ اصول و ارزشهای عقیدتی و معنوی خودتان را در قالب تشکیلات حفظ و بر صمیمیت و همدلی بین اعضا تاکید کنید.

5) افق های روشنی در مقابل شما جوانان قرار دارد، این کشور و انقلاب با دست پرتوان شما آینده‌ای امید بخش در پیش رو خواهد داشت؛ بر تلاش های خود بیافزایید و برای رسیدن به قله‌های پیشرفت و تعالی از هم‌دیگر سبقت بگیرید."
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مجید املشی ، Havbb 110 ، ضحی ، sagheb ، help me ، jafar ، قلب ، Hadith ، fafa* ، هانا ، رضوانه ، revenger ، Ali#59 ، SAViOR ، مرهم ، السا ، خادمة الزهرا ، سجاد313 ، عبدالرحمن ، yektasepas ، Agha sayyed ، أین المنتظر ، soheyl68 ، hamediran
۱۲:۲۳, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول: 2) شما افسران جوان جنگ نرم هستید و عرصه جنگ نرم بصیرتی عمار گونه و استقامتی مالک اشتر وار می‌طلبد؛ با تمام وجود خود را برای این عرصه آماد کنید.

افسران جوان جنگ نرم

یا علی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، رضوانه ، SAViOR ، السا ، سجاد313 ، عبدالرحمن ، jafar ، help me ، مجید املشی
۱۵:۰۵, ۲۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۶ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۲ ۳:۴۱) نوشته است:   4) تشکیلات می‌تواند معبد باشد، ولی مبادا تبدیل به معبود گردد؛ اصول و ارزشهای عقیدتی و معنوی خودتان را در قالب تشکیلات حفظ و بر صمیمیت و همدلی بین اعضا تاکید کنید.
واقعا این یه تیکش گره از کارم باز کرد..حالا شاید منظورش واقعن برداشت من نباشه ولی خوب تاثیر داشتWink
خدا برای این ملت حفظش کنه ان شا اللهBlush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، SAViOR ، رضوانه ، السا ، سجاد313 ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، قبیله منتظر
۱۵:۰۹, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4

