|
برخورد صحیح با جنس مخالف
|
|
۱۷:۴۲, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
سلام دوستان ![]() دم عیده و چیزی که در صله ارحام،اهمیت پیدا میکنه شیوه برخورد صحیح با جنس مخالفه... . این میتونه شامل در و همسایه و یا فامیل های دور و نزدیکی که با انسان محرم نیستند بشه. به نظرتون بهترین شیوه در برخورد با جنس مخالف چیه؟؟ از سلام دادن و احوال پرسی تا شوخی و خنده و ... . طوری که نه طرف مقابل شاکی بشه و نه خودمون از محارم دینمون تخطی کرده باشیم! منتظر نظرات پربارتون هستم
|
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بحث خوبیه.
خوشبختانه ما فامیل زیاد داریم و خیلی هم رابطه ها نزدیکه و تقریبا همه با هم بزرگ شدیم. هم خانواده پدر و هم مادری . برای دید بازدید عید به همراه خونواده که میریم ، یه سلام و احوال پرسی درست و حسابی و عید مبارکی گفتن. معمولا که خانم ها نامحرم ما هستن ولی بازم سلام احوال پرسی و عیدمبارکی رو داریم. حتی با چند تا از دوستانم که رفت و امد داریم به پدر مادرشون و خواهراش هم تبریک میگیم. مشکلی نداره. مشکل از اونجا پیدا میشه که میگن ما خواهر برادریم!!! ولی باید رعایت کرد. من چندان ادم کم رویی نیستم که بخوام سرمو پایین بندازم و خجالت بکشم که سلام کنم و این جور حرفا ولی بعضی افراد هستن که واقعا ادم های درستی نیستن ، یا دنبال فرصتن که یکم باهاتون با عشوه و ناز حرف بزنم حتی یه سلام ! با اونا باید خشک سلام علیک کرد و تبریک گفت. |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
همون مثال معروف
مانند برخورد ارباب رجوع با کارمند بانک موقعی که اومده وام بگیره... صحبت به اندازه و به حد لزوم شوخی ممنوع ، کاملا جدی (ولی نه بد اخلاق!) در یک کلام ، نه اونو به خودتون راه بدید نه خودتونو به اون |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۴)Havbb 110 نوشته است: همون مثال معروفارباب رجوع؟!! ![]() خب اومدیم که حالا طرف مقابل یه شوخی کرد...در این شرایط ما چیکار کنیم؟؟ اینجوری شیم = ![]() اینجوری شیم = ![]() اینجوری شیم = ![]() یا اینجوری = ( |)من برای همین این تایپیک رو زدم که نحوه برخورد،به صورت ریز و جزئی تشریح بشه... . |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
هرچند در این مورد خیلی ها موافق نیستن ولی نظر من هم مثل نظر
Havbb 110 هست . در مواردی مثل این، وقتی نمیدونم رفتارمون درسته یا نه میتونیم به خودمون رجوع کنیم و خودمون رو قاضی کنیم و البته امام زمان رو شاهد در نظر بگیرم و جوری رای بدیم که امام زمانمون راضی باشه اینجوری خیلی راحت میتونم رفتار درست رو تشخیص بدیم. |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
تاپیک در این رابطه قبلا ایجاد شده در تالار و مفصل بحث شده :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29090.html |
|||
|
۱۰:۱۸, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۵)AliAkbar53 نوشته است: تاپیک در این رابطه قبلا ایجاد شده در تالار و مفصل بحث شده :بله،در جریان این تایپیک هستم. موضوع اون تایپیک شوخی و خنده با نامحرمه...اما من منظورم کلا برخورد با نامحرمه،الان مثلا همین سلام دادن! خیلی ها تو فامیل هستند که هنگام سلام دادن دستشون رو دراز میکنن که با آدم دست بدن ![]() جالبه که خیلی هاشون هم نمیدونن که نامحرمن (مثلا فکر میکنن دخترعمو به آدم محرم میشه)این از یه طرف، از طرف دیگه خیلی ها هم هستن که اصن دیفالت روی مود شوخی و خنده هستند...ینی پا میشی باهاتت شوخی میکنن،میشینی باهات شوخی میکنن،کانال تلویزیون رو عوض میکنی مسخره بازی در میارن و ... . هستن دیگه ![]() ینی کسی نیست به من یک شیوه برخورد جامع و کامل ارائه بده؟؟؟! |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۸)Tishtar نوشته است: بله،در جریان این تایپیک هستم. اهان این نکته خلی جالب بود. "جالبه که خیلی هاشون هم نمیدونن که نامحرمن (مثلا فکر میکنن دخترعمو به آدم محرم میشه)"این میدونید مشکل از کجاست ؟ مشکل از اونجاست که خونواده ها اموزش ندادن. من اینقدری با با بچه ها فامیل و زن عمو و زن دایی ها خودمونی هستم ولی خب واقعا میدونیم به خاطر نا محرمی دست نمیشه داد. حالا چه ادم دست بده ، چه نده ، اتفاقی نمی افته. حالا اگه پیرزنی بود ، حتی نامحرم ، دستشو ببوسی برای احترام اشکالی نداره. یعنی من که این کارو کردم و فکر نکنم گناه بوده باشه. چون دیدی که این پیرزن ها همه رو میگن پسرم و گاهی دستشون رو دراز میکنن که پیشونیتون رو ببوسن. |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اول شما بايد عزم راسخ داشته باشي كه در برابر مسخره بازي ديگران كم نياري .......
بعدشم من خودم به شخصه توي همچين آدمايي بودم كه بايد با همه دست بدي ،يعني اين كار جزوي از احترامه ...... اما من خودم اولش دستمو مثل بچه ها پشتم مي گرفتم و احوالپرسي ميكردم و اگه كسي دستشو مي آورد جلو خيلي با احترام مي گفتم ببخشيد من دست نميدم .... يا اگه مي شد يه طوري وارد ميشدم كه خيلي رويروي شخص مقابلم نباشم كه مجبور بشم باهاش دست بدم ...... شايد اولش براشون سنگين تموم بشه اما كم كم عادت ميكنن كه اگه شما رو مي خوان بايد شما رو هر طور كه هستي بخوان ....... |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام راستش این موضوعی که شما فرمودین رو قبلا من برای یکی از اطرافیان (آقا) توضیح دادم که در این موارد چه کار کنن، که واقعا هم مفید بود... خب ما تو فامیل خودمون هستن بعضی خانم هایی که کلا دیدشون اینه که این آقا پسرهایی که از کوچیکی مثل پسرشون بودن..الان هم که بزرگ شدن و مرد شدن هم هنوز همون پسر بچه هستن میدونین درواقع به چشم پسرشون به اونها نگاه میکنن.... ولی خب بعضی موارد باید رعایت بشه این اقا میگفتن که من نمیدونم چه جوری بگم که من دیگه بچه نیستم با من دست ندید! یعنی دیگه بیچاره کم مونده بود گریش بگیره! من گفتم خب وقتی که مثلا خونه اون فامیل میریم شما همون اول صف نباشید! یعنی یه خرده سعی کنید توی چشم نباشید ...موقع سلام و علیک کردن هم یه بچه بگیرید دستتون! از بچه های فامیل! یا اینکه دستتون یه وسیله بگیرید که یعنی من دستم پُره! و اگر هیچکدوم نبود دستتون رو ببرید پشت که ایشون گفتن حتی من یه بار دستمو بردم عقب ولی اون خانم بازم دستمو گرفتن و دست دادن! و تازه زدن زیر خنده که بابا این مسخره بازیا چیه!؟ تو مثل پسر منی! خب آقایون در این موارد باید کاملا جدی برخورد کنن نه اینکه اخم کنید ولی وقتی دستتون رو میبرید عقب و اون خانم یا بقیه شروع میکنن مسخره کردن و اینها باز هم نزنید زیر خنده و جدی باشید... یکی دو بار که این عکس العمل رو از شما ببینن متوجه میشن که در این مورد با کسی شوخی ندارید... حالا یه چیز جالب بهتون بگم... همون خانم بعد از یه مدت دیگه با اون آقا دست نمیدادن...ولی وقتی داشتن توی جمع خودمون(خانم ها) صحبت میکردن میگفتن: واقعا این پسر چشم پاکه خیلی آقاست یعنی شاید جلوی بقیه مسخرتون کنن ولی ته دلشون میفهمن که چقدر نیتتون پاک هستش... موفق باشید یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 100894223394.jpg]](http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1389/09/30/100894223394.jpg)

(
|)

(مثلا فکر میکنن دخترعمو به آدم محرم میشه)