کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باز هم کیتی پری در نقش شیطان !
۱۳:۵۵, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲:۵۸ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1

با سلام خدمت همگی یه موزیک ویدیو جدید هست از طرف کیتی پری به نام اسب سیاه که درش این خانوم نقش شیطان رو بازی میکنه .. پیغام این آهنگ ممکنه به شخص خاصی باشه یا ممکنه به هرکسی که اونو گوش میده باشه . ویدیوش جنبه سرگرمی داره ولی آخرش نشون میده اون قسمت بالای هرم که خالیه و ساخته نشده و جایگاه شیطانه ، میره اونجا می ایسته و اون جایگاه رو پر میکنه ..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، fafa* ، "عارف" ، sadra master ، maryam_2014 ، HermeS ، hadi22 ، لبخند خدا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۹ توسط amirhasan.)
شماره ارسال: #31

(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۴۱)HermeS نوشته است:  جاهاییش نامفهوم بود اما اون طور که در کلیپ گفته جایی میگه"ما خواهیم خواند"
بعدش هم به طور واضحی نام لوسیفر را تکرار می کنه . هر چند به اکثر ریورس ها اعتقادی ندارم اما در این ریورس به شکل عجیبی واژه لوسیفر واضح تکرار میشه.
در بخشی از برگردان عبارت نامفهومی تکرار میشه که خود ویدئو میگه ورد هست اما مایی که عربی می دونیم متوجه می شیم. شرم دارم بگم چی میگه احمق بیشعور.
این فایلی که گذاشتم تازه برگردان تکه ای از اهنگه. برگردان کاملش خیلی بی شرمی داره....من فایل کامل برگردانش رو هم در این پست گذاشتم البته عذر خواهی میکنم Confused

متن برگردان تا اونجایی که خودم متوجه شدم :

everyone will sing

yeaaaah

hail lucifer hail lucifer

prostaaate to lucifrrrr lucifer lucifer

ohhhhhh all for ya /crawl for ya

we are all.....

.......

whoaaaa

le*bian more por*no and se*x le*bian ve

juicy j:

satan one eye eye ohhhhhhhh

راستی به عربی چی میگه ؟Dodgy

اگر فایل رو دیدین و بیشتر دستگیرتون شد برا من متنش رو بذارین بی زحمت Blush

برگردان کامل با حجم 6.8 مگابایت

خبر جالب درباره کتی پری:من مسیحی نیستم!

کتی پری در مصاحبه با مجله ماری کلر گفت : او دیگر مسیحی نیست و بهشت و جهنم را باور ندارد

پری گفت درست است که به انجیل اعتقاد ندارد اما رابطه نزدیک و عمیقی را با خدا برقرار میکند !
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]