کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعاهای وقت خواب
۲۱:۰۰, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۱:۰۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

صحنه 1 : حضرت فاطمه (سلام الله علیها) فرمودند : «شبی در هنگامی که بستر خواب را گسترده بودم و میخواستم بخوابم،پیامبر تشریف آورد و به من فرمود : ای فاطمه [شبها] تا زمانی که چهار عمل انجام نداده ای،نخواب!

1. ختم قرآن کنی
  2. پیامبران را شفیع خود گردانی
  3. مومنان را از خود خوشنود سازی
  4. حج و عمره به جا آوری

• حضرت این سخن فرمود و مشغول نماز شد.من صبر کردم تا نماز حضرت تمام شد،آن گاه عرض کردم : یا رسول الله!شما به من چهار دستور دادی که من در این وقت توان انجام آنها را ندارم.
    حضرت لبخندی زد و فرمود : هنگامی که سه مرتبه قل هو الله احد بخوانی،گویا ختم قرآن کرده ای و زمانی که بر من و پیامبران پیش از من صلوات و درود بفرستی ما در روز قیامت شفیعان تو خواهیم بود و هر گاه برای مومنان استغفار و طلب آمرزش نمایی تمامی آنان از تو خشنود میگردند و هر وقت بگویی سبحان الله و الحمدلله و لا اله اله الله و الله اکبر،حج و عمره را به جا آورده ای... .

صحنه 2 : حضرت فاطمه نزد پیامبر اعظم،از بی خوابی شکایت کرد.حضرت فرمود : دخترم!این دعا را بخوان :
  • یا مشبِع البطون الجائعۀ و یا کاسِیَ الجُسوم العاریهِ و یا مسکن العروق الضاربه و یا مُنوَّمَ العُیون السّاهره سکَّن عروقی الضاربه و اذن لِعَینی نوماً عاجلاً... .

صحنه 3 : امیرالمومنین علی (علیه السلام) فرمود : « حضرت فاطمه (سلام الله علیها) آنقدر با مشک،آب کشیده بود که در سینه اش اثر نهاده بود و در اثر آسیاب کردن،دستش پینه بسته بود...و به سبب جارو کردن به خانه،لباسش غبارآلود گردیده بود و به علت آتش افروختن در زیر دیگ،رنگ لباسش به تیرگی گراییده بود و از این امور به او زیان شدیدی رسیده بود.من به او گفتم : اگر به نزد پدرت بروی و از او خدمتگزاری درخواست کنی،از این مشکلات راحت میشوی.او به نزد پدر رفت اما هنگامی که دید گروهی نزد آن حضرت هستند،حیا کرد و برگشت.ولی از آن جا که پیامبر دریافت که دخترش با او کاری دارد،بامداد نزد ما آمد و در مورد کاری که حضرت زهرا با او داشت سوال نمود.من پاسخ دادم : یا رسول الله!فاطمه به سبب جارو کردن به خانه،لباسش غبارآلود گردیده و به علت آتش افروختن در زیر دیگ،رنگ لباسش به تیرگی گراییده و به جهت آسیاب کردن دستهایش پینه بسته،لذا من به او گفتم اگر نزد پدر بروی و از او خدمتگزاری درخواست نمایی،از این مشکلات میرهی.
پیامبر در پاسخ فرمود : آیا به شما چیزی بیاموزم که برایتان بهتر از خدمتگزار باشد؟؟
  • آن گاه فرمود : هنگامی که به بستر خواب رفتید سی و سه مرتبه سبحان الله و سی و سه مرتبه الحمد لله و سی و چهار مرتبه الله اکبر بگویید.
در این هنگام حضرت فاطمه سه بار گفت : از خدا و پیامبر خشنود گشتم...»
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، soshiant ، help me ، شهیدطیبه واعظی ، ztb ، السا ، sagheb ، aboutorab ، fafa* ، عبدالرحمن ، قلب ، یاســین ، Majid4mi ، mahdy30na ، رهگذر. ، أین المنتظر ، حفیظ
۹:۵۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
در حديث صحيح از حضرت امام محمد باقر عليه‏السلام منقول است كه هر گاه كسى دست را در زير سر گذاشته، بخوابد، بگويد:
«
بسم الله اللهم انى اسلمت نفسى اليك و وجهت وجهى اليك و فوضت امرى اليك و الجات ظهرى اليك و توكلت عليك رهبة منك و رغبة اليك لا ملجا و لا منجا منك اليك امنت بكتابك الذى انزلت و برسولك الذى ارسلت»
و بعد از آن تسبيح حضرت فاطمه عليها السلام بخواند.

در حديث صحيح ديگر فرمود: ترك نكند در وقت خواب اين دعا را:
«
اعيذ نفسى و ذريتى و اهل بيتى و مالى بكلمات الله التامات من كل شيطان و هامة و من كل عينلامة».
.
كه به اين دعا تعويذ مى‏فرمود حضرت رسول صلى الله عليه و آله و سلم امام حسن و امام حسين- صلوات الله عليهما- را

در حديث صحيح ديگر فرمود: هر كه بعد از خوابيدن در رختخواب سه مرتبه بگويد: «الحمد لله الذى علا فقهر الحمد لله الذى بطن فخبر و الحمد لله الذى ملك فقدر و الحمد لله الذى يحيى الموتى و يميت الاحياء و هو على كل شى‏ء قدير. » از گناهان بيرون مى‏آيد، مانند روزى كه از مادر متولد شده بود.

از حضرت امام رضا عليه‏السلام منقول است كه هر كه آيه الكرسى در وقت خواب بخواند، از فلج شدن ايمن گردد.

از حضرت صادق عليه‏السلام منقول است كه هر كه سوره يس پيش از خواب بخواند، حق تعالى هزار ملك به او موكل گرداند كه او را از شر شياطين و هر بلايى حفظ كند.

از حضرت امام محمد باقر عليه‏السلام منقول است كه هر كه سوره «اذا وقعت الواقعة» هر شب پيش از خواب بخواند، در قيامت روى او ماند ماه شب چهارده باشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mahdy30na ، رهگذر. ، أین المنتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا