کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برای ایران قدمی برداریم...من یک ایرانیم و...
۱:۰۷, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱:۱۰ توسط bidaram.)
شماره ارسال: #1
آواتار
همیشه مشکلات کشور های دیگرو میبینیم...همیشه فک میکنیم کشورهای دیگه تو همه مبحثا دروغ میگن.....ولی باور کنید ما ام مشکل داریم.....بیاید یه بارم که شده تعصب بی جارو کنار بزنیم ومشکلات خودمونو ببینیم....هدف من اینه که مشکلاتمونو بگیم صادقانه..مشکلاته کشورمونو بگیم تا بتونیم درستش کنیم.....نمیگم کشوره بدی داریم..من عاشق کشورمم.ولی برای بهتر شدن بیاید این دفعه مشکلاتو بگیم تا یکمم به اونا فک کنیم...از خودم شروع میکنم
ایرانیا مشکل اینو دارن که همیشه غریبه ها رو مقدم تر میدونن....
Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، Ali#59 ، soheyl68 ، انتصـار ، حضرت عشق ، السا ، fafa* ، zahra11 ، mahyamatin ، طالب نور ، فانوس *7* ، MohammadMeraj ، وافی ، Fatemeee
۴:۰۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
هرکس چیزیو میبینه که دوست داره ببینه...
اتفاقا نظر من برعکس شماست کاش مردم کشور ما یه مقدار مشکلات دنیارو میدیدن بعد درباره ی ایران قضاوت میکردن این آرامش و امنیتی که توی ایران هست در کمتر کشوری پیدا میشه حتی آمریکا با اون همه ادعاش چنین امنیتی نداره بماند که تمام دنیا به خون ایران تشنه ان و کل خاورمیانه رو پوست موزه!
ما توی اقیانوسیم که قدر آب رو نمی دونیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، soheyl68 ، هانا ، انتصـار ، help me ، السا ، fafa* ، zahra11 ، bidaram ، قلب ، MohammadMeraj
۱۲:۱۹, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
ویژگی : در کارهای دست جمعی و حرکات اجتماعی، منتظر دیگران هستیم.
راه حل : بدانیم قطره قطره ها هستند که دریا می شوند. اسمش روش هست، کارهای دست جمعی. مثلا رای دادن به نام خلیج فارس و ... مطمئن باشیم که ما باید رای خودمونو بدیم و نگیم بقیه می دن و حالا یک رای ما کاری نمی کنه. بلکه همین یک رای های افرادی که رای دادن هست که کاری می کنه و دریا می سازه و سر و صدا می کنه در دنیا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، help me ، Ali#59 ، mahyamatin ، السا ، fafa* ، bidaram ، قلب
۱۲:۳۴, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
جناب imam12 درسته ما چیزاییم داریم که واقعا مایه ی افتخاره ولی کمبودها و مشکلاتیم داریم که باید درست شه یا نه؟خانوم bidaram گفتن برای بهتر شدن جامعه.ما همیشه داریم طوری نگاه میکنیم که انگار جامعه گل و بلبله.البته فکر میکنم موردهایی که تو موضوع فرهنگ ++ بود ذکر شد برای این تاپیک مفید باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، حضرت عشق ، السا ، bidaram
۱۲:۵۹, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
ویژگی : حراف با عمل کمتر
راه حل : یاد بگیریم از هر بحث، نتیجه بخواهیم، سر نتیجه، بحث کنیم تا موافق هم باشیم. سپس راه های عملی کردن اون رو بشناسیم و بهترین راه رو انتخاب کنیم و شروع کنیم به عمل کردن و تا رسیدن به نتیجه ی مطلوب، تلاش و ممارست داشته باشیم. یه دیوار بکشیم دور خودمون و تا وقتی به هدف نرسیدیم، از اون دیوار عبور نکنیم.
اینو از ساده ترین کارها تا پیچیده ترین اونها اجرا کنیم. جان خودمون و آبا و اجدادمون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، هانا ، Ali#59 ، mahyamatin ، السا ، fafa* ، zahra11 ، bidaram ، قلب
۲۱:۱۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
ویژگی : مصرف کننده ؛ بیشتر دوست داریم بقیه تولید کنند و ما در رفاه باشیم. دوست داریم پول داشته باشیم و مصرفمون بیشتر بشه.
