|
چند نفر آدم پای کار میخوام !!!!
|
|
۲۱:۰۷, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
میخوام یه سری کارها انجام بدم اما به تنهایی قادر نیستم 3 محور داره اولیش لا اله هست و شکستن بت هایی که جلوی ظهور کلمه توحید رو گرفته و نقد نظم نوین جهانی و همه عناصر وابسته به این مسئله دومیش تبیین الله هست و ترسیم جهانبینی توحیدیِ کاربردی و ترسیم مختصات جامعه مهدوی و جایگاه امام و اثبات ملموس علمی و عملی و تجربی و درون دینی و برون دینی نیاز ما و ابعاد نیاز ما به یک مرد الهی در همه ابعاد زندگی به شکلی متفاوت آنچه که مرسوم است سومیش یارانی میخواهم برای آغاز یک برنامه برای خودسازی و یاری کردن یکدیگر برای بندگی بهتر خداوند تا اگه خدا توفیق داد بتوانیم برای جبهه حق مفید باشیم حالا کسی که در این کار یا علی میگه باید بتون خوب مطالعه کنه و وقت بگذاره بعلاوه باید حقیقتاً طلبه برای خود سازی و بندگی بهتر خدا باشه یا علی گویان بسم الله فقط بسم الله گفتید خداوکیلی باید پای کار باشید رفقای قدیمی یه وقت برای رودر بایستی یا علی نگیدها این یا علی ها با بقیه یا علی ها فرق داره !!!!!! خداوند انشاالله به حق صاحب الزمان به هممون توفیق عنایت کنه و مارو از هدایت و رحمت ویژه اش بهره مند کنه.!!!!!!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۳, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا علی .......ان شاالله وبا دعای خیر شما منم هستم.در این حرکت در واقع شما به ما کمک میکنید نه ما به شماو من اسمش رو میزارم سیر مطالعاتی تالار بیداری اندیشه از زحماتتون ممنونیم وبهترین پاداشهای الهی رو براتون ارزو میکنیم. |
|||
|
|
۸:۵۲, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۸۹ ۱۳:۰۵)علی 110 نوشته است: ببینید دوستان، ما الآن در فاز همدلی هستیم سلام به همه دوستان قبل از هر چیز از علی اقا110 تشکر میکنم بابت این تاپیکهای مفید ...از خدا بهترینهای دنیا و اخرت رو برای ایشون و پدرو مادر و عزیزانشون خواستارم. خدمت دوستانی که این پست رو میخونن عرض میکنم اگر از کنار این تاپیک گذشتین و سیری رو که علی اقا در پست 19 پیشنهاد دادند رو مطالعه نکردید و یا تازه این تاپیک رو دیدین حتما شروع کنید که ان شاالله در رسیدن به اهداف بسیار کمکمون میکنه و در شکل گیری روح موثر خواهد بود. نقل قول:اگه عمری بود و به 20 رسیدیم ادامه ی کار رو میگم خدمت دوستان علی اقا ادامه کار رو فرمودین چی هست یا نه؟ منکه از قافله عقب موندم ولی خودمو میرسونم ان شاالله...البته هنوز به 20 نرسیدم...التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من هم هستم. در هر سه مورد شاید زیاد فعال نباشم اما هرچند کم هستم
|
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
ایشالا خدا کمکم کنه منم هستم...
به امید یاری حق |
|||
|
۱۲:۱۴, ۱۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۴:۲۸ توسط zohur.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
انشاء الله منم تا اونجایی که بتونم کمک میکنم
موفق باشید |
|||
|
۱۲:۲۹, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم خدمت همکاران و عزیزان . !
خوشحالم که این تالار با داشتن چنین یوزر هایی چنین فعالیت های سالم و خوبی رو انجام میدن ! دوستان ما یه خورده وقتمون گیر سر کارهای دیگه کمتر به این تالار میرسیم انشالله جای خالی مارو پر کنید . برای ما هم دعا کنید از همتون ممنون یاعلی |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
همسنگران عزیزم
ماه رجب و شعبان و رمضان را دریابید سعی کنیم بیشتر مراقبت از افکار و گفته ها و کردارمان داشته باشیم خدا توفیق بندگی خودش رو به همه ی ما عنایت کنه یا علی |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام.با اینکه یه کم دیره ولی امیدوارم بتونم خودمو برسونم.انشاالله منم هستم وعاجزانه التماس دعا دارم از همه ی دوستان عزیز خواهشن فراموشم نکنید تو این سه ماه پربرکت یه گره ی عجیب و غریب تو کارم افتاده که امیدوارم با دعای شما و عنایت آقا و لطف خدا بر طرف شه.
در پناه حق پیروز باشید و مستدام. |
|||
|
۲:۳۳, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
3سال گذشت..چه تاپیک فعالی!!!!
![]() من از امروز شروع میکنم این سیر مطالعاتیرو ان شا الله ..خوش به حال کسانی که خواندن و عمل کردن ![]() سیر مطالعاتی بیداری اندیشه(گام اول) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |