|
تحصیلات تکمیلی (ویژه دانشجوها)
|
|
۹:۴۰, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام این تاپیک مخصوص عزیزانیست که میخوان برای سال اینده امتحان ارشد دکترا و یا امتحانات تخصصی مثل وکالت نظام مهندسی و ...شرکت کنند در این تاپیک که با مشارت همه عزیزان ان شاالله پیش خواهد رفت . در مورد چگونه خواندن . این که به هدف هفتگی رسیدیم یا نه مشاوره های تحصیلی و انتخاب رشته خواهیم پرداخت چراشم خیلی واضح است . وقتی در محیطی قرار میگیریم که جوش با خواست ما یکیه برای رسیدن بهش تشویق میشیم و میتونیم خیلی بهتر جلو بریم . خصوصا درس خوندن که در تنهایی و ساعات طولانی در روز انجام میشود . به عنوان اولین حرکت باید منابع رو شناخت که این کار اسونی نیست . بعد برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت رو انجام داد . بعد از اون دیگه باید هر هفته چک کرد ببینیم به اهدافمون رسیدیم یا نه . علت رو شناسایی و منهدم کنیم . حالا که ما توی این ساعت داریم وقتمون رو میگذرونیم بهتره کاری کنیم که از جو درس خوندن و کنکور هم خارج نشیم التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
برای حقوق جزا و جرم شناسی برخی از کتابهایی که میتونه کمک کنه جزای عمومی: 1.جزای عمومی جلد 1&2 ----------------------------- دکتر محمدعلی اردبیلی 2.جزای عمومی جلد 1&2 ----------------------------- دکتر هوشنگ شامبیاتی 3.محشای قانون مجازات.ا ----------------------------- دکتر ایرج گلدوزیان 4.بایسته های ح جزای عمومی ----------------------- دکتر ایرج گلدوزیان 5.زمینه حقوق جزای عمومی ------------------------- دکتر رضا نوربها جزای اختصاصی: 1.ح جزای اختصاصی ---------------------------------- دکتر ایرج گلدوزیان 2.ح جزای اختصاصی جلد1&2 ------------------------ دکتر هوشنگ شامبیاتی 3.ح جزای اختصاصی 2&3 ---------------------------- حسن میرمحمدصادقی 4.ح جزا اختصاصی ------------------------------------ محمدهادی صادقی 5.قانون چک اصلاحی 1382 آ.د.ک: 1.آیین دادرسی کیفری جلد 1&2 ---------------------- محمد آشوری 2.آیین دادرسی کیفری جلد 5 -------------------------محمد آخوندی 3.ق.آ.د.ک مصوب 1382 4.ق اصلاح قانون تشکیل دادگاهای عمومی و انقلاب 1381 متون فقه: 1.لمعه دمشقیه -------------------------------------------- حمید مسجدسرایی 2.گزیده متون فقه ------------------------------------------- ابولحسن محمدی 3.مباحث حقوقی شرح لمعه ------------------------------ اسدالله لطفی 4.بیع و خیارات --------------------------------------------- روشنعلی شکاری متون حقوقی: low text low made simple oxford low G.C.S.E low فرهنگ حقوقی لاهه البته خوندن قوانین و بروز بودن بسیار موثر هستش.[/b] |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
البته برای جرای اختصاصی فقط کتاب های دکتر میر محمد صادقی برای عمومی دکتر اردبیلی
ایین دادرسی هم داره عوض میشه فعلا باید دست نگه داشت کلا برای جرای اختصاصی فقط از نظرات دکتر میر محمد صادقی استفاده میشه در مورد متون فقه هم کتاب فقه استدلالی و تحریر الروضه فی الشرح لمعه میشه گفت بهتره . |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممنون درباره همه ی رشته ها یا فقط وکالت؟؟
|
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
همه رشته ها بیشتر منظور تلاش و فعالیت برای خوندنه و بجز خود منابع بقیه مسایل مثل برنامه ریزی و ... مشترکه
|
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
امروز رفتم برای آزمون ارشد!
نرم افزار باورتون میشه همه سرجلسه خواب بودن؟؟؟! به شوخی آخر ساعت برگشتم میگم :پاشید بچه ها صبح شده!!! البته یکیشون جدی نگاه کرد فکر کنم خوشش نیومد!!! خب چیکار کنم ؟!حقیقته دیگه! ببینید دوستان اگر واقعا میخواید قبول بشید هم کمیت و هم کیفیت درست خوندنتون مهمه هر دو باهم مثلا من کارشناسی رو همزمان که مدرسه میرفتم خوندم و قبول شدم ولی ارشد و دکترا کلا بحثش فرق میکنه! مثلا رشته ما که امروز من دیدم کپ کردم!!!!خیلی از سوال ها تحلیلیه تو مخی بود! یعنی از اون سوالایی که واقعا نیاز داره به درک کامل درس و تست زدن زیاد مخصوصا تست این مدرسان شریف هم واقعا خوبه به نظرم خیلی خوب نکته ها رو گفته اگر از بچه ها کسی نیاز داره مهمترین منابع ارشد نرم افزار رو اینجا مینویسم(نه فقط مدرسان. همه منابع) پولیه ها!!! شوخی! آخه هر کدوم از این منابع رو کلی پرس و جو کردیم تا فهمیدیم کدوم از همه بهتره مخصوصا از استادا |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۲۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۶ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چشم
بذارید منابع رو کامل کنم مینویسم راستش من از خیلی استادامون پرسیدم نهایتا به این تصمیم رسیدم نرم افزار بهتره حالا اگر خواستید تو پیام خصوصی میگم چرا |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خب لیست منابع مهم برای کارشناسی ارشد نرم افزار:
زبان عمومی و تخصصی (کتاب زبان عمومی و تخصصی کامپیوتر انتشارات گسترش علوم پایه ٬مولفین:حسین رضوانی و حمیدرضا مقسمی٬کتاب جامعیه٬٬٬٬٬یکی هم کتاب زبان تخصصی ارشد مدرسان) ریاضیات مهندسی( کتاب مدرسان شریف) آمار و احتمالات( دکتر نیکوکار ٬دانشگاه علم و صنعت) محاسبات عددی( کتاب مدرسان شریف و کتاب محاسبات عددی انتشارات پوران پژوهش تالیف: هادی یوسفی) ساختمان گسسته( اینم پوران پژوهش الان مولفش رو یادم نیست...بعدا مینویسم) ساختمان داده( انتشارات گسترش علوم پایه٬مولف:مقسمی٬ و ساختمان داده مدرسان شریف مولف: بهروز تبریزیان) نظریه زبان و ماشین ها( انتشارات گسترش علوم پایه٬مولفین: مقسمی و شریعت زاده) مدار منطقی( انتشارات گسترش...٬مولف: مقسمی) معماری کامپیوتر( انتشارات پوران پژوهش٬مولف: هادی یوسفی و کتاب معماری کامپیوتر انتشارات خراسان٬مولف: موریس مانو٬ مترجم: دکتر سپیدنام) سیستم عامل( انتشارات گسترش علوم پایه٬مولف: مقسمی٬ و کتاب سیستم عامل انتشارات مدرسان٬مولف: نامی) کامپایلر( انتشارات گسترش.. ٬مولفین: رافع و مقسمی) زبان های برنامه سازی( هوروویتز٬ و کتاب زبان های برنامه سازی انتشارات مدرسان٬مولف:راه پیما) طراحی الگوریتم( انتشارات پوران پژوهش٬مولف: هادی یوسفی) پایگاه داده( انتشارات پوران پژوهش٬مولف: سهرابی) |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
مرسی
![]() باید برم با مقسمی یه دیداری داشته باشم