|
نکات مهم موفقیت شغلی در رشته های فنی و مهندسی
|
|
۹:۱۵, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۱۰:۰۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مقدمه :1. اول باید تشکر کنم از دوستمون فانوس *7* که تاپیک "چرا بیکاری ؟" را ایجاد کردند من یک سری نکات را در آن تاپیک نوشتم برای دوستان در حال کسب علم در حوزه فنی و مهندسی ... کم کم دیدم زیاد شده و شاید بعدا نکات دیگری به ذهنم برسد ... از طرفی آن موضوع خیلی کلی بود ... با دید ریشه ای در بررسی علت بیکاری و چرایی و پیامد ها ...در حوزه های مختلف این شد که این تاپیک رو ایجاد کرد تا به طور خاص در مورد علل موفقیت کاری در رشته های مهندسی بحث کنیم البته می گویم فنی و مهندسی نمی خواهم انحصاری کنیم .... این نکات در این رشته ها جواب میدهد ... ولی شاید در رشته های دیگر هم جواب بدهد ...و حتی بهتر ... نمیدانم ...چون در آن شرائط نبوده ام ... 2. من به شخصه هر چه دارم و حتی ندارم از دعای پدر و مادرم است 3. نکات مهمی رو عرض خواهم کرد همشون در اندک موفقیت های من نقش به سزایی داشته اند ... ------------------------------------------ هر در مورد کسانی می تواند نظر بدهد که در موقعیت مشابه من قرار گرفته باشد... بالطبع شرائطشون رو می تواند بهتر درک کند ... برای من، این دسته افرادی هستند که در رشته های فنی و مهندسی در حال تحصیل هستند ... ((نه لزوما دانشگاهی .... حتی کسانی که خودشون دارند تو خونه می خونند ...افراد زیادی میشناسم که دانشگاه نرفته اند و از من دانشگاه رفته خیلی خیلی خیلی وارد تر هستند)) این دوستان گرامی حتما حتما باید از ترم چهارم به بعد (حداقل) به دنبال کار باشند ... حتی شده یک تایپیست ولی تایپیستی که در شرکتی مرتبط به رشتش دارد کار می کند ... خود من اولش همین کار را کردم ... یک مترجم ساده و تایپیست ساده بودم ...با حقوق کمتر از کارگر های همون شرکت ... در زمان دانشجویی ... ولی رفته رفته جایگاه کاریم رشد کرد ...داشتم درس هم می خوندم... وقتی فارغ التحصیل شدم از چند جا پیشنهاد کاری خوب داشتم .... ببینید ... از صفر و زیر صفر شروع کنید ... توکل کنید بر خدا بعدشم هم دعای پدر و مادر ... یک جایی من واقعا لنگ بودم و اصلا نمیدونستم باید چه کار کنم .... یعنی مونده بودم ....ممکن بود دیگه کاری برام نباشد فرداش رفتم سر کار دیدم معجزه دارد می شود ...همه چیز درست شد ...راه دو ساله را یک روزه رفتم و.... مونده بودم چرا این طوری می شود بعد شب آمدم خانه ... تازه فهمیدم آن روز پدرم خیلی دعام می کرده تا می توانید به پدر و مادرتون التماس کنید دعاتون کنند من هر چه دارم و حتی ندارم از دعای پدر و مادرم است نکات مهم:
|
|||
|
|
۹:۳۲, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم یک نکته ای بگم به هیچ تخصصی بسنده نکنید به تخصص های دیگه هم یک ناخنکی بزنید مثلا من یک مهندسی الکترونیک هستم ، اما توی مسیرم مجبور شدم به این تخصص ها هم ناخنکی بزنم و خیلی به نفعم شد - معماری - برنامه نویسی - شیمی - روانشناسی - گرافیک کامپیوتری یادم هست چند سال پیش توی اتوبوس یک دانشجوی سال بالایی بهم سفارش کرد به برنامه نویسی مسلط بشم ، من اون موقع تعجب کردم و به نظرم زیادی اومد ، اما الآن فهمیدم خیلی بیشتر از برنامه نویسی رو نیاز دارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مدیـــــریت زمــــــــــــان****>>>ریز نکته های موفقیت | رضوانه | 37 | 13,520 |
۱۳/مرداد/۹۴ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: Tolou |
|