کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ

--------------------------------------------------------------------

1. چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]
  2. چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!
  3. مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png] میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
  4. خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟
  5. این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif] یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
  6. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
  7. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
  8. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
  9. فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟
  10. گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟
  11. چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
  12. چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)
  13. اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
  14. چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ [تصویر: huh.png] امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟
  15. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
  16. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
  17. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )
  18. ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، help me ، السا ، aboutorab ، اسکای ، mary20 ، Aryha ، Ali#59 ، هانا ، Havbb 110 ، sarallah ، آیات ، شیدا ، soshiant ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، nasimesaba ، رضوانه ، aliakbar110 ، صبا ، عشقم کربلا ، azade

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۹, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #111

نقل قول: چه سوال جنجال برانگیزی...
قبل از این که جواب بدم بگم که این که مصباح جان میگن پوشک ها مضرن، درباره پوشکهای ایرانی صادقه.
یکم سر جیبو شل کنین، پوشک بیضرر و بدون مشمع برای بچه هاتون بگیرین که مضر نباشه.
اما در تایید صحبت مصباح جان، واقعاً کهنه برای بچه از پوشک مناسب تره برای این که بچه قارچ نزنه و حساسیت های پوستی براش ایجاد نشه...
اما توی این دور و زمونه با این کمبود آب امسال، کهنه خریدن و شستن و نجس شدن فرش و شستن هر روزه فرش خرجش از پوشکی هزار تومن گرون تر درمیاد...
به همین دلیل ساده آقا رضا!
به صرفه نیست...
پول آب و استهلاک فرش و پوست دست همسر و کمر خانم خونه، گرونتر در میاد...

ممنون برای پاسخ !
به خدا قسم که هر لحظه که پاسخ های خانم ها رو توی این سایت میخونم خدا رو شکر میکنم از اینکه مجرد هستم ! احتمال خیلی زیاد از بندگان خاص خداوند هم هستم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۳:۱۷, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #112
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۳۱)Reza2035 نوشته است:  چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ Huh
امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟

(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۸)Reza2035 نوشته است:  واقعا برام سوال بود واسه همین مطرح کردم Smile
چرا باید در ماه کلی پول خرج مای بیبی بشه ؟ به خاطر اینکه خانمها حاضر نیستن کهنه ی بچه شونو بشورن ؟ در ضمن از قدیم الایام خانم ها بودن که کهنه ی بچه میشستن و نه آقایون ...واسم سوال شده که چرا یهو کهنه شستن بچه جاشو داده به مای بیبی ؟

به نام الله
سلام
من مادرانه جواب سوالتون رو میدم
من وقتی دخترم به دنیا اومد (قربونش برم 10ماهشه) 10 روز اول رو مای بی بی استفاده کردم ولی بعد از اون از کهنه استفاده کردم تا چند وقت کهنه هم شستیم اقارضا ولی هوا که سرد شد باید کهنه ها رو تو خشک میکردم یعنی افتاب نمیخورد بعد دیگه دیدم کهنه ها پوست بچم رو دارن میسوزونن مجبور شدم از مای بی بی و پوشک استفاده کنم البته پوشک رو شبها نمیشه استفاده کرد چون نصفه شب باید دوباره بچه رو عوض کنی که موجب بدخواب شدن بچه میشه(البته دختر من اینجوریه) شبا مای بی بی واسش خیلی بهتره (تجربه واسه وقتی بابا شدیدBlush)

البته من همسرم بیشتر اصرار داره که مای بی بی استفاده بشه

در کل هیچ مادری بدی قرزندش رو نمیخواد همینجور اذیت کردن همسرش رو
ولی کلا" الان با این وضع بازار میگن هرکی وضع مالیش خوبه دیگه خودش رو به زحمت نمیندازه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، زینب خانوم ، محب الزهرا ، یاســین ، Reza2035 ، السا ، Havbb 110 ، رضوانه
۷:۲۶, ۲۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۷:۲۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #113
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۹)Reza2035 نوشته است:  ممنون برای پاسخ !
به خدا قسم که هر لحظه که پاسخ های خانم ها رو توی این سایت میخونم خدا رو شکر میکنم از اینکه مجرد هستم ! احتمال خیلی زیاد از بندگان خاص خداوند هم هستم
این شعر
معرفت در گرانیست به هر کس ندهند
پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند

رو برای این جواب شما سرودند انگار...
بنده خدا!
خیلی هم دلتون بخواد که زن داشته باشین باهاش حرف بزنین...
روزی خودتون چند برابر بشه...
انگیزه داشته باشین بیشتر کار کنین...
ماشین دار شین...
بچه دار شین...
روزیتون بازم بیشتر بشه ...
این دفعه خونه دار بشین...
با این دیدگاهی که شما نسبت به ازدواج داری، من هم موافقم که دخترای مردم رو بدبخت نکنین بهتره.
والا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، مجید املشی ، یاســین ، السا ، Havbb 110 ، fafa* ، رضوانه ، Eve
۸:۴۸, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #114
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۹)Reza2035 نوشته است:  ممنون برای پاسخ !
سلام
چون به قول زهرا جان هنوز بلد نیستید با لحن مناسب بپرسید
مردونه میپرسید،یعنی انگار مخاطب مرد هست

سوالتون واسه من این معنی رو داشت:
البته نمیگم دعوا و بحث شه میخوام ببینید چه جمله برای اقا چه معنی میده و برای خانم چه معنیی؟ جمله درستی که به ذهن من میرسه رو هم میگم
اما معنی جمله شما در دستگاه من:
شما خانما یه مشت تن پرور شوهر کش خود خواه هستین ،چرا کهنه بچه تون رو نمیشورید که شوهر بدبخت کمتر سگ دو بزنه و کمی بیشتر استراحت کنه
خوب حالا اینو ببینید:
بچه ها من اگه یه روزی زن بگیرمRolleyes و توانایی مالی ایش رو نداشته باشم که پوشک خارجی بخرم به نظرتون اگه به همسرمHeart بگم بچه رو گاهی کهنه کن ناراحت میشه،یا اگه بچه حساسیت داشته باشه،چه جوری بهش بگم؟

اوکی؟
و در مورد مهمونی،قدیم خونه ها فرق داشت،توالت وسط پذیرایی نبود،اگه یه کسی بیاد خونه ما کهنه بچه اش رو تو رو شویی توالت بشوره من دیگه دعوتش نمیکنم،قدیم خونه ها افتاب و بالکن داشت،مثلا ما الان نداریم و .... اما اکثر مادرا ببینن بچه اشون اذیت میشه خودشون تدابیر لازم رو برقزار میکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، محب الزهرا ، مجید املشی ، Reza2035 ، السا ، Havbb 110 ، fafa* ، رضوانه ، مرهم ، Eve
۱۶:۳۸, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #115

نقل قول:معرفت در گرانیست به هر کس ندهند
پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند

رو برای این جواب شما سرودند انگار...

ابوموسی اشعری شد کرکس و اسگل و سفیه و ... Smile. یه چند تا فحش هم به خاطر یه سوال ساده ای که کردم بهش اضافه کنید ! چرا خانم ها کهنه نمیشورن ؟
اینقدر سوال توهین آمیز بوده ؟

نقل قول:اما معنی جمله شما در دستگاه من:
شما خانما یه مشت تن پرور شوهر کش خود خواه هستین ،چرا کهنه بچه تون رو نمیشورید که شوهر بدبخت کمتر سگ دو بزنه و کمی بیشتر استراحت کنه
بعد میگم زن ها رو باید با چشم برزخی شناخت , میگن مسخره بازی در میارم Smile خیلی سوال ساده ای بود نمیدونم چی شد که متاسفانه باهاش اینطور برخورد کردید .

