کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سربازان فضای مجازی بسم الله بگید (فرصتی برای شما)
۱۶:۱۷, ۲۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۱ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند سبحان
سلام

اگر برنامه ی زندگی شما تا 2-3 سال بعد اجازه می دهد که سایتی رو به صورت روزانه مدیریت کنید، فقط کافیه یک طرح و برنامه ارائه بدید،
این جانب یک وب سایت کامل با طراحی کاملا اختصاصی در اختیارتون قرار می دم تا من و شما هم وارد خاکریزهای پنهان جنگ نرم بشیم.

توجه کنید که برای این که سایت شما دیده بشه و مخاطب جذب کنه و حامی داشته باشه، باید حداقل 2 سال به صورت روزانه (یا یک روز در میان) وقت بذارید و محتوا بذارید و همچنین در سایت ها و رسانه ها حضور داشته باشید.
پس دوستانی که در آستانه ی ازدواج و تحصیلات تکمیلی و کنکور و یا هر برنامه ای که مانع این کارشون می شه هستن، بدونن که مهم نیت بوده. و دوستانی که زمان و علاقه ی این کارو دارن، یک طرح از سایتی که می خوان مدیریت آن را به عهده داشته باشند تهیه کنند و با من در میان بذارن تا انشاالله شروع کنیم.
توجه کنید که منظور از طرح اینه که مثلا می خوان سایت مطالب متنی داشته باشند؟ در چه زمینه ای؟ مخاطب سایت شما کیست؟ سایت به زبان فارسی یا انگلیسی یا چند زبانه؟ چند نفر هستید و توان شما برای تهیه ی چه مطالبی است؟ و توان مالی برای تبلیغات سایت دارید یا خیر؟
این ها برای اینه که طرح هایی رو شروع کنیم که واقعا ادامه شون بدیم و حتی روز به روز پر شتاب تر.

این بک پیام تجاری نیست. توجه کنید که سایت به صورت کاملا رایگان تهیه و در اختیار شما قرار می گیرد. تا بنده هم سهمی در این نبرد داشته باشم. البته بعد از یک سال، هزینه های سالانه به مبلغ حدودی 20 تا 40 هزار تومان خواهید داشت که بابت هاست (فضای میزبانی سایت شما) و تمدید دامنه (آدرس سایت) است. البته این ها هزینه نیست و بزرگترین سرمایه گذاریه. این پول هاهم به شرکت هایی پرداخت می کنید که بنده باهاشون ارتباطی ندارم.

ضمنا می تونید حتی اگر یک محصول دارید، در سایت به فروش برسانید و یا فروشگاه مجازی بزرگی در کنار سایتتون داشته باشید. راه های دیگری هم برای کسب درآمد از سایت وجود داره. اینو گفتم که بدونید هزینه هاتونو می تونید جبران کنید. اما هدف چیز دیگه ای باشه.

بسم الله

یکی از پیشنهادای من، سایتی در مورد کسایی که مسلمون نبودند و مسلمون شدن هست. وقتی مسایل رو طوری مطرح کنید که کسی که خودش مسلمون نیست، بتونه از طریق افکار و گفته های فرد تازه مسلمان شده، به معرفت و آشنایی برسه که ذهنش کنجکاو بشه و بره مطالعه کنه در مورد اسلام، کار ارزشمندیه.
با جمع آوری مصاحبه ها و گفته های این افراد، می شه نتیجه گیری هایی کرد و مطالب بسیار ارزشمندی ازشون استخراج کرد. همین که بانوان می گویند بعد از این که محجبه شدم کسی من رو به خاطر زیبایی های ظاهریم دوست نداشت و توجه ها به باطن رسید. یا مثلا مردی که از حجاب زنش ابراز رضایت می کنه و احساس می کنه حریمی در زندگی شون ایجاد شده.
این که اینر عزیزان روزی مسلمون نبودند و مسلمون شدند، ذهن غیرمسلمون هارو به فکر وامی داره.
اگر چنین سایتی به صورت چند زبانه ایجاد بشه عالیه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، قلب ، Aryha ، Ali#59 ، مجید املشی ، مجنون العباس ، MohammadMeraj ، fiftynine ، هایرو ، soshiant ، ماحی ، Eve
۱۷:۴۳, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
اگر سایت بزنیم عمر کوتاهی خواهد داشت و دردسرهای فراوان
بهترین کار ایجاد یک وبلاگ است که هم ماندگارتر و پایدارتر و هم دردسر کمتری دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، sarallah ، السا
۲۳:۵۷, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۷:۴۳)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
اگر سایت بزنیم عمر کوتاهی خواهد داشت و دردسرهای فراوان
بهترین کار ایجاد یک وبلاگ است که هم ماندگارتر و پایدارتر و هم دردسر کمتری دارد.
آها
دشمن سایت می زنه و کارشو می کنه
ما هزینه نکنیم و دردسر نکشیم.

اگر امام و پیغمبر و با غیرتا و انقلابی ها و دلاورمردای دفاع مقدس هم همین تفکرو داشتن فاتحه ی انقلاب خونده شده بود.

دارم می گم سایتو مفت و آماده می ذارم جلوت که نشون بدی غیرتتو. بعد می گی هزینه داره؟
تو دیگه کی هستی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Ali#59 ، yashar1374
۱۲:۲۵, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
من همونیم که هستم.
نگهداری یک سایت اونم تو این اوضاع هک سخت تر از وبلاگه
وبلاگ عمرش حداقل 5 ساله ولی سایت حداکثر 2 سال
حالا اومدو شما خسته شدی یا کار داشتی سایتت هم از کار میوفته ولی وبلاگ ادامه دارهCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۲:۲۸, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۵)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
من همونیم که هستم.
نگهداری یک سایت اونم تو این اوضاع هک سخت تر از وبلاگه
وبلاگ عمرش حداقل 5 ساله ولی سایت حداکثر 2 سال
حالا اومدو شما خسته شدی یا کار داشتی سایتت هم از کار میوفته ولی وبلاگ ادامه دارهCool
از نظر از کا افتادن، هر دو شبیه هم هستن. تفاوتی وجود نداره و هر کس خسته شد، می تونه سایت یا وبلاگشو به فرد دیگه ای واگذار کنه. نظری که در مورد عمر وبلاگ و سایت دادید هم درست نیست. نمی دونم بر چه اساس گفتید.
۲۳:۲۲, ۲۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۷:۲۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
فکر می کردم اون قدر دوستان اعلام همکاری کنن که فرصت نکنم به کارای خودم برسم. اما اونقدر دوست دارم این کارو انجام بدم که برام مهم نیست درآمدمو کم کنم که بخوام چند سایت برای جنگ نرم طراحی کنم.
گفتم همه ی مخارج راه اندازی شو می دم. یعنی برای هر سایت 22,000 تومان بابت هاست و حدود 5,000 تومان بابت دامنه. بعد چند روز وقت بذارم و قالب رو طراحی کنم و سایتو آماده بذارم جلوتون که شروع کنید. تازه آموزش دادن و پشتیبانیش بمونه. فکر کردم ایرانی جماعت این طوری کار می کنه. اما نه! حتما باید جنگ باشه که ما خودمونو تکون بدیم. حتما باید شرایط سخت باشه که نام ایران و ایرانی بدرخشه.
هنوز تکالیفمونو نشناختیم.
خودم سایت می زنم
می خوام چند زبانه بزنم و اونقدر پر سر و صدا کار کنم که چند نفر پای همین سایت شهید شن (انشاالله یکیش خودم). بعد چند تا شهید جنگ سایبر داشته باشیم، اون موقع یه تکونی به خودمون در این زمینه می دیم.
اون موقعی که رهبر معظم بیان می کنن در این زمینه فعال باشید، می گیم جانم فدای رهبر و ما همه سرباز توییم. زمان عمل که می رسه، سکوت همه جارو فرا می گیره.
من که دعا می کنم جنگ بشه. یه جنگ تمام عیار تا ما تکون بخوریم و یه حرکتی داشته باشیم.
[تصویر: 81106946499941019978.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، mahyamatin ، MohammadMeraj
۱۶:۳۶, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
به زودی کلید می زنم :

-سایتی مخصوص کودکان و نوجوانان، کتاب های آنلاین، کتاب هایی که کودکان و نوجوانان روش کلیک می کنند و به صورت آنلاین، مطالعه می کنند. محتوای این کتب، ایران و اسلام را به کودکان می شناساند و ذهن آن ها را کنجکاو می سازد. دسته بندی گروه سنی در این سایت در نظر گرفته می شود. همچنین دسته بندی جنسیتی برای برخی کتب گروه سنی نوجوانان در نظر گرفته خواهد شد.
این سایت ابتدا تنها به زبان فارسی خواهد بود. برای تهیه ی محتوای کتب هم راه هایی وجود داره که در حال بررسیه. و در صورت صلاحدید، دوزبانه خواهد شد.

-وب سایت سبک زندگی. اتفاقا می خوایم در این سایت، بیشتر از تغذیه و مد و لباس و ... و صورت ظاهری زندگی، به باطن و مغز زندگی و آن چیزهایی که شکل دهنده ی زندگی هستن بپردازیم. ابتدا زبان فارسی و در آینده ای نزدیک، دوزبانه.

-پرونده های سیاه؛ سایت چند رسانه ای (متن، تصویر، کلیپ، صوت و ...) از وقایع کثیفی که تروریست های جهانی به بار می آورند. این سایت چند زبانه خواهد بود و با همکاری چند نفر، در سایت های خارجی نفوذ خواهد کرد تا مردم دولت های جنایتکار، بیدار شوند.

-زن مسلمان؛ با افتخار می خواهیم در مورد زن مسلمان و الگوی آن ها صحبت کنیم. این سایت از ابتدا دوزبانه خواهد بود و چون اگر زنان جامعه ای اصلاح شوند، آن جامعه اصلاح می شود، پر قدرت پیش خواهیم رفت.

انشاالله
بنده تلاشمو می کنم تا پایان امسال، این سایت هارو راه اندازی کنم و انشاالله از ابتدای سال آینده، درج محتواها به صورت مستمر انجام خواهد شد.
برای انتخاب سایت ها این موضوع رو در نظر داشتم : خودسازی خود و بیدار کردن دیگران. همچنین توجه به کودکان و نوجوانان به عنوان آینده سازان که مهمتر از بقیه ی موارد می دونم.

منتظر پیشنهادای شما هستم. احتمال ادغام برخی سایت ها با هم هست. مثلا سبک زندگی و کتب کودکان و نوجوانان شاید ترکیب شوند. همچنین زن مسلمان با سایت سبک زندگی.

توکل به خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، قلب ، MohammadMeraj ، sarallah ، Vakapson
۱۷:۲۲, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
موفق باشید
یادتون باشه 1 سایت فعال بهتر از چند سایت با فعالیت کمتر است.Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68
۱۷:۲۷, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۳/اسفند/۹۲ ۱۷:۲۲)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
موفق باشید
یادتون باشه 1 سایت فعال بهتر از چند سایت با فعالیت کمتر است.Heart
سلام
درسته
الان تنهام
اما تنها نمی مونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، mahyamatin
۲:۳۰, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10

سلام دوست عزیز من پایه هستم . باید چه کار کنم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]