|
تحصیلات تکمیلی (ویژه دانشجوها)
|
|
۹:۴۰, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام این تاپیک مخصوص عزیزانیست که میخوان برای سال اینده امتحان ارشد دکترا و یا امتحانات تخصصی مثل وکالت نظام مهندسی و ...شرکت کنند در این تاپیک که با مشارت همه عزیزان ان شاالله پیش خواهد رفت . در مورد چگونه خواندن . این که به هدف هفتگی رسیدیم یا نه مشاوره های تحصیلی و انتخاب رشته خواهیم پرداخت چراشم خیلی واضح است . وقتی در محیطی قرار میگیریم که جوش با خواست ما یکیه برای رسیدن بهش تشویق میشیم و میتونیم خیلی بهتر جلو بریم . خصوصا درس خوندن که در تنهایی و ساعات طولانی در روز انجام میشود . به عنوان اولین حرکت باید منابع رو شناخت که این کار اسونی نیست . بعد برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت رو انجام داد . بعد از اون دیگه باید هر هفته چک کرد ببینیم به اهدافمون رسیدیم یا نه . علت رو شناسایی و منهدم کنیم . حالا که ما توی این ساعت داریم وقتمون رو میگذرونیم بهتره کاری کنیم که از جو درس خوندن و کنکور هم خارج نشیم التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۷, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از موضوع خوبی که گذاشتید به نظر من برای کسانی که الان کارشناسی هستند و قصد دارند برای ارشد ادامه تحصیل بدن چیزی که خیلی مهمه ، این هست که درس های هر ترم رو به خوبی متوجه بشن و اشکالات درسی شون رو توی همون ترم برطرف کنند تا وقتی که به ترم 6 و 7 رسیدند که میخوان بخونند برای ارشد دیگه نیازی نباشه دنبال درک مفاهیم برن .. این که درسهای ترم های اول رو در زمانی که میخوان برای کنکور بخونند فراموش کرده باشند طبیعی هست اما اگر مفاهیم رو به درستی متوجه شده باشند ، این مشکل فراموشی با مرور کردن برطرف میشه.. |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خیلی خوبه که بچه ها دنبال علم آموزی اند ایشالا که همه دوستان تالار تو رشته های خودشون تا دکترا و مافوق دکترا
برن بالا.ولی خداییش قبل این همه انرژی و وقت گذاشتن بشینید دودوتا چهارتا کنید که آیا این درس خوندن مفید هست یا فقط برا مدرک و کلاس گذاشتنه. من که دوباره برگردم عقب ارشد نمیخوندم و به مطالعاتی که علاقه داشتم و مفید بود میرسیدم. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یه بحثی را بگم تجربه و صحبت کردن با خیلی ها اینو روشن کرده برایم برای فوق لیسانس اول موقعیت کاری و بعد مراحل زندگی را مشخص کنید و سپس دنبالش برید بیشتر و بهتر میتواند کمکتان کند البته این موضوع برای اقایون گفتم یا علی. |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۲۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۰ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:یعنی ما نباید به فکر موقعیت مالی و آیندش باشیم آیا؟؟ جمله مرا متوجه نشدید یا من بد رسوندم ![]() منظور این است اقایون اول تکلیف کار و شغل ایندشون با توجه به اینکه میخوان اقتصاد یک خانواده را تامین کنند مشخص کنند اول مشغول کار شوند بعد برن ادامه تحصیل بالاتر از لیسانس ولی خانمها این مشکل را ندارن ،و میتوانند بعد از کارشناسی دغدغه اشان فوق باشد یا علی. |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۲ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بازم همون شد
![]() البته خوب از یه نظرایی هم درست میگید.چون خانما حتما نمیخوان کار کنن. ولی من خودم از پیشنهاد شما پیروی میکنم...در هر صورت تشکر. ![]() (۲۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۷)mbaghaee نوشته است: ولی خداییش قبل این همه انرژی و وقت گذاشتن بشینید دودوتا چهارتا کنید که آیا این درس خوندن مفید هست یا فقط برا مدرک و کلاس گذاشتنه. والا برا کلاس گذاشتن که نیست.برای تخصصی شدن در گرایشه. ولی خوب اینم من زیاد شنیدم که افراد زیادی پشیمونن و برای همین آدم دو دل میشه...میشه شما رشتتونو بگین و چرا پشیمونین؟؟؟دوست نداشتین گرایشتونو یا..؟؟؟
|
|||
|
|
۲:۱۷, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
جسارتا این تاپیک فقط برای روش های خوندن و کساییه که میخوان ارشد بدن با هم مشورت کنند و توی جو باشند .
یا حق |
|||
|
|
۲:۳۱, ۲۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۲:۳۲ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۶:۳۴, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من که همین الان دارم برمامه مینویسم برای شروع
دوستان یه سری منابع خوب یا کلاس خوب برای رشته ی برق قدرت یا برق کنترل سراغ دارن بگن، ممنون میشم |
|||
|
|
۶:۴۷, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خوب ما در این هفته منابع رو مشخص میکنیم . و اگر بتونیم از این بودجه بندی موسسات هم استفاده کنیم بهتره .
یعنی برای یک هفته مشخص باشه چه دروسی و چه میزان از اونها رو باید بخونیم . به همراه تست های سالهای گذشته |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

برن بالا.

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)