کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استیگماتیک نمونه ای در دین ما دارد؟
۱۶:۰۶, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۱۰:۵۷ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اول یه توضیحی درباره استیگماتیک STIGMATA :
استیگماتا یا استیگماتیک پدیده ای ست که برای قدیسین مسیحی و افراد بشدت مذهبی در مسیحیت که در چند مورد دچار این پدیده شده اند بطوری که نمونه زخم های حضرت عیسی (علیه السلام) در زمان یصلیب کشیده شدن بروی بدن آنان ایجاد میگردد و هیچ گونه بنیان و دلیل علمی برای آن یافت نشده. مثل زخم جای میخ بروی مچ و جای شلاق پشت کمر و زخم هایی در پیشانی که دلیل ایجاد آنان تا بحال کشف نشده و فقط در افراد بشدت معتقد مسیحی این پدیده روی داده که معروفترین آنها فردی ست بنام فرانسیس آسیزی

[تصویر: download_13_.jpg] [تصویر: images_1_.jpg]

[تصویر: images_2_.jpg]

و حتی فیلم STIGMATA با این عنوان نیز ساخته شده در خیلی از تمثیلات و فیلمها این گونه زخم ها نشان از افراد مذهبی ست
[تصویر: sdfsd.jpg]

اما سئوال من از دوستان اهل فن و دارای دانش دینی اینه که
آیا ما در دین خود نمونه هایی این چنین داریم (صرفا نه مشابه این پدیده) ؟؟

دوم با توجه به این که گفته میشود حضرت عیسی به هنگام ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) همراه ایشان هستند جایگاه چنین افراد این چنین مذهبی در دین مسیحیت چیست؟آیا اینان نیز میتوانند از یاران و مومنان باشند؟

این مطالب در فاصله زمانی متفاوت در چند روزنامه و چند سایت درج شده که آخریش همین دختر اهل سوریه بود که فکر کنم 3سالی میگذره ازش و تحقیقاتی هم در این مورد شده نمیدونم منبع فارسی هم داشته باشه یا نه
داشتم فیلمام رو آرشیو میکردم امروز دیدمش سوالی که چند سال پیش اومد تو ذهنم رو بپرسم از دوستان در تالار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، سید ابراهیم ، Ali#59 ، meisamtiger ، حسن.س. ، آیلار ، sadegh313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۲)captaincharisma نوشته است:  اون چیزی که مهمه 2تا سئوال هستش و خود موضوع استیگما

آقایون فضلا که عادت به جمع آوری و فقط جمع آوری سخنرانی های آقای رائفی میکنند برن و دوباره گوش کنن به سخنرانی های ایشون و قسمتی رو که در این باره صحبت کردن رو خوب گوش کنن انتظار داشتم یه اشاره ای بکنید
میدونم الان موضوع مهم شد چون آقای رائفی هم بهش اشاره کرده و مثال هم زدن نپرسید کدوم سخنرانی چون یادم نمیاد
در ضمن موضوع استیگما در جامدات و مایعات صورت پذیره یعنی فقط مختص انسان نیست

کپتان!

من الان حق دارم بپرسم استاد رائفی کجا چنین حرفی زدن؟

و اینکه فرض هم بگیریم که گفتن

قرار نیست حرف استاد حجت باشه (سلام عرض میکنم به استاد ; خوبید؟ مخلصم Big Grin)

و در ضمن دقیقا برای مایعات چه اتفاقی میفته؟

تصرفی صورت میگیره؟

یه نمونه ای چیزی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، meisamtiger ، السا
۲۲:۲۶, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۰:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #12

لعنت خدا بر شیطان رجیم
به نظرم اومد این عکسه... بیش از حد اندامش ....Confused
با خودم گفتم یعنی توی این فیلمه قضیه استیگماتا در مورد یه دختر بوده؟
قیافه‌ی پس زمینه هم که به نظر مؤنث میومد این نظر رو تایید می‌کرد...
بعد رفتم توی صفحه اش توی ویکیپدیا جریان فیلم رو خوندم، دیدم درسته!
اونها که فیلم رو دیدن و میدونن که این دختره، چرا نباید بفهمن که چنین تصویر لخت و پتی گناهه؟Angry
توضیح بدن چی توی فکرشون میگذشته که به این قضیه اعتراضی نداشتن.DodgyDodgyDodgy
اول باید روشن کنیم که اصلاً دین ما اساسش بر تقواست یا بی‌خیال کردن گناه‌ها؟
من نمی‌فهمم چرا نباید برای یک مسلمون روشن باشه که گناه چیه.
شمایی که چنین تصویری میذارید خودتون رو مسخره کردین یا ما رو؟

نخیر! مثل اینکه دیگه به اندازه‌ی کافی آب پز شده‌ایم!
میریم یه جای دیگه دو بار یه ارسال از یکی دیگر از دوستان رو به خودشون گزارش می‌کنیم، که این تصویری که تا بالای پاش بازه نظر انداختن بهش حرامه! آوردنش گناهه! باز اهمیتی نمیدن و ۱۸ نفر هم زیرش تشکر زدن!
اونجا میریم یه پست قبلی همین آقا رو گزارش می‌کنیم اتفاقی نمیفته!
بابا! هالیوود که ورمی‌داره چنین چیزی میسازه برای اینه که این رو رواج بده(جدا از تخریب خود موضوع).
اون می‌فهمه گناه چیه،
نمی‌فهمم چرا نباید یک مسلمون بفهمه گناه چیه.
راهمون هر چی که هست، اگر همراه با گناهه، سمتش به سمت خدا نیست، به سمت جهنمه.
میدونید، امام علی(علیه السلام) وقتی رفتن عمروعاص ملعون رو بکشن، عمروعاص لباسش رو بیرون آورد، و امام بخاطر شرم و حیا برگشتند.
حالا اینجا بخوایم برای دوستان چنین چیزی بگیم، حرفهاشون این هست:
1. میگن مگه محرک هست؟
مگه نعوذبالله بدن لخت منحوس اون ملعون برای امام اونطور بود؟
بابا! شرم! حیا! محرک دیگه چیه؟!
بله! ممکنه یه نفر رو هم به گناه بندازید. اما اگر بزرگترین اتفاق‌ها بیفته یا اینکه هیچ اتفاقی نیفته، باز هم گناه شما یکسانه.
2. میگن داریم فلان بحث خیلی مهم رو بررسی می‌کنیم.
عمروعاص منبع حقه‌های معاویه بود. این بر همه مسلم بود. همین ملعون بود که بعدها حقه‌ی قرآن بر نیزه کردن رو آورد و پیروان سست امام علی(علیه السلام) اشک اون حضرت رو درآوردند.
شما میخواید چی رو بررسی کنید که از اون مهمتره؟
میخواید با کارتون حقه‌های کدوم حقه‌بازی رو خنثی کنید که از اون حقه‌بازتره؟
مسلمانان!
اگه هرگونه فساد رو ببینید و چیزی نگید، روز به روز بدتر میشه، و خودتون رو گرفتار خواهید دید.

سوره اسراء، آیه 16: وَ إِذَا أَرَدْنَا أَن نُّهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنَا مُتْرَفِيهَا فَفَسَقُواْ فِيهَا فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْنَاهَا تَدْمِيرًا
و چون بخواهيم شهرى را هلاک كنيم، خوشگذرانانش را وا می‌داريم تا در آن به انحراف [و فساد] بپردازند، و در نتيجه عذاب بر آن [شهر] لازم گردد، پس آن را [يكسره‏] زير و زبر كنيم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، آیلار
۲۲:۳۷, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۶)درست پسند نوشته است:  لعنت خدا بر شیطان رجیم
به نظرم اومد این عکسه... بیش از حد اندامش ....Confused
با خودم گفتم یعنی توی این فیلمه قضیه استیگماتا در مورد یه دختر بوده؟
قیافه‌ی پس زمینه هم که به نظر مؤنث میومد این نظر رو تایید می‌کرد...
بعد رفتم توی صفحه اش توی ویکیپدیا جریان فیلم رو خوندم، دیدم درسته!
اونها که فیلم رو دیدن چرا نباید بفهمن که چنین تصویر لخت و پتی گناهه؟Angry
اونها که فیلم رو دیدن ولی به این قضیه اعتراضی نداشتن توضیح بدن چی توی فکرشون میگذشته.DodgyDodgyDodgy
اول باید روشن کنیم که اصلاً دین ما اساسش بر تقواست یا بی‌خیال کردن گناه‌ها؟
من نمی‌فهمم چرا نباید برای یک مسلمون روشن باشه که گناه چیه.
شمایی که چنین تصویری میذارید خودتون رو مسخره کردین یا ما رو؟

نخیر! مثل اینکه دیگه به اندازه‌ی کافی آب پز شده‌ایم!
میریم یه جای دیگه دو بار یه ارسال از یکی دیگر از دوستان رو به خودشون گزارش می‌کنیم، که این تصویری که تا بالای پاش بازه نظر انداختن بهش حرامه! آوردنش گناهه! باز اهمیتی نمیدن و ۱۸ نفر هم زیرش تشکر زدن!
اونجا میریم یه پست قبلی همین آقا رو گزارش می‌کنیم اتفاقی نمیفته!
بابا! هالیوود که ورمی‌داره چنین چیزی میسازه برای اینه که این رو رواج بده(جدا از تخریب خود موضوع).
اون می‌فهمه گناه چیه،
نمی‌فهمم چرا نباید یک مسلمون بفهمه گناه چیه.
راهمون هر چی که هست، اگر همراه با گناهه، سمتش به سمت خدا نیست، به سمت جهنمه.
میدونید، امام علی(علیه السلام) وقتی رفتن عمروعاص ملعون رو بکشن، عمروعاص لباسش رو بیرون آورد، و امام بخاطر شرم و حیا برگشتند.
حالا اینجا بخوایم برای دوستان چنین چیزی بگیم، حرفهاشون این هست:
1. میگن مگه محرک هست؟
مگه نعوذبالله بدن لخت منحوس اون ملعون برای امام اونطور بود؟
بابا! شرم! حیا! محرک کیلویی چنده؟!
بله! ممکنه یه نفر رو هم به گناه بندازید. اما اگر بزرگترین اتفاق‌ها بیفته یا اینکه هیچ اتفاقی نیفته، باز هم گناه شما یکسانه.
2. میگن داریم فلان بحث خیلی مهم رو بررسی می‌کنیم.
عمروعاص منبع حقه‌های معاویه بود. این بر همه مسلم بود. همین ملعون بود که بعدها حقه‌ی قرآن بر نیزه کردن رو آورد و پیروان سست امام علی(علیه السلام) اشک اون حضرت رو درآوردند.
شما میخواید چی رو بررسی کنید که از اون مهمتره؟
میخواید با کارتون حقه‌های کدوم حقه‌بازی رو خنثی کنید که از اون حقه‌بازتره؟
مسلمانان!
اگه هرگونه فساد رو ببینید و چیزی نگید، روز به روز بدتر میشه، و خودتون رو گرفتار خواهید دید.

سوره اسراء، آیه 16: وَ إِذَا أَرَدْنَا أَن نُّهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنَا مُتْرَفِيهَا فَفَسَقُواْ فِيهَا فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْنَاهَا تَدْمِيرًا
و چون بخواهيم شهرى را هلاک كنيم، خوشگذرانانش را وا می‌داريم تا در آن به انحراف [و فساد] بپردازند، و در نتيجه عذاب بر آن [شهر] لازم گردد، پس آن را [يكسره‏] زير و زبر كنيم.
3. مگه این طرف زنه ؟!! Smile

نه جدی...
من فک کردم مَرده...Huh
...
...
...
جل الخالق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، captaincharisma
۲۲:۴۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۵/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۳)علویون نوشته است:  بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

با عرض پوزش ، فکر کنم که شما درست متوجه اصل داستان نشدید ...
این پدیده در صورتش صدقش به صورت غیر ارادی و کاملاٌ بی دلیل برای این افراد بروز پیدا می کنه ...
در حالیکه قمه زنی کاملاٌ مقوله ای جدا هستش ...
Cool

بله ، فکر کنم اشتباه برداشت کردم!!!(خب کامل توضیح بدید، من فکر کردم خودشون این رد هارو میندازن روی بدنشونBlush )

اما خب، دوستانی ک اطلاعات دارن، بگن ک این درست هست یا نیست ؟
خود مسیحیا همچین چیزی رو قبول دارن یا اینکه منسوب ب مسیحیت هستش؟

اگه واقعیت داشته باشه ک ..... !!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma
۲۲:۵۱, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #15

(۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۷)Tishtar نوشته است:  3. مگه این طرف زنه ؟!! Smile
«مگه این طرف زنه ؟!! Smile» نه،
بلکه «مگه این طرف زنه ؟!! Dodgy»

Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Unleashed
۰:۵۳, ۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۱:۱۴ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #16
آواتار
این خون ریزی ها اصلا پدیده ی عجیبی نیست...

قدرت نفس آدمی را دست کم نگیرید که می توانند عجیب ترین کارها را انجام دهد؛ اگر شما هم با اعتقاد تلقینی به خود نمایید اتفاقات بزرگتری رخ می دهد. مهم این است که سال ها و از اول عمرتان این میخ خوردن در دست را برای شما مقدس جلوه دهند و به صلیب کشیدن را برای شما امری خدایی معنی کنند و آن را آرزوی شما نمایند. برخی ها که اعتقادشان قوی و قدرت خیالشان بالاست همین شنیدهایی که برایشان مقدس شده است را به خود انتقال می دهند. بلکه اگر انسان یقینش بالا رود همین حالا می تواند در هوا راه بپرد و کوه را جابجا نماید. این یقین به نفس کارهای زیادی ازش ساخته است.

نحوه ی دیگرش به وسیله ی جادوگران رخ می دهد. به این صورت که تمثیلی از فردی مشخص ساخته و به روش هایی آن را با او منطبق می نمایند و با فرو بردن سوزن و حتی سوزاندن آن همچنین اثری را در شخص قربانی به وجود می آورند که مستندش موجود است. حتی اگر کسی نفس قوی داشته باشد می تواند چیزهای دست نیافتی را به وجود آورد. در مستند یک جادوگر آفریقایی دیدم که چشم آسیب دیده یک دختر را از حدقه در آورد و با قدرت نفسش چشم سالمی برای او به وجود آورد.

دیگری هم اعمال شیاطین و جنیان است
که با چنین القائاتی می توانند اعتقاد به تثلیث و به صلیب کشیدن دروغین حضرت مسیح ع را که حقیقتا مساوی با شرک و کفر است را حقیقت جلوه دهند و مخصوصا در مناطقی که ادیان دیگر در کنار مسیحیت هستند شبهه پراکنی نمایند.

در احادیث داریم مرتاض های هندی چنان نفس شان قوی می شود که جابجایی یک سنگ در آن طرف زمین را در وجودشان ثبت می کنند و البته یک گاو و اسب هم می تواند اینچنین کاری کند کند!

مهم این است که این اصل اولیه معرفت نفس یادمان باشد که نفس ما همه اش همه جای عالم هست و می تواند آن را تغییر دهد. چون ما از کوچکی فقط روی بدن خودمان تمرکز کردیم فکر می کنیم ما فقط قادر به حرکت و تغییر آن هستیم؛ حال آنکه با کمی تمرین می توانیم هر چیزی را در هر فاصله ی حرکت و تغییر دهیم و اصلا آنجا حاضر باشیم. این کار از بی خدایان هم بر می آید. بلکه جن های شیطانی که حقیقت وجودی شان از انسان هم پایین تر از آسمان دیدن می کردند؛ حال حساب کنید که انسان شیطانی به کجا می توانند برسد. اینکه دجال به فرض وجود شخصی از ابلیس شگفت انگیزتر و قدرتمند تر باشد چیز عجیبی نیست. بلکه رجعت انسان های خبیث در آخرالزمان همانند مومنین شاید از از دریچه ی ظهور حقیقت جهنمی این دجال باشد.

این ها هیچکدام دلیل بر چیزی نیست چه اینکه کارهای مرتاضان هندی و جادوگران معمولی هم از این ها هم عجیب تر است و البته خودشان هم می دانند که با این کارها وجودشان را به چه لجن زاری تبدیل می کنند.

پ.ن.

(اگر منشاء این اثر نفس خود این افراد باشد شاید اغلب هم نتوانند جلوی خون ریزی های خود را بگیرند؛ زیرا این در کنه نفس شان نهادینه شده است. مثل اینکه یک عادتی در ما ملکه شود و ترک آن بسیار دشوار باشد. تازه این ترک زمانی ممکن است که بفهمیم خودمان و چگونه در خویش این را تعمیق بخشیدیم. این افراد باید مدت ها با یک فرد مجرب تفکر معکوسش را تمرین کنند بلکه نجات یابند. البته بعید و دشوار است زیرا خلاف این فکر کردن از آنجا که این مسائل جزوی از اعتقادات دینی شان است و با وجودشان عجین شده بسیار سخت است).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، السا
۲:۱۹, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #17

(۶/اسفند/۹۲ ۰:۵۳)حسن.س. نوشته است:  نحوه ی دیگرش به وسیله ی جادوگران رخ می دهد. به این صورت که تمثیلی از فردی مشخص ساخته و به روش هایی آن را با او منطبق می نمایند و با فرو بردن سوزن و حتی سوزاندن آن همچنین اثری را در شخص قربانی به وجود می آورند که مستندش موجود است. حتی اگر کسی نفس قوی داشته باشد می تواند چیزهای دست نیافتی را به وجود آورد. در مستند یک جادوگر آفریقایی دیدم که چشم آسیب دیده یک دختر را از حدقه در آورد و با قدرت نفسش چشم سالمی برای او به وجود آورد.
سلام

1. در این دنیا که به این راحتی دروغ رو به عنوان حقیقت تحویل میدن، چطور به این راحتی به مستند اعتماد می‌کنید؟

2. بر فرض یک فرد بتونه با نفس خودش در خودش تغییر ایجاد کنه. اگر تغییر در دیگری ممکن باشه، قاعدتاً چنین افرادی که به کاری می‌پردازن که جادو و کثیف هست، باید از چنین قدرتی برای فرمانروایی بر زمین استفاده کنن!

3. معجزات حضرت عیسی(علیه السلام) شامل شفا دادن بود و حجتی کافی بر پذیرش پیامبریشان بوده و نپذیرفتنش روی‌گرداندن از حق بوده. چطور یک جادوگر میتونه چیزی معادل با یک معجزه بیاره؟ پس لابد اگر ادعای پیامبری کنه باید پذیرفت!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، السا
۳:۵۱, ۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۳:۵۳ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:
قدرت نفس آدمی
را دست کم نگیرید که می توانند عجیب ترین کارها را انجام دهد؛ اگر شما هم با اعتقاد تلقینی به خود نمایید اتفاقات بزرگتری رخ می دهد
این حرف آقای حسن .س درسته
البته یادمه قبلا در مورد این آسیب های جسمی ناخودآگاه که از بیماری روانی نشأت میگیره خونده بودم در توضیحات این پدیده مثلا در ویکی این نشانه های اینجوری عملا اسم بیماری هیستری رو برده اند و دیگه اینکه با عرض پوزش قسمت اعظم قربانیانشون هم هیستری و هم آستیگما زنان هستند و انگار تلقین + کارهایی مثل مرتاضان (مثل گرسنگی کشیدن طولانی مدت) باعث تشدید و بروز این پدیده میشه

اما از دو جنبه این تلقین تاثیر داره ؛ یکی اون تلقینی که فرد به خودش داره ونشونه هاش در بدنش هویدا میشه و دیگه تلقینی که تبلیغات این کارها بر روی روان آدم های دیگه میذاره
نقل قول:در دور کردن مردم از دین بسیار موثر است، دیگه با این دیدگاه کی جرئت میکنه نزدیک به عبادات و نجام تعالیم مسیحی بشه؟
چیزی که بیشتر از موضوع بالا که آقای سید ابراهیم گفتند؛ آزار دهنده است سوءاستفاده های تبلیغاتی از این کارهاست
اگر سوء استفاده ای بشه و از اون برای اثبات یک دین جعلی یا یک عرفان جعلی ازش استفاده بشه خیلی بدتر هست تا عدم جذب به دین!!!
و اینکه گفته اید در دیگر موجودات هم همچین کارهایی هست من یاده فیلمی افتادم که مثلا مجسمه دقیقا از نقاط همین 5 زخم شروع به خونریزی میکنه (که جدا از فضای فیلم و کلک هاش در محیط واقعی باز همون شعبده رو به یاد میاره)
اما این رو حتما لطفا توضیح بدین
نقل قول:در ضمن موضوع استیگما در جامدات و مایعات صورت پذیره یعنی فقط مختص انسان نیست
و این شواهد چه شکلی هستند؟
--------------------------------------
نقل قول:آقایون فضلا که عادت به جمع آوری و فقط جمع آوری سخنرانی های آقای رائفی میکنند برن و دوباره گوش کنن به سخنرانی های ایشون و قسمتی رو که در این باره صحبت کردن رو خوب گوش کنن انتظار داشتم یه اشاره ای بکنید
احتمال میدم اون سخنرانی آقای رائفی رو میگید که درمورد اون نوشته روی گوساله صحبت کردند و همینطور نقشی که روی دیوار افتاده بود ( راستش من هم دقیقا یادم نیست آدرس دقیق این سخنرانی رو ) اما ایشون شدیدا این پدیده مسخره رو کوبیدند و خوب کردند که ایراد گرفتند تا کی باید از احساسات مردم سوء استفاده بشه و حتی باسوادهای مملکت هم درگیر این شامورتی!! بازی ها بشن!!!!؟؟
---------------------------------
نقل قول:
دوستان اهل فن و دارای دانش دینی اینه که
[/font][font=Tahoma]
آیا ما در دین خود نمونه هایی این چنین داریم (صرفا نه مشابه این پدیده) ؟؟
عذر میخام من اهل فن و ... نیستم که جواب پرسش های شما رو بدم اما راستش من هر وقت از این اتفاقات میخونم یاد اون ماجرای خورشید گرفتگی و فوت فرزند پیامبر اکرم حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میافتم برخورد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)حتی با پدیده های الهی هم آموزنده است.....
و دیگه اینکه وقتی این خرافات این شکلی در اطراف خودمون و در دین خودمون مثل همونایی که بالا گفتم رواج پیدا میکنه که اصل و ریشه رو رها کرده باشی.
نمیدونم موارد مشابه رو در لینک های اینترنتی درمورد این پدیده در سایر ادیان دیده اید یا نه اما متاسفانه نمونه هایی از اسلام هم آورده اند که بازهم متاسفانه مکانش در هند هست و فرد از بیماری عروق رنج میبرده ! و همینطور در دین بودا که انگار در یکی از مراحل سلوک دین بودایی انگار همین آستیگما بودایی هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، captaincharisma ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا