کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند نفر آدم پای کار میخوام !!!!
۲۱:۰۷, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
میخوام یه سری کارها انجام بدم اما به تنهایی قادر نیستم
3 محور داره
اولیش لا اله هست و شکستن بت هایی که جلوی ظهور کلمه توحید رو گرفته و نقد نظم نوین جهانی و همه عناصر وابسته به این مسئله
دومیش تبیین الله هست و ترسیم جهانبینی توحیدیِ کاربردی و ترسیم مختصات جامعه مهدوی و جایگاه امام و اثبات ملموس علمی و عملی و تجربی و درون دینی و برون دینی نیاز ما و ابعاد نیاز ما به یک مرد الهی در همه ابعاد زندگی به شکلی متفاوت آنچه که مرسوم است
سومیش یارانی میخواهم برای آغاز یک برنامه برای خودسازی و یاری کردن یکدیگر برای بندگی بهتر خداوند تا اگه خدا توفیق داد بتوانیم برای جبهه حق مفید باشیم
حالا کسی که در این کار یا علی میگه باید بتون خوب مطالعه کنه و وقت بگذاره
بعلاوه باید حقیقتاً طلبه برای خود سازی و بندگی بهتر خدا باشه
یا علی گویان بسم الله
فقط بسم الله گفتید خداوکیلی باید پای کار باشید
رفقای قدیمی یه وقت برای رودر بایستی یا علی نگیدها
این یا علی ها با بقیه یا علی ها فرق داره !!!!!!
خداوند انشاالله به حق صاحب الزمان به هممون توفیق عنایت کنه و مارو از هدایت و رحمت ویژه اش بهره مند کنه.!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، Ramin_Ghn ، aliakbar ، parisan ، 7parsa4 ، MAHDI59 ، Hadith ، سبز سفید قرمز ، خاک ، rastin ، abbas313 ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، ghadimi2 ، پارسه ، محصل ، mamad ، bozorgmehr ، mohsen77 ، ارتش1نفره ، ELENOR ، وحید110 ، وحید الف ، محب الزهرا ، نسیم ، zohur ، أین المنتظر ، montazer_rm ، akhevi ، خادمة الزهرا ، Havbb 110 ، ali0077 ، عبدالرحمن ، mahyamatin ، fafa* ، هانا ، help me ، Mohammad Trust ، laanbar1-2-3 ، sagheb ، Ali#59 ، عبداللهی
۲۳:۲۳, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله

یا علی براي خود سازي...

بقيه اش رو هم تا حد توانم هستم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamad
۲۳:۴۶, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
من هم قسمت خود سازی رو هستم..Smile
2 قسمت دیگه شرمنده..چون با شروع ترم جدید اصلا وقتی برام نمیمونه که مطالعه کنمBlush

(البته اگر در گروهتان خانم ها هم میتوانند بیایند..!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، mamad ، ELENOR
۲۳:۵۳, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4

نقل قول:اولیش لا اله هست و شکستن بت هایی که جلوی ظهور کلمه توحید رو گرفته

با سلام ... به نظرم امامت الان مسئله ی اصلیه

نقل قول:نقد نظم نوین جهانی و همه عناصر وابسته به این مسئله

برادر من اخه چه جوری نقد کنیم ؟ در حالی اکثریت دنبال یه مشت نماد هستن ؟ عناصر وابسته به نظم نوین جهانی ایا فقط نماد هستن ؟ ایا همه جا باید دنبال گونیا و پرگار و چشم جهان بین بود ؟ به نظرم ما هنوز برای این مرحله امادگی نداریم میدونی چرا ؟ چون هنوز نماد زده هستیم اینو بی تعارف میگم اکثر تاپیک هایاین سایت راجع به نماد بوده و از اصل موضوع خارج بودیم به نظره من شاید بگید که این یه سایت تخصصیه و این حرفا ..اما این باز باعث میشه که ما از مسیر اصلی خارج بشیم ؟ تنها راهی که میشه بحث رو به جاهای حساس رسوند و مقدمات ظهور اقامون رو فراهم کرد اینه که ما خودمون رو از مرحله ی نمادشناسی به مرحله ی شناختن طرزه تفکر ارتقا بدیم !!! یه کد به دوستان عزیزم میدم اونم این که اگه میخواین با طرزه تفکر اونها اشنا بشین دنبال فلسفه ی مدرنیسم و پست مدرن و علل الخصوص ترانس مدرنیسیم باشیم که الان در دوره ی ترانس مدرن غرب هستم و پارادایم چهارم نور و ظلمات در کشور خودمون داره پیاده میشه ...توی مدرنیته دیگه فلاسفه نمیتونن هیچ طرزه تفکری رو ارائه بدن به قول اقای فرانسیس فوکویاما : لیبرال دموکراسی اخرین راه حل برای اداره جهانه ...
توی کشورمون هم که نور و ظلمات بعد از قضایای فتنه ی پارسال اجرا شده راههای ما کاملا داره از هم جا میشه یا به سمت نور میریم یا ظلمات هیچ راه دیگه ای نیست .

نقل قول:ترسیم مختصات جامعه مهدوی

جامعه ی مهدوی جامعه ای است که تمام سیاست های 13 معصوم ما باید توش اجرا بشه (امیدوارم دوستان این حرفایی که میزنم رو دنبال کنند و به صورت سطحی نگاش نکنن)

نقل قول:سومیش یارانی میخواهم برای آغاز یک برنامه برای خودسازی و یاری کردن یکدیگر برای بندگی بهتر خداوند تا اگه خدا توفیق داد بتوانیم برای جبهه حق مفید باشیم
حالا کسی که در این کار یا علی میگه باید بتون خوب مطالعه کنه و وقت بگذاره

دوست عزیزم همان طور که خودتون میدونید الان ما در دوره ی جنگ نرم هستیم ...جنگ نرم هم فقط از طریق رسانه و روزنامه و خبر میشه مقابلش وایساد ... به نظرم همین سایت کاره بی نظیری بود اما همون طور که گفتم خیلی نماد گرا شدن دوستان متاسفانه ...چند وقت پیش تاپیک قهوه تلخ رو دیدم نظرات دوستانم رو هم اونجا دیدم شگفت اور دوستانمون توی نماد ها موندن اگه ما توی نماد ها بمونیم فاتحمون خوندس ...

در قبال تولید علم غرب ما هم باید تولید علم کنیم هیچ راه حل دیگه ای نیست

در اخر هم بگم دوست عزیز من درسته تازه واردم اما امادگیه خودم رو اعلام میکنم واسه کمک کردن هر چند ناچیز فقط نمیدونم چه جوری شروع کنم ؟ و ایا من در سطح دوستان میتونم کاری کنم یا نه هر چند ماشالله دوستانمون هر کدوم اوستایی شدن توی شیطان شناسی به حول و قوه ی الهی .

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، rastin ، mamad ، وحید110 ، montazer_rm ، خادمة الزهرا
۲۳:۵۸, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
علی جان
من کمی در دریافت منظور شما دچار مشکل شدم. لطفا کمی بیشتر توضیح دهید. بند یک در دل بند سه جای ندارد؟ در مورد بند دو آیا به جز مطالعه هدفمند، متد دیگر را هم مد نظر دارید؟ منظور از علمی و عملی و تجربی و درون دینی و برون دینی چیست؟
2 جایگاه تغییر وجود دارد: تغییر در خود - تغییر در خارج خود. حال برنامه مورد نظر شما در کدام ساحت است؟ اگر توامان، هر دو را می خواهید داشته باشید متد پیاده سازی چیست؟!
اگر لطف کنید کمی شفاف تر کنید موضوع را ممنون خواهم شد. Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، aliakbar ، سبز سفید قرمز ، mamad ، ارتش1نفره
۰:۰۷, ۱۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام علی جان، فکر کنم منظور شما موارد زیر بود:
1: شکستن بت هایی که جلوی ظهور کلمه توحید رو گرفته
2: نقد نظم نوین جهانی و همه عناصر وابسته به این مسئله
3: تبیین الله هست و ترسیم جهانبینی توحیدیِ کاربردی
4: تبیین جایگاه امام و موارد مربوط به آن
5: سومیش یارانی میخواهم ...

در واقع تو می خوای یک گروه پژوهشی ایجاد کنی که اول از همه، اعضا باید خودشون آدم های مومنی باشند.
بعد از اون باید گروه در ارتباط مستقیم و در زیر نظر مدیریتی واحد و قوی قرار داشته باشند.
برای رسیدن به اهداف هم نیاز به مطالعه و داشتن منابع فراوان هست.

لطفا بیشتر توضیح بده تا من هم برم سر اصل مطلب

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، aliakbar ، سبز سفید قرمز ، mohammad790 ، mamad ، bozorgmehr ، ارتش1نفره
۰:۱۳, ۱۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
با توجه به توضیحات mohammad

با اینکه میدونم مؤمن نیستم

ولی علی جون من پایه ام (اگر منو هم به گروه مخلص خودتون راه بدید)

یااااااااا علیییییییییی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، mamad
۲:۰۶, ۱۳/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۸۹ ۲:۳۴ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #8
آواتار
تاپیک خوبیه
ولی من یکم میخوام درد و دل کنم

به عنوان مثال به جای اینکه از کلمات پیچیده استفاده کنید راحت بگویید " میخواهم یک فرد مومن واقعی و یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشم "
شاید خیلی از ماها برای اینکه واقعا یک مومن واقعی باشیم و در مرحله بعد یار امام زمان باشیم و به درک و معرفت برسیم جواب ها و راه حل ها رو بدونیم اما در عمل چه کاره هستیم ؟
من خودم زمانی که در سن کمی بودم خیلی مطالعه میکردم و بسیار کتاب میخوندم . اما ایمانم به مرحله عمل نرسیده بود و خودم از عملم راضی نبودم .یکبار یک دوستی بهم گفت دیگه وقتش رسیده که امتاحانات رو پاس کنی تا کی میخوای درسا رو حذف کنی و بگی برای ترم بعد ؟ تا کی میخوای ثابت بمونی ؟ وقتش نرسیده که اطلاعاتت رو به مرحله عمل برسونی و..دیدم راست میگه و من خیلی وقت غافل بودم
همین الان هم از شرایط فعلیم راضی نیستم . چون برای خوب شدن و خود سازی انتهای و پایان وجود نداره.
مهم این هست که در مسیر درست تلاش کنیم .پایه های ایمان و عملمان محکم باشه .
کارهایی که در نظر ما ممکنه کم اهمیت باشه و به سادگی از کنارشان رد میشیم مهم ترین کارها در امر خودسازی هستند .
مثلا چند نفر از ما ( منظورم خودم هم هستم ) نمازمان قضا نمیشه ؟
در مرحله بعد آیا نمازمان را سر وقت میخوانیم ؟
آیا برای نماز خواندن لحظه شماری میکنیم ؟ در نماز چقدر حواسمان به خدا هست ؟ یا حواسمان به همه چیز و همه کس هست جز خدا ؟ آیا تا حالا در نماز خواندن از سر شوق وصال خدا گریه مان گرفته ؟آیا .......
.........متوجه هستیم که خواندن نماز از اینکه قضا نشه تا .......... به جایی برسیم که در خواندن نماز از شوق وصال و ترس از خدا گریه مان بگیره چقدر راه هست ؟ آیا ما این راه ها رو پیمودیم ؟
اولیا خدا که به معرفت امام زمان رسیدن این راه ها رو طی کردن.سالک یک شبه عارف نشد .
در مراحل بعدی آیا اهل نماز شب هستیم ؟ آیا نیمه های شب برای یاد خدا بیدار میمانیم و دعا و گریه و استغفار کنیم ؟
چقدر از اعمالمان تظاهری و برای ریا هست و چقدر از اعمالمان پنهانی و برای رضای خداست
چقدر از خدا به خاطر نعمتهایش تشکر میکنیم ؟ آیا تشکر ما از خدا مثل کسانی هست که با حالت ناامیدی و گرفتگی میگویند " خدایا شکرت " یا مثل کسانی که خدا را از ته دل و با شادمانی شکر میکنند هستیم ؟
چقدر در روز دچار روزمرگی کارهایمان شدیم ؟ یکی از آن ها همین استفاده بیش از حد از اینترنت .
در طول روز چقدر غیبت میکنیم یا میشنویم ؟ چقدر کمک به مستمندان میکنیم ؟
میشه هزاران سوال پرسید.... و راست و حسینی خودمان را محک بزنیم

میدانید زمانی که شیخ رجبعلی خیاط برای بار اول حجاب از جلوی چشمان کنار رفت چه چیزی را دید ؟
حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فخر دو عالم را میبیند که به رجبعلی خیاط میفرمایند آمدی اما چرا دیر؟
شیخ رجبعلی خیاط با آن همه پشتکار و تقوای الهی این کرامات نصیبش میشود اما نکته مهم این هست که ما به این معرفت برسیم که امام زمان حاضر هستن . چرا همیشه ما منتظر هستیم تاامامان خودش در خانه ما را بزند ؟
ما باید در خانه امامان را بزنیم . این ما هستیم خدای نکرده که یا به محبوبمان نمرسیم یا اگر رسیدیم ممکنه دیر باشه.
فکر کنم خیلی از ما معادله رو اشتباه فهمیدیم.
"ما عاشق هستیم و امام محبوبمان معشوق"
عاشق واقعی هیچگاه منتظر این نیست که معشوق خودش از راه برسد . عاشق از خدا راه وصل را طلب میکند .بیکار نمینشیند تا خود معشوق بیاید و به دنبال معشوق میگردد . به بهانه این که نمیداند معشوقش کجاست شانه خالی نمیکند و بهانه نمیآورد که نمیتوانم معشوقم را پیدا کنم پس منتظر میمانم تا خودش بیاید !!!
هر چه بیشتر عاشق باشد از خدا بیشتر تمنا میکند تا راه وصل را نشان دهد .
حرف برای گفتن خیلی زیاده .
اما به همین مقدار بسنده میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، aliakbar ، Ramin_Ghn ، سبز سفید قرمز ، احیاء ، bahar2006 ، F.E.A.R ، MohammadMeraj ، پارسه ، mamad ، ELENOR
۲:۲۲, ۱۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
علی جان میگن دل به دل راه داره !Blush
منم می خواستم امشب یه همچین تاپیکی ایجاد کنم.
البته من تصمیم گرفته بودم برای شروع از ادای دیونی که به گردنم هست شروع کنم.
با توجه به این پست http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...ml#pid1997
که ان شاالله این کار رو انجام می دم.
یا علی
منم هستم.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، aliakbar ، F.E.A.R ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، محصل ، mamad ، ارتش1نفره
۱۲:۲۱, ۱۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10

سلام علی جان
یا علی گویان در خدمتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، mamad
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: