|
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
|
|
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ --------------------------------------------------------------------
|
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۴, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
1- حس همکاریش شعف بخشه.یعنی اون مواردی ک گفتین تا حالا ب ذهن من خطور نکرده.
2-گاهی اوقات ادم عصبانی میشه و خشم اجازه نمیده این جور چیزا ب ذهنش برسه 3-متوجه سوالتون نشدم |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
اینو لطفا جواب بدید تا سوال بعدی رو مطرح کنم |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
نقل قول:هیچ کدوم.... خیلی خوبه...حس همکاری...هرچقدر هم کم باشه مهم نیست.. نقل قول: جواب خانوم نینا.. نقل قول: من نمیدونم چی میگید...ولی خلاقیت خوبه همه جا جواب میده.... نقل قول: نه........مرد شده...مسئولیت پذیری... |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
1)شاید برای نشون دادن اینه وظیفشون نیست,شاید برای دیدن اینکه مرد حس نکنه کار خونه در شانش نیست!
|
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۲ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه. به لحاظ منطقی کاملا بهشون حق میدم ... اما بیان این مطلب رو با همین لحن و صراحت شما مناسب نمی بینم (کمی از نجابت به دوره) اون هم به عنوان یک خواستگار ... یاالله |
|||
|
|
۰:۵۳, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱:۰۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۱)soshiant نوشته است: چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... ) خب دیگه بحث ، همون بحث کار و اندیشه هستش دیگه! چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟ به شخصه سعی میکنم از این هنر استفاده کنم.... خیلی هم جواب میده.... مثلا یه چیزی که من فهمیدم... وقتی یه کاری رو به آقایی میگید انجام نمیده...نباید هی کلید کنید که پاشو برو...پاشو برو...پاشو برو انجام بده... اگر مثل مته! رفتار نکنید خودش بعد از دو دقیقه میگه خب کارت چی بود و میره انجام میده البته بعضی موقع نمیشه... نمیشه از اون زبون خوشه استفاده کرد... سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ مثلا چه خلاقیتی ؟(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟نه دیگه عادی شده ![]() با عرض معذرت! راستش اصلا فکر بدی نمیکنم... و واقعا...حقیقتا دوست دارم مثل برادر خودم کمکشون کنم... یعنی حرفی رو بهشون میزنم و طوری راهنماییشون میکنم...که اگر برادر خودم هم به من گفته بود همونطور راهنماییش میکردم... و اینکه مطمئن میشم اون ادم دوست نداره گناه کنه و دوست دار دینش رو حفظ کنه و این واقعا ارزشمنده... ان شاءالله همسران خوب قسمت همه برادران مجرد تالار بشه یا حق |
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱:۳۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
اون قسمت چه فکری میکنید هم لطفا صریح بگید تا قسمت دوم سوالم رو مطرح کنم
چون تایپک به صورت سوال و جوابه من یگم باید باز تر بتونم حرف بزنم. دوستان ناراحت نشن. من احساس میکنم وقتی چنین حرفی میزنیم ، خانم ها انگار فکر میکنن موضوع مد نظر اقایون و تنها چیزی که واسشون مهمه اینه که میخوان از نظر جنسی دچار گناه نشن ! در صورتی که اصلا اینطور نیست ! انسان از یه سنی که گشت علاوه بر نیاز به ابراز محبت به خونواده و پدر و مادر نیاز به ابراز محبت و همنشینی و هم صحبتی با همسرش رو داره. به دور از هر احساس جنسی ! یعنی همین که ادم بشینه دو نفری چایی بخوره ! در مرود مسائل روزانه حرف بزنه ! و ... جمله ی " من نیاز دارم ازدواج کنم " شامل مسائلی هست که بالا گفتم نه اون چیزی که برخی خانم ها فقط فکر میکنن مردها تمام توجهشون به اون هست. لطفا بعد از خوندن این پست ، یکم نظرتون رو نسبت به اقایون تصحیح کنید |
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱:۴۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۲ ۰:۵۸)Mohammad Trust نوشته است: اون قسمت چه فکری میکنید هم لطفا صریح بگید تا قسمت دوم سوالم رو مطرح کنم بله حرف شما کاملا درسته من هم همچین دیدی ندارم... درواقع...چند وقت پیش هم که داشتم با یک شخصی صحبت میکردم که چرا الان میخوای ازدواج کنی؟(خانوم بودن ایشون) خب اون موقع هنوز ازدواج نکرده بودن...و الان ازدواج کردن... گفتن که: میدونی آدم از ی سنی به بعد نیاز داره که مستقل باشه... هیچ ربطی هم به وضعیت اقتصادی و محبت اینا نداره... یعنی حتی اگر بهترین خانواده از نظر اخلاقی و وضع اقتصادی هم داشته باشی...باز هم این نیاز احساس میشه... نیاز به استقلال و روی پای خودت ایستادن... اگر آدم واقعا به موقع به این حس پاسخ نده...شاید بعد ها دیگه این همت رو برای تشکیل خانواده تا حدی از دست بده... |
|||
|
|
۱:۴۶, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۲ ۰:۵۸)Mohammad Trust نوشته است: اون قسمت چه فکری میکنید هم لطفا صریح بگید تا قسمت دوم سوالم رو مطرح کنمسلام بابته این سوالاتون باید بگم که بله اگه این طور که شما توضیح دادید بیان نشه ممکن هر کسی ناراخت شه لا اقل دختر خانوم هایی شبیه به من. به هر حال هر چیزی به طور منطقی نیاز فطریه مثله همون مسئله های که گفتید و در بالا مثال زدید ولی طرز صحبت و مطرح کردنش خیلی مهمه! |
|||
|
|
۲:۱۲, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۲:۱۵ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۲ ۰:۵۸)Mohammad Trust نوشته است: اون قسمت چه فکری میکنید هم لطفا صریح بگید تا قسمت دوم سوالم رو مطرح کنم راستش لحن گفتار جمله اولتون ( سوال اولتون ) کاملا حس بچه بودن رو به شخص مقابل منتقل میکنه... زجر اور ترین چیز برا یه دختر همین بچگانه بودن رفتاره... مثلا فکر کنین یه اقایی وارد منزل بشه بگه خانم غذا حاضره؟ حالا یه اقای دیگه رو فرض کنید بیاد بگه خانم غذا میخوام اخه گشنمه... ابهت مردانه بودن جمله اول رو با بچگانه بودن جمله دوم رو با هم مقایسه کنید... اصولا جمله دوم طرز صحبت پسر بچه خونست یا بابای خونه؟؟؟؟ .......................................................................................................................... من واقعا عذر میخوام تو مسئله بی ربطی وارد میشم اما نمیدونم برادرای این تالار دارن چکار میکنن... بابا السابقون السابقون اولئک المقربون ثواب به این گندگی اینجا افتاده هیچ کی عین خیالش نیست... این بابا خودش رو کشت.... اخه این همه ایه و حدیث شما بلدین نمیتونین برین دو تا پدر و یه دختر خانم رو به امر مقدس ازدواج راضی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این بنده خدا که میگه کیسش هم امادست ...حیف الان حاج اقای ما نبود با سه جلسه صحبت مخ همه رو میزد راضی میکرد....بنده خدا چند تـــــــــــــا ازدواج دانشجویی تو سن پایین رو که راه ننداخت ....مثل اب خوردن... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
)

)
؟