دقیقا 4 خیلی مهمه و اصلا برادرای ارزشی بهش توجه ندارنBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، السا ، عبدالرحمن
۱۸:۵۰, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۹)revenger نوشته است:  دقیقا 4 خیلی مهمه و اصلا برادرای ارزشی بهش توجه ندارنBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۵:۱۴, ۲۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
علامه مصباح یزدی در پاسخ به دانشجویان برای تببین وِیژگی‏‎های مالک اشتر/
مالک بودن یعنی تشخیص خدعه بودن قرآنی که بر سر نیزه معاویه است/مالک ازعمل به‌فرامین فراتر رفته و به منویات و خواست ولی عمل می‏‎کرد
پنچشنبه گذشته،
جمعی از اعضای شورا و فعالان دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان در دیدار صمیمی با آیت الله مصباح یزدی، ضمن تقدیر از این عالم زمان شناس، سوالاتی را پیرامون تشریح پیام رهبر انقلاب به تشکل‏‎های دانشجویی و تبیین ویژگی‎های مالک اشتر به عنوان الگوی مد نظر رهبر انقلاب برای فعالیت سیاسی و اجتماعی دانشجویان در دوره فعلی مطرح کردند.
[تصویر: 1_57.jpg]
به گزارش رجانیوز، نماینده دانشجویان حاضر با قرائت متنی در تجلیل از علامه مصباح یزدی عنوان کرد: تجليل مي‌کنيم از بزرگ مردي مبارز، مومن و عامل که چه در دوران مبارزات انقلابي و اثبات حقانيت مباني انقلاب اسلامي و چه در دوران استقرار حکومت اسلامي، استقامت کرد و در مقابل انحرافات بعدي از اصول انقلاب ذره‌اي کم نگذاشت و از چيزي جز خداوند نترسيد. نه از هيمنه پوشالي استکبار و نه از فشارها و توهين‌هاي بدخواهان و حسودان - نمونه‌ي بارز و عملي از پيروي از خط امام و خط رهبري - الگوي ملموس و عالي از عمل، وظايف و تکاليف انقلابي بدون مصلحت انديشي‌هاي غيرانقلابي - مثال در دسترس از بصيرت عمارگونه و استقامت مالک اشتروار براي بيداري دانشجويان و تشکل هاي دانشجويي انقلابي.
در اين ديدار صميمانه که در پنجمين مجمع نمايندگان اتحاديه‌ي جامعه اسلامي دانشجويان سراسر کشور با موضوع تبيين منشور 5 ماده‌اي بيداري دانشجويي در دهه‌ي چهارم انقلاب اسلامي با حضور دانشجويان از 50 دانشگاه کشور برگزارگرديد، از آيت‌الله مصباح يزدي درخواست شد تا به تبیین شخصیت و جایگاه مالک اشتر در دوران حکومت امیرالمومنین علیه السلام بپردازند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمة الله علیه) نیز با تقدیر از حضور این دانشجویان اظهار کرد: یکی از برکات رهبر معظم انقلاب اهتمامی است که ایشان به نسل آینده و رشد معنوی و فکری این افراد دارند و در واقع آینده کشور و انقلاب به این امر بستگی دارد. به پیشگاه خداوند شکرگزار هستم که به برکت خون شهدا و رهبری امام و مقام معظم رهبری جوانان در سطح بالای بینش، اخلاص و فداکاری هستند و براساس فرمایش رهبری این جوانان نه تنها از جوانان ابتدای انقلاب کمتر نیستند بلکه از آنها پیشی گرفتند.در فرمایش رهبری به شما دانشجویان این نکته اشاره شده که شما سربازانی مانند بصیرت عمار و استقامت مالک اشتر باشید.
وی تصریح کرد:‌ عمار از جمله افرادی بود که همه حرکات پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را زیر نظر داشت و سعی می‌کرد به همان اعمال و رفتار به طور عمیق و دقیق عمل کند.
[تصویر: 4_43.jpg]
علامه مصباح‌یزدی عنوان داشت: امروز در برخی از تحلیل‌های سیاست‌مداران این امر وجود دارد که گناه خود را به گردن دیگران می‌اندازند. در هیچ حالتی نباید شانه از بار مسئولیت خارج کنیم و حتی در مواردی که احساس می‌‌شود که حضور وی نقشی در پیروی از حق دارد، نباید از تکلیف خودداری کند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمة الله علیه) یادآور شد: مالک اشتر فردی بود که نقش موثری در پیروی از امیرمومنان(علیه السلام) ایفا کرد ولی به طور حقیقی هنوز ویژگی‌های وی شناخته نشده و یکی از غربت‌های وی محسوب می‌شود. علامه حلی در کتاب رجال خود به نقل از امیرالمومنین علیه السلام ذکر کرده که منزلت مالک اشتر نسبت به من مانند منزلت من نسبت به پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است بنابراین این امر از امتیازات شخصیت مالک اشتر است.
علامه مصباح‌یزدی خاطرنشان کرد: برخی از دانشجویان در دوران کنونی به صورت نمادین پایشان را جای پای کسی می‌گذارند که فکر می‌کنند راهش درست است و البته این کار نمادین است. کسانی هستند که رهبر را برای اینکه جا پای رهبر بگذارند قبول دارند و برخی از افراد به درجاتی می‌رسند که تشخیص می‌دهند که پیامبر و امام معصوم از طرف خداست و در همه حرکات و صفات از او تقلید می‌کنند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمة الله علیه) خاطرنشان کرد: سید حسن نصر الله در بیانی می‌گوید فکر نکنید که حزب الله لبنان منتظر است تا آیت‌الله خامنه‌ای پیامی دهد، حزب الله در فکر است که آقا چه چیزی دوست دارد تا با تمام وجود خواسته ایشان را بپذیرد.
[تصویر: 2_52.jpg]
وی یادآور شد: مالک اشتر نیز پیروی کامل از امیرمومنان(علیه السلام) داشت و تمام وجودش را در اختیار این امام بزرگوار گذاشت که برای هر فردی این امر میسر نیست و حتی عمار نمی‌توانست مانند مالک اشتر باشد. مالک اشتر در زمینه شجاعت،‌ عبادت، تواضع و... یک نمونه و آینه تمام نما از شخصیت حضرت علی(علیه السلام) بود.
علامه مصباح یزدی خاطرنشان کرد: شجاعت مالک اشتر چنان بود که حتی دشمنان نیز از مالک اشتر می‌ترسیدند و حتی احدی را در میدان جنگ زنده نمی‌گذاشت. تواضع، فروتنی، بی‌اعتنایی به دنیا،‌ اخلاص،‌ شناخت دین و ارزش‌های دینی را از جمله ویژگی‌های دیگر مالک اشتر بود.
وی با اشاره به رجزهای مالک اشتر در میادین نبرد گفت: مالک اشتر در رجزهای خود افراد را به دفاع از دین خدا فرا می‌خواند و این طور طرز فکر سبب استقامت وی شده بود و محبوب‌ترین خلایق در پیشگاه خداوند کسانی هستند که استقامت می‌آفرینند.
علامه مصباح‌یزدی خاطرنشان کرد:‌ این باور خود به خود استقامت می‌آفریند و اینکه انسان مراقب باشد و تنها برای خدا بجنگد و در کنار عرب، ترک و ترکمن برای اسلام جنگ کند در ایجاد استقامت موثر است.
وی دشمن‌شناسی را از ویژگی‌های دیگر مالک اشتر ذکر کرد و افزود: مالک اشتر از کسانی بود که حرکت‌ها را تحلیل می‌کرد و مصادیق اسلامی را می‌سنجید.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمة الله علیه) خاطرنشان کرد: بصیرت از ویژگی‌های مالک اشتر بود و مقام معظم رهبری نیز روی آن تاکید دارند ولی ما هنوز به ذات این حرکت پی نبردیم و بر اساس وظیفه خود برای کسب بصیرت تلاش نکردیم و قدر آن را نمی‌دانیم.
وی ادامه داد:‌ در جنگ با معاویه عمر و عاص دستور داد قرآن سر نیزه ببرند و امیرمومنان(علیه السلام) در برابر این ادعا بیان کرد که من قرآن ناطق هستم و در این زمان مالک تنها به دستور ولی خود از میدان برگشت.
علامه مصباح‌یزدی یادآور شد: ایمان، تواضع، اخلاص و اطاعت از رهبر از ویژگی‌های شخصیتی مالک اشتر محسوب می‌شود بنابراین نباید فریب ادعاهای دشمنان را در زمینه پیشنهاد صلح خورد زیرا آنها هیچ‌گاه مصلحت شما را نمی‌خواهند.
وی عنوان داشت:‌ شگرد دشمنان این بود که قرآن را سر نیزه بردند ولی باید پشت صحنه را مشاهده کرد و فهمید که پشت صحنه چه صحبت‌هایی می‌کنند و چه قول‌هایی می‌دهند و در یک کلام بصیرت، ‌ایمان و تقوا را قبول کرد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمة الله علیه) خاطرنشان کرد: کیفیت را در نظر بگیرید زیرا در پایان نیز کسانی باقی می‌مانند که انگیزه اطاعت از خدا را داشته و پیرو خدا باشند و اطاعت از رهبری را که مورد رضایت امام زمان است همواره سرلوحه امور قرار می‌دهند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، عبدالرحمن ، قبیله منتظر
۱۱:۴۱, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
[تصویر: rahbar_afsaran_jang_narm.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  رهبر انقلاب: اقتصاد مسئله اصلی کشور است Mohammad Trust 1 1,170 ۱۷/خرداد/۹۵ ۶:۰۱
آخرین ارسال: بیداری اندیشه
  رهبر انقلاب: اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید Mohammad Trust 11 4,123 ۱۵/خرداد/۹۵ ۱۴:۰۵
آخرین ارسال: مهدی2012
  بررسی استراتژیک نامه رهبر انقلاب در گفتگو با «حسن عباسی» سیمرغ 8 5,723 ۱۷/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۵
آخرین ارسال: مصطفي مازح7610
Lightbulb فیلم: وظیفه افسران جنگ نرم از نظر رهبر معظم انقلاب بچه مثبت 0 1,763 ۱۲/آبان/۹۱ ۲:۱۷
آخرین ارسال: بچه مثبت

پرش در بین بخشها:


بالا