|
کارای خوب و آسون
|
|
۱۱:۳۰, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۳ ۲۳:۳۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام نمیدونم چرا فکر ادم واسه کارای بد خوب کار میکنه اما واسه کارای خوب ![]() خلاصه گفتم این تاپیکو ایجاد کنم ک کارای خوب خلاقانه رو پیشنهاد بدیم بالاخره خالقی به این خلاقی داریم بد نیست ما هم کارای خوب متنوع انجام بدیم یه اقای روحانی هم میگفت مثلا همیشه یه مدل کار خوب انجام ندید چون هر کار خوبی یه سری ابعاد وجودی رو پرورش میده البته اینا کارای خوب اسون هستند 1-سعی کنیم هر شب با وضو بخوابیم اونوقت خوابمون هم عبادت محسوب میشه و به قول اقای رائفی خواب، تایم سوخته است و یک سوم از عمرمون روخوابیم پس میشه تبدیلش ب فرصت خوب هر کی پایه است بسم الله .... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۲, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
میشه پول یه تنور نون رو به نونوایی داد تا به بقیه نان صلوات بده
مخصوصا الانا که ماه رمضان هم هست |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند لطیف
سلام، وقتی میوه های در ختا رو میچینید(مثل خرمالو و ..) اونهایی که نیم خورده پرنده ها شده بزارید سر درخت بمونه تابقیه اش هم پرندهها بخورن و دعاتون کنن(شوخی: دعاکنن تا زود تر ازدواج کنید )
|
|||
|
|
۱۰:۰۱, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام
یادم نیست اینو گفتم یا نه اما چون مهمه به عنوان اخرین پست م در این تاپیک مینویسم هرزگاهی به نیت اموات اون روز نماز شب اول قبر بخونیم خیلی سخت نیست اما چون به بندگان خدا،کسانی که دستشون از دنیا کوتاه شد رحم کردیم،خدا هم به ما رحم میکنه. مخصوصا برای کسانی که از مرگ میترسن خیلی مفیده. التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۰:۲۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
طرح اكرام ايتام،
با ماهي بيست هزار تومن شما مي تونيد سرپرستي يك يتيم رو قبول كنيد. سرپرستي كه نه ولي كمك هزينه اي ميشه. مجموع اين بيست هزار تومن ها براي بچه هاي يتيم مبلغ قابل قبولي ميشه. با يه فرم ساده هر ماه اتوماتيك از فيش حقوق شما كسر مي كنند و به حساب همون بچه اي كه شما قبول كرديد واريز مي كنند. يه شماره حساب هم ميدن اگر خواستيد به خودش هديه اي چيزي جداگانه بديد دستتون باز باشه. پ.ن. الله الله في الايتام |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام کار خوب؟چیزی که کم نیست همین کار خوبه
«اذا اَحْبَبْتَ رَجُلاً فَأَخْبِرْهُ» اگر به كسی علاقه و محبت داشتی او را آگاه كن. مجلسی، محمد باقر؛ بحار الانوار الجامعة لدرر اخبار الائمة الاطهار، بیروت، وفا، 1403ه، نوبت دوم، ج71، ص 181. در روایت است كه مردی از مسجد گذر كرد در حالیكه امام باقر و امام صادق علیهما السلام نیز در مسجد نشسته بودند. یكی از اصحاب امام باقر علیه السلام گفت: به خدا قسم من این شخص را دوست میدارم. امام فرمود: پس به او خبر بده. چرا كه این خبردادن، هم مودّت و دوستی را پایدارتر میكند و هم در ایجاد الفت، خوب است. مجلسی، محمد باقر؛ بحار الانوار الجامعة لدرر اخبار الائمة الاطهار، بیروت، وفا، 1403ه، نوبت دوم، ج71، ص 181. از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم نیز روایت است كه فرمود: «اِذا اَحَبَّ اَحدُكم صاحِبَهُ اَوْ اَخاهُ فَلْیعْلِمْهُ»هر یك از شما دوست یا برادر دینیاش را دوست بدارد، پس به او اعلام كند. مجلسی، محمد باقر؛ بحار الانوار الجامعة لدرر اخبار الائمة الاطهار، بیروت، وفا، 1403ه، نوبت دوم، ج71، ص 182.
این اخری خیلی مهم بود ، هم وظیفه هست هم اینکه .... ![]() |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
ممنون بابت کارهای خوبی که گفتید
چند وقت پیش حاج اقای فرح زاد در برنامه سمت خدا ثواب های بیشماری گفتن برای سجده شکر مخصوصا اگر بعد از نمازباشه و مخصوصا اگر بعا از تعقیبات نماز باشه یکی از ثواب هاش که خیلی روم تاثیر گذاشت و در مفاتیح هم مفصل توضیح دادن و من اینجا براتون مینویسم اینه که ؛ به سند صحيح از حضرت صادق عليه السلام روايتست كه هر مؤ من كه از براى خدا سجده كند براى شكر نعمتى در غير نماز حق تعالى براى او ده حسنه بنويسد و ده سيّئه محو كند و ده درجه در بهشت بلند گرداند و به سندهاى معتبره بسيار از آن حضرت منقولست كه نزديكترين احوال بنده به خدا در حالتى است كه در سجده باشد و گريان باشد و در حديث صحيح ديگر فرمود كه سجده شكر واجبست بر هر مسلمانى تمام مى كنى به آن نماز خود را و خوشنود مى گردانى به آن پروردگار خود را و ملائكه را از خود به عجب مى آورى بدرستى كه هرگاه كه بنده نماز كند و بعد از آن سجده شكر كند پروردگار عالميان حجاب را از ميان بنده و ملائكه بگشايد پس گويد اى ملائكه من نظر كنيد بسوى بنده من كه ادا كرد فرض مرا و تمام كرد عهد مرا پس سجده كرد نزد من براى شكر آنچه من بر او انعام كرده ام اى ملائكه من او را چه بايد داد گويند پروردگارا رحمت تو پس فرمايد كه ديگر چه بايد داد گويند پروردگارا بهشت تو باز فرمايد كه ديگر چه بايد داد گويند كفايت مهمّات او و برآوردن حاجات او پس حق تعالى مكرّر سؤ ال نمايد و ملائكه جواب گويند تا آنكه ملائكه گويند پروردگارا ديگر ما چيزى نمى دانيم آنگاه خداوند كريم فرمايد كه من او را شكر كنم چنانچه او مرا شكر كرد و اقبال كنم بسوى او به فضل خود و رحمت عظيم خود را در قيامت به او بنمايم . و اما .... کیفیت انجامش هم بسیار ساده هستش بعد از نماز به سجده میری و 3 مرتبه یا 10 مرتبه و یا 100 مرتبه می گویی شُكْــراً لِلّهِ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)