کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا اجازه هست هــــــــــر فیلمی را دید؟!
۱۸:۴۹, ۱۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام

خب من خودم نمیخوام فعلا هیچ نظر قطعی از طرف خودم بگم فقط میخوام یک دسته بندی بین کل افرادی که تا حالا دیدم داشته باشم...

دسته اول>>>>>> هــــــــــر فیلمی! را میبینند! (هر چقدر هم بیخود و مزخرف که قابل بیان نیست.....)
و تعبیرشون هم اینه:
ما عادت کردیــــــــم و چشمامون عادت کرده! شما اگر مشکل دارید، نبینید !!!
Blush

دسته دوم>>>>>>هــــــــر فیلمی یعنی خیلی افتضاح! را نمیبینند ! اما فیلمهای هالیوودی که میبینن رو اعتقاد دارن که باید فیلم زبان اصلی ببیننCool در غیر این صورت به فهم و شعور انسان توهین شده
Blush
این گروه معمولا اگر موقع پخش فیلم بچه ای توی جمع باشه یا کلا میگن: اشکالی نداره، باید ببینه تا چشمش عادت کنه!
یا اینکه برای پرت شدن حواس بچه میفرستنش دنبال نخود سیاه! یا چشماشو میگیرن!(که من به شخصه بهتون میگم این بدترین کار ممکنه! چون ذهن بچه ها فوق العاده خلاقه،،،و مطمئن باشید تصویری هزار برابر بدتر از اونی که حقیقتا داره اتفاق میفته توی ذهنش میسازه....

دسته سوم>>>>>>هر فیلم هالیوودی را میبینند اما نه در جمع و نه همراه خانواده(در خلوت خودشان!)
دسته چهارم>>>>>>هر فیلم هالیوودی را میبینند اما نه در جمع و نه همراه خانواده(در خلوت خودشان!)، اما اگر فیلم موردی داشت فیلمو میزنن جلو! Cool شایدم به دیوار نگاه میکنن!
(برخی تحلیلگران شاید از این دسته باشن!!!)

دسته پنجم>>>>>>>فیلمهای هالیوودی نگاه نمیکنن
دسته ششم>>>>>>کلا فیلم نمیبینند...

خب فعلا همین دسته بندی ها به ذهنم رسیدCool
نمیخوام بپرسم شما در کدام دسته هستید.....
میخوام بپرسم....آیا میشه فیلم های هالیوودی رو دید و تاثیر نپذیرفت؟؟؟؟!!!!!
مخصوصا فیلم های زبان اصلی
آیا امکان داره با جلو زدن فیلم تاثیر صحنه ها از ذهن شما پاک بشه؟؟؟

(ببخشید که خیلی رک در این تاپیک صحبت کردم....عذرخواهم..لازم بود)

یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، السا ، Tolou ، Ali#59 ، وحید110 ، آیات ، Aryha ، سیمرغ ، help me ، MohammadMeraj ، ضحی ، عبدالرحیم ، انديشه نو ، فاطمه خانم ، faateme-313 ، neyestan23 ، سدرة المنتهی ، azade ، حضرت عشق ، شیدا ، هانا ، Justice Bringer ، اولولالباب ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۶, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲۱:۱۵)رضوانه نوشته است:  الان چند تا فیلم نام ببرید که واقعا در شما ایجاد انگیزه کرده
حالا میگم ولی نخندین هاSmile
یه مستندی بود درباره ی فرار مغز ها،من هر وقت اون رو میدیدم انگیزه خرخونی ایجاد میشد توم عصن نافرم!Big Grin
یا مثلا هر وقت سریال روزگار قریب رو میبینم،فکر میکنم چرا رشته ی تجربی نرفتم؟Dodgyبالاخره این هم انگیزه ایه دیگه...Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، السا ، help me ، Tolou ، رضوانه ، Justice Bringer
۱۲:۴۶, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
به نام خدا

سلام

ممنونم از توضیحات دوستان

این فیلم رو در آپارات دیدم، حتما ببینید ، صحبت های شیرین استاد قرائتی
کوتاهه دو دقیقه[/b]

[b]مضرات دیدن فیلم های مبتذل از زبان استاد قرائتی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer