|
کارای خوب و آسون
|
|
۱۱:۳۰, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۳ ۲۳:۳۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام نمیدونم چرا فکر ادم واسه کارای بد خوب کار میکنه اما واسه کارای خوب ![]() خلاصه گفتم این تاپیکو ایجاد کنم ک کارای خوب خلاقانه رو پیشنهاد بدیم بالاخره خالقی به این خلاقی داریم بد نیست ما هم کارای خوب متنوع انجام بدیم یه اقای روحانی هم میگفت مثلا همیشه یه مدل کار خوب انجام ندید چون هر کار خوبی یه سری ابعاد وجودی رو پرورش میده البته اینا کارای خوب اسون هستند 1-سعی کنیم هر شب با وضو بخوابیم اونوقت خوابمون هم عبادت محسوب میشه و به قول اقای رائفی خواب، تایم سوخته است و یک سوم از عمرمون روخوابیم پس میشه تبدیلش ب فرصت خوب هر کی پایه است بسم الله .... |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
2- یکی دیگه هم من تو تی وی از یه روحانی شنیدم (فکر کنم سمت خدا بود) که میگفتن اگه با این نیت غذا بخورید که میخوام انرژی بگیرم تا بتونم خدا رو عبادت کنم و به بندگانش خدمت کنم غذا خوردنتون هم ثواب داره.....نمیدونم ربطی داشت یا نه!!
|
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
3-هركاري رو كه مي خوايم انجام بديم بگيم براي رضاي خدا اينكارو انجام ميدم
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من کار خوب و اسون دینی شاید زیاد بلد نباشم.
ولی هر وقت یه پیر مرد یا پیرزن رو میبینم یا یه کسی که یکمی شل میزنه، خودمم اروم راه میرم یا شل میگیرم خودمو اگه خلوت باشه خیابون که ناراحت نشه و حسرت نخوره. شاید بشه یه کار خوب و اسون معرفیش کرد |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۰:۴۵ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
4- وقتی میرید استخر قبل شیرجه زدن توی آب یک لحظه با خودتون نیت کنید به غسل ارتماسی .. غسل صبر، توبه ، مافی الذمه و... همگی با یک شیرجه و تمام! 5- زیارت یا نماز های مستحبی تون رو به نیت مولا تون بجا بیارید ... این آقا بدهکار کسی نمی مونه! 6- لبخند بزنید!! یاالله |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هر وقت تشنه هستید خوردن آب رو به تاخیر بیندازید، به یاد سیدالشهدا(علیه السلام) ، حضرت عباس(علیه السلام) ، شهدای کانال فکه ، همه شهدا و ... اینو از همسر نویسنده کتاب حکایت زمستان یاد گرفتم، ایشون بعد از تایپ این کتاب اینگونه عمل کردند، به همه شهدا سلام بدید اولشم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین و علی الارواح التی حلت بفنائک ، السلام علیک ... |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مرسی Help me جان، خیلی ایده عالیی بود من شنیده بودم وقتی قبل از غذا بسم الله بگیم تا وقتی ک اون غذا در بدنمون باشه ذکر میگه
از بقیه دوستان ممنونم احسنت خیلی ایده های عالیی بود افرین اقا محمد اون کاری هم ک گفتین جزو کارای خوب محسوب میشه و کلا حدیث داریم کسی که به بزرگترها احترام بذاره خدا اون رو از وحشت روز قیامت در امان میذاره اگه هر روز یه کدومش رو انجام بدیم مطمعنم خدا ایده های باحالتری ب ذهنمون میندازه |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
بعد از هر نماز یه صلوات برای امواتمون بفرستیم بالاخره دستشون از دنیا کوتاهه و هیچ کس هم بی نیاز نیست کلا خدا خیلی دوست داره ک به دیگران رحم کنیم |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۶ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام...
یه کار خیلی خوب و آسون اینه که سعی کنیم هر روز پیشونی مامانمون رو ببوسیم.. چون از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روایت داریم که هرکسی پیشانی مادرش رو ببوسه از آتش جهنم محفوظ میمونه..!! |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۷)Aryha نوشته است: 4- وقتی میرید استخر قبل شیرجه زدن توی آب یک لحظه با خودتون نیت کنید به غسل ارتماسی .. غسل صبر، توبه ، مافی الضمه و... همگی با یک شیرجه و تمام!به نام خدا ببخشید یخورده بی ربطه اما فکر کردم همینجا مطرح کنم بهتره یه بنده خدایی می گفت از مرجعش در همین مورد پرسیده و گفتن که تو آب استخر کُلُر زیاد میزنن بطوری که آب استخر بوی کلر میده پس دیگه حکم آب نداره و نمیشه توش غسل کرد. 7- حتی توی کارهای کوچک هم قبل از انجامش بخدا توکل کنیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

،