|
اطلاع رسانی * دوشنبه فیلم *
|
|
۲۳:۲۲, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۲:۰۰ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستای خودم...
می خوام در این تاپیک ، زمان برقراریه مجالس دوشنبه فیلم رو اطلاع رسانی کُنم. در مورده دوشنبه فیلم : مجموعه نشست هایی که معمولاً دوشنبه ها !!! برقرار می شه و در اون یک فیلم در حال اکران رو میذارن برای تماشا . بعد از اکران ، جلسه ی نقد فیلم با حضور عوامل فیلم برقراره . لازم به ذکر است حضور در این جلسات برای عموم آزاده ...
برنامه ی این هفته یه ویژه برنامه هست که اتفاقاً دوشنبه هم نیست!!! ![]() ویژه برنامه دوشنبه فیلم پخش و نقد فیلم ( چ ) اثر برگزیده بسیج دانشجویی در جشنواره فیلم فجر ، با حضور همرزمان و خانواده شهید وصالی و رزمندگان واقعه پاوه و عوامل فیلم شنبه ، سوم اسفند ، ساعت 14 لانه جاسوسی ( دیوار به دیواره مترو طالقانی ) ، سالن بصیرت ![]() |
|||
|
|
۱:۰۰, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
هادی جان مطئنی ورود برای همه آزاده؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱:۰۵, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مجله اینترنتی دخت ایران با همکاری وبلاگ نیوز و موسسه درخشان آفتاب عالمتاب برگزار میکند :
.. ![]() برای ثبتنام و شرکت در اکران اختصاصی و نشست خبری با حضور کارگردان، تهیه کننده و بازیگران فیلم سینمایی «شیار 143» ویژه فعالان رسانهای (یعنی پخش اختصاصی فردا) باید فرم ثبت نام رو پر کنید. |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۵۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام!
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۱)مصباح نوشته است:تو لینک بالا زمان اکران رو 10 الی 13 نوشته! اما در اینجا گفته ساعت 16 ! یکی از دوستان به من گفت هر دو اکران می شه! گفتم اطلاع رسانی کنم اگر کسی صبح نرسید بره، بعد از ظهر هم می تونه اقدام کنه! |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۱۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۶ توسط هادی....)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوشنبه فیلم برگزار می نماید :
رونمایی از مستند حجاب راه رستگاری به کارگردانی شهریار بحرانی با مشارکت سازمان بسیج دانشجویی زمان : یکشنبه 93/3/18 ساعت 17 مکان : لانه جاسوسی سابق آمریکا (مترو طالقانی) ، سالن بصیرت لازم به ذکر است حضور در این جلسات برای عموم آزاد است ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: chamran_photo-by-esmail-hatamikia-1.jpg]](http://www.che-movie.ir/blog/wp-content/gallery/behind/chamran_photo-by-esmail-hatamikia-1.jpg)

![[تصویر: shiar2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8121497900/shiar2.jpg)