راه حل : واقعیت اینه که کسی که می خواد تشنگی شو با آب بیشتر برطرف کنه، همیشه تشنه می مونه. باید مقدار مصرف رو بر اساس نیازمون مشخص کنیم و برای به دست آوردنش تلاش کنیم و حتی اگر پولمون اجازه می داد بیشتر مصرف کنیم، مصرفمونو بیشتر نکنیم. مثلا اگر ماهیانه 500 هزار تومان خرج موادغذایی مون هست و هیچ پس اندازی در پایان ماه نمی مونه برامون، اگر درآمدشون بیشتر شد، باز هم همان 500 تومان خرج مواد غذایی کنیم. اگر با بیشتر شدن درآمد، هزینه های غیرضروری رو بیشتر کنیم، بدونیم مصرف کننده و اسراف کار هستیم. آدم باید بتونه برای هر نیازش سقفی بذاره و برای برطرف کردن اون تلاش کنه و توکلش به خدا باشه.
همچنین بهتره توجه داشته باشیم که هر چه قدر از جامعه داریم مصرف می کنیم، همون قدر تولید کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، fafa* ، bidaram ، قلب
۱۰:۱۳, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
ویژگی : همرنگ جماعت
راه حل : دیدید اغلب مشاوران املاک، بنگاه داران خودرو و تعمیرکاران خودرو و ... به خیال خودشون زرنگ هستن؟ مثلا می خوان از بقیه ی همکاراشون عقب نمونن! لذا مثل اون ها می شن تا درآمدشون بیشتر شه. رفتار بازارپسندانه برای جذب درآمد بیشتر و نه خداپسندانه برای قیامت بهتر.
باید یاد بگیریم خداپسندانه رفتار کنیم. باید ثبات شخصیت داشته باشیم. باید الگوهای رفتاری مون رو بشناسیم و پاش بایستیم. متاسفانه خیلی از این قشرها اصلا رفتار مردم پسندانه هم ندارن، چه برسه به خداپسندانه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، bidaram ، قلب
۱۸:۳۱, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
مدرسه که می رفتیم، این ذهنیت رو داشتیم که باید درس بخونیم تا پدر و مادرمون ازمون راضی باشن. نمره ی خوب بگیریم که معلم ازمون راضی باشه. درس بخونیم تا تنبیه نشیم. نمره ی خوب بگیریم تا جایزه بگیریم.
اما چه طور باید بگذره ایام کودکی؟
پدر و مادر وظیفه دارن فرزنداشونو بزرگ کنن و وظیفه دارن تربیت درست داشته باشن. معلم باید اول آینده سازان رو به درس راغب کنه و انگیزه ی درست بده و بفهمونه که منِ دانش آموز برای خودم دارم درس می خونم. سپس درس رو ارائه بده تا من جذبش کنم.
اگر نمره ی من کم شد، اگر من فرزند خوبی نیستم، معلم و والدین باید مشکل رو در خودشون پیدا کنن.

هر کسی نباید به خودش اجازه بده پدر بشه، مادر بشه و معلم بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista ، مرهم ، help me ، mahyamatin ، zahra11 ، bidaram ، قلب
۲۳:۵۲, ۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۰:۱۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #9
آواتار
آقای سهیل گمونم زیادی از پدر و مادرت توقع داری همینطور از معلمت !! فکر میکنی اونا خودشون از اول همینقدری بودن و باید همه چیز رو بدونن و هیچ سوتی ای نداشته باشن تا بتونن پدر و مادر و معلم بشن !!!فکر میکنی درس رو ،معلم ،فقط باید برای شما جذاب کنه !! کی گفته چنین چیزی رو ؟؟!! خب اگه ما بی ایراد باشیم یا وظیفمون باشه که بی ایراد باشیم بعد بچه دار بشیم یا معلم بشیم !! دیگه اینهمه پیغمبر و امام چرا اومدن !!
ببین پسر جان تربیت یه پرسه ی طو لانی هست که در طی عمر بشر صورت میگیره یعنی ما مدام در حال تصحیح اعمال و رفتارمون هستیم به طور ناخود آگاه !! و گاهی هم خود آگاه ! این که میگن تجربه خب همینه دیگه! یعنی به طور تجربی میفهمی عکس العمل چه رفتاری چه بر خوردیه و رفتار متناسب رو از خودت بروز میدی!

در ضمن اگه آمها بخوان مثل شما فکر کنن که آدم باید بی ایرادو بی سوتی باشه تا معلم یا پدر ومادر بشه اونوقت میشه ترشی لیتهBig Grinو تمام مراکز آموزشی معطل می مونند !! بلکه تا اون حدی با هاتون موافقم که رفتار های مشکل ساز و خلاف شرع و عرف بروز ندن از خودشون!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، bidaram
۰:۴۸, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۰:۵۳ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۲)zahra11 نوشته است:  آقای سهیل گمونم زیادی از پدر و مادرت توقع داری همینطور از معلمت !! فکر میکنی اونا خودشون از اول همینقدری بودن و باید همه چیز رو بدونن و هیچ سوتی ای نداشته باشن تا بتونن پدر و مادر و معلم بشن !!!فکر میکنی درس رو ،معلم ،فقط باید برای شما جذاب کنه !! کی گفته چنین چیزی رو ؟؟!! خب اگه ما بی ایراد باشیم یا وظیفمون باشه که بی ایراد باشیم بعد بچه دار بشیم یا معلم بشیم !! دیگه اینهمه پیغمبر و امام چرا اومدن !!
ببین پسر جان تربیت یه پرسه ی طو لانی هست که در طی عمر بشر صورت میگیره یعنی ما مدام در حال تصحیح اعمال و رفتارمون هستیم به طور ناخود آگاه !! و گاهی هم خود آگاه ! این که میگن تجربه خب همینه دیگه! یعنی به طور تجربی میفهمی عکس العمل چه رفتاری چه بر خوردیه و رفتار متناسب رو از خودت بروز میدی!

در ضمن اگه آمها بخوان مثل شما فکر کنن که آدم باید بی ایرادو بی سوتی باشه تا معلم یا پدر ومادر بشه اونوقت میشه ترشی لیتهBig Grinو تمام مراکز آموزشی معطل می مونند !! بلکه تا اون حدی با هاتون موافقم که رفتار های مشکل ساز و خلاف شرع و عرف بروز ندن از خودشون!
من یکی از عیب های تربیتی رو گفتم. یعنی کاری می کنن که مثلا یک محصل، درس رو برای اون ها می خونه و نه برای خودش. یعنی اگر امتحان نبود، محصل درس نمی خوند. درس خوندن یک مثاله. مثلا تغذیه. بخورم که مامانم دعوام نکنه. یا بخورم که بابام بذاره کارتون ببینم. اگر اینو بخوری می برمت پارک و ... درسو بخونم که فردا معلم می خواد بپرسه. نمی گه درسو بخونم که یاد بگیرم. باید کاری کنیم که کودک بدونه هر کاری می کنه برای خودشه و اصلا نیاز نیست به ما جواب بده.

آهههههههههههههههههههههههههه ! یا هاااااااااااااااااااااااااااااااا !
طرف میاد تو مترو روبه روت می شینه یا تو اتوبوس یا کنارت می شینه، نفسشو می ده با سرعت می ده بیرون که راحت بشه. اگر دهانش بو بده که بدتر. اما اصلا بو نده. هوای دهن و ریه ی اون که نباید بیاد تو صورت ما. اینو خیلی ها اصلا حالیشون نیست و متوجهش نیستن. یه کم فکر کنیم که ساده ترین رفتارها و عادت هامون چه کار می کنه.
به نظر من این یک تجاوزه. این که بازدمو فوت کنی تو صورت بنده های خدا Confused
از این ها هم کم نیست. به خودمون توجه کنیم که از اون ها نباشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، mahyamatin ، bidaram
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا