|
استیگماتیک نمونه ای در دین ما دارد؟
|
|
۱۶:۰۶, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۱۰:۵۷ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اول یه توضیحی درباره استیگماتیک STIGMATA :
استیگماتا یا استیگماتیک پدیده ای ست که برای قدیسین مسیحی و افراد بشدت مذهبی در مسیحیت که در چند مورد دچار این پدیده شده اند بطوری که نمونه زخم های حضرت عیسی (علیه السلام) در زمان یصلیب کشیده شدن بروی بدن آنان ایجاد میگردد و هیچ گونه بنیان و دلیل علمی برای آن یافت نشده. مثل زخم جای میخ بروی مچ و جای شلاق پشت کمر و زخم هایی در پیشانی که دلیل ایجاد آنان تا بحال کشف نشده و فقط در افراد بشدت معتقد مسیحی این پدیده روی داده که معروفترین آنها فردی ست بنام فرانسیس آسیزی ![]() ![]() و حتی فیلم STIGMATA با این عنوان نیز ساخته شده در خیلی از تمثیلات و فیلمها این گونه زخم ها نشان از افراد مذهبی ست ![]() اما سئوال من از دوستان اهل فن و دارای دانش دینی اینه که آیا ما در دین خود نمونه هایی این چنین داریم (صرفا نه مشابه این پدیده) ؟؟ دوم با توجه به این که گفته میشود حضرت عیسی به هنگام ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) همراه ایشان هستند جایگاه چنین افراد این چنین مذهبی در دین مسیحیت چیست؟آیا اینان نیز میتوانند از یاران و مومنان باشند؟ این مطالب در فاصله زمانی متفاوت در چند روزنامه و چند سایت درج شده که آخریش همین دختر اهل سوریه بود که فکر کنم 3سالی میگذره ازش و تحقیقاتی هم در این مورد شده نمیدونم منبع فارسی هم داشته باشه یا نه داشتم فیلمام رو آرشیو میکردم امروز دیدمش سوالی که چند سال پیش اومد تو ذهنم رو بپرسم از دوستان در تالار |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۷:۱۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اصلا مگه حضرت عیسی (علیه السلام) این بلاها سرش اومد که روی این افراد داره تکرار میشه , شاید دارن با یهودا بیشتر محشور میشن
|
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: بله اولین جوابی هم که به ذهن خودم رسید همین بود اما این اتفاق بر اساس اعتقاد و دیدگاه آنان شکل گرفته ست .هر چه که بنظر ما این موضوع غلط باشه |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بحث زیادی در این مورد هست. من فقط یه نکته اشاره کنم تا دوستان دیگه هم بیان نظراتشون رو بدن.
خود این اتفاق چقدر خطرناکه: میگه افراد معتقد به مسیحیت دچار این زخمهای دردناک میگردد. فیلمشهم با اینکه از لحاظ هنری و سینمایی چیز خاصی در چنته نداشت، ولی به شدت تاثیر گذار است. در دور کردن مردم از دین بسیار موثر است، دیگه با این دیدگاه کی جرئت میکنه نزدیک به عبادات و نجام تعالیم مسیحی بشه؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
در مورد اینکه مومنین به مسیح میتوانند از اصحاب باشند روایت داریم که حضرت مسیح (علیه السلام) با ادله روشن مسیحیان رو به ایمان به حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرا میخونه و خیی ها هم ایمان میارن
ولی خیلی از مسایل صرفا ساخته شده برای تبلیغات . اینها هم از همون دسته ضمن اینکه شیطان هم خیلی از این فعالیت ها ممکنه داشته باشه . در اسلام هم همچین چیزی نداشتیم !! کلا عاقلانه هم نیست . مثلا داشتیم روز عاشورا مومن ترین ادم ها زخم بردازن؟!! |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
البته در اون فیلم در نهایت گفته میشه و اشاره میکنه به اتفاقی در سالها پیش که غاری در فلسطین که در آن کتیبه ای کشف شد که گفته میشد نوشته واقعی مسیح هستش که همیشه مثل راز موندش و برخی میگن نابودش کردن و برخی میگن پنهانش کردن زیرا ماهیت واقعی کلیسا و واتیکان رو افشا میکرد وفیلم رو واسه دیدن و تکمیل موضوع درج کردم
و بیشتر تمرکزم روی اون دوتا سئوال هستش |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۳)captaincharisma نوشته است: البته در اون فیلم در نهایت گفته میشه و اشاره میکنه به اتفاقی در سالها پیش که غاری در فلسطین که در آن کتیبه ای کشف شد که گفته میشد نوشته واقعی مسیح هستش که همیشه مثل راز موندش و برخی میگن نابودش کردن و برخی میگن پنهانش کردن زیرا ماهیت واقعی کلیسا و واتیکان رو افشا میکرد وفیلم رو واسه دیدن و تکمیل موضوع درج کردم بسم الله الرحمن الرحیم همونطور که دوستان گفتن اصلا چنین اتفاقی برای حضرت مسیح(علیه السلام) نیفتاد اون اسکاریوتی خائن به سزای عملش رسید حالا چرا باید یه مومن به مسیح چنین اتفاقی براش بیفته؟ اصلا این فیلم که ندیدمش چقدر موثقه؟ تو فیلما میبینید که براحتی همه کار میکنن (هالیوود) چه برسه به بقیش >> جلوه های ویژه و دروغ فقط قسمت آخر کلامتون مهم بود چنین رازی وجود نداره و این دروغ شیطان پرستاس برای منافع خودشون تنها چیزی که هست انجیل واقعی و اصله که در غرب ترکیه بدست حضرت صاحب(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدست میاد و یکی از حجت های ایشان برای حقانیتشونه برای کسانی که واقعا دچار شکند |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:آیا ما در دین خود نمونه هایی این چنین داریم (صرفا نه مشابه این پدیده) ؟؟ ی چیزی مثل «قمه زنی» هستش ک ..... . نقل قول:اولین جوابی هم که به ذهن خودم رسید همین بود اما این اتفاق بر اساس اعتقاد و دیدگاه آنان شکل گرفته ست .هر چه که بنظر ما این موضوع غلط باشه نمیشه کلا آب پاکی رو ریخت .... ! این اعتقادات و دیدگاه ها، درست مثل همون اعتقاد ب قمه زنی توی مسلمون هاست .... اسلام همچین چیزی نگفته، اما ی کاری ست ک ی سری ها انجام میدن و متاسفانه روش هم خیلی مانور می دن .... نقل قول:در دور کردن مردم از دین بسیار موثر است، دیگه با این دیدگاه کی جرئت میکنه نزدیک به عبادات و نجام تعالیم مسیحی بشه؟ این روش ها برای دور کردن سطحی نگرها از دین خوبه، نه برای کسی ک واقعا می خواد ب دینش عمل کنه... مثلا ماهایی ک الان داریم ب قمه زنی ایراد می گیریم و میگیم ی کار احمقانه ست (ک البته فوق العاده احمقانه ست.)، باعث میشه ماها از اسلام دلزده بشیم و دیگه اعمالش رو انجام ندیم ؟ ب خاطر همینه ک اینقدر اصرار دارم ک مدام نگیم چون خدا گفته پس .... ، چون پیغمبر خدا گقته پس .....، چون امام گفته پس ..... . کسی ک بخواد اینطوری تسلیم بشه و اسلام بیاره، فردا ک براش دوتا حدیث جعلی بیارن و منسوبش کنن ب امام ها و پیامبر ها، طرف از دینش دور میشه .... البته منظورم این نیست ک کلا حرفهایی رو ک نمی فهمیم رو بذاریم کنار و قبولشون نکنیم اما طبق فرموده حضرت علی ک اگه اشتباه نکنم ب مالک اشتر نوشته بودن، نگاه نکن ک کی داره این حرف رو میزنه، ببین چی داره میگه .(نقل ب مضمون) نقل قول:در مورد اینکه مومنین به مسیح میتوانند از اصحاب باشند روایت داریم که حضرت مسیح (علیه السلام) با ادله روشن مسیحیان رو به ایمان به حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرا میخونه و خیی ها هم ایمان میارن خب ... این نشون میده ک برای اینکه از یاران امام زمان باشیم، لزوما نباید دینمون اسلام باشه ... باید مسلم بود!!! (دلیل : زمانی ک حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنن، دینی رو ک میارن اسمش اسلامه، اما تفاوت های فاحشی با اسلامی ک ما امروز داریمش داره) |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۳ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) نقل قول:ی چیزی مثل «قمه زنی» هستش ک ..... .با عرض پوزش ، فکر کنم که شما درست متوجه اصل داستان نشدید ... این پدیده در صورتش صدقش به صورت غیر ارادی و کاملاٌ بی دلیل برای این افراد بروز پیدا می کنه ... در حالیکه قمه زنی کاملاٌ مقوله ای جدا هستش ... |
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اون چیزی که مهمه 2تا سئوال هستش و خود موضوع استیگما
آقایون فضلا که عادت به جمع آوری و فقط جمع آوری سخنرانی های آقای رائفی میکنند برن و دوباره گوش کنن به سخنرانی های ایشون و قسمتی رو که در این باره صحبت کردن رو خوب گوش کنن انتظار داشتم یه اشاره ای بکنید میدونم الان موضوع مهم شد چون آقای رائفی هم بهش اشاره کرده و مثال هم زدن نپرسید کدوم سخنرانی چون یادم نمیاد در ضمن موضوع استیگما در جامدات و مایعات صورت پذیره یعنی فقط مختص انسان نیست |
|||
|
|
|
|

![[تصویر: images_1_.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8114700550/images_1_.jpg)
![[تصویر: images_2_.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8114700742/images_2_.jpg)
![[تصویر: sdfsd.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8114795492/sdfsd.jpg)