نقل قول:بچه ها من اگه یه روزی زن بگیرم[تصویر: rolleyes.png] و توانایی مالی ایش رو نداشته باشم که پوشک خارجی بخرم به نظرتون اگه به همسرم[تصویر: heart.png] بگم بچه رو گاهی کهنه کن ناراحت میشه،یا اگه بچه حساسیت داشته باشه،چه جوری بهش بگم؟

واقعا الان به سن من میخوره اینطوری صحبت کنم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، neyestan23
۱۶:۵۰, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #116
آواتار
Blush من که نمیدونم شما چند سالته اما مثلا اگه من با یه بچه با زبون خودش حرف بزنم یعنی بچه صفتم؟
یکم باید منعطف شد
جدا شما با یه پیرزن همون طور حرف میزنید که با یه دختر بچه؟
تو قران هم اومده و عاشروهن بالمعروف ،البته من نمیگم با خانومای نامحرم یه مدل دیگه ای حرف بزنید اما واقعا از حرفاتون معنی بد برداشت میشد،تازه من در لفافه گفتم توش فحشم داشتCool
اما جدی میگم باید رو خودتون کار کنید
شما با خیلی پسرونه حرف میزنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، السا ، محب الزهرا ، رضوانه ، مجید املشی ، Eve
۱۷:۰۹, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #117

نقل قول:من که نمیدونم شما چند سالته اما مثلا اگه من با یه بچه با زبون خودش حرف بزنم یعنی بچه صفتم؟
یکم باید منعطف شد

فکر کنم بچه با محرم و نامحرم فرق میکنه و خودتون هم بهش اشاره کردید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۸:۴۳, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #118
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۸)Reza2035 نوشته است:  ابوموسی اشعری شد کرکس و اسگل و سفیه و ... Smile. یه چند تا فحش هم به خاطر یه سوال ساده ای که کردم بهش اضافه کنید ! چرا خانم ها کهنه نمیشورن ؟
اینقدر سوال توهین آمیز بوده ؟
آقا رضا!
کوچه علی چپ حال و هواش چطوره؟
بابا از این کوچه بیاین بیرون...
شما بعد از این که خیلی منطقی جواب سوالتون رو گرفتین فرمودین که بنده از خواص هستم که هنوز مجردم...
یعنی به هر چی آقای متاهله و همه جنس اناث توهین کردین داداش من!
ما هم گفتیم از خواص نیستی. هنوز لیاقت همسرداری نصیبتون نشده...
ابوموسی اشعری هم دشمنامونن با جد و آباءشون...
جون ما اگه سنتون هنوز دو رقمی نشده بگو ما بدونیم یکی سر کارمون میذاره...
اینقدر انرژی نذاریم به راه راست هدایتتون کنیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، رضوانه ، مجید املشی
۲۰:۴۷, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #119
آواتار
انقدر بحث رو ادامه دار نکنیم...
من هم همون دیشب نباید انقدر بحث میکردم...جواب سوال رو همون اول گفتیم...
اگر حرف های من توهینی توش بود عذرخواهم هرچند نیت من توهین نبوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، یاســین ، مجید املشی
۲۱:۳۵, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #120
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۸)Reza2035 نوشته است:  در ضمن از قدیم الایام خانم ها بودن که کهنه ی بچه میشستن و نه آقایون ...واسم سوال شده که چرا یهو کهنه شستن بچه جاشو داده به مای بیبی ؟
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۱:۳۷)Reza2035 نوشته است:  همین جوری پیش بره مجبوریم کسانی رو تحمل کنیم که برای اینکه فرم هیکلشون به هم نریزه حاضر به بچه دار شدن نیستن ! خدا خودش صبرمون بده
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۴)Reza2035 نوشته است:  یعنی قبلا پدر و مادر شما , مهمونی نمیرفتن وقتی شما بچه بودین ؟
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۴)Reza2035 نوشته است:  سوالاتم رو باید برم از خانم هایی که کهنه شستن بپرسم ...مطمئنم اونها با منطق بهم جواب میدن , نه با کنایه .
این جوابو به تمام آقایونی که احیانن این سوالو دارن میگم..

سوالاتونو بیاین از مادر من بپرسین که الان در سن 42 سالگی تمام استخونای بدنش آرتروز گرفته... و شب ها از استخون درد نمیتونه بخوابه.
بخاطر چی؟؟
زایمان... کهنه شستن...فرش شستن...لباس شستن..زحمت زحمت زحمت..
همین زحمتایی که از نظر شما آقایون وظایف ما زناست ولی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رضوانه ، neyestan23 ، مجید املشی ، Reza2035 ، زینب خانوم ، محب الزهرا ، السا ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا