|
ریـــــز نکته های مربوط به:::>>خانه تکـانی عید!(گفتگو محور!)
|
|
۰:۰۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام به همگی خانه تکان ها طبق اخبار رسیده! خانم و آقا نداره! در این روزها همگی حسابی مشغول کار هستن خب بهتره یه سری از نکته های مهم رو یادآوری کنیم: ● کار امروز را به فردا نیندازید! هر چند از روزهای اول اسفند تا روزهای آخر این ماه برای خانه تکانی فرصت دارید، اما بهتر است کار امروز را به فردا واگذار نکنید؛ داشتن زمان بیشتر برای انجام کارهای خانه به شما کمک می کند علاوه بر اینکه خانه تکانی را سر فرصت و با حوصله انجام می دهید، این کار را به صورت تفریحی و بدون خستگی به انجام برسانید. علاوه بر این بهتر است قبل از شروع خانه تکانی با تهیه فهرستی از کارها برای انجام آنها زمانبندی کنید تا به کارهای دیگرتان هم برسید. بهتر است خانه تکانی را ابتدا از بخش هایی مانند آشپزخانه آغاز کنید که هم خرده ریزهای بیشتری دارد و هم زمان نسبتا قابل توجهی را می طلبد. ● دیگران هم کمک کنند! خانم های خانه دار و دیگر اعضای خانواده باید بدانند که خانه تکانی تنها وظیفه خانم خانه نیست بلکه دیگر اعضای خانواده هم باید در این امر کمک کنند، تقسیم کار برای خانه تکانی علاوه بر اینکه به انجام سریع تر کارها کمک می کند، از خستگی مفرط یک نفر از اعضای خانواده یا همان خانم خانه هم جلوگیری می کند. ● از اشیای زاید دل بکنید! نکته مهمی که در خانه تکانی وجود دارد آن است که در طول یکسال، لباس ها و دیگر لوازمی وجود دارند که دیگر مورد استفاده قرار نخواهند گرفت، پس ساده ترین راه برای آنها دور انداختنشان است که همزمان کمتری می برد و هم خانه شما را سبک تر می کند. ● کارهای سخت را زودتر آغاز کنید اما اگر تصمیم گرفته اید امسال رنگ خانه خود را تغییر دهید یا تغییراتی در دکوراسیون منزل خود ایجاد کنید بهتر است اینگونه کارها را قبل از شروع خانه تکانی آغاز کنید تا هم به گرانی شب عید نخورید و هم منزل شما برای دید و بازدید های اول سال آماده باشد. توصیه های پزشکی و نکاتی مهم در رابطه با خانه تکانی عید نوروز برای پیشگیری از آسیبها و صدمات خانه تکانی، راهحلهایی ارائه شده است که عبارتند از: >>>> در انجام فعالیتهای خانه تکانی بیش از حد به بدن فشار وارد نشود. فشار به اندامها علی رغم احساس درد، آسیب دیدگی بیشتر آنها را به دنبال دارد. >>>> بلند کردن اجسام سنگین بیش از حد توان بدن، آسیب رساندن به دست، کمر و گردن را باعث میشود. >>>> فعالیتهای خانه تکانی را در روزهای مختلف تقسیم کنید. عجله در به پایان رساندن خانه تکانی، ممکن است عواقب نافرجامی داشته باشد. >>>> افراد هنگام خانه تکانی، احساس خستگی را جدی گرفته و به خود استراحت دهند؛ چرا که این احساس خستگی، زنگ خطری است برای سلامتی بدن. >>>> تغذیه نامناسب و خستگی، آسیب پذیری عضلات را افزایش میدهد. >>>> استراحت روزانه و شبانه کافی، هنگام فعالیت های خانه تکانی لازم است. >>>>خانه تکانی با سرعت متوسط انجام شود. سرعت زیاد در کار کردن، شانس آسیب پذیری را افزایش میدهد. >>>> مراقب کودکان باشید و از شیطنت های آنها در این ایام غافل نشوید. >>>>مراقب فعالیت بیش از حد برخی بیماران، نظیر دیابتی ها باشید. به منظور جلوگیری از هرگونه آسیب احتمالی، بیمار و خانواده وی باید در جریان خانه تکانی با استفاده از دستگاههای تست قند خون معتبر (دارای کد بیمه مسوولیت و نیز هولوگرام وزارت بهداشت) از وضعیت قند خون فرد دیابتی اطلاع داشته باشند. >>>> به منظور پیشگیری از کمر درد و کشیدگی عضلات بدن هنگام جابجایی وسایل سنگین، تمیز کردن شیشه و پنجره، بدن باید فرم خاص و مناسبی داشته باشد. >>>> در ایام خانه تکانی، زنان به مدت طولانی به طور ایستاده مشغول به کار هستند و فشار زیادی به ستون فقرات و کمر وارد میآورند. به همین دلیل باید به طور متناوب تغییر حالت و موقعیت داده و برخی فعالیتها را نشسته انجام دهند. >>>> از استرس و فشار عصبی دوری کنید و با آرامش، نشاط و شادی کارها را دنبال نمایید. ادامه دارد.... |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
مراقب سلامتی خود باشید مواد شوینده حاوی مواد شیمیایی هستند که میتوانند به چشمها، ریهها و پوست شما آسیب برسانند. هنگام کار با شویندهها فراموش نکنید حتما از دستکش و در صورت لزوم از ماسک و عینک محافظ استفاده کنید. پنجرهها را باز بگذارید تا هوای آزاد در محل جریان پیدا کند و تهویه مناسب وجود داشته باشد. مواد شوینده گوناگون را با هم مخلوط نکنید (مثل وایتکس و جوهر نمک)، زیرا ترکیبات گازی سمی ایجاد خواهند کرد که به ریه شما آسیب میرساند و موجب بروز مسمومیتهای شدید میشود. دستکش لاستیکی هیچ خانمی دوست ندارد در ایام عید پوست ترک خورده یا حساسیت پوستی داشته باشد. دستکش در این موارد نقش بسیار مهمی دارد. سعی کنید تا آنجا که ممکن است از تماس مستقیم دستها با انواع مواد شوینده و پاک کننده خودداری کنید. اکثر مواد شوینده ازPH استاندارد برخوردار نیستند و به همین دلیل میتوانند سبب تحریک پوست دست شوند. اگر پوست حساسی دارید بهتر است ابتدا یک دستکش نخی و سپس روی آن یک دستکش لاستیکی دست کنید؛ زیرا گاهی اوقات پوست به لاستیک دستکش حساسیت نشان میدهد. سقوط آزاد ! گاهی در صفحه حوادث خبر ناخوشایند سقوط مرد خانواده را به همراه فرش از پشت بام می خوانیم. بررسیها نشان میدهد میزان حوادث و سقوط از ارتفاع در این ایام افزایش می یابد. دست شکسته و پای شکسته از صحنه های تکراری روزهای خانه تکانی است. البته تنها پشت بام خطر ندارد، نردبان نامطمئن هم به همان اندازه میتواند خطرناک باشد. درصورت استفاده از نردبان یا چهار پایه باید از سطح اتکای آن با زمین کاملا مطمئن شد و از نوع استاندارد و نردبان دو طرفه استفاده کرد. کارشناسان ایمنی توصیه میکنند که در زمان پاک کردن شیشه و پنجرههای منزل احتیاط لازم ضروری است و از رفتن روی نردهها یا قرنیزها باید جداً خودداری کرد. |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اگر خواستید کمد رو جابجا کنید قبلش حداقل چند حرکت کششی انجام دهید!
![]() گاهی دکوراسیون فعلی خیلی زیباتر از اونیه که شما میخواهید برای عید ترتیب دهید... حتما نظرخواهی کنید از دیگران |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خیلی دقت کنید هنگام استفاده از مواد شوینده
یکی از دوستام دو سه سال پیش قبل از عید اومده بود حمام رو تمیز کنه...چند تا از این مواد شوینده رو با هم ترکیب کرده بود بعد ریخته بود کف حمام که تمیز کنه...یه دفعه انگار خیلی اکسیژن محیط کم شده بوده...این بنده خدا همون جا از حال میره...میفته کف حمام...هیچکسی هم خونه نبوده... خلاصه مادرش میاد خونه و میبرنش بیمارستان... خدا رو شکر به خیر میگذره ولی تا آخر عید این داشت دارو میخورد به خاطر گلوش یا سرم میزد... اصلا بعد از عید که اومد مدرسه هنوز هم حالش بد بود... انقدر که این مواد شوینده مضر هستن... خیلی مراقب خودتون باشید مخصوصا تو فضای بسته مراقب باشید در استفاده از این مواد |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در خانه تکانی های دم عید هماهنگی لازم را با اعضای خانواده مبذول بدارید
تا هیچ وسیله ای گم نشود ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دقیقا بعد از تمیز کردن خونه و خانه تکانی همه یاد وسیله هاشون میفتن!
![]() فکر کنید با همه خستگی میای میشینی استراحت کنی...یه دفعه یکی از راه میرسه...فلان برگه کوچولوئه! که کنار پایه میز کامپیوتر گذاشته بودم کوش؟؟؟! من توش کلی شماره نوشته بودم! بعد شما میگی بابا خب من فکر نمیکردم توی اون یه اپسیلون کاغذ چیزی نوشته بوده باشی! انداختمش دور ![]() حالا بیا و درستش کن... شروع میکنن: اصلا خونه بذارید کثیف باشه...چرا تمیز میکنید؟! من الان چیکار کنم؟! شماره هام توش بود! در کل پیشنهاد من اینه: موقع خونه تکونی وسایل خواهر برادراتون رو فقط به اتاق یا کمدشون منتقل کنید و ابدا وسایشونو مرتب نکنید...چون بعدا بیچارتون میکنن اجازه بدید خودشون وسایلشونو مرتب کنن
|
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۳ ۱۴:۴۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این تاپیک رفت تا اسفند سال دیگه(امسال!)
فقط یه نکته ای رو باید خاطر نشان سازم در مورد اتفاقی که برای خودم افتاد هر موقع دیوار رو تمیز می کنید مواظب میخ های روی دیوار باشید بعد اون موقع مثل اسکاریوتی دستتون ناک اوت میشه |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوووووووووووووووب. اسفند سال دیگه(امسال) هم اومد.
![]() الان همه این شکلین ![]() برید تو این سایت . خیلی کمکتون میکنه. منکه وسایلمو به این روش مرتب کردم. کلیم کیف کردم.
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۳ ۲۳:۰۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان!
این تاپیک شاید مصداق صرفه جویی شایدم ایده ی خوبی برای بازیافت یا چه بدونم بالاخره قطعا مفیده ![]() داشتیم خونه تکونی میکردیم. تصمیم گرفتم جزواتمو از دبستان تا دانشگاه وارسی کنم.یک عالمه جزوه و برگه... بعضیاشونو برا چک نویس جدا کردم بعضیشونم تک رو بودن واسه پرینت نگه داشتم.... بابقیشون چیکار کنم؟ ![]() خیلی حیفن...بریزم دور... لازمشون ندارم... از طرفی اگه حساب کنم اون همه جزوه ،یک عالمه درخت سربریده است ![]() دوستام گفتن چهارشنبه سوری بسوزون ![]() شما بگید با این جور برگه ها چه کنیم؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۰:۰۷ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با تشکر از خانم mahpare
به نکته ی خیلی جالبی اشاره کردید که معمولا برای همه حداقل یک بار اتفاق افتاده است . خود من بارها با این معضل رو به رو شدم . همونطوری که گفتید یک سری از جزوات رو که مفید هستن و بعدها بهشون نیاز پیدا می کنید رو بر اساس موضوع ارشیو کنید . از انهایی هم که یک رو سفید هستند برای چرک نویس و تایپ استفاده کنید و یا در اختیار بچه ها قرار دهید برای درست کردن کار دستی و نیز نقاشی . اگر جزوه ای رو نیاز ندارید ولی اطلاعات مفیدی داره در اختیار دیگران قرار دهید . بنده بیشتر جزوات دانشگاهی رو که نیازی نداشتم به کسانی دادم که می خواستند در رشته های مرتبط با رشته ی من درس بخوانند و همینطور به کسانی که علاقه مند به رشته ام بودند . یک راه دیگر هم هست می توانید به کتابخانه های مراکز بهزیستی در شهرتون مراجعه کنید و آنها اگر جزوات رو مناسب ببیند در کتابخانه شان قرار می دهند تا بچه هایی که انجا هستند از انها استفاده کنند . همچنین برگه های باطله ای هم که به هیچ دردی نمی خورند را می توانید مانند روزنامه درون کیف های چرمی و ... که می دانید تا چند ماه دیگر قرار نیست از انها استفاده کنید قرار دهید این کار باعث میشه چرم کیف هایتان نشکند . . و همینطور می توانید کاغذهای اضافه را به مامورین بازیافت بدهید که قطعا اسراف هم نخواهد شد . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| با وسایل ساده،خانه و زندگیمان را زیباتر کنیم! (وسایل خانه) | Hadith | 52 | 31,287 |
۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۵۸ آخرین ارسال: Hadith |
|
| آیا تا به این لحظه درست زندگی کرده ایم؟(گفتگو محور) | Hadith | 9 | 4,660 |
۲۸/آذر/۹۱ ۱۲:۲۰ آخرین ارسال: Admirer |
|

![[تصویر: flower2520envellop.gif]](http://www.picturesanimations.com/f/flowers/flower2520envellop.gif)

![[تصویر: 77987703637481987480.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/77987703637481987480.jpg)

![[تصویر: baby-13.gif]](http://niniroshd.ir/wp-content/uploads/2013/08/baby-13.gif)